|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Jestem ciekawa, czy będzie jakaś różnica pomiędzy podkładem w szklanej buteleczce, a plasikowym (już wkrótce), pomijając oczywiście opakowanie
Ostatnio bardzo polubiłam się z tym podkładem. ![]() Ja też! Miałam go za 1gr (wzięłam pierwszą lepszą buteleczkę i nie zauważyłam, że był napis tester) i według mnie nawet tego nie jest wart.
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-11-10 o 16:58 |
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei mówię stanowcze NIE temu tłusciochowi
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
pytałam już kiedyś o to ale nie dostałam odpowiedzi, więc pytam jeszcze raz
czy znajdę w rossmannie jakiś dobrze kryjący korektor pod oczy?
|
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Do cer tłustych najlepsze są podkłady w musie. |
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jeździ po buzi, a jak go nalozysz na bardziej tresciwy krem (a przeciez zima idzie) to w ogole wygląda jak polprzezroczysty smalec
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tlusta cere, mam mus z maybelline, juz chyba z 4 sloiczek. i jestem zakochana w nim
|
|
|
|
#2739 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Perfumy występują tylko w liczbie mnogiej, w pojedynczej (ta perfuma, ten perfum) nie. To tak jakby powiedzieć ta spodnia, ten okular, ta rajstopa. Hej, fajny masz okular na nosie
Edytowane przez 201605061000 Czas edycji: 2014-11-10 o 17:08 |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podklad szybko wtapia sie i zastyga nie tworzac efektu blyszczacej sie cery ![]() Ja na niego nie narzekam a mam mieszana cere a czasem tez tlusta
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Life is a drink ...
|
ja polecam z perfecty w musie ale go nie ma w Rossmannie :P
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa chyba, że
![]() Cytat:
![]() Ale ale...nie wiem czy to on mokrego nowego kremu(dziś nałożyłam pierwszy raz.Alterra na noc z winogron i nie jest wcale tłusty wręcz przeciwnie skóra go a mig"wypiła") i czekam sobie z 10 min po kremiku nakładam ten podkład i jakiś taki za suchy dla mnie...A dodam, że mam cerę z trądzikiem(lekkim, ale jest) no i suchą może to dlatego nie wiem? Pamiętam, że wersja w czarnej tubce była baardzo na plus Nie wiem może coś się zmieniło a może ta wersja z tubce nowa się sprawdzi lepiej.I teraz nie wiem co mam robić bo kończy mi się podkład Astor Perfec Stay(stara wersja) i nie wiem czy kupić ten Rimmel LF w słoiczku czy nie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Oczywiście podkładu nie skreślam bo to mogło zależeć od kremu który swoją drogą dziś po raz pierwszy nałożyłam.I też od stanu skóry.
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze wykanczam makijaz pudrem. Jak nalozylam kremozel to bylo w miare. Jak zwykly krem moj codzienny to mi jezdzil jak smalec, nie bylo co pudrowac bo wygladal wystarczająco paskudnie zeby to zmyc i zapomniec
|
#2747 |
|
Raczkowanie
|
Zakupy poczynione, tłoków nie było, czego chcieć więcej?
Kupiłam tusz max factor 2000 calorie, eyeliner maybelline i kilka lakierów z wibo. Skusze się jeszcze na wibo satin nr 2 jest piękny Poszukuje jeszcze szminki w jakimś fajnym jesiennym koloru, może jakieś bordo, ciemna wiśnia, polecacie coś?
Pozwól innym wieść małe życie, ale nie sobie. Pozwól innym kłócić się o nieistotne szczegóły, ale nie sobie. Pozwól innym płakać z byle powodu, ale nie sobie. Pozwól innym zostawić swoją przyszłość w czyichś rękach, ale nie sobie. |
|
|
|
#2748 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
I także kilka opakowań zużyłamWracając do tematu promo 40% - na takiej promocji na pewno więcej kupiłabym nieplanowanych rzeczy. Pamiętam, jak się obkupiłam na wcześniejszych promocjach w Rossie A teraz tylko dwie rzeczy - zajęło mi to dosłownie jakieś 3 minuty razem z płaceniem
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-11-10 o 17:24 |
|
|
|
|
#2749 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Ta 3cia. To bourjois rouge edition ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Miałam ją ale oddałam mamie bo trochę za ciemna była, bardzo dobrze napigmentowana ale nie pamiętam nr Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2014-11-10 o 17:27 |
|
|
|
|
#2750 |
|
BAN stały
|
tu sa w poniedziałek-wtorek http://www.tesco.gazetka-promocyjna....sco&name=Tesco
|
|
|
|
#2751 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś się "dorobiłam" jedynie: 2x wibo lakier extreme nails (nr 181 i 171), 2x tusz wibo extreme lashes i 4x bibułki matujące.
I w CND dorwałam łagodząca wodę oczyszczająca z mixy 250 ml za 6,69zł Mi też jakoś przyjemniej się kupowało na promocji -49% (nie mówię o tej 40%, bo jednak 49% i 1+1 bardziej wychodzi na to samo). Na ostatniej promocji zostawiłam w kasie jakieś 230 zł, dziś 25 zł. Wtedy zawsze cos jeszcze w oko wpadło albo chciało się przetestować ale bez kombinowania. Tu jakbym chciała coś przetestować to bym musiała albo zrezygnować, albo na siłę coś dobrać. Jakiś taki przymus tu czuję, żeby tak wszystko przemyśleć, żeby rzeczywiście się opłacało. A przecież zakupy - zwłaszcza te na promocji - to ma być przyjemność a nie wojna strategiczna. |
|
|
|
#2752 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2753 |
|
hakuna matata
|
co do Match Perfection
używam od zeszłej promocji w Rossie, u mnie się sprawdził, ale z pewnością NIE nadaje się do cery tłustej
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam na inne promo w konkurencji
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lezy na gorze, pierwszy z lewej
|
|
#2756 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam tylko 2 razy bibulki Wibo.
Wpadł też zmywacz Isana tez duży, ale myślałam, ze bedzie jeszcze w promocji a tu guzik. Za to obkupiłam się w kolorówkę w naturze -50 % na rzeczy wyprzedażowe U mnie też szafa SH sie pojawiła ale malutka i nie było w niej ani Insta Dri ani tego niebieskiego żelu do skórek.... Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-11-10 o 17:52 |
|
|
|
#2757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
Możecie mi polecić jakiś dobry matujący puder, w przystępnej cenie?
Mąka ziemniaczana coś mnie ostatnio zawodzi. |
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
jak myślicie czy top matujący z lovely zmatuje mi lakier pociągnięty insta dri ?
edit: własnie spróbowałam, zmatowił bez problemu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Ostatnio bardzo polubiłam się z tym podkładem. 

tp
A teraz tylko dwie rzeczy - zajęło mi to dosłownie jakieś 3 minuty razem z płaceniem