![]() |
#241 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Ale macie tempo dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() logoasia super, że już jesteś z nami no i oszczędzaj się kobieto! ![]() ![]() Cytat:
![]() MaamaaZuzi super, że na wizycie ok i że jaśnie szanownemu lekarzowi się odwidziało chamskie zachowanie ![]() Aga my tu wszystkie wiedziałyśmy, że cukrzycy mieć nie możesz, bo jakbys miała to dawno byś padła z powodu rekordowych cukrów ![]() ![]() Cytat:
![]() ehhh, a ja dzisiaj od rana biegam. Byłam odebrać wyniki TZ i przy okazji moje (bo zawsze i tak sprawdzam sobie on-line, ale TZ się nie dało) i jego wyniki też w miarę ok są. ![]() Potem wstąpiłam do lumpka - bo koleżanka powiedziała ze czasem jest coś fajnego i wsiąknęłam na 2h ![]() ![]() jak znajdę chwlie to obfocę i wstawię się pochwalić ![]() ![]() ![]() potem pojechałam do miasta obok załatwić coś dla TZ i 20 minut jezdziłam w poszukiwaniu miejsca do zaparkowania. W koncu znalazłam,ale tak daleko że szok! się zmachałam jak doszłam i wróciłam. Teraz na szybko robię obiad - u nas wigilia dzisiaj - barszcz z uszkami ![]() ![]() i jeszcze się uszę jakoś ogarnąć i zrobić na bóstwo, bo po 18 wizyta u gina, a na nogach i nie tylko dżungla ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Niby w ciąży często są bakterie w moczu, więc pewnie spoko będzie
Madzia wody dużo pijesz? jaaa, a ja mam cały zlew garów, nie chce mi się zmywać jak nie wiem, chcę zmywarkeeee Dobrze, że Tż też nie lubi zmywać i cały czas powtarza, że pierwszą rzeczą jaką kupimy do naszego domu to będzie właśnie zmywarka ![]()
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ zawsze jak sprząta po imprezie (no bo ja odpoczywam przecież) to wyśpiewuje w kuchni odę do zmywarki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Weźźźź, zaraz oszaleję. Mi się paruje marchewka i kurczak, do tego ryż brązowy ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Migotka to kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie ok
![]() A barszczu z uszkami zazdroszczę, też lubię ![]() Ja w ogóle wszystko co tu piszecie lubię ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Asia marchewka i kurczak też dobre ![]() A ryż to nie wiem, nigdy nie jadłam brązowego
#246 |
Wtajemniczenie
|
A ja tak z innej beczki, w ramach mojego rozkminiania okołoporodowego
![]() Tak sobie myślę, tak się zastanawiam i już sama nie wiem. Dziewczyny co zamierzacie pościelić na łóżko? W sensie w razie "W" gdyby wody odeszły akurat w łóżku. Nie zamierzam wyrzucić materaca po takim wypadku. I tak myślę czy jakąś folię malarską czy te specjalne ochraniacze na materac, ale im chyba nie ufam. Zastanawiałyście się już nad tym?? |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
co do finansow to u mnie potem bedzie pół miesiacu postu i troche ograniczeń finansowych ale przeciez musiałam juz teraz w tej chwili miec kupione... makabra, ale z drugiej strony porownałam ceny z tym co kupowałam juz u nas w aptece i gemini ma przynajmniej o 5-10 zł na kazdym leku mniej... a ze mam z 16 pozycji to troche tego wyszło
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja to sobie wyobrażam, że tak na leżąco mi nie chlusną, tylko dopiero jak wstanę ![]() Czytałam trochę opisów porodowych na wizażu i mniej więcej tak to się odbywało Ale coś w razie w to też bym położyła
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to nawet dałas mi do myslenia bo jak ja spie z mezem to tylko na swojej połowie a jak sama to na całej kanapie. i teraz jak to ogarnac... a po 2 od kiedy zaczac o tym myslec by zabezpieczac te materace... co ciekawe z Wiki jakos nie miałam takich dylematów ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
witam na nowym watku.
nie kupiłam nic w tesco...wsystko pewnie pracownicy rozebrali... emdzik dopisz mnie do wizyt. 19.11. i 25.11 moja niunia ma już swój rytm i szaleje w brzuchu co 3 h ... no i znów mi się brzuch stawia;/ póki co ni panikuje, bo dziś i wczoraj miałam trochę wiecej ruchu...także leżę i odpoczywam.
#251 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim kotem to sobie pomarzyć mogę ![]() Czytałam, że niby to od razu widać, że wyleciało całe wiadro, albo że taka szklanka, albo że coś tam się sączy
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
ja myślałam, żeby taką ceratkę położyć:
http://allegro.pl/podklad-na-materac...707493504.html ale zamawiałam już od tego sprzedawcy a o tej ceratce zapomniałam, baran ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ale byłam z Kasiulką na wątku... a moze młoda i głupia byłam
#255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj też nie jest lepiej. Ehh po prostu mi się pić nie chce ![]() Moja mama ma zmywarke a my za to jej praktycznie nie używamy ![]() Cytat:
Będzie trzeba sobie coś pod prześcieradło wsadzić ![]() Tylko własnie.. od kiedy ? ;/ Cytat:
![]() Ja teraz tak jak Ty - położyłam się i odpoczywam bo mam cały twardy brzuch i aż boli jak się ruszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Oglądam Magdę M i się popłakałam
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Ja na początku strasznie się zmuszałam do picia wody, a teraz nawet nie wiem kiedy jak obalam butelkę 1,5 litrową.
#257 |
Zakorzenienie
|
ahh...kupiłam termometr bezdotykowy. Jak przyjedzie wypróbuję go na tż
![]() A ja dzisiaj myślałam and ciuszkami czy juz mam wszystko. Mam body: 5 sztuk na 56 i 7 sztuk na 62 Śpioszki rozmiar 62, 5 sztuk Pajacyki, 4 sztuk na 56 i 6 sztuka na 62 Kaftaników mam aż 10 sztuk Półśpiochy 4 sztuki na 62. I ogrodniczki raz, spodenki, skarpetki, czapeczki. I myślę, że może już starczy, chociaż moze jeszcze dokupię trochę na rozmiar 62. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- też przed chwilą oglądałam. Pogodzili się ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-12 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Migotka powodzenia w łazience przy akrobacjach
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ehh ja się muszę też zmuszać ale i tak za ciężko mi to wychodzi ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Olcia też myślę, że wystarczy ciuszków
Nooo pogodzili się, ta muzyka mnie tak urządziła i ten cały klimat ![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Dobra co do moich zakupów dzisiaj co kurierzy przywieźli to przyjechały wcześniej gacie, stanik i tunika.
Gaci i stanika wam nie będę wstawiać ale tunikę później Wam wstawie. Link od niej : http://allegro.pl/tunika-sukienka-ci...744062558.html I szczerze polecam, mi się bardzo podoba. Strasznie nie wiedziałam taki rozmiar wziąć bo liczenie według tych tabelek to w ogóle nie porozumienie. W końcu wzięłam L i jest w sam raz, jeszcze troszkę brzuch może przytyć. W styczniu może już będzie za mała ale za to po ciąży myślę że ponoszę ![]() Później przyjechała piżama co ma Aga. Link: http://allegro.pl/kopertowa-koszula-...768806552.html Bardzo fajna. Wzięłam rozmiar M, mam jeszcze miejsce, chociaż mam nadzieje że cycki mi już nie przytyją bo będzie problem ![]() Wzięłabym rozmiar L ale mieli napisane że nie mają z tego rozmiaru granatowych, a ja szarej nie chciałam. W następnym tygodniu może będzie ta z Margot koszula to zobaczę która lepsza, tam wzięłam Lkę. No i przyszły te tuniki co marcówka zamówiła Link: http://allegro.pl/sukienka-tunika-bo...768672274.html I moje zdanie hmmm... ogólnie za taką cene spoko. Materiał jest cienki, taki sztuczny, no ale za tą cene całość spoko, raczej jestem zadowolona.. Jedyne co to chce mi się smiać - bo wzięłam dwa kolory bo ja chciałam granat a mąż chciał mięte. Rozmiar tam jest uniwersalny ... a ta miętowa jest o 5 cm około dłuższa ![]() ![]() ![]() Ok koniec relacji ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
o... Madzia, no fajne te tuniki, ciekawe jak na Tobie leżą. Cyknij zdjęcie jak one wyglądają na Tobie
![]() ![]() Twoi kurierzy w Mikołajów się zabawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Emdziku a tak normalnie to jaki nosiłaś rozmiar? Bo fajna ta tunika od brzuchatek, ale hmm jaki rozmiar?
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy nie szaleją, niektórzy lubią szaleć. Ja sama nie wiem ile mam moich, ale raczej więcej bo ja miałam 2 paki używek z allegro zamówionych, więc ja tych ciuszków tam sporo mam. Jakiś kombinezon masz ? Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia będą ale tak koło 20-20:30 bo mąż musi z pracy wrócić i mi zrobić bo ja tak lustra nie mam żeby sobie zrobić przy nim zdjęcie ![]() Więc te max 3 h trzeba poczekać ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Normalnie nosiłam rozmiar M. Ogólnie niby aż tak dużo nie przytyłam ... ale no brzuch wiadomo... no i cycki mi dużo urosły. Może ciut nogi :P Wieczorem wstawie zdjęcia ![]()
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
Właśnie zjadłam pizzę z 4 łyżek mąki gryczanej z serem 3% tłuszczu wędlina cebula i pomidorem
Była pyszna chociaż mała Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Emdzik czekam na zdjęcia w tunice Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z chęcią bym to zjadła ![]()
![]() |
#266 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aga gratki wyników ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie za jakiś czas spróbuje zjeść jabłko. Bo mówiłaś, że po jabłku skacze cukier. To jadłaś jedno jabłko tylko? czy coś jeszcze ? Bo ja po jabłku szybko głodna jestem ![]()
![]() |
#269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mogę tylko pól jabłka z dodatkiem płatków i wtedy wolniej się wchłania i mam cukier w normie Po samym mam kosmos Za to grejpfruty zielone i żółte mi pasują Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-11-12 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi a nie masz możliwości urozmaicenia? Albo wzbogacenia diety?
A ja dziś zamówiłam sobie pidżamkę o taką http://allegro.pl/pizama-ciazowa-i-d...778953980.html A jak mężowi powiedziałam o pościeli w koty, to powiedział, żeby kupić jakąkolwiek i dać się na niej położyć naszym kotom i ta dam, pościel w koty gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.