![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Ja już mam żylaki na tej nodze i wiem ze moze być coraz gorzej
![]() ![]() Czekam aż pranie się wypierze i jade ![]()
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za Waszą opinię. Mi Adrianna podoba się bardzo ale już któraś osoba mówi jakie to okropne imię i myślałam że może to ja faktycznie jestem za bardzo zafiksowana na to imię.
BUU widać że Twoja córka nie jest rozpuszczoną dziewczynka ![]() Olcia jak brat po wydarzeniach w Warszawie? Podobno ponad 50 rannych funkcjonariuszy
#33 |
Raczkowanie
|
Buu u mnie jest bardzo podobnie, mała rusza się tylko kiedy nic nie robię... Ostatnio upodobała sobie przesuwanie żeber
![]() ![]() Duszona nie rozumiem podziału, że Ada tylko do dorosłej osoby, a Adusia to nie bardzo. Wg mnie argumenty z palca wyssane. To jest Wasza dzidzia i Wy decydujecie ![]() ![]() ![]() Vexi powodzenia w walce z grzybkiem! ochydztwo - żeby tylko teraz dobrze osuszyć ściany, co by wilgoć nie weszła. Emdzik a pewnie! teraz to już ciężko będzie mnie z kanapy zepchnąć... i nawet dodatkowe kg z nieruchu mnie nie zmobilizuja ![]() powoodzenia wszystkim wizutującym ![]()
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Vexi my mamy wilgoć niedużą Ale jednak mamy w dwóch rogach gdzie jest taki wykusz a ściany nieocieplone i mąż notorycznie to zmywa. Tam się nowy dom łączy ze starym i pewnie na starym strychu są jakieś pęknięcia i przez to ta wilgoć... Ale za 2 lata wszystko będzie przebudowane i ocieplone
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Glukoza spoko ;-) trochę mi się w glowie kręci wiec nie wiem czy to dobry znak...
jeszcze 30 min, i kolejna godzina. A ludzi teraz jakby za darmo coś dawali ![]() wogole to jeszcze dwa razy muszą mnie skuc a mnie jedna ręką zostala. Czyli dwa razy z tej samej zyly mi pobiora ![]() dopiero teraz na to wpadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Duszona - mi się Adrianna bardzo podoba. Miałam 2 koleżanki o tym imieniu. Na każdą mówiliśmy Ada i w sumie nie kojarzę, żeby wydawało mi się to w dzieciństwie jakoś poważne.
Ja uwielbiam prezenty: kupować, dawać, dostawać ![]() ![]() My wczoraj trochę mieliśmy przemeblowania: wynieśliśmy z pokoju małego moje biurko. Daliśmy je do drugiego pokoju, który też musieliśmy w związku z tym przeorganizować. Mamy przez to spory bałagan a jutro lub pojutrze teście z wizytą przychodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Rany ze te marsze musza sie zawsze konczyc rannymi osobami :/
Moja siostra chciala jechac,ale ostatecznie nie pojechala Mala spi,to moze wstane zrobic sobie sniadanie ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Inco racja,nie ruszaj tego ![]() Tz-et moze tez pomoc sprzatac Tez trzymam kciuki za wszystkie wizytujace,ja pojde w przyszlym tygodniu pewnie |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
INCO moja znajoma z UK ma Adrianna i jest piękna jak nie wiem inna koleżanka też ma Ade i też jest przecudna
LUI mnie bolało jak cholera kłucie drugi raz tej samej ręki
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę męża obudzić żeby mi śniadanie zrobił bo jeszcze nie zjadłam
![]() Inco i dobrze.. jedź do rodziców... tż niech sprząta ![]() lui widzisz nic strasznego ![]() ![]() zebys do końca wytrzymała ![]() Buu hihi dobrze widać że córa dobrze wychowana.. ![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tesciowa mowi,zeby nie dawać jednak Kamil bo Kamile to narcyzy zadufane sobie... ![]() Słuchaj siebie kochana. Bardzo ładne imie. My z cora dzis w domu, jutro wizyta, ciekawe co mi lekarka powie.
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu mój najlepszy przyjaciel to właśnie Kamil i jest kochany i skromny.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja juz wracam do domu
![]() ![]() ![]()
#43 |
Wtajemniczenie
|
Aga to teraz uderz w kimono. Ja po glukozie po 4 chyba godzinach miałam taki spadek cukru ze spałam trzy godziny
#44 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieć takie problemy z imionami
![]()
#45 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam i ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pięknie urządzony ten nowy wąteczek ![]() ![]() Kciukasy za dzisiejsze wizyty ![]() Ja mam wizytę 20.11 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moja mała od wczoraj też jakaś spokojniejsza. W nocy się budziłam i nie czułam żeby kopała, zaczęłam się już martwić ![]() Ja też musze jeszcze w tej części nadrobić ![]() Aga kciuki za wyniki, chociaż myślę, że nawet nie trzeba, bo i tak będą dobre... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Alunia tort był pewnie świetny!
Emdzik czemu chciałabyś takie problemy?
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hahhaa Ala tort musiał być świetny
![]() ![]() A bo mąż uparty przy tym swoim imieniu, ja cały czas nie jestem przekonana, ale jak patrze inne imiona to też mi nic nie pasuje i wydziwiam... A już bym wolała żeby jakieś mi się strasznie podobało a żeby sobie inni wydziwiali i mówili , że to nie pasuje albo osoba przy takim imieniu jest taka i owaka... ![]()
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zaraz się zakicham na śmierć chyba. Już nie mogę. Z nosa mi leci jak z fontanny i tylko: apsik, apsik. Najgorsze, że mam wrażenie, że zaraz Małego wykicham na zewnątrz, bo aż mną całą rzuca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
O jejciu, poszłam tylko do sklepu a Wy tak zasuwacie..
Duszona a aj Ci powiem, że to Twoje dziecko i możesz sobie mówić do niej jak tam tylko chcesz i jak Ci się podoba ![]() Ja tam osobiście jak bym dała na imię Adrianna to właśnie do małej bym mówiła Ada, Adula Irytuje mnie jak ktoś się tak wtrąca Mama Zuzi kciuki za wizytę, nie denerwuj się nic tym idiotą, najważniejsze, abyś tylko się upewniła, że wszytko jest ok ![]() Karolcia aleee fajnieee, że jesteście już na swoim ![]() Zrobiłam sobie bułeczkę z serkiem w plastrach i ogórkiem i biorę się za nadrabianie drugiej strony ![]()
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie tz zaraził i boli mnie gardło Leczę się czosnkiem i imbirem Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Mój tż mi zrobił liste z 5 imion... i nie wiem czy wybrał takie żebym specjalnie się zraziła czy serio mu się takie podobają ale tam jakies Celiny itp.. to ja od razu wrzasnęłam NIE :/
#57 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja na nowym wątku
![]() Mam nadzieję, że wizaz dzisiaj pozwoli mi się zalogować na iPadzie bo już msm dość pisania z telefonu!! Aga kciuki, żeby mężowi spodobał się Brimnes ![]() Duszona moja siostra jest Adrianna i nigdy nie było problemu, że jest mała i mówi się do niej pełnym imieniem.Ja teraz do niej mówię Adzieńka, Aduśka, itd. Uważam, że imię spoko ![]() Zmykam na śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mam bulke, paluszki serowe i camemberta ![]() Ja tez :P Ale jak sie zgodzilam na Tymka, to niech mi chociaz meble pozwoli wybrac ![]() Jeju dziewczyny jestem juz w domu chwalilam dzien przed zachodem slonca chyba bo jade busem jade,wszystko fajnie i NAGLE 5 przystankow od domu czuje,ze zbliza sie odlot ,ze padne ciemno przed oczami, poty oblane, w uszach swiszczy ja leb w gore, w dol i myslalam tylko o tym,ze cale szczescie,ze on do mnie na petle jedzie nie mialam sily nawet telefonu wyciagnac nic i tak w odlocie wzdychajac dojechalam do petli czulam ,ze musze tlenu na takich trzesacych sie nogach z zamknietymi oczami wysiadlam i taka starsza babka pyta mnie czy mi pomoc, bo blada jestem ze odprowadzi mnie do domu,ze widzi,ze w ciazy itd bla bla ale postalysmy chwile na przystanku i wrocilam do zywych poszlam do Almy na zakupy i do domku głowa tak mnie po drodze rozbolala ale juz przeszlo leze i jem potem chyba sie zdrzemne ![]() Mi się imię Ada podoba i olewać wszystkie teskty dookola o imionach , mi sie tez podobaja takie, ktore mozna rozszerzyc tzn sa takie powaazne i dlugie ![]() I juz widze jak wola ktoras do niegrzecznej małej po wystepku jakims takim powaznym tonem :Adriannoooooo ![]() hehehe ja bede wolac Tymoteuszuuuuuuuuuuuuu ![]() Uff oby mi nie wrocil odlot juz dzis ![]()
![]() |
#59 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też przypomniałaś mi o ciuszkach Duszonej ![]() ![]() Cytat:
... ![]() ![]() ![]() Cytat:
No to odwaliłaś numer dziecku ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale trzymam kciuki, że wam się uda. A to wasze mieszkanie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie, tak po cichu (to tylko ja tak nazywam maleństwo) wybrałam Leokadię i zamierzam zdrabniać jako Leosia ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Ładnie
Jak bym miała córkę to bym kalina dała Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.