|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Buu a nie możesz jakoś zaznaczyć, żeby Cię zapamiętało ? tzn hasło ? żebyś nie musiała się logować za każdym razem ?
Jej czemu się gorzej czujesz? miało być już lepiej ![]() A chrupki i paluszki też dobre ![]() Ehh niech ta Logoasia się odezwie ![]() ![]() ![]() Ewcia też dzisiaj jakoś ciszej
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
mój lekarz powiedził że do 130 to jeszcze nie tragedia
kiedyś chyba norma po godzinie była do 140 ale jakiś czas temu zmienili Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do porodu na pewno nie zaloże nowo kupionej maciejko, raczej trzeba cos spisanego na straty założyć, dopiero ewentualnie po, do karmienia spania i wietrzenia coś nowego. Ogólnie nie wiem czy zainwestuję w typowo do karmienia, przecież takie zwykłe rozpinane czy rozciągliwe się nadadzą na pewno. Ale ten zakup jeszcze przede mną. Cytat:
a potem zaczęłam sugerować się kalendarzem ciążowym belly, a potem się okazało że jest jeszcze inny kalendarz i jeszcze inaczej liczy, zgłupiałam i pierdziele - licze tygodnie, heheh ![]() Melb ja myślę o chustowaniu |
||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi to ja nie wiem po co oni te normy zmienili... mogło być te 140
|
#4715 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mogę prosić Was o lajka? będę bardzo wdzięczna, z góry dziękujemy https://www.facebook.com/24179953589...type=1&thea ter
|
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek z łóżka
My dopiero po pierwszym śniadaniu Hmmm, co to ja chciałam napisać...aaaa wiem Buu też miałam od wczoraj problem z logowaniem. Niby na telefonie jestem cały czas zalogowana, a na iPadzie nie mogłam się logować. Nie wiem o co chodzi... Kasiula kuruj się kochana Aga, Lui udanych spotkań z koleżankami Przeklęte mnie też straszecznie brzuch swędział, nawet ginekolog zlecił mi badania wątrobowe, wszystko było ok. Musiałam tylko odstawić oliwkę na rzecz zwykłej maści z witaminą A. Smaruję się codziennie i brzuch icyce i powiem, że rewelka. Lepiej niż te wszystkie wynalazki! A ja chustować nie będę. Jakoś mi się to nie podoba. Jak murzynka z tą chustą |
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Haha. racja, dobre normy były
Ja już wróciłam ze sklepu, Tż pisał, że są już prawie na miejscu, mam nadzieję, że wszystko będzie ok z tym samochodem i go kupią ![]() Bo już mam dosyć tego studiowania ogłoszeń, dzwonienia i naszego grata
|
|
#4718 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No trzymam żeby auto było dobre ![]() Z tymi normami to tylko kobietom w ciąży pod górkę robią
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
A mi właśnie olejek się skończył jakiś czas temu i smarowałam się zwykłym balsamem kakaowym i wydaje mi się, że to od niego mnie tak swędzi, on się praktycznie nie wchłaniał
Ale przed chwilą kupiłam olejek babydreama i się nasmarowałam i póki co ulżyło O, a co do wózka, to my znowu zmieniliśmy koncepcję i baaaardzo nam się podoba taki: http://www.adamex.pl/sklep/prod.php?idg=1&id=177 ten jasny, na dużym obrazku odrazu Tylko musimy jechać do sklepu i obadać na żywo
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny które kupiły już łóżeczka: wstawcie prosze linki do swoich wyborów, bo teraz jestem na etapie łóżeczka właśnie i chciałabym zobaczyć co Wy wybrałyście i może zmienić swój typ
z góry dzięki
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia łaziłam po sklepie w te i wewte i kupiłam tylko bułki i gorący kubek borowikowy ehh
Niby wszystko bym sobie zjadła a tak naprawdę to nic ![]() W sumie mam w domu pomarańcze, babkę taką dobrą czekoladową z lidla... jabłuszko. Nie zginę ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Hope ja wstawiłam na poprzedniej stronie, my kupiliśmy takie zwykłe proste i ciemne, bo nam do mebli będzie pasowało
|
|
#4724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ten też mi się bardziej podoba chyba od tamtego :PTylko ja to bym musiała mieć przednie koła skrętne :P Hah to faktycznie mało wzięłaś... ![]() Ale ja wczoraj też stałam przy półce ze słodyczami a co do czego wziełam tylko 2 batoniki kinder, bo stwierdziłam, że nawet na nic nie mam ochoty ![]() Cytat:
link do tego łóżeczka: http://allegro.pl/nowosc-hit-spiacy-...749886296.html
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Asia o to dobrze wiedzieć
Madzia też fajne łóżeczko bierzesz Do fryzjera jeszcze miałam zajść ale to już sobie odpuściłam, byłam cała spocona po staniu w tych kolejkach wszędzie
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka pójdziesz innego dnia.. na podcięcie końcówek samych to pójdzie raz dwa
![]() Jestem dumna z siebie.. w końcu te piżamy kliknęłam. Bo się jakoś wcześniej zabrac nie moglam. I tak przez to , że jutro wolne to niektórzy dzisiaj też mają i allegro też różnie działa. Ale dostałam maila, że tuniki zostaly wysłane (te z marcówek) więc kurier pewnie w środe będzie
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się za te koszule zabrać jakoś nie mogę, nie wiem, żadne mi się nie podobają, a jak jakaś mi sie podoba to droga jest, a ja tylko do szpitala chcę, w domu nie bedę chodziła w koszuli. Myślicie, że do samego szpitala wystarczą dwie plus jedna do porodu?
