Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 12:23   #4441
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Natik piękna kuchnia! Bardzo lubię zielony a fiolet też pewnie fajnie wyglada bo ciemny taki jest - na tel tak przynajmniej wyglada no i kuchnia jest duuuuża u mnie to stół nawet nie wejdzie Buuu - cieżko mi bedzie sie przeprowadzić bo teraz chwilowo mieszkamy na 120 m na jednym poziomie i w kuchni oboje możemy razem rządzić
Co masz między szafkami dolnymi a gornymi? Plexa taka błyszcząca czy szkło?
Nic tam nie mam póki co w sensie sama ściana,planowaliśmy szkło,ale chyba zdecydujemy się na lakierowanego mdfa... Albo plexe ;-)

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:25   #4442
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ee no akurat u nas, to bardziej moja wina I przyznaję się bez bicia.
Kurde niedobrze!

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Odpukac my sie nie poklocilismy :P wrecz na odwrot bym powiedziala

Witam sie dzisiaj, buziaki
Hehe to trwajcie w tym jak najdluzej!
Ale zazdrocha Wam

Dostalisny od tesciowej nalesniki z miesem i sos czosnkowy,wiec mamy dzis obiad.
Bo tak to bysmy nie mieli
Ale trudno. Mc donald na kolacje jak goscie pojda do domu!

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

No i salatke jarzynowa
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:27   #4443
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kurde niedobrze!

Hehe to trwajcie w tym jak najdluzej!
Ale zazdrocha Wam

Dostalisny od tesciowej nalesniki z miesem i sos czosnkowy,wiec mamy dzis obiad.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

No i salatke jarzynowa
Nie ma co zazdroscic, pogodzicie sie tez napewno raz dwa

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:27   #4444
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde niedobrze!
oj czasem się trzeba pokłócić, dawno się nie kłóciliśmy poszłam zagadać, ale ma focha, więc pech

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:31   #4445
violka848
Zakorzenienie

U nas też sielanka póki co
A jestem ciekawa jak jest u was z wychodzeniem Mężów z kolegami. My np mamy taką niepisaną umowę że 2 dni w tygodniu spędzamy oddzielnie ja umawiam się z koleżankami albo do mamy idę albo sobie odpoczywam a mąż z kolegami się spotyka - oczywiście sobie wtedy piwkują jak to faceci przeważnie - ale niemam o to pretensji jakoś. Oczywiście nastawiam go że po narodzinach się zmieni i mówi że zdaje sobie sprawę z tego. Ja uważam że w związku taka wolność jest potrzebna.

Natik o myślałam że jest coś błyszczącego wyobraźnia zadziałała natknęłąś mnie na tą plexe właśnie ale kurde chyba już za późno bo wczoraj płytki kupiłam Bałam się w sumie trochę takiej gładkiej powierzchni błyszczącej bo przeraża mnie tłuszcz a miłośniczką sprzątania nie jestem

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-11 o 12:36
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:32   #4446
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
oj czasem się trzeba pokłócić, dawno się nie kłóciliśmy poszłam zagadać, ale ma focha, więc pech
Kurde. Idz przepros przytul i daj buzi

Zaraz chyba nalesniki podgrzeje bo juz glodna jestem haha.
Zjem i wymysle co ubrac na siebie bo ja wciaz w pizamie!
Aaaa i loki sobie zrobie,mam ochote

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
U nas też sielanka póki co A jestem ciekawa jak jest u was z wychodzeniem Mężów z kolegami. My np mamy taką niepisaną umowę że 2 dni w tygodniu spędzamy oddzielnie ja umawiam się z koleżankami albo do mamy idę albo sobie odpoczywam a mąż z kolegami się spotyka - oczywiście sobie wtedy piwkują jak to faceci przeważnie - ale niemam o to pretensji jakoś. Oczywiście nastawiam go że po narodzinach się zmieni i mówi że zdaje sobie sprawę z tego. Ja uważam że w związku taka wolność jest potrzebna.
U nas jak jest okazja to M idzie. A jak ja mam ochote i jest okazja to ide do kolezanki,ale u nas to tak 3razy w mcu jakos max wychodzi
Stary 2014-11-11, 12:32   #4447
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz chyba nalesniki podgrzeje bo juz glodna jestem haha.
Zjem i wymysle co ubrac na siebie bo ja wciaz w pizamie!
Aaaa i loki sobie zrobie,mam ochote
Podziel sie nalesniczkiem

