Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 14:55   #3031
lesyeux
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

u Was też jest taka mgła potworna? w ogóle listopad się tak pięknie zaczął, a teraz mamy typową polską 'złotą' jesień...

ok, to czekamy na wieści z frontu
już mechanik zadzwonił po drugiego mechanika i okazało się, że poszła cewka zapłonowa. koszt do 300zł....

a ja chcę już zimę uwielbiam śnieg, mróz, odśnieżanie auta, drapanie auta. zmarznięty nos itp. a kwestia Świąt to magia

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
lesyeux współczuje sprawy z autem, mój też jest strasznie przewrażliwiony w tym temacie. Twierdzi, że rysuje auto torebką jak wysiadam

Muszę się ogarnąć z ubrankami i rzeczami dla maluszka, bo coraz mniej mam siły łazić po sklepach. Wczoraj weszłam do dwóch sklepów i już sily nie miałam. Byłam też na lumpeksach, ale nic nie było, jak patrze na te wasze zdobycze to zazdraszczam tylko:P

Myślimy intensywnie nad imieniem. Mi się podoba Maja, Zuzia, Zosia, Hania i Helenka. TZ stwierdził,że jest za Maja lub Zuzią. Wszystkie z czołówki rankingów w Wawie, co mnie najbardzej smuci, ale co zrobc jak inne mi się nie podobają. Nouvelle w tym roku w Wawie w czołówce jest Zosia, mi też się strasznie podoba
Super imiona u mnie podobne rozmylenia ale ja uparcie Zosia a Tż Hania

Cytat:
Napisane przez bozena_87 Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam w Biedronce i kupiłam małemu takie słodkie bodziaki z Disneya za UWAGA całe 11,99 zł za dwupak Także za 1 szt wychodzi 6 zł Szkoda mi było nie brać hehe . Rozmiar 68 .
Piekne te cudeńka! dotykalam w biedronce i są super jakościowo
wreszcie muszę zmolestować siostrę by przywiozła mi już wszystkie ciuszki dla małej. bo ma tyle kartonów, ze chce wiedzieć co mam a co się nadaje a co dokupić. a tak to kupuję bo oprzeć się nie mogę bo nie wiem co tam kryją te kartony

Cytat:
A to ja za to mam chyba dobrze z mężem . W ogóle nie zwraca uwagi na to czy gdzieś się porysuje czy coś , nie przywiązuje wagi do auta, twierdzi że to tylko blacha Fakt faktem jeżdżę od 2006 roku i tylko jeden raz znak przestawiłam i tak troszeczkę tylni zderzak zarysowałam ale szczerze mówiąc mąż olał sprawę :P Może dlatego że zanim zrobił inżyniera to skończył liceum zawodowe - mechanik samochodowy i umie sobie wszystko sam naprawić i pomalować auto , chociaż nie za bardzo ma na to czas , no ale w razie czego zrobi wszystko sam i koszta są dużo , dużo niższe
Brawa dla męża

ja kiedyś cofałam z otwartymi drzwiami ( nie pomyślałam o skutkach) i za....am w bramę! drzwi się już nie dało zamknąć odgięte jak harmonia. wtedy to miałam arie od Tż :p ale jak on kilka razy wjechał komuś w d... to ok

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
A mi sie wlasnie skonczyl podklad i puder , musze isc kupic zgralabym sie z toba gdybym mieszkala w tym samym miescie hi hi hi
ja też ma na wykończeniu i do tego tusz. idę z Wami na zakupy

