![]() |
#2612 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Wredny kotecek
|
Czy tylko ja mam wrażenie że większe zakupy by się zrobiło przy -40?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
14,90 chyba, pewnie niedługo pojawią sie w sklepach internetowych i będą po 4 zł, ale wolałam nie ryzykować bo w sumie z dostawą zapłaciłabym tyle samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wybieram się po insta-dri (chyba że już mi siostra wzięła ![]()
![]() |
#2616 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis lakier Wibo wow glamour satin nr 2, cuuudowny jest
#2618 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- tez go mam, super jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Kuszą mnie te satynki i chyba jeszcze się po nie przejdę tylko nie wiem które kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Zastanawialam sie nad nr 4 i chyba jeszcze kupie, bo zero smug naklada sie idealnie rowno
#2621 |
Zakorzenienie
|
ja wasnie wróciłam z łowów jestem bardzo zadowolona z zakupów, z tego że nie było tłumu przy szafach (jak przy -49%) i towar jeszcze niezmacany
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Numer 2. Wybaczcie zasuszone dlonie, ledwo jesien a ja juz nie wyrabiam z kremem
#2623 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja mam tę szminkę w tym kolorze 430 Maybelline, kupiłam ją na poprzedniej promocji, bo też urzekł mnie kolor w sztyfcie zawarty, ale na ustach wygląda bardzo , bardzo naturalnie, rzekłabym, że podbija naturalny kolor ust tylko i jakbym wiedziała, że tak będzie to bym jej nie wzięła, ew wzięła ale nr 440.
Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie za to nie polecam z Maybelline Coloramyi lakieru z Astora. Z tańszych piękną czerwień ma też Eveline mini max. Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w drogerii pół godziny po otwarciu. Przy szafach już mały tłok, średnio koło 30 osób. Poszłam z mamą, bo w końcu uznała, że też kupi sobie róż, kredkę do oczu razy 2 oraz podkład. Tusze z Lovely wzięłyśmy dwa to też podzielimy się (mam nadzieję,że nie zmacane, wzięłam z samego końca stojaczka) Nie trzeba rozbijac na osobne paragony, ładnie się rabatuje , tylko trzeba co najwyżej uważać na kolejność skanowania ![]() Nie zdołałam kupić na razie korektora z Eveline bo nie było najjaśniejszego odcienia już, mam nadzieję, że jeszcze je wyłożą. Kupiłam wszystko to, co już wcześniej używałam i wiem,że się nie zmarnuje. Takim sposobem mam spore zapasy. Na razie wydałyśmy z mamą 206 zł, teraz planuję tylko jeszcze przygarnąć korektory z Evelinu i może jakieś lakiery jeszcze tej marki. Kupione: -masełko z Astora nr 002 i 008 (miało być 016, ale jakoś nie jestem na tyle odważna, by malować na czerwono usta, poza tym mama mi odradziła, więc 008 będzie na zapas, jak obecnie używane się skończy) kocham te masełka, świetnie nawilżają usta, obecnie wszystkie inne szminki podreslają mi suche skórki, bo jestem na kuracji Izotekiem i jeszcze te kolory ![]() -dwa róże Bourjois oba nr 95 (jeden dla mnie, jeden dla mamy) długo wybierałyśmy kolor, w końcu mama powiedziała,że weźmie to co ja i że na mnie się zdaje. Przy szafie Bourjois największy tłok. -dwie maskary żółte Lovely ![]() ![]() -dwa moje ukochane pudry Manhattan clearface 2w1 odcień 76 sand- po wypróbowaniu zachwalanego Rimmela, skruszona wróce do niego, jak tylko skończę obecne pootwierane. - na zapas cień color tatto w kolorze brązu-moje must have w kosmetyczce od 1,5 roku-mamie też się spodobał bardzo więc będzie mi podkradać ![]() -podkład Rimmel Stay Matte na zapas nr 103-dla mnie prawie niezastapiony jeśli chodzi o krycie ![]() -podkład Rimmel lasting Finisch w odcieniu 100-wahałam się