![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
To ja będę miała najpóźniej wizytę??
![]() a i tak nie wiem czy genetyczne będę miała ![]()
#4263 |
Zakorzenienie
|
Oj, to współczuję.. Myślałam, że ja tak muszę długo czekać a tutaj Ty niestety..
![]() Czy Wy też ostatnio jesteście takie rozdrażnione? Ja mam ochotę zamordować tż'ta za wszystko.. Przez ostatnie dni szlag mnie trafia jak chce mnie przytulić, dać buziaka czy gada za dużo. A jak prosi mnie żebym mu brzuch pokazała to mam ochotę go wywalić za drzwi... ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2014-11-12 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj taaak.. ludzie mnei drażnią wszyssccccyyyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
masija od weekendu bym najchętniej z bazuką chodziła :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
Ja na genetyczne też idę w pierwszym tygodniu grudnia
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Konto usunięte
|
Rybko powal granatem z każdej strony kilka razy o blat i jak przekroisz mozesz wysypać środek do miseczki i wtedy normalnie wcinasz
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Ja wizytę mam 25.11 mam przyjść z wynikami, a na genetyczne będziemy się dopiero umawiać. Tp również jeszcze mi nie ustaliła, a ja z tych emocji zapomniałam dopytać.
![]() szuuu dziękuję, wypróbuję ![]()
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-11-12 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Obywatel Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic. Będę w domu a mąż w pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tsh, ft3i4 to tarczycowe. Jesli masz problemy z tarczyca lub nigdy albo dawno nie badalas to warto chociaz tsh na poczatek zrobic bo tarczyca istotna w ciazy. Toxo, rozyczka itp rutynowe, ja robilam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Co do plci ja w poprzedniej ciazy poznalam w 16 tyg, jednoczesnie lekarz zdiagnozowal krwiaka wiec nie nacieszylam sie tym info, dopiero duzo pozniej zaczelo to docierac. Nie pomylil sie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | ||||||
Zakorzenienie
|
no nie wiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie 4 dni. Ale to się zgadza. Owu była później. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- strasznie a najbardziej dostaje się mojemu synkowi niestety.. Bo jestem z nim teraz całymi dniami i brakuje mi cierpliwości... ![]()
![]() |
#4272 |
Konto usunięte
|
Irmusia gdyby to było takie proste, mój gin uważa, że bezwzględnie powinnam leżeć
![]() ![]() Co do leżenia, ja zawsze śpię na brzuchu z jedną nogą zgiętą "na żabę" ![]() Aaa i co do usuwania nadżerek to zgadzam się z Irmusią... Ja kilka lat temu miałam wymrażane i kiedy zaczęłam chodzić do mojego gina z inną sprawą (tym przesunięciem macicy i skręceniem jajowodów) to zajrzał mi tam i mówi "Jezu co za rzeźnik wymroził pani nadżerkę w takim młodym wieku?!" Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2014-11-12 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam tyłozgięcie macicy, serio to ma wpływ na ból pleców? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale pocieszam się, że jak już mały będzie na świecie to pierwsza Wigilia będzie u moich rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyżywam się na mężu. Dzisiaj to samo. A było ok.. ale kurde, zwykłe jego zachowania które normalnie tylko drażnią, dzisiaj doprowadzały mnie do szewskiej pasji... ![]() Jeszcze tak mnie boli brzuch , u góry... ![]()
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a siostra męża ma swoją rodzinę, czy żyje waszym życiem? ![]() i przypomnij - teściowie już wiedzą o kalmarze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
My po wizycie
![]() ![]() ![]() ![]() Niepokoi mnie tylko, że to moje dziecię mało ruchliwe. Przez całe badanie ruszyło tylko delikatnie rączką i nóżką... Mam nadzieję, że po prostu spało... |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj to w ogóle mnie ciągnie od tyłka po całej nodze aż drętwieje. Ale w późniejszym czasie ciąży macica bodajże układa się tak jak normalna. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Super! Gratulacje ![]() Jakby coś z tą ruchliwością było nie tak to chyba lekarz by zauważył?
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() możliwe że spało, jakby coś było nie tak lekarz na pewno powiedziałby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim.
Przepraszam za długą nieobecność, ale miałam za dużo na głowie no i byłam w Polsce. Chciałam się jeszcze zobaczyć z tatą zanim nastąpi najgorsze, ale niestety to już nie ta sama osoba co miesiąc temu ![]() wróciłam wczoraj i próbuje się jakoś pozbierać, ale ciężko mi to idzie. Przez całą tą sytuację mam wyrzuty sumienia, że źle dbam o fasolkę. Zapominam jeść, a jak pamiętam to nie mam apetytu. Dobrze że Tż mnie teraz nadzoruje i zmusza, bo po moim powrocie z Polski stwierdził że schudłam... Poza tym Mała ząbkuje i w nocy nam spać za bardzo nie dała ![]() Postaram się Was nadrobić, ale tydzień mnie nie było więc trochę może to zająć. Mam nadzieje ze wszystko u Was w porządku, fasolki rozwijają się jak należy i ze wszystkim juz minęły te paskudne mdłości i wymioty ![]() ![]()
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zezarlo mi cytaty. Gratuluję wizyt 😆 ja mam 24.11 a na genetyczne muszę się w końcu umówić do kliniki. Mnie też boli z tyłu, myślałam , że może złamanie kości ogonowej jeszcze się nie zagoilo od lipca, a to może od tyłozgięcia. Na YT sa filmiki jak obrać granat. Ostatnio szukałam kaki, bo dostalam od sąsiadki i granat też był. Dzisiaj pomimo mdłości czuję się w końcu lepiej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teściowie wiedzą i się cieszą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno spało sobie maleństwo. Cytat:
![]()
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Soleil przykro mi strasznie. Nie wyobrażam sobie co czujesz
![]() Wiecie, że już nam niedużo do końca wątku zostało? ![]()
#4286 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciukasy
![]() ![]() Pszczua bardzo dobre wiadomości!!! W poprzedniej ciąży mój synek nie zawsze był ruchliwy. Czasem po prostu spał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
tak. mnie ginka pytała czy nie mam żadnych bóli brzucha i pleców bo tak bywa przy tyłozgięciu, zwłaszcza na początku, bo potem inaczej już się wszystko układa. co ciekawe w poprzedniej ciąży nie pamiętam, żeby ktoś mi mówił o tyłozgięciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Konto usunięte
|
Tż był w agatameble i zamówił stolik pod rtv, witrynę i kanapę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
Hej. Nadrobilam! Trochę mi zajęło, ale dałam radę...
Gryzia, Słodka I Lucy - cholernie mi przykro! Miałam nadzieję że nie będzie poronien na naszym wątku, ale niestety ![]() Właśnie zdałam sobie sprawę że juz za tydzień w czwartek 20/11 mam genetyczne. Czytam, że Wam się dłuży a mi się wydaje ze to szybko leci. Mała w nocy znów dala popalić! Aż w końcu dostała paracetamol. Niech już wyjdą jej te górne siekacze i będzie spokój (jak dolne rosły 2 miesiące temu to też kilka dni była marudna i spać nie dawała. Wtedy jeszcze miała goraczke 39,5 dodatkowo). Widziałam ze pisalyscie o wózkach dla naszych maluszków. ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Ja szukam teraz spacerówki dla Małej (wiem już jaką chce, ale poluje na okazję bo nowy jest za drogi),a nowy stworek przejmie wózek Małej - landare jak to któraś z Was ujęła. Ogromny i ciężki na 3 pompowanych kołach, ale za to wszędzie wjedzie i niezależnie od nawierzchni dziecko śpi w nim jak w łóżeczku. Jedyna jego wadą jest to ze zajmuje dużo miejsca nawet po złożeniu wiec niestety 2 takie mi do samochodu nie wejdą (à szkoda ![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
hej...wczoraj trochę poczytałam ale na telefonie i nie chciało mi się już pisać
![]() przyszły wczoraj te moje spodnie co zamawiałam ale to było za pobraniem wzięliśmy awizo a po 18 jeszcze nie było na poczcie....idziemy dzisiaj ![]() coś mnie bierze....óle się czuję i gardło mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.