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Nie wiem na ile to kwestia hormonów a na ile wkurzyłabym się i bez ciąży ale pół roku czekałam na -40% w Rossmannie i tak się rozczarowałam że jest promocja 1+1. Planowałam zakup tylko i wyłącznie podkładu, przeglądałam sobie niedawno stronę, żeby wybrać jakiś drugi kosmetyk w podobnej cenie ale niczego nie potrzebuję, no nie lubię dobierać na siłę a jak na złość żadna koleżanka nie chce też niczego wziąć. Musiałam się pożalić bo TŻ nie może mnie już słuchać
promocja -40% z tego co pamiętam była jakieś 3 mies temu. tez wolałabym taką opcje. zawsze wtedy biorę mój ukochany tusz i podkład. chociaż w tej opcji tez mi by się opłacało, czemu ja głupia nie pomyślałam wczoraj jak planowałam zakup, ze warto wziąć
Ostatnio to jakaś taka głupio mądra się robię :P niby wiem a jednak nie wiem
Stary 2014-11-11, 15:00   #3032
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam najmniejsze 56. i to po kilka sztuk tylko,z czego wiekszosc udalo mi sie kupic na targach I dwie pary kupilam body i spodenek HM z nadzieja ze 56 troche ponosi. A powazne zakupy zaczynam od 62. Jak bede potrzebowac mniejsze albo wiecej 56 to sa sklepy, uwazam ze nie ma sensu kupowac duzo ilosci w tym rozmiarze, wszystkie mamusie jakie ja znam zaczynaly glownie od 62 pomimo ze troche ubrania wisialy Najwyzej bede TZ wysylac do sklepu Tez biore pod uwage ze z TZ urodzilismy sie duzi, jedynie ja nosilam troche 56 z tego co mi wiadomo, a TZ mama miala CC bo byl za duzy na porod naturalny
Super te body zakup udany
Ja też najmniejsze mam w rozmiarze 56. 5 bodziaków, 5 kaftaników, 5 pajacy itd. (każdego rodzaju po 5). Resztę kupuję w rozmiarze 62 i 68, bo uważam że 56 z przyda się pewnie na 2 tygodnie. A przecież mniejsze dziecko można ubrać w większe ciuszki, a na odwrót już się nie da Więc wole mieć po więcej sztuk 62 niż 56
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 15:07   #3033
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez lesyeux

promocja -40% z tego co pamiętam była jakieś 3 mies temu. tez wolałabym taką opcje. zawsze wtedy biorę mój ukochany tusz i podkład. chociaż w tej opcji tez mi by się opłacało, czemu ja głupia nie pomyślałam wczoraj jak planowałam zakup, ze warto wziąć
Ostatnia promo -49% była na przełomie kwietnia i maja a wcześniejsza -40% w listopadzie rok temu. Mogli się trzymać tej koncepcji Nie lubię kupować kosmetyków na zapas, zawsze jak kończy mi się jeden to dopiero wtedy kupuję drugi. I szkoda mi kupić ten podkład w normalnej cenie

Wracamy już do Krakowa, przez całą drogę do auta wpada nam jakiś smród spalenizny, ludzie dookoła palą liście
I babcia TŻ doprowadza mnie już do szału ze swoim pierniczeniem, nie wytrzymam już
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 15:11   #3034
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na ile to kwestia hormonów a na ile wkurzyłabym się i bez ciąży ale pół roku czekałam na -40% w Rossmannie i tak się rozczarowałam że jest promocja 1+1. Planowałam zakup tylko i wyłącznie podkładu, przeglądałam sobie niedawno stronę, żeby wybrać jakiś drugi kosmetyk w podobnej cenie ale niczego nie potrzebuję, no nie lubię dobierać na siłę a jak na złość żadna koleżanka nie chce też niczego wziąć. Musiałam się pożalić bo TŻ nie może mnie już słuchać
mnie też wkurzyła ta promocja. -40 albo -49 było lepsze

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
tak nawet dwóch pomocników

Ja z kolei nie mogę się przełamać by szperać w lumpeksach... nigdy tam nic nie znalazłam i od dawien dawna wogóle nie wchodzę...

Byłam znów po zakupy spożywcze w tesco
bardzo ładne rzeczy, bluza jest genialna

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 15:14   #3035
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
już mechanik zadzwonił po drugiego mechanika i okazało się, że poszła cewka zapłonowa. koszt do 300zł....

a ja chcę już zimę uwielbiam śnieg, mróz, odśnieżanie auta, drapanie auta. zmarznięty nos itp. a kwestia Świąt to magia

Super imiona u mnie podobne rozmylenia ale ja uparcie Zosia a Tż Hania

Piekne te cudeńka! dotykalam w biedronce i są super jakościowo
wreszcie muszę zmolestować siostrę by przywiozła mi już wszystkie ciuszki dla małej. bo ma tyle kartonów, ze chce wiedzieć co mam a co się nadaje a co dokupić. a tak to kupuję bo oprzeć się nie mogę bo nie wiem co tam kryją te kartony

Brawa dla męża

ja kiedyś cofałam z otwartymi drzwiami ( nie pomyślałam o skutkach) i za....am w bramę! drzwi się już nie dało zamknąć odgięte jak harmonia. wtedy to miałam arie od Tż :p ale jak on kilka razy wjechał komuś w d... to ok

ja też ma na wykończeniu i do tego tusz. idę z Wami na zakupy

Chcialabym juz swieta jeszcze nie wiem jak je spedzimy, ale ten nastroj, zima itd. poprostu uwielbiam
ale cewki to ty nie zepsulas co nie? hi hi
Ostatnie zakupy makijazowe to wlasnie w rosmannie mi mama robila, pytala co chce, bo promocje byly fajne a teraz d.... i tak musze kupic, ale ceny juz nie te a ja lubie oszczednie hi hi Jak jest promocja to wole na promocji kupic albo tal gdzie taniej, niz brac z pierwszego lepszego sklepu
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 15:16   #3036
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Ostatnia promo -49% była na przełomie kwietnia i maja a wcześniejsza -40% w listopadzie rok temu. Mogli się trzymać tej koncepcji Nie lubię kupować kosmetyków na zapas, zawsze jak kończy mi się jeden to dopiero wtedy kupuję drugi. I szkoda mi kupić ten podkład w normalnej cenie

Wracamy już do Krakowa, przez całą drogę do auta wpada nam jakiś smród spalenizny, ludzie dookoła palą liście
I babcia TŻ doprowadza mnie już do szału ze swoim pierniczeniem, nie wytrzymam już
wow to jak tak, to ładnie długo mam puder, bo wtedy kupiłam
mnie też zawsze trzęsie jak mam kupić w normalnej cenie z komosu. ale patrząc na miesiące użytkowania to aż tak dużo nie wychodzi za niego

miłej podróży
a długa jeszcze ta podróż ?
Stary 2014-11-11, 15:17   #3037
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Ja też najmniejsze mam w rozmiarze 56. 5 bodziaków, 5 kaftaników, 5 pajacy itd. (każdego rodzaju po 5). Resztę kupuję w rozmiarze 62 i 68, bo uważam że 56 z przyda się pewnie na 2 tygodnie. A przecież mniejsze dziecko można ubrać w większe ciuszki, a na odwrót już się nie da Więc wole mieć po więcej sztuk 62 niż 56
z 56 po 3 sztuki mam dokupie jeszcze z dwa pajace na ten rozmiar, i body, mysle ze wiecej potrzebne nie bedzie No wlasnie, w te wieksze rozmiary mozna ubierac, wszystkie mamusie jakie znam tak ubieraly, tylko ze to tez nie takie dobre dziecko ubierac z oszczednosci w wieksze rozmiary gdzie 99 procent sie topila w tych ubraniach, to nie wyglada ladnie, ani wygodne nie jest raczej spodnie sie podwinie, ale te wiszace body hi hi hi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 15:23   #3038
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
z 56 po 3 sztuki mam dokupie jeszcze z dwa pajace na ten rozmiar, i body, mysle ze wiecej potrzebne nie bedzie No wlasnie, w te wieksze rozmiary mozna ubierac, wszystkie mamusie jakie znam tak ubieraly, tylko ze to tez nie takie dobre dziecko ubierac z oszczednosci w wieksze rozmiary gdzie 99 procent sie topila w tych ubraniach, to nie wyglada ladnie, ani wygodne nie jest raczej spodnie sie podwinie, ale te wiszace body hi hi hi
a to tak, ale ja tak napisałam, że w razie konieczności mogę ubrać w 62 Ale tak generalnie trochę mam tych 56, a przecież mam pralko-suszarkę i czyste i suchutkie pranko mam po 2,5 godzinie więc nie kupuję więcej ubrań 56, bo zawsze na bieżąco można uprać a ostatnio u wszystkich znajomych rodzą się dzieci ok. 54 cm i zaraz te ubranka są z rozm. 56 za małe

Stary 2014-11-11, 15:30   #3039
nouvelle2
Zakorzenienie

a my z mamą nazbierałyśmy dla potrzebujących 3 potężne wory ubranek dziecięcych A potem poszliśmy całą rodzinką na obiad, a w restauracjach tyle ludzi, że szok...

jeszcze 3 wielkie walizy ubranek są odłożone dla przyszłych dzieci w rodzinie

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

przeglądam sobie allegro, żeby pozamawiać jakieś pierdoły z darmową wysyłką i patrzcie co znalazłam: http://allegro.pl/plac-zabaw-domek-s...770861889.html jejku.......mogłabym caaaałe dnie się bawić