|
|
#4730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do porodu to taka co potem wyrzucisz, czyli jakas stara koszula itp, bo albo ci sie pobrudzi albo porwie, nie ma sensu nowej... Ja to jedna do karmienia kupuje i basta, bo mysle tak jak ty tylko do szpitala miec, w domu sobie poradze bez.
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że od razu będzie do wywalenia, ale niestety jedną będę musiała kupić, kupię taką tam za dwie dychy, nie będę inwestować
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do samego porodu bym nie zamawiała... ale szczerze? nie mam nic w co bym się zmieściła bo ja koszul nie lubię, wole piżamy albo coś w taki deseń...
Więc zamówiłam dwie koszule. Jedna będzie do porodu, druga na później. A jak jednak nawet ktoś mi da jakąś używaną, bo może mama mi da jakąś swoją to wtedy pójdzie na porod a na przebranie będą te dwie. Już nawet wzięłam żeby mi wysłali zwykłym listem, żeby nie płacić niewiadomo ile na kuriera, bo też mi szkoda kasy na takie rzeczy :/ Z okazji 28tc Zmierzyłam się pod pępkiem... takie 96,5cm.. czyli trochę przytyłam
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lasencje
Dziekuje za dobre słowo,postaram sie wykurowac jak najszybciej poki co czuje sie całkiem,całkiem zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt ze jestem bez śniadania poza 75 g glukozy, stwierdziłam ze teraz to juz mi sie nie opłaca jeść i czekam na obiad Chyba miałam niski cukier na cZczo bo na glukometrE wyszło mi 75 (ostatnio było 90 a z krwi żylnej 77). Ciekawe ile teraz bedzie z krwi żylnej. Wyniki ok 18 to Wam napisze. Za chwile jak przegonie moja czerede z komputera to tez Wam wkleję moj brzuszek z 28 tygodnia, zmienię podpis i zamówie wozek i pokaże Wam kolor. Miłego dnia piękne!
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 29 tydzień i 103 cm
Aż się przed chwilą zmierzyłam
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od razu jak mogłam po glukozie to pajde chleba z serem i ogórkiem kiszonym pochłonęłam ![]() Aaaa to czekam na zdjęcia i brzucha, no i wozek ![]() Ooo Ilonka synuś ładnie rośnie ![]() Ja też zrobiłam zdjęcie brzucha z ciekawości ale ja wyglądam jakbym po prostu arbuza zjadła i to jeszcze jakiegoś tłustego
|
|
#4736 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś widzialam ladne koszulki nocne do karmienia, takie "zgrabne" i bez słoników itp :P jak bede miala chwile to podrzuce ci link, a nóż ci się spodoba, to se zamówimyCytat:
ja mierzę się "w pępku" o jeju jeju ale lokum apartament normalnie
|
||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam się i pomyłam naczynia.. jestem z siebie dumna
![]() Trzeba powoli się z powrotem przyzwyczajać do ruchu bo zesztywniałam przez ten tydzień
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tylko dzisiaj pozmywałam no i tyle, nic więcej nie robię
Wrrr... ale się wkurzyłam, Tż napisał, że samochód to lipa i złom i wracają ;/ I zaś od nowa wszystko
|
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
a ja zaraz pekne
zjadłam kaszę gulasz z indyka surówke z selera a na dobitkę zupę z brokula od teściowej Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yh :/ szkoda... na zdjęciach wyglądał na zadbany ... tak to jest .. ludzie próbuja wcisnąć złom Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

miało być już lepiej 

żeby auto było dobre