|
|
#3061 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
Nie jestem w stanie znaleźć,kto szukał Cristobala, ale widzę, że na Alledrogo jest - fakt, ze w cenie jak za zboże
a bardziej dla ludzi widzę miniaturkę....
|
#3062 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja mam dziś wolne za 1 listopada
![]() I miałam jechać załatwic parę spraw, ale coś mi w brzuchu jeździ
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie, Ale to mój pierwszy/ jeden z pierwszych poleconych na forum przez wizażanki (chyba daff i Kotę m.in.) zapach i wówczas bardzo trafiony. Potem miał przerwę, potem poszedł dla Mamy jak już wpadłam w inny wir zapachowy, i do resztek 30stki wróciłam ostatnimi czasy. No się skończyło Bardziej tęsknię za tym typem zapachów z tamtych lat. Nie wiem czy wówczas byly mody, ale teraz panują mody - na róże, oudy etc, no i już chyba nikt nie robi takich ciepłych, miękkich, jedwabistych, nieinwazyjnych zapachów a jednocześnie wyjątkowych. Ech, no nic. |
|
|
|
|
#3064 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No czasem na straganiku gazetowym można upolować odlewkę Cristobala, ja dzięki temu mam swoją 10 tkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3065 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jasne, rozumiem.
Dlatego napisałam, ze cena jak za zboże. Ale wiem, o co chodzi - też miałam Cristobala i wspominam z przyjemnością. I klasyczne Sensi miało podobny klimat. I stara OI (nowej nawet nie wąchałam)
|
#3066 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję zbiorczo na zapas, potwierdzenie będzie w środę
Oczywiście zjeździłam dziś rano pół Pragi poszukując czynnego laboratorium, świąt i wyjazdów im się zachciało, pff, i się spóźniłam godzinę do roboty, pff.Z zupełnie innej beczki - czy to możliwe, że krem "rozpulchnia" twarz? Co rano wstanę to wszystkie pory wywalone. Ale może to wina zbyt ciepłego powietrza w pokoju bo co rano mam paszczę opuchniętą, oczy jak Koreańczyk i kartoflany nos. Potem samo mija. |
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak gdzieś trafię, Cristobala, to z pewnością z skorzystam. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() 2. Chyba możliwe, bo miewałąm podobne rzeczy po kremach, ale też i od cyklu zależało, i od ilości wypitego alko, i o dtemp, no niegdy nie znalazłam winowajcy Czasami zdarzają mi się takie koszmarki poranne
|
||
|
|
|
#3068 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3070 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale nie zaszkodzi, fakt ![]() --- Koszmar miałem Wszystkie perfumy miały być w jednakowych flakonach, takie zarządzenie
|
|||
|
|
|
#3071 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale koszmar to by był, jakbyś węch stracił - chociaż rozumiem ograniczenie doznań estetycznych
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś widział gdzies u siebie w sklepie ten ziołowy Elixir na wypadanie Provit?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html Bo tego nigdzie nie ma, ani koło mnie w sklepach ani w sieci wycofion czy jak?
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 38 więc spokojnie możesz nabywać, pytaj o masażer do okolic oczu
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- nie ma fotek w necie ogólnie wygląda niestety jak normalny wibrator do D, kształt cygara na jednyk końcu jest taka metalowa kropka i nią masowałam, okolice oczu delikatnie , czoło z większą siłą , a już żuchwę na maxa mocno
|
#3074 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A cena?
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Rachela chyba !
|
|
#3076 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No przecie juz się dogadałyśmy powyżej.
A czy to do masowania / wibrowania to jest taki a la dermalorer co ostatnio w SP widuję w komplecie z jakimiś mazidłami?
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on nie jest z natury? ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
2 Ja kupowałam bez mazideł , w ładnym pudełku nie ukazującym zawartości A Roler to chyba co innego bo on masuje a nie wibruje
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-10 o 11:43 |
||
|
|
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
To tesz fcem taki masażer okolic oczu
Ale nie w tym miesiącu... nie ma szans...
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
ok 24-25 zł
Muszę kupić nowy ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-11-10 o 11:43 |
|
|
|
#3080 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To za taka cenę to i ja pójdę go poszukać.
Tylko nie jestem pewna, czy dziś zdążę, najwyżej w środę. Maja, zobaczę u siebie na wsi co z tym Provitem, skoro on bywa w takich małych drogeriach
|
#3081 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo to już taki poważny wiek, a u mnie w głowie nadal same głupoty, dysonans taki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3082 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Poważny wiek to będzie jak dobijesz do 90-tki
|
#3083 |
|
BAN stały
|
No dobra, trochę mnie poniosło, przyznaję
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzyj sobie http://www.filmweb.pl/film/Dwaj+zgry...ycy-1993-31100
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak za 25 zł to i chyba ja się skuszę
Chłop na temat masażera: o, dopiero za 5-10 lat się okaże, jakie on szkody skórze czyni (on to szczęściarz, zmarchów prawie wcale nie ma tylko lekką lwią i dwie na czole, prawie niewidoczne, więc się mądrzy).Ciąg dalszy: No, dobrze, że do twarzy tylko, to nie takie czasochłonne, bo gdzie indziej się raczej szerokopowierzchniowa zrobiłaś [i śmieje się bez opamiętania]. (Gorzej, że to prawda . Co najmniej 5 kg do zrzucenia...).
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2014-11-10 o 12:24 Powód: Niezamierzona wieloznaczność. |
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre ! On więź telepatyczna z moim mężem chyba
|
|
#3087 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
A no i puszczanie kaczek po morzu w pozie zombiaka
![]() Kurcze trza mieć dystans do siebie jak w "Tetrykach". W sobotę była pierwsza część a w niedzielę druga
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wiecie ,że w Rossmanie jest od dziś promocja na kolorowkę 1+ 1 gratis ( w tej samej cenie , albo tańszy)? To sobie nabyłam dwa piaskowe lakiery i...i nic więcej ![]() Wszędzie dzikie tlumy, jak by jutro miala być wojna albo koniec świata ....drapnęłam 3 pepsi bezcukrowe, piwo, buty, zalatwilam co miałam załatwić i do domu.....
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko esiee szynszyli chcę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

a bardziej dla ludzi widzę miniaturkę....

Nie, nie,
Oczywiście zjeździłam dziś rano pół Pragi poszukując czynnego laboratorium, świąt i wyjazdów im się zachciało, pff, i się spóźniłam godzinę do roboty, pff.

No ale nie zaszkodzi, fakt
Wszystkie perfumy miały być w jednakowych flakonach, takie zarządzenie