Stary 2014-11-11, 15:30   #3040
bozena_87
Raczkowanie

A ja się wam pochwalę moim brzuszkiem Całe 92 cm w obwodzie i 6 kg na plusie
Troszkę kiepska jakość zdjęcia, robione bez lampy błyskowej .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3403aa.jpg (124,6 KB, 38 załadowań)
Stary 2014-11-11, 15:38   #3041
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Chcialabym juz swieta jeszcze nie wiem jak je spedzimy, ale ten nastroj, zima itd. poprostu uwielbiam
ale cewki to ty nie zepsulas co nie? hi hi
Ostatnie zakupy makijazowe to wlasnie w rosmannie mi mama robila, pytala co chce, bo promocje byly fajne a teraz d.... i tak musze kupic, ale ceny juz nie te a ja lubie oszczednie hi hi Jak jest promocja to wole na promocji kupic albo tal gdzie taniej, niz brac z pierwszego lepszego sklepu
Ja tak samo, dlatego odpuściłam promocję -25% w Superpharm mając na uwadze, że za miesiąc w Rossmannie będzie -40% eh, wieczorem przekopię internet, może inne zniżki wynajdę

Cytat:
wow to jak tak, to ładnie długo mam puder, bo wtedy kupiłam
mnie też zawsze trzęsie jak mam kupić w normalnej cenie z komosu. ale patrząc na miesiące użytkowania to aż tak dużo nie wychodzi za niego

miłej podróży
a długa jeszcze ta podróż ?
Już niedługo, wjechaliśmy niby do Krakowa ale co chwilę światła albo małe korki.
Ale smród z liści był okropny, ledwie wytrzymałam, żeby się nie pozbyć obiadu

Cytat:
Swietna figura! i brzuszek elegancki
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 15:40   #3042
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
a my z mamą nazbierałyśmy dla potrzebujących 3 potężne wory ubranek dziecięcych A potem poszliśmy całą rodzinką na obiad, a w restauracjach tyle ludzi, że szok...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

przeglądam sobie allegro, żeby pozamawiać jakieś pierdoły z darmową wysyłką i patrzcie co znalazłam: http://allegro.pl/plac-zabaw-domek-s...770861889.html jejku.......mogłabym caaaałe dnie się bawić
Widziałam już to na allegro,jest świetne, planuję coś podobnego małemu później kupić (chyba że mąż sam zrobi) Ale to tak na 2 latka dopiero. Tylko że troszkę w innym stylu bo my ogólnie z mężem bardzo lubimy prosty styl , taki zimny. Wszystko proste , kwadratowe , dużo stali nierdzewnej ,szkła, a dominujące kolory to szary, czarny i biały. Cały dom będziemy mieli w takim stylu. Nie lubimy takich ozdobnych rzeczy .
Zdjęcie brzuszka zrobiłam u mamy Żeby nie było To nie mój styl w tle
Stary 2014-11-11, 15:41   #3043
aaakarolina
Wtajemniczenie

[QUOTE=marcia45;48887599

Komu bułeczkę na śniadanko? My dziś bez planów, więc się nudzę w domu.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Ja właśnie piekę jabłecznik na kruchym spodzie z kruszonką. Słodki mam dziś dzień
ale sobie dogadzamy dzisiaj widzę ja kupiłam w końcu rogala, ale to nie to samo co oryginalne wielkopolskie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
tak nawet dwóch pomocników

Ja z kolei nie mogę się przełamać by szperać w lumpeksach... nigdy tam nic nie znalazłam i od dawien dawna wogóle nie wchodzę...

Byłam znów po zakupy spożywcze w tesco
jak ja lubię zakupy spożywcze w tesco uwielbiam ubranka od nich

Cytat:
moja mama opowiadała mi jak wszystkie ciuszki musiała zmniejszać i podszywać bo nie było takich malutkich rozmiarów. I jakoś też musiały sobie nasze mamy radzić my to mamy teraz pełen luksus

Cytat:
ale zgrabny brzuszek! super wyglądasz!
Stary 2014-11-11, 15:55   #3044
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

macie dobre serca Napewno dzieci beda szczesliwe, beda wiedzialy ze nie sa same. Ja tez gdybym tylko wiedziala, ze komus moge pomoc to bardzo chetnie ale wolalabym pomoc prywatnie tak szczerze powiem. Rodzinny obiad super! u nas dzis jest swieto i wolne od pracy kazdyma....MoJego TZ dopiero wyrzucilam z lozka Chociaz ja sama nie lepsza, obudzilam sie o 13
Fajny taki domek ale lepiej samemu zrobic jesli by sie ktos skusil wyjdzie taniej a jak jest czas to i mozna czerpac z tego przyjemnosc ze samemu sie robi :P

