![]() |
#3001 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
hejo !
wtałam ok. 6!!! i nie mogłam dalej zasnać ![]() to posprzątałam w domu i zrobiłam obiad. teraz gotuje mega gar jedzenia dla PSA i 6 kotów ![]() co do auta Tż na razie śpi ok. 12 mam go budzić to będzie coś zaglądał, SZPEC ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Dam znac jak mój mechnaik wstanie :P i zdiagnozuje usterke ![]()
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz zbieram się z mamą i jedziemy na starówkę, ogarniać graty dziecięce na strychu, żeby je wywieźć do domu samotnej matki. takie mamy pracowite święto
![]() u Was też jest taka mgła potworna? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zadomowienie
|
lesyeux współczuje sprawy z autem, mój też jest strasznie przewrażliwiony w tym temacie. Twierdzi, że rysuje auto torebką jak wysiadam
![]() Muszę się ogarnąć z ubrankami i rzeczami dla maluszka, bo coraz mniej mam siły łazić po sklepach. Wczoraj weszłam do dwóch sklepów i już sily nie miałam. Byłam też na lumpeksach, ale nic nie było, jak patrze na te wasze zdobycze to zazdraszczam tylko:P Myślimy intensywnie nad imieniem. Mi się podoba Maja, Zuzia, Zosia, Hania i Helenka. TZ stwierdził,że jest za Maja lub Zuzią. Wszystkie z czołówki rankingów w Wawie, co mnie najbardzej smuci, ale co zrobc jak inne mi się nie podobają. Nouvelle w tym roku w Wawie w czołówce jest Zosia, mi też się strasznie podoba ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Raczkowanie
|
Hej , witam się z rana.
U mnie dziś piękna , słoneczna pogoda, aż chciało się z łóżka wstawać ![]() Ja na rozmiar 50 nie mam w ogóle. Najmniejsze jakie mam to 56 , z czego 2 szt kupiłam sama bo mi się bardzo podobały a resztę dostałam od siostry męża po jej dzieciach . I z tego rozmiaru mam 7 szt z krótkim rękawem i 3 szt z długim. Pewnie gdybym miała je kupić to bym w sumie miała ze 4 szt. Ja myślę że nasz synek może być duży bo mąż jak się urodził to miał 58 cm i 4 kg a ja miałam 53 cm i 3,1 kg ![]() ![]() Z rozmiaru 62 mam 8 szt z krótkim rękawem ( też dostałam ) i 2 szt z długim . Chcę jeszcze dokupić z długim bo wydaje mi się że to jeszcze będzie zimno i raczej będą potrzebne. Wczoraj byłam w Biedronce i kupiłam małemu takie słodkie bodziaki z Disneya za UWAGA całe 11,99 zł za dwupak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3007 |
Rozeznanie
|
MIKA współczuję. Mam nadzieję, że Twój maluszek jeszcze wszystko nadrobi, dzieci często mają takie skoki milowe. Trzymam kciuki.
Trochę się martwię NOP. Coraz częściej się o tym słyszy. W pierwszej dobie MOŻNA NIE ZASZCZEPIĆ noworodka. Trzeba napisać oświadczenie i pilnować by nikt omyłkowo nie zabrał dzieciaczka na szczepienie. Tutaj jest wszystko fajnie wyjaśnione, chociaż bardzo radykalnie napisane. Widać, że autorka jest przeciwniczką szczepień. Ja z nich nie chcę rezygnowac, a tylko zmniejszyć skutki uboczne. http://www.bliskodziecka.com.pl/niep...ka-slow-o-nop/ http://www.bliskodziecka.com.pl/faq-...a-szczepienia/ Miłego dnia mamusie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Zadomowienie
|
Mój miś bardzo przywiązuje wagę do rzeczy ale w takim sensie, że należy o nie dbać i nie psuć w ataku furii podczas załóżmy mojego okresu czy złego humoru
![]() Ile razy zdarzyło mi się czymś rzucić i rozwalić i sekundę później żałować, że taka byłam durna. Ale samochód to inna bajka. W środku musi być zadbany, ale z zewnątrz nie ma mocnych- jak nawet chuchamy na auto, ktoś pie*dzielnie nam drzwiami, niechcący zarysuje. Niedawno trochę zarysowałam zderzak przedni- pierwszy raz mi się zdarzyło zrobić coś z autem. Jaka była beka jak TŻ przyjechał swoim autem i mówi, że niechcący mu się zarysował z przodu, a ja pokazałam mu swój. Prawie w tym samym miejscu;P Raczej huczymy z takich rzeczy.
![]() |
#3009 | |
Zadomowienie
|
Mam do Was pytanie. Bo moja mama kupiła mi rożek ale taki cieplejszy, polarowy bardzo milusi
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]()
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | ||||
Wtajemniczenie
|
lesyeux współczuje sprawy z samochodem, ale nie ma się co denerwować, tak to już jest, że chłopy się bardziej takimi rzeczami przejmują
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do ilości i rozmiarów ubranek to na 50 cm chyba nie mam nic ![]() ![]() jak się urodzi takie maleństwo to będziemy chyba na szybko kupować ![]() Cytat:
miłego dnia mamusie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na metce pisze 100 % bawełna a firma Disney ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Były też jeszcze spodnie jeansowe dla maluszków chyba po 29,99 zł . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
troche mnie nie było :/ a to przez te moje problemy z trawieniem :/ byłam nie do życia.Powoli wszystko wraca do normy, a już się bałam, że będę musiała iść do mojej lekarki.Wczoraj w końcu udało mi się zapisać prywatnie do dentysty i babka mnie nie pocieszyła- odwiedzę ją jeszcze kilka razy :/ Ale wolę teraz zrobić niż potem pozbyć się zębów.Ostatnio u stomatologa byłam 12lat temu i wszystkie miałam wyleczone. Dentystka i tak była w szoku, że tyle lat nic mi się nie działo z zębami, za to teraz mówi, że wina hormonów i trzeba będzie je co jakiś czas obserwować. Wytrzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście dzisiaj już wracamy do Krakowa, normalny internet i sklepy ![]() Mój TŻ bardziej się przejmuje jak on coś zrobi z autem, jak ja porysowałam cały bok to powiedział tylko, że się zdarza i nie ma co się martwić ![]() W rozmiarze 50 nie kupiłam nic, wydaje mi się, że to za małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Komu bułeczkę na śniadanko? My dziś bez planów, więc się nudzę w domu.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie piekę jabłecznik na kruchym spodzie z kruszonką. Słodki mam dziś dzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie w trakcie robienia obiadku jestem. Dzisiaj u mnie pstrąg, ziemniaczki coś ala frytki tylko że na patelni robione i pokrojone w plasterki i warzywa na patelnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super te body ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem na ile to kwestia hormonów a na ile wkurzyłabym się i bez ciąży ale pół roku czekałam na -40% w Rossmannie i tak się rozczarowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() ![]() ![]() Dla pocieszenia z mamą wybrałam się do piwnicy w poszukiwaniu łóżeczka i przytarabaniłyśmy je do domu, wyczyściłyśmy i skręciłyśmy i co? szkoda że farby nie mam jeszcze zakupionej bo najchętniej już bym je odmalowała na biało ![]() zainspirowana waszym spisywaniem ilości ubranek w danym rozmiarze i ja zrobie zaraz liste, żeby nie kupowac już za dużo tych malusich, a szkoda bo są cuudowne, widać że dzieciaczki szybko z nich wyrastają bo są zazwyczaj w lumpkach w najlepszym stanie, jak nowe ![]()
![]() |
#3023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 |
Zadomowienie
|
Piekłam te
http://www.mojewypieki.com/post/bule...-z-nadzieniem\ Wyszły pyszne, zajadaliśmy z kakao:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei nie mogę się przełamać by szperać w lumpeksach... nigdy tam nic nie znalazłam i od dawien dawna wogóle nie wchodzę... Byłam znów po zakupy spożywcze w tesco ![]() Edytowane przez aneta_s13 Czas edycji: 2014-11-11 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zastanawialam sie nad bialym lozeczkiem ale to sie okaze, bo przyszla babcia chce kupic lozeczko z materacem wiec narazie czekamy do stycznia z zakupem ![]() ![]() Te klotnie to pewnie hormony ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Rozmawialam dzis z kolezanka ktora urodzila mala Amelke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a temat TŻ to też niech znosi moje hormony, dla niego to pierdoły a ja przeżywam jakby to koniec świata był i nadinterpertuje teraz dosłownie wzystko, ale czy tylko ja mam się męczyć? mówie mu od razu, a wręcz wykrzykuje zanosząc się płaczem jak mi smutno i źle jak tam robi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co do hormonów raz jeszcze to one chyba wyzwalają w nas takie emocje, że wyglądamy tak --> ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajne takie lozeczko, wystarczy odnowic i nie trzeba nowego kupowac ![]() ![]() To zdecydowanie sa hormony, moj w dodatku, odkad widzi moje humory w ciazy, robi po zlosci i probuje naprawde pokazac ze potrafi mnie zdenerwowac, bo mowi ze nie mam czym a sie denerwuje i zloszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rany zjadłam całe opakownie ciastek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.