![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część 2
Czy Wam też tak ciężko po czterech dniach z "dala" od rutyny dnia powszedniego ?
#32 |
Wtajemniczenie
|
dzięki, sprawdzę oba. jak zwykle jesteście nieocenione ![]()
#33 |
Raczkowanie
|
Melduję się
![]() Oświadczam, że wracam do żywych. Niestety muszę oświadczyć również, że przytyłam i to 2 kg ![]() ![]() Złamałam się kilka razy jedząc słodycze i oto efekt. Od dziś startuję z nowym nastawieniem ![]() Miłego dzionka ![]()
#34 |
Zadomowienie
|
Dobrze że tylko 2, a nie 20-ścia (byłoby trudniej się pozbyć)
Wracaj do nas. ![]()
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A to w zasadzie to samo, tzn. tej samej firmy staniki, ale faktycznie słyną z tego, że są genialne, sama chcę sobie zamówić któryś z nich ![]() Póki co jestem zadowolona z takiego z nike, nie wiem niestety jak się nazywa, a sporo ich jest i różnią się od siebie. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() Nie ma co nad tym płakać, tylko od teraz się starać, żeby było lepiej!
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Fajnie mieć kogoś kto Cię motywuje i jednocześnie trzyma za rączkę.
Wczoraj u mojej cioci ważyłam się na jej wadze było 66.5, a po objedzie już 68 - dennie ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
Wczorajsze śniadanie kromka razowego chleba z polędwicą, pomidorem, ogórkiem. II śniad. banan. Obiad 2 ziemniaki, pierś z kurczaka gotowana, surówka z kiszonej kapusty, jabłko. Podwieczorek j. naturalny mały. Kolacja taka jak śniadanie. Jestem zdeterminowana żeby osiągnąć wagę sprzed ciąży, bo nie mam w co się ubrać a moje ciuszki leżą głęboko w szafie i czekają na mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno do banana coś trzeba dodać np. orzechy lub masło orzechowe, jeśli lubisz. Jogurt bym zamieniła na duży i dorzuciła nasiona słonecznika. A na kolację/śniadanie też by było dobrze zjeść więcej niż jedną kromkę chleba. Dorzuciłabym jakieś jajo i więcej warzyw. Ach, jak ja znam ten ból,że się nie ma w czym chodzić ... Aktualnie mam tak mało ciuchów, że non stop chodzę w tym samym, a i tak się w tym dobrze nie czuję :/. Tym bardziej mnie to denerwuje, że nie lubię wyglądać byle jak, a już tym bardziej źle, gdzieś tam w swojej głowie mam swój styl, ale nie mogę się ubrać w 99% rzeczy, które by mi się podobały, bo jestem na nie za tłusta ![]() Każda motywacja jest dobra, nawet tak próżna jak fajne ciuchy ![]()
![]() |
#39 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje wczorajsze menu: Śniadanie - kromka chleba z dużą łyżką sałatki warzywnej (skład: groszek, ziemniak, marchew, seler, pietruszka, jajko, ogórek) II śniadanie - dwie kromki chleba z 4 plastrami wędliny Obiad - porcja makaronu (ok. 100g) z sosem Obiad II - krupnik Kolacja - dwa ziemniaki, kotlet mielony, ogórek kiszony i dużo buraczków czerwonych Potem jeszcze dojadłam kotleta |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Proszę wpisać mi wagę 87,9. Jadę na dwa miesiące do Lublina. Nie biorę wagi. Od zawiadującej tabelką będzie zależeć, czy mnie wykreśli na te dwa miesiące, czy będzie wagę przepisywać. Waga mnie frustruje i postanowiłam od niej odpocząć
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Cel próżny ale ważniejszy jest ten, że jak patrzę na siebie w lustrze gdy mam gdzieś wyjść to mi się wszystkiego odechciewa. Najgorsze jest to, że zawsze lubiłam jeść a tu trzeba przejść na dietę bo wciąż tyłam, nawet gdy urodziłam dziecko to przytyłam 4,5 kg w 7 miesięcy.
Śniadanie miseczka płatków zbożowych z mlekiem, jabłko. II śniad. mały jogurt naturalny, banan. Obiad makaron z sosem pomidorowym. Kolacja kromka chleba razowego, opakowanie serka ziarnistego 3%, pomidor, ogórek, papryka. |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie ładne ubrania to bardzo dobra motywacja. z zazdrością spoglądam na dziewczyny które mogą założyć ubrania które bardzo mi się podobają i dobrze w nich wyglądają. albo jak jest upał w lato a ja nie mogę założyć bluzki bez rękawów. ale jak już jesteśmy przy temacie ubraniowym - wczoraj kupiłam sobie spodnie. rozmiar mniejsze niż zawsze
![]()
#43 | ||
Zadomowienie
|
Po zatruciu pokarmowym teoretycznie wracam do żywych... Teoretycznie bo mam okres i żywa nie jestem :-P dziękuję tym, które życzyły mi zdrówka bo teraz nie mogę zacytować w nowym wątku :-*
W ogóle trochę mnie nie było i się cieszyłam że mało nadrabiania a tu nowy wątek i jeszcze 50 kolejnych postów :-P ale już jestem na bieżąco ![]() Przez zatrucie w tym tygodniu chyba spadnie mi ze dwa kilo :O Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie że my niedługo będziemy mieć rocznicę a ja jeszcze nie poznałam porządnie jego rodziców? Wstyd. To znaczy gdzieś tam w przelocie się z nimi witalam, albo jak szliśmy na wesele to weszłam na kilka minut, ale żeby tak iść na dłuższe odwiedziny to nie, bo mi głupio że jestem tłusta i ciągle to odkladam na "jak schudnę".... Dopiero niedawno pierwszy raz widziałam jego dom od środka i jego pokój i to w sumie dlatego że wszyscy byli w pracy i szkole itp.
![]() |
#44 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chodzę cały czas w tym samym, chciałabym wybrać się na zakupy ciuchowe ale jak tylko wejde z czymś do przymierzalni co wydaje mi się że będzie pasowało na mnie to mam doła jak naprawdę w tym wyglądam w lustrze ![]() ![]() Cytat:
I mam nadzieję że mimo to będziesz się udzielała dalej ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
A oni przez pierwsze pół roku to ciągle pytali o mnie i "kiedy Iza przyjdzie?" bardzo chcieli mnie poznać itp. A teraz to już się chyba przyzwyczaili że nie przychodzę bo już tak nie pytają... Może to też dlatego że mieli spory remont w mieszkaniu i i tak nie bardzo gości przyjmować, ale remont już prawie całkowicie skończony.... Eh. Niech mnie ktoś kopie w zadek :-(
#46 |
Zakorzenienie
|
Ahh, no i witam w nowym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
pretty - szczerze mówiąc nie ogarniam tych rozmiarów. spodnie kupiłam w rozmiarze 29 a koszulę M. wcześniej spodnie kupowałam 30-31 a koszule L.
![]()
#48 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Malinko jaki sens ważenia się po jedzeniu ![]() ![]() Bella dobrze, że wracasz do zdrowia. No i do nas ![]() ![]() Monnie dawno nie było chyba? U mnie słonecznie choć trochę chłodno. Niemniej bardziej się czuję jak na wiosnę niż zbliżającą zimę ![]() mnie tak właśnie kupno fajnej kiecki na wesela w wakacje zmobilizowały do ruszenia tyłka ![]() Cytat:
![]() a ja też wczoraj dostałam kopa motywującego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się :-D ja jak mam bardzo suchą skórę to nakładam do grubą warstwą na dłonie, na to rękawiczki i idę spać. Rano dłonie mam mięciutkie i nawilżone <3 MonnieB faktycznie dawno nie było :-(
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis menu póki co (od obiadu tylko plany, zobaczymy jak wyjdzie) I śn. - dwie kromki chleba żytniego ze słonecznikiem, polędwicą, serem i pomidorem plus kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II śn. - dwie kromki chleba z tym co wyżej plus jogurt naturalny mały przekąska - 2 herbatniki Lu go do tego kawa z mlekiem ![]() Obiad - Kopytka z twarogiem, z konfiturą jagodową Podwieczorek - serek wiejski z miodem i ziarnami słonecznika Kolacja - dwa jajka gotowane plus 1 kromka chleba żytniego i sałatka pomidorowa Kurcze dużo tego się wydaje, ale tak mi się nie chce liczyć tych codziennych kalorii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że nie jestem sama w swoich rozterkach szafowych
![]() Teraz naprawdę potrzebuję nowych spodni, kurtki, jakiegoś cienkiego sweterka i t-shirtów, ale czego nie przymierzę to jest dramat. Już mi się odechciewa :/. A z drugiej strony jak zakładam to co mam to jestem niezadowolona, bo to nie jest takie jak chcę. Przeszłam wszystkie możliwe sklepy i nic nie mogę znaleźć na siebie ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
Rozstaliśmy się w zgodzie, dalej do siebie raz na miesiąc, dwa dzwonimy więc nie ma nic dziwnego
![]() ![]() Oby, oby! Do tego w przyszłym roku ślub mojej kuzynki, więc i rodzinke można wyglądem zaskoczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
czy mogę się już ubiegać o przyjęcie do klubu, czy to jeszcze nie jest odpowiednia pora?
![]() pretty - też muszę kupić kurtkę. nienawidzę kurtek. w każdej wyglądam jak spasiona świnka. bleee x[
#57 | |
Zakorzenienie
|
Ok, zaraz coś wykombinuje jak przerzucić do klubu zdjęcie jak mam je na telefonie
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Dobra dodałam jakieś dwa zdjęcia do klubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w ogóle w najbliższym czasie mam sporo imprez... W grudniu osiemnastka siostry, w przyszłym roku też wesela itp :-D Chcę być piękną laską ;-)
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ty już dawno powinnaś być w klubie!
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
czyli mam się zgłosić do Dagi? czuję się zaszczycona
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.