czy nie brać jednak 200, ale po porównaniu z Revlonem CS 150 uznałam że jednak 100 jest od niego trochę ciemniejsza-testy za kilka miesięcy, jak zużyję zapasy - Rimmel Wake Me Up-dla mamy, nie dała się przekonać na wypróbowanie nowego podkłądu -dwie kredki do oczu czarne z miss sporty dla mamy -dwie odżywki do rzęs Eveline 3w1- strasznie się na nie ludzie rzucili, już zostąły tylko 3 oapkowania- w tym jedno już otworzone i wymaziane całe, wymięte ![]() -dwa lakiery Mini Max Eveline w odcieniu szarym i śliwkowym Jestem mega zadowolona, jeszcze dorwę jakieś ładne bordo z lakierów i te korektory i koniec ![]() Nie wyobrażam sobie co będzie się działo po godzinie 15, jak ludzie Ci co dzis pracują powychodzą z pracy, jedno wielkie pobojowisko chyba, bo już teraz jest nieciekawie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś, chciałam wziąć zapas podkładów lirene, ale promocja jest tylko na szafy? U Was tez tak jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
ladny kolor, latwo sie naklada, satynowe eleganckie wykonczenie.. no nie mow, ze nie kupisz
![]()
#2628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku gdy usłysząłam info o tej promocji byłam rozczarowana, że to nie jest -40%, ale teraz widzę, że wyszłam na tym jeszcze lepiej. Tusze do rzęs,pudry, róże, kredki do oczu masełka z Astora, odżywki do rzęs i lakiery mam dzięki temu za połowę ceny, niewiele gorzej wychodzi cień i podkład oraz dwa droższe podkłady z Rimmela bo na nich obniżka jest -48% Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-11-10 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Rozeznanie
|
Ja tez już po zakupach, kupiłam podkład Nearly Naked i korektor Lumi z Loreala na zapas, błyszczyk Caresse z Loreala i korektor z Astora Perfect Stay (jakas nowość chyba? Ma przyjemny, jasny kolor, ale muszę poczekać z używaniem aż pokończę otwarte...) i 2x bibułki matujące. Sporo stałam pod szafami żeby dobrać coś do Caresse Loreala, zastanawiałam się nad korektorem CC Max Factora i rozświetlaczem, ale ostatecznie odpuściłam...niezbyt przyjemnie pachną. Eh i tak spora sumka poszła...Teraz tak sobie myslę nad jasnym, szarym lakierem do paznokci, ale z szerokim pędzelkiem, ktoś, coś? Eveline ma szerokie pędzelki z tego co pamietam i chyba kiedys Maybelline miało, co oprócz tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
jest
![]() edit: załączam wszystkie 5 ![]()
Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury Edytowane przez PaulinciaKWC Czas edycji: 2014-11-10 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Ja widziałam jak jedna panna wpadła i bez zastanawiania się z każdej szafy pyk pyk pyk do koszyka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale generalnie wszedzie pelne szafy, a tu wchodze do roska na pl. wilsona i pusto w szafie wibo ![]()
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze o porade
![]() Ostatnio kupiłam na promocji wake me up i już mi się kończy. Jestem z niego bardzo zadowolona, bo właśnie oczekuję od podkładu żeby mnie fajnie rozświetlał, bo ja wiecznie zmęczona. Jestem bladziochom używam teraz odcienia 103. Jaki inny podkład byście mi poleciły? Może być inna firma. Zależy mi też na trwałości bo niestety ten rimmel całego dnia mi nie wytrzymuje ![]() No i dziewczyny jaki tusz polecacie z loreal'a taki żeby robił efekt sztucznych rzęs ![]()
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywasz wake me up--> nie jestes bladziochem ![]()
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
a to moje łupy - do L oreala lumi podchodziłam juz kilka razy ale jakos szkoda mi było wydać na niego, a teraz przy promocji wreszcie się zdecydowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.