![]() |
#391 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Powiedz to tutaj cz. 30
myślę, że w tym tygodniu zrobi dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też lubię kostiumowe, ale ze wszystkich najbardziej właśnie 'Przeminęło z wiatrem' ![]() Koniecznie to rozważ ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym w większości przypadków za stan cery [ o ile nie są to hormony] odpowiadają bakterie i grzyby. Jako, że nie lubię się z antybolami i stawiam na naturę oregano było najsensowniejszym wyjściem. Poleciłam m.in. siostrze Tż i też jest bardzo zadowolona - ostatnio jak się widziałyśmy [przed kuracją] z dnia na dzień twarz wyglądała coraz gorzej, a antybiotyki nic nie dawały. Po kilku dniach stosowania różnica była tak zauważalna, że nie mogło być to placebo ![]() ![]() ![]() Tutu tum, tutu tum, tutu tum. Za mną jeszcze ostatnio z Budki chodzi tekst : 'spalone mosty, to najlepszy w życiu start' ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Prawie spakowana ![]() Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() Do przeczytania po powrocie ![]() Udanego czasu dla Wszystkich ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Konto usunięte
|
Jeśli chcesz potrafisz być dobrym ojcem, Tato
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
❤ bee happy ❤
|
Cindy28 trzymajcie się
![]() ![]() I wracaj do nas szybko ![]()
![]() |
#395 |
histoire abracadabrante
|
Wysyłka PP za 14 zł?
![]() Za tyle, albo nawet mniej niektóre firmy proponują kuriera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Chyba musze dać sobie na wstrzymanie i zająć sie przede wszystkim sobą.
Źle mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Idiotka
|
Cindy - udanego wyjazdu
![]() ------------------------------- Życie jest małą ściemniarą, wróblicą, wygą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi : idź. Nie wierz, nie ufaj mi.
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooooooo, ale fajnie! Trzymam kciuki! Tam jest ślicznie. ![]() A co do V., sprawa ucichła na miesiąc, teraz znowu jesteśmy in tacz, ale jakieś to takie...nijakie. WYŚLIJ MI WALKERS'y Sweet Thai Chilli, plis. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Czuję się zepchnięta na drugi plan.
#400 |
Konto usunięte
|
Zerwałeś. Później zadzwoniłeś,płakałeś,chce sz się spotkać. A ja nie wiem. Czuję się nikim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Konto usunięte
|
oby jutro poszło szybko i sprawnie, bo chcę to mieć już za sobą
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
ReklaMO(D)żerca.
|
jutro cały dzień tam. Nie lubię...
łaaaał, to za przepraszanie i wyuczone formułki to ten bank powinien nagrodę jakąś dostać. masakra. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2014-11-11 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Konto usunięte
|
Źle spałam. Obudziłam się w połowie nocy i gapiąc się w sufit zastanawiałam się czy wszystko zostało zrobione. Dzisiejsza noc też taka będzie. Zresztą, jak wszystkie poprzednie. Pobudka ok. godz. 3. Godzina przewracania się w łóżku i myślenia o pracy. To mnie wyniszcza.
Jedyne, co mnie cieszy to + 2kg z czego trochę poszło biust. |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Godzina 19.25, a ja w łóżku w piżamie gotowa do spania. Zastanawiam sie czy poczytac ksiązke czy obejrzeć serial.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Co za szalony dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Najlepsza "zemsta", to spektakularny sukces.
#407 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
Tak mało brakuje. Muszę dać dzisiaj radę, albo... nie wiem..
Brakuje mi czegoś.
#409 |
Flawless
|
Jej, to takie niesamowite uczucie wracać do rodzinnego domu. Tak rzadko tu jestem i za każdym razem doznaję szoku. Tyle się tu zmieniło, zmienia. Te ulice....ile razy tędy łaziłam.
Nawet mieszkanie, w którym tyle lat spędziłam, teraz już należące do mojej siostry jest inne. To takie creepy ![]() ![]() _________________________ _______________________ Czas porządnie zabrać się za włosy, skórę i paznokcie. Skoro już zmieniłam dietę i wróciłam do ćwiczeń, to i to poprawię. Będę wyglądać zaebiście, a wtedy zrobię coś fajnego ![]() _________________________ ____________ Chcę już się z Tobą kochać, czuć Twoje ciężkie ciało, Twoje barki, oddech, chcę, żeby Twoje broda zrobiła mi czerwone placki na policzkach. Chcę tych słów i tego, co dzieje się z moim ciałem. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że zawsze zostajesz, że jesteś, nadal, ciągle, tu obok. Pragnę tego bez końca.
![]() |
#410 |
Idiotka
|
Jest mi wstyd. Oglądałam Uwagę i jest mi wstyd. Przecież ja nie mam poważnych problemów.Nad większością rzeczy mam większą bądź mniejszą kontrolę.
Problemy mają osoby takie jak te z dzisiejszej Uwagi. Nie ja. Ja nie mam poważnych problemów. Kiedy to zrozumiem i wezmę sobie to do serca? ![]()
#411 |
Konto usunięte
|
Mam okropne przeczucie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
oglądam wiadomości z Warszawy i nie wierzę, co to daje tym ludziom...
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Posoliłam herbatę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Chcę iść gdzieś do klubu, ale nie mam z kim
![]()
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Marudziara
|
Przeszłość za mną ...
Teraźniejszość przy mnie ... Przyszłość, przede mną ... z Tobą ![]()
#416 |
Zakorzenienie
|
tak bardzo chciałabym, żeby mi się jutro udało. Chciałabym już mieć to wszystko z głowy.
_______________________ to jest przyjaźń. Dziękuje za dzisiejszy dzień. Jesteś jedyną osobą, z którą dosłownie mogę porozmawiać o wszystkim, która mnie wysłucha, postawi do pionu, która zna mniej najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Krok do przodu, dwa w tył. Myślałam, że tym razem będzie inaczej. Koniec z tym. Może zrobiłeś to dla mojego dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Ponad trzy miesiące od rozstania, było już tak długo dobrze.. A dziś co?
![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
jestem ta najgorsza!
![]() ![]() raz,ku**a nie zrobiłam Twojej pracy zaliczeniowej,tzn. nie pomogłam Ci,ale to takie trudne a masz przecież tyle innej nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisz priva, jeśli chcesz. I trzymaj się ![]() Cytat:
Mam wszystko, mam... kurva masakrycznie dużo i ciągle mi mało. Nie chodzi o to że jestem rozszczeniowa czy rozpuszczona, ale po prostu nie umiem się tym wszystkim cieszyć. Uznaję to wszystko za stan naturalny i wiecznie narzekam na dosłownie wszystko. Studiuję, pracuję, chodzę na siłownię, jestem zdrowa (względnie, ale to nic mega poważnego zawsze), mam wspaniałego brata i mega kochających i wyrozumiałych rodziców, dzięki którym nigdy niczego mi nie brakowało. Mam dwie przyjaciółki, jakąś paczkę znajomych. Moje życie jest bardzo stabilne i ... dobre. Od zawsze. Ale narzekam, ciągle powtarzam, że życie nigdy mnie nie zadowoli. Może mam za dużo? Może życie powinno mnie kopnąć w dupę? Chociaż o czym ja mówię, w końcu mam masę problemów ![]() Pracuję albo za dużo albo za mało. Ponadto pracuję poniżej swoich możliwości. ALE PRACUJĘ. Studiuję, mam cały czas taką możliwość, ale przecież nic mi na tych studiach nigdy nie wychodzi- bo... tak naprawdę to się do tego nie przykładam ![]() Chodzę na siłownię, ale wpadam w błędne koło gubiąc się w świecie idealnych, porównując się z koleżankami, wpadając w kompulsywne jedzenie, na głodówkach kończąc. A przecież nikt mi w życiu nie powiedział, że wyglądam źle. Wręcz przeciwnie. Zamiast cieszyć się z tego, że mam za☠☠☠istego brata, który ma świetną pracę, jest zakochany i właśnie kupuje dom- ja narzekam na jego wybrankę.. Swoich rodziców często gęsto uważam za zbyt opiekuńczych i... nudnych, niedzisiejszych. Bez zainteresowań i pojęcia o tym jak ludzie potrafią żyć. Ponadto mieszkam z nimi we wspaniałym domu, ale oczywiście chciałabym już sama... bo dojazdy, bo imprezy, bo nocowanie u facetów, bo chciałabym wolności i niezależności. A przecież mogę jeszcze trochę pomieszkać z nimi, nacieszyć się nimi a potem w odpowiednim momencie pójść swoją drogą. Mogłabym tak pisać i pisać jeszcze o przyjaciółkach, facetach, o wszystkim... ale już chyba nie ma sensu. Po prostu musimy nad tym pracować. Jakaś część sukcesu już za nami, bo wiemy gdzie leży prawdziwy problem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.