|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
Witam!Po weekendzie przełamałam się juz po tych paru stronach bylo ciężko, ale się udało.
Katalog przeglądam może sie skusze na cos tym bardziej ze dzis zaczelam prace i jest OK. Co do pakietu próbek AT, to ja dostałam ten pakiet przy zamówienie zestawu wakacyjnego z k9 i sa w nim szampony i odżywki, (dwa szampony mi się powtórzyły). Nic specjalnego, myślałam ze bedą inne jeszcze produkty z AT ale za bardzo sie nie postarali .
|
#3694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ze jest juz go kiedys zamowilam nawet, ale przypadkowo wpisalam numer espresso i chestnuta nie mam dalej a tu mam okazje za pol ceny ![]() choc nie ukrywam ze myslalam tez o innym odcieniu
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3697 |
|
Konto usunięte
|
ktoras robiłą zakupy w coku i otrzymała probki? co w nich było?
a co jak zapomniałam hasła na avon.com.pl ?
|
|
|
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
szukałam netto do k12 i nie znalazłam, gdyby ktoś się natknął na te skany to byłabym wdzięczna jakby dał znac
|
|
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
Nie nie ma, były szampony i odżywki z tej głównej serii, nablyszczające, dodające objetości, itd.
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie ja też szukałam katalogu by zobaczyć czy kolorki sie nie powtarzają z naszymi ale nie znalazłam , szukałam w kilku katalogach poprzednich...Możesz powiedzieć w jakim katalogu są te cienie? Albo napisać nazwy kolorków? (ale katalog też się przyda )
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
Inez1234, dziękuję za dodatkowe foto
Kana23, a Tobie za opinię ![]() Może się skuszę na ten naszyjnik-nienaszyjnik, bo mnie zachęciłyście.. Chociaż niezbyt przepadam za błękitami Ale na tych zdjęciach mi się podoba. Zamówienie będę składała dopiero w drugim albo trzecim terminie - wakacje (wszyscy wyjeżdżają więc trochę zajmie zebranie zamówień od stałych klientek) + wakacje (ja wyjeżdżam też:P), więc mam trochę czasu do namysłu
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś pytał o cienie pojedyncze. Mam tylko jeden kolor więc tylko na jego temat mogę się wypowiadać. Jest to Nude none. Nie ma drobinek, jest matowy, na skórze wygląda... jakby go nie było
tzw ładnie wyrównuje koloryt. Mi bardzo odpowiada bo ostatnio mam fazę naturalności
|
|
|
|
#3703 |
|
Konto usunięte
|
to co z tym jak zapomnialam hasla na stronie? bo musze zamowienie zlozyc
|
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4887004]to co z tym jak zapomnialam hasla na stronie? bo musze zamowienie zlozyc
[/QUOTE]No faktycznie nie ma tam żadnej opcji "zapomniałam hasła". Zadzwoń chyba najlepiej do Warszawy i spytaj ich, co masz w takiej sytuacji zrobić, skoro dziś masz składać zamówienie.
|
#3705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za tą małą kaskę chyba warto go wziąć- pasuje mi na zimę do sweterków i golfików tylko jak bedziesz go zmawiac w 2/3 terminie, to nie wiadomo czy bedzie jeszcze... jak wsyztsko pójdzie zgodnie z planem to za tydzień napiszę Ci jaki jest i wkleję foteczki ;D
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4887004]to co z tym jak zapomnialam hasla na stronie? bo musze zamowienie zlozyc
[/QUOTE]jak wchodzisz na strefe konsultantki,na stronę logowania to muszisz od nowa wprowadzic haslo.Tak jakbys wprowadzała pierwszy raz. |
|
|
|
#3707 |
|
Konto usunięte
|
nikt nie dobiera cały czas zajete. :/
|
|
|
|
#3708 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Skladalam dzis zamowienie, bo mi brakowalo 20 zl do 500. Torebki oczywiscie nie ma i dobrze , tusz stylista turkusowy mi przyjdzie - ciekawe czy mi sie spodoba kolorek - nigdy takiego jeszcze nie mialam. Acha skarpetek Spa dalej nie ma - a niech ich ges kopnie...
|
||
|
|
|
#3709 |
|
Raczkowanie
|
a tak na marginesie, to już myślę, co dla siebie z kat.11
może to szalone, że tak wszystko razem (10,11,USA) ale już tak mam I okazuje się, że mnie 11 nie zrujnuje-eyeliner CT za 10,90, -błyszczyk multikolor za 8,90 -konturowke do powiek za 8,90 ze stron wyprzedażowych ![]() Także zamknę sie w 20 zł na szczescie wszystko jest w normie, bo nadrobię avonem USA
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
dubel
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam szampon i odżywkę z serii fioltowej-zwiększające objętość, szampon plus odżywkę nabłyszczjącego(zielony) i nabłyszczający szampon 2w1
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kochane pokazać ten wątek mojemu TŻ, żeby nie myślał że ja jedyna taka uzależniona ![]() no i 3 zamówionka już mam a dosyć dużo się Was odezwało, więc myślę, że z kosztami przesyłki nie będzie tak drogo ![]() teraz ja muszę na spokojnie obejrzeć katalog
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
;-) dla wszystkich zainteresowanych torebką Emilia: widziałam na żywo w coku. bardzo miła w dotyku, porządne wykonanie razewm z podszewką.
moje "ale" co do niej: -za krótkie rączki (niezbyt wygodnie ją się zakłada na ramię) -za mała(!!) powinna mieścic format A4 ale i tak mi sie bardzio mocno podoba i kto wie,...moze ją kupię gdzies w 3 terminie
|
#3715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na szczescie to rozumi i nic nie mówi. nawet mu sie to podoba, że zajmuję 4 pólki w łazience i 1 w pokoju kosmetykmi ![]() za to ja nic nie mówię na jego hople o ile są w granicach normy
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
MAm pytanie co do próbek, pewnie ten temat był poruszany już ale jakoś nie wpadłam na niego.
Chodzi mi o próbki kremów ANEW czy to jest jedna saszetka za takie ceny (~5 zł)??
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3718 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do tego zamawiania w 2/3 terminie to któż to wie Sama wiesz,że często dziewczyny zamawiaja cos w pierwszym terminie i nie ma, a potem w trzecim jest, czy cos takiego. Zebym to jeszcze ja Tobie fotek nie musiala wklejac.. ![]() Cytat:
Przeczytalam wszystko co bylo tu na ten temat pisane ostatnio ale cos dalej niezbyt kumam
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz co pocieszam się tym, że wolę żeby grał niż gdzieś łaził ![]() a mój zawsze i tak korzysta na tym - zawsze coś tam zechce, a tutaj mgiełka na upały a tutaj coś po opalaniu, a tam coś po goleniu
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
Rany dziewczyny 60 stron do nadrobienia, ale szalejecie
..kat alog 12 ..napewno cosik wezmę![]() Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

dziewczyny, ktore maja dzien I, nie przyszla Wam juz dzis paczka ;>? bo mi raczej zawsze przychodza dzien wczesniej, ale narazie ciiisza ;P
!!!! 
a tu mam okazje za pol ceny ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, szukałam w kilku katalogach poprzednich...Możesz powiedzieć w jakim katalogu są te cienie? Albo napisać nazwy kolorków?
(ale katalog też się przyda
tzw ładnie wyrównuje koloryt. Mi bardzo odpowiada bo ostatnio mam fazę naturalności