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ale sobie dogadzamy dzisiaj widzę ja kupiłam w końcu rogala, ale to nie to samo co oryginalne wielkopolskie

jak ja lubię zakupy spożywcze w tesco uwielbiam ubranka od nich

moja mama opowiadała mi jak wszystkie ciuszki musiała zmniejszać i podszywać bo nie było takich malutkich rozmiarów. I jakoś też musiały sobie nasze mamy radzić my to mamy teraz pełen luksus

ale zgrabny brzuszek! super wyglądasz!
Moja to sama robila na maszynie, nic z kupnych nie miala, kiedys nie bylo takiego przebieranie jak teraz mam kilka zdiec w sukieneczkach rozowych albo niebieskich i wszystko wlasnorecznie robione, pozniej sweterki robila pamietam a mowi, ze myla nas pod kranem, po kazdym przebieraniu pampersa a my tu teraz wymyslamy co lepsze a co gorsze, hihihi

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-11 o 15:51
Stary 2014-11-11, 16:00   #3045
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
sliczny brzuszek
To ja sie pochwale tez, tylko ze nie mam czasu zrobic specialnie zdiecie brzuszkowi ale cos bedzie widac na zdieciu ktore zrobila nam mama podczas spaceru
Ja mam tez 6 kg na plusie jak narazie wiekszosc idzie w brzuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06906.jpg (321,6 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-11 o 16:10
Stary 2014-11-11, 16:04   #3046
smv
Zakorzenienie

swietne brzuchalce kochane )
moj tez juz wyglada jak ciazowy (wreeeeszcie!!!!;D)

a mnie dzisiaj boli po lewej stronie tak ciagnie, na spacerze jak bylam to mnie bolalo a po sklpepem jak kucnelam zero, wiec licze na to ze cos sie rozciaga tam ale nospe az wzielam bo mialam zwyczajny dyskomfort.

jejciu juz w piatek wizyta wreszcie po az 4 tygodniach!;)
Stary 2014-11-11, 16:12   #3047
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam już to na allegro,jest świetne, planuję coś podobnego małemu później kupić (chyba że mąż sam zrobi) Ale to tak na 2 latka dopiero. Tylko że troszkę w innym stylu bo my ogólnie z mężem bardzo lubimy prosty styl , taki zimny. Wszystko proste , kwadratowe , dużo stali nierdzewnej ,szkła, a dominujące kolory to szary, czarny i biały. Cały dom będziemy mieli w takim stylu. Nie lubimy takich ozdobnych rzeczy .
Zdjęcie brzuszka zrobiłam u mamy Żeby nie było To nie mój styl w tle
no ja nie mówię, że mi się to wizualnie podoba Tylko chodzi mi, że zabawa byłaby rewelacyjna

Stary 2014-11-11, 16:13   #3048
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
swietne brzuchalce kochane )
moj tez juz wyglada jak ciazowy (wreeeeszcie!!!!;D)

a mnie dzisiaj boli po lewej stronie tak ciagnie, na spacerze jak bylam to mnie bolalo a po sklpepem jak kucnelam zero, wiec licze na to ze cos sie rozciaga tam ale nospe az wzielam bo mialam zwyczajny dyskomfort.

jejciu juz w piatek wizyta wreszcie po az 4 tygodniach!;)
ja na swoja jeszcze 2 tygodnie poczekam , ale ostatnia na usg mialam dwa miesiace temu wiec nie moge sie doczekac z TZ 3mam kciuki
Mnie tak ciagnie, przy spacerach, ale jak siedze na tylku to nic a nic
Stary 2014-11-11, 16:21   #3049
tout-petit-fille
Zadomowienie

crystal a kiedy masz wizytę? ja mam swoją 25-go i już nie mogę się doczekać

Ale zanim do gina, to muszę znów przeżyć 700km podróż powrotną..

A z czym brzucholem, to przdwczoraj rano pięknie się chciałam przeciągnąć z dobrego wyspania się (wreszcie) i tak mnie zabolało po lewej stronie, że aż się skuliłam. Boję się teraz tak mocno prostować.

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 16:22   #3050
lesyeux
Zadomowienie

Huraaaaaaaaaaaa!

wygrałam aukcje

za jedyne 10 zł + 9 zł wysyłka

tadammmm:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kombinezon.jpg (105,9 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-11-11, 16:23   #3051
luzna25
Zadomowienie

A ja wreszcie wybrałam łóżeczko oto moje cudo http://www.entliczek.pl/default/baby...zne-dream.html tylko jeszcze muszę dokładnie obejrzeć go w sklepie

Stary 2014-11-11, 16:27   #3052
tout-petit-fille
Zadomowienie

lesyeux no gratulacje!!!

luzna25 to będzie docelowe łóżeczko dla dzidzi czy jako turystyczne stojące u dziadków?

Kurczę nie mogę coś cytować..

Stary 2014-11-11, 16:30   #3053
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Huraaaaaaaaaaaa!

wygrałam aukcje

za jedyne 10 zł + 9 zł wysyłka

tadammmm:
gratulacje! (jak masz kartę Visa, to możesz ominąć koszty wysyłki)
Ja przed chwilą wygrałam bluzeczkę dla małej 4,99
I jeszcze kupiłam pilniczek za 1,10 i se zażyczyłam wysyłkę kurierem o wartości dziesięciokrotnie wyższej, a co!

http://allegro.pl/skarpetki-frotte-k...758844735.html tanie skarpeciochy, gdyby któraś chciała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 16:33   #3054
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
I jeszcze kupiłam pilniczek za 1,10 i se zażyczyłam wysyłkę kurierem o wartości dziesięciokrotnie wyższej, a co!

http://allegro.pl/skarpetki-frotte-k...758844735.html tanie skarpeciochy, gdyby któraś chciała
W textil markecie kupowałam takie frotki dla córki po 1,99
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 16:34   #3055
Hottie07
Zakorzenienie

witam wszystkich , podczytuję codziennie , tylko jakoś pisać ostatnio nie miałam ochoty

Cytat:

ja kupiłam takie skarpetki w Calzedonii w Outlecie 6,90 zł za 3 pary

też zrobiłam zakupy dla małej na allegro korzystając z darmowej przesyłki przy karcie Visa. Hitem był zestaw 42 sztuk ubranek dla noworodka za 2,75 zł

Edytowane przez Hottie07
Czas edycji: 2014-11-11 o 16:37
Hottie07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 16:39   #3056
tout-petit-fille
Zadomowienie

Hottie07 no żartujesz... taka okazja?!?!
wygrałaś

Stary 2014-11-11, 16:41   #3057
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Ja dziś byłam na rodzinnym obiadku u rodziców. Mniam!!! A potem ponad godzinę po lesie chodziłyśmy z mamą córką siostrą i siostrzenicą. Wiecie ile grzybów jeszcze było.... Ale w lesie dziś tak stęchło i zgniło
Całe moje ciacho z jabłkami i budyniem wszamaliśmy popijając gorącą herbatką. Jabłka które kupił tż były naprawdę dobre

Przywiozłam chyba z 4 kg dyni i teraz nie wiem co z nią zrobić. Jakieś pomysły?
Synek tp. 15.03.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-11, 16:42   #3058
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Hottie07 no żartujesz... taka okazja?!?!
wygrałaś
hehehe

co prawda same prawie rozmiar 56 , ale nikt mnie nie przebił żal było nie wziąć - same body i pajacyki - będę małą stroić
Stary 2014-11-11, 16:43   #3059
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
witam wszystkich , podczytuję codziennie , tylko jakoś pisać ostatnio nie miałam ochoty

ja kupiłam takie skarpetki w Calzedonii w Outlecie 6,90 zł za 3 pary

też zrobiłam zakupy dla małej na allegro korzystając z darmowej przesyłki przy karcie Visa. Hitem był zestaw 42 sztuk ubranek dla noworodka za 2,75 zł
Miszcz!!!
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-11-11, 16:45   #3060
nouvelle2
Zakorzenienie

no dobra, to ze skarpetkami mi nie wyszło, przyznaję się

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam na rodzinnym obiadku u rodziców. Mniam!!! A potem ponad godzinę po lesie chodziłyśmy z mamą córką siostrą i siostrzenicą. Wiecie ile grzybów jeszcze było.... Ale w lesie dziś tak stęchło i zgniło
Całe moje ciacho z jabłkami i budyniem wszamaliśmy popijając gorącą herbatką. Jabłka które kupił tż były naprawdę dobre

Przywiozłam chyba z 4 kg dyni i teraz nie wiem co z nią zrobić. Jakieś pomysły?
zupa krem, ciasto dyniowe, dynia marynowana, sos śmietanowo-dyniowy z kurczakiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości