|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Chciałabym zapisać sobie ten katalog z USA na twardym. Powiedzcie jak to zrobić bo mi coś nie idzie
|
|
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualności Biura Prasowego -> Rozwiązanie krzyżówki z magazynu NOVA Ty tu są tylko rozwiazania krzyzowek: 2,3,4,5 - reszty nie ma jeszce
|
|
#3783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedyne co mi przychodzi do głowy: najezdzasz na foto i klikasz prawym przyciskiem myszki i "Zapisz obraz jako" ![]() i tak kazde po kolei foto
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
dzieki.
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja pomyslalam,ze ty powiedzialas,ze w amerykanskim katalogu go nie ma heh![]() Ja zrobilam to tak,ze gdy ogladam katalog 17 to w linku na gorze zmieniam liczbe 17 na 18 --- zobaczysz ja po przyjrzeniu sie No i tak samo z 19 katalogiem.
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
na każdej stronie mieści się 30 postów niezależnie od ich długości
|
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo.
Co do tych postów to przyznaje racje że cytowanie całego posta jest bez sensu i tych długich list kosmetyków!! Ale jak czegoś się nie chce czytać czy chce się ominać to sie poprostu to omija, i to jest jedynie jedno klikniecie myszką ( czy przesunięcie rolka ) więcej i jakoś nie widze wielkiego problemu. A tak na marginesie to WITAM w dość pogodny dzionek ![]()
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
dziwczyny szok
wlasnie sprzedalam kosmetyki z pudla pod biurkiem [mam sobie takie ;] ] za 120.50 kurde a tak to by mi siedzialy nie wiem na co. reszte zwroce ;] bo ja tak czasem zamawiamtakie zele czy cos zeby miec wiekszy upust a nie zawsze to zuzywam bo tego jest naprawde duzo!kolezanka jedna wziela katalog do domu moze ktos sie skusi na cos. jeszcze dam innym dziewczynom. przeciez klientki do mnie nie przyjda same. trzeba dzialac ;]
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam wasze wypowiedzi na temat karty kredytowej avonu-ale chciałam zapytać czy któraś z was ma ją faktycznie?poważnie się nad nią zastanawiam bo często płacę po terminie a przez to przesuwa mi się dostawa paczki
klientki nie spozniają się ze spłatą tylko po prostu czasami mam takie zmiany że przez tydzień czy nawet dłużej nie mam jak podjechać po kasę-znowu nie wszystkie klientki mają konta z których mogłyby mi przesłać kasę i tak to później wychodzi.dlatego kusi mnie ta karta i chciałabym poznać opinie użytkowniczek-tylko nie krzyczcie że znowu ponawiam ten temat po prostu nie mogę się zdecydować a sądze że wasze opinie jak zawsze ,ogą mi w tym pomóc |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was składała wczoraj zamówienie z K9 i wie już co jest w brakach? czy torebka Irlande nadal nie przychodzi? Czy coś jeszcze?
Jeśłi któraś składa dzisiaj i dzisiaj bedzie wiedziała coś na ten temat to prosze o podzielenie sie informacją
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
chodzi ci o zamówienie z k10? bo złożyłam ale nie mam jeszcze podglądu faktury
|
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
Hej Avonówki. Własnie przeglądałam sobie Wasze wypowiedzi i natknęłam się na post, który mnie skierował gdzie znajdują sie nagrodzeni z krzyżówki, weszłam tam bo oczywiście zawsze wysyłam hasło i zobaczylam swoje dane
, nie ma jednej litery na końcu i jeszcze nic nie dostałam i ciekawe czy dostane. Nagrodą jest krem i ten czarny zegarek, krem i zegarek juz mam hehe bo mi sie spodobał - taki elegancki
Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2007-07-31 o 10:59 |
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj składam ale z katalogu 10 :wink: (zawsze w czwartki składam, ale jutro wyjeżdżam)
|
|
|
|
#3797 |
|
Raczkowanie
|
a ja już mam moją ostateczną najostateczniejszą listę USA i zaraz ją wyślę do martusi:
1. kolczyki za 2,99 $ = 8,40 zl 443-790 2. błyszczyki glazewear 1,99 = 5,60 Mirage 349 -346 3. mini kredki do oczu i ust Pink Bouquet; Majestic Plum1$ =2,80 068-589; 083-141 4. cień singielek SHELL 2,49 = 7,00 - str. 24 509-047 5. konturówki do ust NEUTRAL 1,99 = 5,60 512-088 6. 2 deo SKIN SO SOFT: Soft & Sensual; Light & Lushza 1$ = 2,80 040-330;040-287 RAZEM przy przeliczniku 1$=2,80 zl: 37,80zł + przesylka ;]
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
No ja tez musze sie ostatecznie zdecydowac co z tych usa chce
![]() Tez myslalam o blyszczyku,ale jakos tak zaden mi sie na pierwszy rzut oka nie spodobal
|
#3799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki t kacik wspomnien liczy sie do zamowienia czy nie ..bo ciekawa tego jestem... a pamietam ze kiedys cos pisalyscie ale nie pamietam co
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. puder mineralny Bisque - 7,99 ==> 22,37 2. róż mineralny Blush - 5,99 ==> 16,77 3. Surreal Garden - 17,50 ==> 49,00 4. pojedynczy cień Riche Cream - 2,49 ==> 6,97 w sumie 95,11 + przesyłka
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mam dla Was dobrą lub złą wiadomość (zła bo kusii znów) :
można zamawiać z Outletu - http://youravon.com/static/catalog/2...0.html?ba=null ale trzeba mieć na uwadze, że może coś nie przyjść, chociaż rzadziej się to zdarza niż u nas (ponoć) ![]()
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja jak klikam na to miejsce gdzie pisze kampania np 17, to mi się otwiera lista z 6 linkami ale nie do innych katalogów tylko do np netto, stron z katalogu z męskimi rzeczami itp, i nie mogę skasowac tego co tam pisze by wpisać samej kampania 18 np.Cytat:
no nie
|
||
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, nie Ja nie klikalam tego o czym ty mowisz, tylko zmienialam liczbe w linku strony, w pasku adresowym, na samej gorze
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zmieniam liste........... ->
|
|
#3809 |
|
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Już powoli zaczynam się łapać w tym forum (trochę techniki i człowiek się gubi ).Bardzo zainteresowało mnie to zamawianie z USA,bardzo nastawiałam się na katalog chalołin ( ), na Elvisa, a tak dla balsamu, błyszczyka i czegoś jeszcze, hmm... poprostu nie wiem czy warto. Muszę jeszcze to przemyśleć, jeśli będę zdecydowana, dam znać ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
heh dobrze
to będę czekała na ostateczną wersję
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

, bo myślałam że chodziło ci o to że ten kolor jest w polskim i dlatego piszesz wrażenia, a ty pisałaś co o nim myślisz
A ja pomyslalam,ze ty powiedzialas,ze w amerykanskim katalogu go nie ma heh

!!!!
klientki nie spozniają się ze spłatą tylko po prostu czasami mam takie zmiany że przez tydzień czy nawet dłużej nie mam jak podjechać po kasę-znowu nie wszystkie klientki mają konta z których mogłyby mi przesłać kasę i tak to później wychodzi.
, nie ma jednej litery na końcu i jeszcze nic nie dostałam i ciekawe czy dostane. Nagrodą jest krem i ten czarny zegarek, krem i zegarek juz mam hehe bo mi sie spodobał - taki elegancki