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-11-11, 12:34   #4448
kordelka85
BAN stały

Cytat:
U nas też sielanka póki co A jestem ciekawa jak jest u was z wychodzeniem Mężów z kolegami. My np mamy taką niepisaną umowę że 2 dni w tygodniu spędzamy oddzielnie ja umawiam się z koleżankami albo do mamy idę albo sobie odpoczywam a mąż z kolegami się spotyka - oczywiście sobie wtedy piwkują jak to faceci przeważnie - ale niemam o to pretensji jakoś. Oczywiście nastawiam go że po narodzinach się zmieni i mówi że zdaje sobie sprawę z tego. Ja uważam że w związku taka wolność jest potrzebna.
Moj mial tak, ze 2 razy w tygodniu nmogl wyjsc.Ale to wPL, a w niemczech to nie ma z kim wiec nie wychodzi No chyba, ze z prawcy jakas impreza.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:36   #4449
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie M wychodzi z kolegami raz w tyg ale najczesciej nie w weekend bo weekend jest dla nas. Tez nie mam mu za zle, dla mnie to w zupelnosci normalne i potrzebne. Ja tez sie widuje z kolezankami ale w sumie rzadziej, z moja najlepsza przyjaciolka nie mozemy sie ostatnio zgrac jak ja mam czas to ona nie ma albo na odwrot

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-11-11, 12:38   #4450
violka848
Zakorzenienie

To jesteśmy normalni my też te wolne to zawsze w tygodniu - weekendy nasze lub czasami ze znajomymi rodziną
Stary 2014-11-11, 12:41   #4451
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Podziel sie nalesniczkiem
Mowie Ci pycha sa! Tesciowa pyszne z mieskiem robi,a miesko obiera z kury z rosolu-wiec ono tak rosolkiem i smakiem przechodzi-pyszotka..i mieli to miesko pozniej jeszcze wiec latwiej jesc i na to sosik czosnkowy

Mamy tylko 3,ale chetnie sie podziele

Cytat:
U mnie M wychodzi z kolegami raz w tyg ale najczesciej nie w weekend bo weekend jest dla nas. Tez nie mam mu za zle, dla mnie to w zupelnosci normalne i potrzebne. Ja tez sie widuje z kolezankami ale w sumie rzadziej, z moja najlepsza przyjaciolka nie mozemy sie ostatnio zgrac jak ja mam czas to ona nie ma albo na odwrot
no ja mam jedyna przyjaciolke 3h drogi od nas..ale teraz magistra konczy i mowi ze chce tu wrocic bo teskni..i z mezem wroca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 12:42   #4452
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka
SONIA podklady wzielam te same co uzywam astora skin matcha u mnie jeden na max 2msc to sie nie popsuje a staniki mi sie przydadza bo to juz te karmiace od razu wiec i tak bym kupowala i jeszcze kupie w ff bo tez swietne maja. U Ciebie wiadowo inna sytuacja ale ja na twoim miejscu bym kupila luzniejszy mimo wszystko.
MALA SYLWIA smoki bralam te same i do butli i do ciamkania. Avent u mnie sprawdzony.
NIEZAWSZE wspolczuje tych brakow kasy, ja dostaje od firmy calosc i nie mam problemow na szczescie.
BLACKBERRY cudne ubranka
MADISON super zakupy ja mam materac bodajze gryka kokos.

Myslalyscie juz ktory wariant macierzynskiego wybierzecie?

Ide na sniadanie a potem salatke robic i reszte
Ja idę na płatny 80%
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:42   #4453
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też sielanka póki co
A jestem ciekawa jak jest u was z wychodzeniem Mężów z kolegami. My np mamy taką niepisaną umowę że 2 dni w tygodniu spędzamy oddzielnie ja umawiam się z koleżankami albo do mamy idę albo sobie odpoczywam a mąż z kolegami się spotyka - oczywiście sobie wtedy piwkują jak to faceci przeważnie - ale niemam o to pretensji jakoś. Oczywiście nastawiam go że po narodzinach się zmieni i mówi że zdaje sobie sprawę z tego. Ja uważam że w związku taka wolność jest potrzebna.
my również wychodzimy osobno
Cytat:

i
wiesz u nas to tak nie działa on sie nie da przeprosić to po 1, po 2 w kłótni później jego też poniosło

Stary 2014-11-11, 12:44   #4454
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
O mamo placki mniam. Ja dzis obiadu nie robie,tylko rogaliki

mysle o avent natural ;*
Kochana widze dzieciaczki Cje obudzily,mnie psiak o 7 na spacer wyciagnal

kochana o 2mce? Szybko zuzywasz mi to dluuuzej schodzi
A co do wariantu ro rok 80%

no powiem Ci ze zazdrocha Twojej wizyty jutro i
A co do sytuacji to spalismy w 1 lozku. Chyba pies nas zbliza teoche,bo nam go szkoda ze cierpi przez nas

Ja bede wciaz malymi kroczkami z wypraweczka.

Obudzilam sie po dosypianiu.
Zaraz wstaje sniadanko zrobie i zjem i musze ciacho na rogaliki zrobic i jak zrobie to mam godzine dla siebie zeby sie ogarnac
Oby już było lepiej

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Fajne.Wazne zeby mialy to podnoszone dno, jak macie zamiar dzieci tam od malego wkladac.
Ja nie mam i bylo ciezko sie tam schylac jak mial 5 miesiecy i wyjechalismy.
One właśnie mają podnoszone dno mam nadzieję, że się sprawdzą.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-11, 12:44   #4455
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
my również wychodzimy osobno

wiesz u nas to tak nie działa on sie nie da przeprosić to po 1, po 2 w kłótni później jego też poniosło

no wiadomo..
Moj tez jak focha pusci to kilka dni z glowy

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Oby już było lepiej
Kochana

Madison widzialas jak moja tesciowa robi nalesniczki? Pisalam post wyzej do Boleczki. Moze to byc fajny pomysl ba obiadek dla Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 12:44   #4456
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Mowie Ci pycha sa! Tesciowa pyszne z mieskiem robi,a miesko obiera z kury z rosolu-wiec ono tak rosolkiem i smakiem przechodzi-pyszotka..i mieli to miesko pozniej jeszcze wiec latwiej jesc i na to sosik czosnkowy

Mamy tylko 3,ale chetnie sie podziele

no ja mam jedyna przyjaciolke 3h drogi od nas..ale teraz magistra konczy i mowi ze chce tu wrocic bo teskni..i z mezem wroca
Mmmm ale mi smaka zrobilas :P wierze ze sa przepuszne, ubustwiam sos czosnkowy
A przyjaciolka moze faktycznie nie dlugo wroci ja jak sie przeprowadzimy na wies to bede ja miala daleko, teraz mamy do siebie 2 minuty a i tak sie mijamy

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-11-11, 12:47   #4457
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Hobbita drugą część w ramach przypomnienia,ale rozlozylismy sobie ku niezadowoleniu Tżta na dwa razy,bo koło 22 zaczynałam przysypiac A pizza biedronka właśnie, ta pelnoziarnista z kurczakiem

RosarioV - może gdzieś się jakieś przebicie zrobiło i dlatego Ci sprzęty padają?

Koperco -dobrze mu powiedziałaś!

Blackberry super łupy

Madzixxx no może z tym rokiem przesadzilam, ale jeden spokojnie na 4 miesiące mi starcza więc prawie rok spokoju,zwłaszcza że jeszcze mam jakieś resztki w tym co teraz używam

Madison super,że już większość masz. A czemu zdecydowalas się na piankowe materace? Ja właśnie muszę poczytać które dla malucha najlepsze...
I podeslalabys link do aukcji z poscielami? Bo fajnie wyglądają
Ja też lubię wszystko na raz i z głowy,ale raz że dziwnie na mnie patrzą w rodzinie,że już i tak tyle mamy,a dwa że kasa a raczej jej brak mnie chwilowo stopuje

Oooo,widzę Madison i Majka że macie nianię o której myślałam. Powiedzcie mi te dwie płytki to faktycznie mus?bo widziałam też oferty z jednymi i nie wiem czym to się różni A używany zestaw koło 300-350zl kosztuje... I czy Ci się przydał ten monitor oddechu?
Te dwie płytki to po to by nie było fałszywych alarmów gdy dzieć się zsunie. Lub przekręci.
Pytałaś czy się przydał monitor hmm według mnie bardzo. Nie dałam za niego jakoś mega dużo bo był jeszcze rok na gwarancji, a ja zapłaciłam 300zł i byłam spokojna o marnisza. Dla mnie przydatne urządzonko. A gdy mału miał katar, przeziębionu był to już wogóle.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-11, 12:48   #4458
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
no wiadomo..
Moj tez jak focha pusci to kilka dni z glowy

Kochana

Madison widzialas jak moja tesciowa robi nalesniczki? Pisalam post wyzej do Boleczki. Moze to byc fajny pomysl ba obiadek dla Ciebie
mąż ma za parę dni urodziny, więc wtedy się pogodzimy upiekę ciacho jak będzie w pracy i zrobię jakiś dobry obiadek
No i u nas ciche dni zwykle max 2 dni

Stary 2014-11-11, 12:50   #4459
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No ale butelki bd używać więc jakieś wybrać musisz

Podobno najlepsze sa gryczno-kokosowy cos takiego czytałam u innych na wizażu

No moja kumpela kp i tak ma butelki np. ostatnio sobie odciągnęła przed snem mleko i mogła sobie pospać i Tż wstawał do dziecka w nocy i mi poradziła żeby mieć laktator żeby tż nie musiał po porodzie latać za nim a na bank bd potrzebny bo wystarczy parę godzin zastoju i zapalenie gotowe. Nie wiem ile w tym prawdy ale jako że jestem w niemczech to nie chce żeby Tż na złamanie karku leciał po niego i wydawał fortunę zamówię chyba komplet...

A wiecie coś o firmie Lovi ? bo podobno też jest dobra.... ?
W gryce lubią mieszkać robaki

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
WItam was mamusie. Czytałam was ale nie napisałam nic bo jestem mega zdołowana Oczywiśćie jak tu u którejś z was z TŻ. Ja go po prostu czuje ze nienawidzę... niechce tu dłuzej siedziec... W po☠☠☠anym domu z pojabanymi ludzmi.... do rodziny mam 200km jestem tu sama... i wtedy mozna jedzic po mnie jak po burym kocie... Gnębić bo co nie zrobię jest źle. Ale dziś przeszedł samego siebie zamiast mi pomoc to zabrał dupe w troki i s☠☠☠☠☠☠☠il zamiast pomoc posprzatac czy przy dziecku nie,, ja ciagle musze wszystko sama zero pomocy. Zrobiłam mu sniadanie itd to mu wygarnełam co mialam na mysli to mnie rzucił kiełbasą!!! czaicie?? w czoło dostałam od chu*** Maja się wystraszyła i w płącz i sie tuliła do mnie... Nienawidzę go wrecz podle nienawidzę... Wybaczcie mi za te przekleństwa ale siedze i płacze i mam mase nerwów. Chcę stąd uciec ale nie mam kasy na swoim koncie a on ma na swoim i ma karte więc nie mam ani grosza żeby stad uciekać. I wybaczcie mi za to co napiszę że wcale się teraz nie cieszę z ciąży.... tzn ciesze że będe miała drugą osoóbkę do kochania ale żaluje że to z NIM!!! Niechce mieć dziecka z NIM!!!
Bardzo Ci współczuję i nie wiem co pisać
Jestem z tobą!

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Współczuję. Mój Tż też mi b.mało pomaga. Ciężko pracuje od rana do wieczora, ale mógłby czasem coś więcej zrobić. A wredny też jest :/ ale ja w sumie też bywam
My naprawdę mamy jednego męża :p
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-11, 12:51   #4460
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mmmm ale mi smaka zrobilas :P wierze ze sa przepuszne, ubustwiam sos czosnkowy
A przyjaciolka moze faktycznie nie dlugo wroci ja jak sie przeprowadzimy na wies to bede ja miala daleko, teraz mamy do siebie 2 minuty a i tak sie mijamy
No ma wrocic w lipcu..wiec juz niedlugi..
No zycie wlsnie takie do dupki..ale mam nadxieje ze my bedziemy sie nawiedzac
mimo obowiazkow

Cytat:
mąż ma za parę dni urodziny, więc wtedy się pogodzimy upiekę ciacho jak będzie w pracy i zrobię jakiś dobry obiadek
No i u nas ciche dni zwykle max 2 dni

Oo super
Jakie ciacho i co na obiadek?
Stary 2014-11-11, 12:53   #4461
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Mirelka współczuję sytuacji :-( nie masz tam nikogo kto mógłby Ci pomóc? Jakaś koleżanka czy coś?

Wszystkie się chwalily kuchniami to i ja się pochwalę,a co tylko nie umialam ująć całej na jednym zdjęciu a wcale jakaś ogromna nie jest...meble są fioletowe :-D
Bardzo ładna, myślałam, że jest czarna, ja lubię czarne Ale fioletowy jest fajny

Ja nie pokażę, bo żadnej nie mam

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
u mnie tez tak jest z alkoholem, jak nie ma w domu to nie kusi. i juz,. chociaz ostatnio (odpukac) nie tyka, stoi pare butelek wodki ktore dostalismyz weselnego, do tego moja nalewka z jezyn. czasem jak mamy jakas impreze to ja juz wole zeby wypil wiecej i poszeld spac a nie chodzil i mi marudzil, moj tzt niestety jest meczacy po wypiciu zreszta odkad jestesmy razem jest duzo lepuej, ale ja nienawidze jak on pije, wkurza mnie wtedy, nie jest soba i sa wtedy klotnie, czesciowo tez z mojej winy, bo alkohol jest dla ludzi aja czasem nie pozwalam mu nawet na piwo i strzelam z pi.zdy od razu :d a on jest facetem i ma czasem ochote spotkac sie kumplem i wypic
OO, mój po to jest strasznie mądry i o polityce i takich tam rozmawia, a mi śmiać się chce po prostu i nie zaśnie, i ciągle mnie całuje ( a śmierdzi ) i jak już się położy usypia w dwie sekundy i chrapie jak niedźwiedź
Ja tam nic nie mam jak wyjdzie z kolegami czy coś, tylko mnie wkurza takie picie w domu dla samego picia, bo to mi się nie podoba i brzydko mi pachnie

Cytat:
Wiesz ze alkoholizm weekendowy tez istnieje? haha nir zebym Cie posadzala bo i teraz
bys siorbala ale ogolen jest cos takiego i u mnie w rodzinie jest taki przypadek:/
Wiem To jeszcze przypadłość ze studenckich czasów, ale ja tam alkohol lubię i zwykle nie mam z nim problemów ( ani z nadmiarem, ani brakiem ) Utraty kontroli nas spożywaniem jakoś nie zauważyłam, a już czasem whisky z lodem jak przyjdą znajomi, mniam Tylko, że jak nie ma to też nie problem

Cytat:
ee no akurat u nas, to bardziej moja wina I przyznaję się bez bicia.
U mnie to nie wiem, chyba i moja i jego, ale on już przestał być obrażony a ja na pewno nie przeproszę
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:53   #4462
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Wkleilam w profilu swoje polowkowe zdjecie wieloryba.
ja dzis tez zrobilam zdj swojego i weszlam na wage. 20tc a ja mam 7.7 kg do przodu :/ coraz wiecej i szybciej mi w tym 2 trymestrze przybywa, oby w trzecim zwolnilo :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 12:56   #4463
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No ma wrocic w lipcu..wiec juz niedlugi..
No zycie wlsnie takie do dupki..ale mam nadxieje ze my bedziemy sie nawiedzac
mimo obowiazkow

Oo super
Jakie ciacho i co na obiadek?
na obiadek jeszcze nie wiem, a ciacho to w sumie chyba bez pieczenia - sernik na zimno, bo marudzi już od 3 miesięcy, że ma smaka

Stary 2014-11-11, 12:58   #4464
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

No i salatke jarzynowa
a ja jem duzo duzo mniej niz w pierwszym trym, dolozylam sobie owoce, duzo wody pije a tyje jak wieloryb :/ zebym jeszcze jadla jak swinia, to bym wiedziaal od czego. a tak? chyba taka moja natura.. :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 13:01   #4465
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
na obiadek jeszcze nie wiem, a ciacho to w sumie chyba bez pieczenia - sernik na zimno, bo marudzi już od 3 miesięcy, że ma smaka
Hehe to super,pewnie pycha bedzie !!!

Cytat:
a ja jem duzo duzo mniej niz w pierwszym trym, dolozylam sobie owoce, duzo wody pije a tyje jak wieloryb :/ zebym jeszcze jadla jak swinia, to bym wiedziaal od czego. a tak? chyba taka moja natura.. :/
no to mi tez sie wlasnie wydaje ze mniej jem haha. Ale pewnje nam sie wydaje
Stary 2014-11-11, 13:02   #4466
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
sliczna ta posciel, uwielbiam te sowki i juz prawie zmaowilam wczoraj dwa beciki rozki. z nimi, ale sie rozmyslilam, bo akurat u tego sprzedawcy nic innego ciekawe na aukcja nie bylo a ja jak juz kupuje, yo wiecej rzeczy zeby taniej bylo.
ja za to lubie kupowac na raty, moge codziennie cos innego ogladac i zamawiac
no i zazdro ze mozesz sobie pozwolic na takie zakupy na raz
No ja właśnie też zobaczyłam, że sprzedawca od pościelek ma pieluszki tetrowe i domówiłam 15sztuk. Mam nadzieję, że starczy bo przy Marcelu czasem 10 było mało :/
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-11, 13:03   #4467
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
No ja właśnie też zobaczyłam, że sprzedawca od pościelek ma pieluszki tetrowe i domówiłam 15sztuk. Mam nadzieję, że starczy bo przy Marcelu czasem 10 było mało :/
Ja mam poki co 6tetrowych ale chce jeszcze flanelowe
Stary 2014-11-11, 13:05   #4468
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
marzy mi sie niania z video.. ale ceny powalaja.. :/
Ja nawet nie wiem ile nasza kosztowała ale to jakaś zwykła bez bajerów. Przy Marcelu wogóle jej nie używaliśmy teraz spróbuję
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-11, 13:05   #4469
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe to super,pewnie pycha bedzie !!!

no to mi tez sie wlasnie wydaje ze mniej jem haha. Ale pewnje nam sie wydaje
ale to też zależy pewnie od tego co się je ja np jem baaardzo dużo (w końcu chociaż zdarzają się jeszcze dni z ), ale głównie skupiam się na owocach i warzywach i zdrowym jedzonku rzadko grzeszę więc pewnie dlatego waga powolutku idzie do góry

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-11-11 o 13:06
Stary 2014-11-11, 13:06   #4470
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ale to też zależy co się je ja np jem baaardzo dużo (w końcu chociaż zdarzają się jeszcze dni z ), ale głównie skupiam się na owocach i warzywach więc pewnie dlatego waga powolutku idzie do góry
A ja mam ciagle ochote na konkrety..obiadowe rzeczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości