Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 14:56   #4711
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Majka-rozumiem, czasem tak bywa. Mam nadzieję, że Ci się polepszy

Boleczka-gratki ruchów a mamusią to będziesz młodziutką

Sonia-ja zawsze biorę kapkę z testera tego podkładu, którego używam i obok testuję nowy, żeby porównać kolory czy w miarę są takie same

Madison-super, że wiadomości na plus
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:02   #4712
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MADISON chyba możesz prosić o zwrot bo to oni zawinili. A kiedy lecicie i na ile?

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

SONIA ładne imiona
Lecimy 20.12, a wracamy 6.01
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:06   #4713
madzixx88
Zakorzenienie

Dziewczynki, myślę co by tu słodkiego przed wizytą zjeść, żeby dzidzia chciała się pokazać, jakieś pomysły?
Stary 2014-11-12, 15:08   #4714
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mamuśki a sterylizator kupujecie i podgrzewacz? pytam mamy które bd karmić piersią przede wszystkim bo i ja zamierzam... opłaca się to kupowac wraz z wyprawką? czy lepiej po porodzie w razie sytuacji awaryjnej lecieć do sklepu? Bo tu mi kumpela mówi żebym sobie kupiła ale kurde jak tego nie bd używac? jakie jest wasze zdanie? i odradza mi ręczny odciągacz bo idzie się przy nim zabić tak cięzko ale w trasię np. reczny mi się przyda a z elektrycznym co ja zorbie? help?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:10   #4715
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, myślę co by tu słodkiego przed wizytą zjeść, żeby dzidzia chciała się pokazać, jakieś pomysły?
Z Marcelem najlepiej na rozbudzenie działał monte :p
Dziś zeżarłam o 10.30 3bita i nie pomogło, dzieciaki leniwe
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:12   #4716
cashmere
Zakorzenienie

Boleczka super z tymi ruchami
Ja ostatnio też coraz częściej czuję jak synuś się wierci

Kupiłam przed chwilą na all dwie bluzy i buciki dla dzidziusia. A miałam nic nie kupować póki nie wezmę ciuszków od brata, i nie zrobię przeszperki u siostry. Ona ma akurat dwie córeczki, ale liczę że znajdę trochę unisexów

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:13   #4717
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
O taaak monte juz zapomnialam jak to cudo smakuje.. pamietam tylko, ze bardzo mi smakuje, wiec przed wizyta 25-go na pewno wchlone

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:14   #4718
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Mamuśki a sterylizator kupujecie i podgrzewacz? pytam mamy które bd karmić piersią przede wszystkim bo i ja zamierzam... opłaca się to kupowac wraz z wyprawką? czy lepiej po porodzie w razie sytuacji awaryjnej lecieć do sklepu? Bo tu mi kumpela mówi żebym sobie kupiła ale kurde jak tego nie bd używac? jakie jest wasze zdanie? i odradza mi ręczny odciągacz bo idzie się przy nim zabić tak cięzko ale w trasię np. reczny mi się przyda a z elektrycznym co ja zorbie? help?
Sterylizatora ja używałam. Bo od 5msc to większość czasu pokarm odciągałam i podawałam w butelce bo sutki mi mały zmasakrował. Podgrzewacza też używałam. Zresztą do tej pory uzywam. Jak mały wieczorem kaszki nie dopije czy coś to mu podgrzewam i przed spaniem daję. Czy herbatkę w kubeczku by była ciepła...
Ale to moje zdanie każda robi jak jej pasuje.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:14   #4719
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio zjadłam w domu Kit Kata, a później w poczekalni czekoladowego cukierka. No i dzidziuś fikał

jestem mamą
Stary 2014-11-12, 15:14   #4720
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Mamuśki a sterylizator kupujecie i podgrzewacz? pytam mamy które bd karmić piersią przede wszystkim bo i ja zamierzam... opłaca się to kupowac wraz z wyprawką? czy lepiej po porodzie w razie sytuacji awaryjnej lecieć do sklepu? Bo tu mi kumpela mówi żebym sobie kupiła ale kurde jak tego nie bd używac? jakie jest wasze zdanie? i odradza mi ręczny odciągacz bo idzie się przy nim zabić tak ciężko ale w trasię np. ręczny mi się przyda a z elektrycznym co ja zorbie? help?
sterylizatora i podgrzewacza nie kupuję jak dla mnie zbędny wydatek i idzie się obejść bez tego, tym bardziej że nastawiam się na karmienie piersią więc butle nie wiadomo jak często nie będą używane. Laktator ręczny biorę i taki sam miałam, dla mnie ściągnięcie 250ml to kwestia do 5 minut maksymalnie więc nie widzę z tym problemu i według mnie nie idzie się tym zabić ale jak już jesteś nastawiona na elektryka to ja bym się wstrzymała do porodu i zobaczyła jak to będzie z tym karmieniem bo jak się nie daj boże nie uda to sporo kasy pójdzie nie potrzebnie na to a potem może być ciężko sprzedać. Ja swój pierwszy laktator to wybrałam i pokazałam mężowi i jak nawału pokarmu dostałam w szpitalu to mąż podjechał kupił i przywiózł do szpitala.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:16   #4721
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
MADISON chyba możesz prosić o zwrot bo to oni zawinili. A kiedy lecicie i na ile?

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

SONIA ładne imiona
dzkieki Kochana
Cytat:
Majka-rozumiem, czasem tak bywa. Mam nadzieję, że Ci się polepszy

Boleczka-gratki ruchów a mamusią to będziesz młodziutką

Sonia-ja zawsze biorę kapkę z testera tego podkładu, którego używam i obok testuję nowy, żeby porównać kolory czy w miarę są takie same

Madison-super, że wiadomości na plus
tak, ale ze sztyftem troche gorzej hehe
Cytat:
hehe polecam hmm...
snikersa! tyle slodkiego nA pewno dzidzie ruszy
Cytat:
ja kupie podgrzewacz, sterylizatora nie. ja mm.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 15:17   #4722
blackberry89
Zakorzenienie

Tz mnie wkurzyl i zaraz dostanie bęcki :-P zostawił w kuwetce farbę len i rozlalam sobie na kapcie i na chodniczek. Bo chciałam za niego posprzątać. Jeść mu nie dam niech to teraz sprząta dziad! :-D
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:17   #4723
cashmere
Zakorzenienie

Ja narazie sterylizatora i podgrzewacza nie zamierzam kupować. Jak zajdzie potrzeba to się kupi na szybkiego już po porodzie.
Laktator chcę elektryczny. Muszę zapytać bratowej czy ma jeszcze swój i nie chce przypadkiem odsprzedać.

jestem mamą
Stary 2014-11-12, 15:18   #4724
_Madison_
Zadomowienie

A co do laktatora to ja uzywałam elektrycznego, ręcznym to bym się wykończyła butlę bym z godzinę ściągała.
No i pomógł mi on rokręcić laktację bo synek na początku nie bardzo chciał ssać
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:19   #4725
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
A ja dzis zaspalam do fryzjera tzn myslalam ze jutro i umylam glowe, zjadlam sniadanie a tu telefon.z nokra glowa pojechalam zapatulona i zdazylam-mam w koncu porzadne wlosy(z 1,5roku nie bylam)
Wlasnie schcna mi pazurki. Z M dalej ch..jowo ale powiedzialam mu dzis co mysle na ten temat i zobaczymy co bedzie jak wroci z pracy(pewnie nic:\)
Madison to super ze ok. Nie smutaj, my tez nie mamy imienia jeszcze.

DzIEWCZYNY poleccie mi jakiś lekki podklad lub dobry krem kryjacy to bym w rossku nabyla.
A na obiad to nie mam weny jeszcze..
Healthy mix z burzuja i Wake me up rimmela

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam dziś w Biedrze dla dzidziusia ręcznik z kapturem+myjka. Są teraz przecenione na 9.90zł, uważam że za te pieniądze naprawdę warto. Czaiłam się na nie jak były po 19.90 ale wtedy uznałam że wolę dołożyć parę złotych i kupić porządniejszy. Mam też fajny z Ikei, więc myślę że narazie dwa starczą

fajna cena, u siebie nie widziałam niestety..

Cytat:
A ja zdrzemnelam sie troszke i wcinam teraz gumy maoam na slodko-kwasne mam mega chec

Madison-super na 3d juz pewnie ladnie widac buzki?
Pola i Adas mi sie podoba

Cashmere-lampa z ikei mielismy ja wymienic bo chcialam cos blizej sufitu ale koniec koncow zostala bo juz raczej nic nie inwestujemy w nowe sprzety jak planujemy wyprowadzke

My wczoraj debatowalismy nad imionami, maz przekopal cala liste imion w necie i dla dziewczynki sie zgadzamy-Klara albo Julia a dla chlopca nie mozemy wybrac i z tych wszystkich najbardziej nam sie podoba wspolnie Mikolaj albo Wojtek

Mikołaj nam też bardzo się podoba!

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
oo a ja bym chciala jakis dobrze kryjacy i trwaly co polecacie?
Max factor face finity mój ulubiony teraz czaje się na wersję kompaktowa z gabeczka.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Witam, nadrobię Was później, bo nadal źle się czuję.

U gina wszystko ok - dzidzia ma wymiary prawidłowe jak na ten t.c. waży 320g. Tętno 163 i leży główką w dół, co mnie zdziwiło, bo ruchy czuję nisko. Mówiłam ginowi, ze ruchy są słabe i powiedział, że na tym etapie to jest w porządku. Ciśnienie miałam 109/74. Dostałam żelazo 2x1 tabl ze względu na słabą morfologię. 04.12 mam usg prenatalne. Dziecię tak zaciskało nóżki, że nie udało sie spr. czy to facecik czy kobitka

Po wizycie pojechałam do pracy i tam poczułam sie fatalnie, zrobiło mi sie mega słabo i czarno przed oczami, mdliło mnie i az sie wystraszyłam. Jakoś dotarłam do domu, a w domu nadal słabo i na maksa zimno i gardło boli i oczywiście wymiotowałam, a ciśnienie miałam 81/52 :/ Pospałam, teraz wypiłam kawę i zjadłam troszke, bo od rana to była 1 bułka.

Pozdrawiam
Samopoczucie tez pewnie marne bo malutko jadlas :-( ale super ze u gina wszystko dobrze, to najważniejsze. Szkoda tylko że się nie ujawniło.

Cytat:
KAMILOVE praski odradzam! Bylam na podtrzymaniu w pierwszej ciazy i plakalam az takie bylo podejscie do czlowieka! Znieczulica pod kazdym wzgledem i na kazdej posadzie.
Porod na Karowej, milo fajnie

Wzielam sie za ogarnianie szafek i juz mam wolna bielizniarke dla dzidziuli zdjelam ze strychu ostatnie zakupy i mam teraz gdzie to powkladac
O dzięki :róża: na Karowej moja mamuśka siostrę moja rodziła. Ja tam chodziłam natomiast do doktorka jak starałam się o dzidzia, zawsze czekałam obok pokoju gdzie ktg robili i zawsze kupa ciężarnych czekała z dużymi brzuszkami, jak ja zazdroscilam im... ;-)
Stary 2014-11-12, 15:24   #4726
_Madison_
Zadomowienie

O wygrałam trzy aukcje wszystkie z kompletami z h&m
No to humor mi się poprawił
Idę teraz szamć obiadek, a potem jogurta sobie zjem.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:26   #4727
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznego. Pochwal się potem kompletami
Stary 2014-11-12, 15:29   #4728
gosiak0512
Zakorzenienie

KAMILOVE nie wiem czy nadal tak jest ale na Karową ciężko było sie dostać przynajmniej na patologię i mi to zajęło 2 dni! w czwartek siedziałam na izbie 8h i puścili do domu z zapewnieniem że jutro jak rano wrócę to będzie miejsce no i było ale się naczekałam do 13 tak więc zjadłam obiad jeszcze na korytarzu a jak się rozpakowałam to mi się skurcze zaczęły więc wieczorem zwolniłam łóżko i poszłam rodzić. Opieka super ogółem, miło i pomocnie bo na początku nie wiedziałam jak karmić to przyszły 2 dziewczyny (nie pamiętam czy to położne czy pielęgniarki) i pokazywały jak przystawiać no i standard też super. ja leżałem w dwójce z łazienką. Po za tym opieka po wypisie taka że 3 wizyty z dzieckiem miałam w klinice u nich raz w tygodniu tyle że ja miałam "zagrożoną" ciążę i może dlatego tak. Kolejny syn w Mińsku rodzony i gdyby nie to że masz daleko to też bym poleciła

Edytowane przez gosiak0512
Czas edycji: 2014-11-12 o 15:30
gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:30   #4729
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
ooo monte sto lat nie jadłam

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zjadłam w domu Kit Kata, a później w poczekalni czekoladowego cukierka. No i dzidziuś fikał
czyli czekoladka mu smakowała

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
dzkieki Kochana

tak, ale ze sztyftem troche gorzej hehe

hehe polecam hmm...
snikersa! tyle slodkiego nA pewno dzidzie ruszy

ja kupie podgrzewacz, sterylizatora nie. ja mm.
sztyft też możesz wypróbować na ręce, ja odcinęłam sobie jakby stempelek

ok po mega słodkiego batona muszę wejść i jeszcze monte wezme a co

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Healthy mix z burzuja i Wake me up rimmela

fajna cena, u siebie nie widziałam niestety..

Mikołaj nam też bardzo się podoba!

Max factor face finity mój ulubiony teraz czaje się na wersję kompaktowa z gabeczka.

Samopoczucie tez pewnie marne bo malutko jadlas :-( ale super ze u gina wszystko dobrze, to najważniejsze. Szkoda tylko że się nie ujawniło.

O dzięki :róża: na Karowej moja mamuśka siostrę moja rodziła. Ja tam chodziłam natomiast do doktorka jak starałam się o dzidzia, zawsze czekałam obok pokoju gdzie ktg robili i zawsze kupa ciężarnych czekała z dużymi brzuszkami, jak ja zazdroscilam im... ;-)
ja face finity też lubiłam a ostatnio chciałam się pomalować na imprezę i mi się rolował no masakra, ale mam go ze 2 lata już i połowy nawet nie zużyłam bo ostatnio na lekkie kremy tonujące się przerzuciłam. Chyba się przeterminował

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 15:31   #4730
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Sterylizatora ja używałam. Bo od 5msc to większość czasu pokarm odciągałam i podawałam w butelce bo sutki mi mały zmasakrował. Podgrzewacza też używałam. Zresztą do tej pory uzywam. Jak mały wieczorem kaszki nie dopije czy coś to mu podgrzewam i przed spaniem daję. Czy herbatkę w kubeczku by była ciepła...
Ale to moje zdanie każda robi jak jej pasuje.
Czyli wychodzi na to że lepiej mieć niz nie mieć tylko ręcznym załatwię sprawę wszędzie a elektrycznym tylko w domu...? czy sa np końcówki do zapalniczek w samochodzie?

Cytat:
sterylizatora i podgrzewacza nie kupuję jak dla mnie zbędny wydatek i idzie się obejść bez tego, tym bardziej że nastawiam się na karmienie piersią więc butle nie wiadomo jak często nie będą używane. Laktator ręczny biorę i taki sam miałam, dla mnie ściągnięcie 250ml to kwestia do 5 minut maksymalnie więc nie widzę z tym problemu i według mnie nie idzie się tym zabić ale jak już jesteś nastawiona na elektryka to ja bym się wstrzymała do porodu i zobaczyła jak to będzie z tym karmieniem bo jak się nie daj boże nie uda to sporo kasy pójdzie nie potrzebnie na to a potem może być ciężko sprzedać. Ja swój pierwszy laktator to wybrałam i pokazałam mężowi i jak nawału pokarmu dostałam w szpitalu to mąż podjechał kupił i przywiózł do szpitala.
Nie jestem nastawiona szukam opini bo mam mętlik a zamiast przepłacać wole dać na co innego więc muszę się podowiadywać

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:33   #4731
kordelka85
BAN stały

Cytat:
I sterylizator i podgrzewacz uwazam za zbedne, nawet przy karmieniu butelka jesli mieszkasz w jednopoziomowym mieszkaniu i masz kuchnie blisko sypialni. No chyba ze sypialnia na pietrze a kuchnia na dole to rzeczywiscie lepiej podgrzewacz w sypialni .Sterylizatora to wogole nie mialam, nie uzywalam i nie kupouje teraz tez.
A ten reczny laktaror przyda sie w podrozy, inaczej tez bym odradzala.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:37   #4732
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tz mnie wkurzyl i zaraz dostanie bęcki :-P zostawił w kuwetce farbę len i rozlalam sobie na kapcie i na chodniczek. Bo chciałam za niego posprzątać. Jeść mu nie dam niech to teraz sprząta dziad! :-D
Haha bij go!

Cytat:

hehe chwal sie kochana

Cytat:

ja face finity też lubiłam a ostatnio chciałam się pomalować na imprezę i mi się rolował no masakra, ale mam go ze 2 lata już i połowy nawet nie zużyłam bo ostatnio na lekkie kremy tonujące się przerzuciłam. Chyba się przeterminował
smacznego ;*

Ja zaraz obiad bede jadla bo M ma byc o 17,szybko zje i lecimy do wozkow,bo czynne do 18..
Stary 2014-11-12, 15:38   #4733
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Smacznego. Pochwal się potem kompletami
Kompletami może pochwalę się jak przyjdą
Nie chce mi się znów latać po przeglądarkach i kopiować linków nie lubię tego na tablecie robić
Chyba, że do komputera usiąde to wstawię. Ale nie obiecuję.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:38   #4734
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Czyli wychodzi na to że lepiej mieć niz nie mieć tylko ręcznym załatwię sprawę wszędzie a elektrycznym tylko w domu...? czy sa np końcówki do zapalniczek w samochodzie?
)
Nie slyszalam o takim.

Elektrycznego nie kupuj bo w Niemczech latwo wypozyczyc.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:38   #4735
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce mi się znów latać po przeglądarkach i kopiować linków nie lubię tego na tablecie robić
Spoko czekam

Stary 2014-11-12, 15:39   #4736
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Haha bij go!

hehe chwal sie kochana

smacznego ;*

Ja zaraz obiad bede jadla bo M ma byc o 17,szybko zje i lecimy do wozkow,bo czynne do 18..
O napisz jak wrażenia po wózkowaniun
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-12, 15:39   #4737
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
O napisz jak wrażenia po wózkowaniun
Bedziemy tylko w jednym sklepie jesli zdazymy w ogole :O
Hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 15:40   #4738
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A co do imienia to trudno
To nie łatwa decyzja więc lepiej porządnie się zastanowić.
Teraz jeszcze w głowę wpadła mi Pola i Adaś
Chce imiona mało popularne. By nie było 10 tych samych w klasie...
I by nam pasowały obojgu...
Jakbym miała dziewczynkę byłaby właśnie Pola albo Aleksandra, a ostatnio tak się o tę Polcię pożarłam z TŻetem
Ale Pola jest teraz bardzo popularne, znam chyba 3 dziewczynki do 4 roku życia, kóre tak mają na imię..

Cytat:
Zrobilam wczoraj fotki mojej mini kuchni ale nie moglam dodac to dzis wklejam
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Wrzucam wam kuchnię, najbrzydsze pomieszczenie w całym domu. Kiedyś też będzie piękna :-D jak odloze troche kasiorki ;-)
eee, wcale nie taka zła, przynajmniej masz kuchnię, ja na swoje mieszkanie mogę liczyć jak będę około 40 pewnie

Cytat:
A ja byłam na zakupach kupiłam sałatę, ser żółty i zjadłam kanapki z majonezem taka ochotę miałam i kupiłam produkty i bede robić 1 raz w życiu szarlotkę z bezą i na to kruszonka co z tego wyjdzie nie mam pojęcia oby nie zakalec ;P no i mam bardzo dobry humor włączyłam muzyczne kanały i słucham sobie i sobie śpiewam heheh mam nadzieję że sąsiedzi i dzidzia nie słysza jak tak to im współczuję :P ide robić ciacho! oby mi się udało bo mam mega ochoteee
ps. ale fajne klepy lecą aż tyłkiem chce się kręcić
Mi wczoraj wyszedł zakalec... największy jaki w życiu widzialam

Cytat:
My już po połówkowym. Na szybko napiszę, że jest ok. Na 99.9%
Chłopiec i dziewczynka. Lekarz włączył na troszkę podgląd 3d i pierwsze co pomyślałam to, że Liliana i Szymon nie pasują do nich mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
Więc może Paulina i Kamil? Albo Tymon i Lena... W tym temacie naprawdę tym razem mamy problem
A szkoda bo chciałam jakoś do brzusia mówić,
A na wadze mam już 70,2kg
Napiszę więcej po południu. Buźka!
A to ja i mój brat ;D chyba kiedyś modne połączenie

Ja po pracy jem pierogi z Biedry i mam ochotę pójść już spać....
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 15:42   #4739
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
KAMILOVE nie wiem czy nadal tak jest ale na Karową ciężko było sie dostać przynajmniej na patologię i mi to zajęło 2 dni! w czwartek siedziałam na izbie 8h i puścili do domu z zapewnieniem że jutro jak rano wrócę to będzie miejsce no i było ale się naczekałam do 13 tak więc zjadłam obiad jeszcze na korytarzu a jak się rozpakowałam to mi się skurcze zaczęły więc wieczorem zwolniłam łóżko i poszłam rodzić. Opieka super ogółem, miło i pomocnie bo na początku nie wiedziałam jak karmić to przyszły 2 dziewczyny (nie pamiętam czy to położne czy pielęgniarki) i pokazywały jak przystawiać no i standard też super. ja leżałem w dwójce z łazienką. Po za tym opieka po wypisie taka że 3 wizyty z dzieckiem miałam w klinice u nich raz w tygodniu tyle że ja miałam "zagrożoną" ciążę i może dlatego tak. Kolejny syn w Mińsku rodzony i gdyby nie to że masz daleko to też bym poleciła

dziękuję jeszcze troszkę czasu mamy, może wygram w totka i pójdę prywatnie jak gwiazdy rodzic :-D Heheh

Cytat:

to na pewno już świeżość stracił ;-)

Cytat:
Ok ok ;-)

Ja też zaraz za pierogi się zabieram.
Stary 2014-11-12, 15:44   #4740
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Jakbym miała dziewczynkę byłaby właśnie Pola albo Aleksandra, a ostatnio tak się o tę Polcię pożarłam z TŻetem
Ale Pola jest teraz bardzo popularne, znam chyba 3 dziewczynki do 4 roku życia, kóre tak mają na imię..

Bardzo ładna

eee, wcale nie taka zła, przynajmniej masz kuchnię, ja na swoje mieszkanie mogę liczyć jak będę około 40 pewnie

Mi wczoraj wyszedł zakalec... największy jaki w życiu widzialam

A to ja i mój brat ;D chyba kiedyś modne połączenie

Ja po pracy jem pierogi z Biedry i mam ochotę pójść już spać....
ta praca Cie zameczy ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości