Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-10, 11:34   #2221
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
A ja nie jestem pewna, czy nie ma long4lashes w gazetce ttj od 10.11, a jak jest to znaczt, że nie wchodzi...
Wzięłam w rossie gazetkę i nie widzę tu L4L.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Na pewno nie bédzie w cenie promocyjnej możliwości wzięcia... A ktoś pisał, że w gazetce nie ma zadnej kolorówki, bo muszą być te produjty sprzedawane po cenie regularnej... :mysli: Ja jeszcze nie byłam w Rosski, więc nie wiem jak to działa Nie chce wprowadzac w blad.
U mnie w rossmannie dziś dużo kosmetyków było z ceną promocyjną, np róż burżuja za 35zł.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:45   #2222
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Bylam w ross ale u mnie zadnych nowosci wibo czy lovely a tylko to mnie interesowało . Wzięłam tylko jeden lakier wibo i kredkę nude lovely

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Moze we wroclawiu bedzie cos wiecej jak bede w srode

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:52   #2223
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..

Cytat:
Napisane przez Interbeta Pokaż wiadomość
Bez problemu rozbijają Ja byłam dzisiaj w Plazie w Lublinie w Ross i też zauważyłam, że sporo kosmetyków z Bourjuis, MaxFactor było w pojedynczych egzemplarzach np. Healthy Mix numer 52 był tylko jeden :/
Coś w tym jest bo u siebie wziełam ostatni healthy mix nr 51 a 52 widziałam 2 sztuki, reszta same najciemniejsze

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez YourDesire Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytajcie sie o dane kosmetyki jak nie ma na półce czy nie są pochowane, mogą być w szafie albo na zapleczu bo dostałysmy ich mnóstwo i nie było jak tego na bieżąco dokładać. Pozdrowienia z załogi Rossmann
Ja zawsze proszę o tusz z szuflady ;p A jak w promocji były odżywki eveline i pusta półka to pani mi bez problemu przyniosła bo mówiła właśnie że mają ich duuuużo i nie nadążają wykładać

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Jak widzicie, że klientki otwierają orginalne opakowania kosmetyków to śmiało podchodzcie do pracownika perfumerii i powiedzcie o tym wtedy my możemy zareagować, niestety nie zawsze jesteśmy w stanie wszystko widzieć a takie osoby ktore wszystko otwierają są naszą zmorą niestety
Taaa a ile razy widzę jak pracownice same otwierają :/ Kilka razy pisałam w tej sprawie skargę do BOKu ale nie wiem czy to coś daje bo za każdym razem dostawałam odpowiedź że oni dbają, że to pojedynczy incydent tak jasne...
Stary 2014-11-10, 11:54   #2224
Aniula_xD
Rozeznanie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Wie Ktoś może czy produkty z poza szafy wchodzą na promocję?
Aniula_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 11:57   #2225
Quadesha
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Niestety nie Chciałam kupić mamie podkład z linere i pani przy kasie od razu, ze one nie wchodzą Nawet jeszcze sprawdziła i nic :/
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:04   #2226
Aniula_xD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Niestety nie Chciałam kupić mamie podkład z linere i pani przy kasie od razu, ze one nie wchodzą Nawet jeszcze sprawdziła i nic :/
to szkoda ze nie
Aniula_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:36   #2227
saintfreak
Raczkowanie

Cytat:
Jak nie sprawdziła, to nie może być pewna. Skoro z Sally Hansen rzeczy wchodzą, to ja uparłabym się na sprawdzenie tego Lirene bezpośrednio w kasie.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:40   #2228
Quadesha
Zakorzenienie

Ale sprawdziła Wzięłam dwa podkłady i nie weszło Policzylo jak za dwa,
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 12:41   #2229
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Głupio. Wszystkie kosmetyki do makijażu to wszystkie...
Stary 2014-11-10, 12:53   #2230
saintfreak
Raczkowanie

Aaa, rozumiem. Może jeszcze to "naprawią"? Poprzednio chyba niektóre produkty wchodziły dopiero trochę po rozpoczęciu, chyba ktoś im uwagę zwrócił.
saintfreak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:10   #2231
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez saintfreak Pokaż wiadomość
Insta-dri poza szafą wchodzi na promocję
Super ^^
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:31   #2232
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Dajcie znać dziewczyny, czy nie ma problemu z rozbijaniem transakcji na kilka paragonów Ja co prawda jestem na weekend u rodziców i troche sie martwię, czy w tutejszym Rossmannie w ogóle dostanę wszystko co zaplanowałam kupic, no ale zobaczymy
Nie ma problemu. Ja swoje zakupy rozbiłam bez problemu na kilka

Cytat:
Napisane przez Interbeta Pokaż wiadomość
Bez problemu rozbijają Ja byłam dzisiaj w Plazie w Lublinie w Ross i też zauważyłam, że sporo kosmetyków z Bourjuis, MaxFactor było w pojedynczych egzemplarzach np. Healthy Mix numer 52 był tylko jeden :/
Sopot - całe szafy zapełnione po brzegi kosmetykami, nawet testery były Śmieję się, bo tak nigdy ich nie ma w szafach i nie ma jak testować kolorówki Także ja na braki asortymentu nie narzekałam i bardzo dobrze, bo mam to co chciałam

Cytat:
Dziewczyny pytajcie sie o dane kosmetyki jak nie ma na półce czy nie są pochowane, mogą być w szafie albo na zapleczu bo dostałysmy ich mnóstwo i nie było jak tego na bieżąco dokładać. Pozdrowienia z załogi Rossmann
. Widziałam panie, które uzupełniały na bieżąco szafy.

Cytat:
Napisane przez saintfreak Pokaż wiadomość
Ochroniarze powinni dostać możliwość dawania reprymend - ostatecznie ich praca i tak polega na obserwacji sklepu. Ale to znaczy, że jednak klient nie jest świętą krową i "góra" pozwala jednak ekspedientkom zwrócić uwagę, kiedy ktoś jest taką zmorą?
Eheeee, wystarczy, że od samego wejścia łażą za Tobą, jak za jakimś złodziejem... Teraz już mniej, ale kiedyś czułam się na zakupach w Rossku bardzo niekomfortowo i zakupy robiłam "byle szybciej"

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;48873677]zakupy zrobione, na jeden paragon można wziąć kilka rzeczy 1+1 nie trzeba rozbijać na kilka transakcji

potwierdzam, w moim osiedlowym niezbyt obleganym rosmannie droższe rzeczy w małych ilosciach - korektor lumia loreala wzielam dwa ostatnie, a byłam przed 10 - chyba, że może dołożą później?[/QUOTE]
Wiemy Ale ja rozbijałam po to, abym korzystniej na tym wyszła Tak, jakby kasjerka brała losowo moje kosmetyki z koszyka, to zapłaciłabym więcej niż po tym, jak sama sobie posegregowałam

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Niestety nie. Inna promocja to ta oznaczona na metkach pod produktami (gazetka). Na 1+1 sama kolorówka (szafy)

No więc pochwalę się co upolowałam. Zapłaciłam 103zł zamiast 200zł
Bourjois, Healthy Mix 53
Bourjois, Healthy Balance Unifying Powder 53
Bourjois, Korektor Healthy Mix
Bourjois, Róż do policzków Golden Rose

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:34   #2233
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja az sie boje zajrzec jutro do szafy manhattanu bo testerow wcale nie ma

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 13:37   #2234
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Nie ma problemu. Ja swoje zakupy rozbiłam bez problemu na kilka

Sopot - całe szafy zapełnione po brzegi kosmetykami, nawet testery były Śmieję się, bo tak nigdy ich nie ma w szafach i nie ma jak testować kolorówki Także ja na braki asortymentu nie narzekałam i bardzo dobrze, bo mam to co chciałam

. Widziałam panie, które uzupełniały na bieżąco szafy.

Eheeee, wystarczy, że od samego wejścia łażą za Tobą, jak za jakimś złodziejem... Teraz już mniej, ale kiedyś czułam się na zakupach w Rossku bardzo niekomfortowo i zakupy robiłam "byle szybciej"

Wiemy Ale ja rozbijałam po to, abym korzystniej na tym wyszła Tak, jakby kasjerka brała losowo moje kosmetyki z koszyka, to zapłaciłabym więcej niż po tym, jak sama sobie posegregowałam
Nie ma roznicy czy dajesz kasjerce parami i robisz na jeden rachunek, czy robisz na kilka. Wychodzi na to samo.
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:04   #2235
pannamima
Zakorzenienie

U mnie tragedia jakaś. Wszystko już powybierane i tłumy jak na targu ;/
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:05   #2236
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
U mnie tragedia jakaś. Wszystko już powybierane i tłumy jak na targu ;/
Godzina zero Myślę że o tej godzinie największe tłumy :P
Stary 2014-11-10, 14:07   #2237
Blerry
Przyczajenie

Dziewczyny, orientujecie się może jak się trzyma asortyment w Gdańsku? Czy już świeci pustkami? Chodzi mi najbardziej o Ross w Bałtyckiej i Manhattanie Nie wiem jak bardzo się śpieszyć :P
Blerry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:13   #2238
Gasky
Przyczajenie

GG do Gasky

Już po zakupach. Byłam w Galerii Łódzkiej ok. 12, tam jest bardzo duży rossman i było zadziwiająco pusto. Wszystkie kolory po parę sztuk nic nie macane. No raj. Kupiłam sypki puder z bourjois (akurat ten stał na wierzchu tylko jeden i otwarty, ale Pani bez problemu wyciągnęła mi nową sztukę z szuflady. Poza tym tusz one by one z maybeline , podkład z astora super stay 24h, color boost z bourjois w kolorze "Plum Russian" przepiękny! do tego brozner z lovely i odżywkę z eveline.

aaa i Pani bez najmniejszego problemu rozbiła mi wszystko na 3 rachunki.
Stary 2014-11-10, 14:16   #2239
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Dziewczyny zdajcie opinie o tym astorze super stay, bo siostra stwierdzila ze astor jest beznadziejny(miala jakis podklad z astora i nie byla zadowolona)a ja sie zastanawiam czy warto kupowac ich kosmetyki

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:20   #2240
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Nie ma roznicy czy dajesz kasjerce parami i robisz na jeden rachunek, czy robisz na kilka. Wychodzi na to samo.
Jest różnica Bo jeśli dałabym wszystko od razu, to dostałabym najtańsze za darmo. Czyli na przykład zamiast 60+43 byłoby 60+50. Zawsze coś

Stary 2014-11-10, 14:23   #2241
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Gasky Pokaż wiadomość
Już po zakupach. Byłam w Galerii Łódzkiej ok. 12, tam jest bardzo duży rossman i było zadziwiająco pusto. Wszystkie kolory po parę sztuk nic nie macane. No raj. Kupiłam sypki puder z bourjois (akurat ten stał na wierzchu tylko jeden i otwarty, ale Pani bez problemu wyciągnęła mi nową sztukę z szuflady. Poza tym tusz one by one z maybeline , podkład z astora super stay 24h, color boost z bourjois w kolorze "Plum Russian" przepiękny! do tego brozner z lovely i odżywkę z eveline.

aaa i Pani bez najmniejszego problemu rozbiła mi wszystko na 3 rachunki.
Po co;p
Stary 2014-11-10, 14:23   #2242
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jest różnica Bo jeśli dałabym wszystko od razu, to dostałabym najtańsze za darmo. Czyli na przykład zamiast 60+43 byłoby 60+50. Zawsze coś
Dziewczyny sprawdzaly i mozna grupowac parami i wtedy rabatuje tanszą rzecz z każdej pary fajnie, nie podejrzewalam rossmanna o taki system
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:24   #2243
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Nie ma różnicy bo odlicza co drugą rzecz, więc można dawać parami na jeden paragon i odliczy to co chciałaś bez rozbijania.
Stary 2014-11-10, 14:25   #2244
Junebug
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anarux Pokaż wiadomość
nie trzeba rozbijać na paragony wystarczy ułożyć od najdroższego do najtańszego i podawać w odpowiedniej kolejności. Ja mam wszytsko na jednym paragonie zaczynając od podkładu za 64zl a kończąc na lakierach z wibo. odejmowało mi co drugą rzecz
dobrze wiedzieć mam nadzieje, że w środę będzie luźniej.
Stary 2014-11-10, 14:27   #2245
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Dziewczyny sprawdzaly i mozna grupowac parami i wtedy rabatuje tanszą rzecz z każdej pary fajnie, nie podejrzewalam rossmanna o taki system
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Nie ma różnicy bo odlicza co drugą rzecz, więc można dawać parami na jeden paragon i odliczy to co chciałaś bez rozbijania.
No chyba, że tak Ja wzięłam na 2 paragony, bo mi kasjerka prawie koszyk z ręki wyrwała i chciała kasować, jak leciało Zwracam honor

Stary 2014-11-10, 14:27   #2246
Dalek
x

Czy komuś udało się na tej promocji kupić Sally Hansen Instant Cuticle Remover?

.
Dalek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:34   #2247
cosmetix
Makeup challenge winner

Wróciłam z Manu. Byłam tuż po otwarciu, ale straszne tłumy. Kupiłam pomadki nr 5 Wibo, Glossy Temptation , które są takie same co nr 5 z Eliksira. Tusze Lovely schodziły jak świeże bułeczki, ale wciąż dokładano.
Kupiłam oszczędnie, głównie rzeczy z szaf Catrice i Essence (wchodzą też pilniczki), no i rzeczy, które mi się pokończyły: Insta-Dri (też było Instant Cuticle Remover) i odżywkę diamentową Eveline spoza szafy. Także dziewczyny sprawdzajcie, bo może akurat.

Niestety nie kupiłam podkładu. Chciałam Nearly Naked, ale nie miałam co dobrać, poza tym już zabrakło kasy na 2 szt.. Namyślę się do końca tygodnia, czy wart swojej ceny.

Czyli mówicie, że nie wchodziły podkłady i bazy poza szaf jak Lirene, Soraya czy AA? Szkoda, bo chciałam City Matt dokupić.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-11-10 o 14:47
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 14:43   #2248
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Juz Ci dziewczyny wytlumaczyly.

Ja bylam w manu ale juz nie bylo insta dri
Stary 2014-11-10, 15:15   #2249
dorotisss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdajcie opinie o tym astorze super stay, bo siostra stwierdzila ze astor jest beznadziejny(miala jakis podklad z astora i nie byla zadowolona)a ja sie zastanawiam czy warto kupowac ich kosmetyki
Miałam wielką chrapkę na ten podkład, poszłam nawet dzisiaj do Rosska - a tam tylko jedna sztuka w najjaśniejszym kolorze (w dodatku upaciana, nie kupiłabym), reszta same ciemności <ok> Ale z ciekawości maznęłam sobie z testera najjaśniejszy kolor na szyi. Przez pierwszą minutę - mega! Mój kolor! Chwilę później wyraźnie odznaczający się, pomarańczowy ślad. Utlenianie i to na poziomie hard. Zdecydowanie nie polecam, albo mnie trafił się jakiś gówniany tester.

No ale uzupełniłam trochę zapasy! Przy kasie nie było problemów z rozbijaniem na paragony i nawet w kolejce nie czekałam mimo iż na sklepie sporo babek było. No cóż, takie zalety średniej wielkości miast

Kupiłam

- Maybelline Color Drama - 11,99
- Lovely Maskara - 8,99
- Rimmel Lasting Finish podkład - 29,99
- L'oreal korektor True Match - 34,39
- Max Factor kredka do oczu 090 - natural glaze - 29,99
- Maybeline Color Sensational - 28,79

Zapłaciłam 76,39zł zamiast 144,14zł
I co, aż taka nieopłacalna ta promocja? Tak praktycznie wyszło mi prawie -50%, a nie -40%
Miałam ochotę na podkład burżuja, ale jednak zdecydowałam go kupić taniej przez internet.
dorotisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-10, 15:20   #2250
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Jakim cudem u was ten rimmel lasting finish kosztuje 29,99? U mnie 38,99 - nawet tyle rossnet pokazuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości