|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Lucky, synek to jednak nie córeczka....ale gratuluję
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Lucky congrats
tak czułam, że u Ciebie chłopak będzie ![]() Santilia to za wizytę i za ujawnienie się młodzieży
|
|
|
|
#4923 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam Wam poodpisywać, ale coś wizaż mi szaleje i nie mogłam się zalogować
![]() Co do dentysty, nie zdjęła mi tego kamienia Powiedziała, że ultradźwięki w ciąży odpadają. I bądź tu mądry, niby w czasie ciąży i połogu, tak jak Tienshan napisała, mamy tą refundację na skaling, a ta mi mówi, że nie można. Ale mówi, że tragedii nie ma, więc nie będę kusić losu. Z resztą ona sama nie dawno w ciąży była i twierdzi, że przez skaling właśnie miała problemy z donoszeniem :con fused:Ale za to zajęła się moją ukruszoną plombą.. o rety ja już zapomniałam, jak to miło mieć borowanie Ale przeżyłam.Coś miałam jeszcze napisać, ale mi wyleciało... Ola Twoja sukienka jak dla mnie jest wooow Lubię takie skromne bez udziwnień. Na pewno będziesz piekną panną młodąJagodowa a Ty kiedy ślubujesz? My wierzący i praktykujący, nasz ślub wspominam ze wzruszeniem... Weselicho też było W sumie to nic bym z tego dnia nie zmieniła.... Poza jednym- świadków. Kompletny nie wypał...Lucky gratuluję udanej wizyty! I gratuluję synka! Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-11-12 o 20:23 |
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze a ja założyłam wątek na wasze zdjęcia ale wizaż się pierto.. I wątek zaginął
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
A, miałam się odnieść do tych marzeń o córeczce
I trochę mi szkoda chłopców A sama miałam to samo z pierwszą ciążą choć bardziej dlatego, że wszyscy mi wmawiali, że to na bank laseczka teraz chcę drugiego synka choć imię mam dla córki wybrane
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście cytowanie padło...
Emilia ja też codziennie tzn tż mi robi, bo ja się panicznie boję zastrzyków...
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
widać że dziewczyny wróciły po weekendzie
tyle naskrobałyście znowu ![]() ja już po wizycie, ale jestem zawiedziona. najpierw mnie wkurzyła gin bo miała przyjmować od 14.30, zajeżdżam a tam pusto, dzwonię - nie odbiera, napisałam smsa to raczyła odpisać że zaprasza na 20 ręce i nogi mi opadły , zapytałam czy bedzie na 100% bo jestem z innej miejscowości i nie wiem czy czekać, zadzwoniła zeby wpasc o 16 to ona specjalnie przyjedzie, całe szczęściena usg sprawdziła tylko szyjkę i przy okazji czy serducho bije ![]() ide nadrabiac |
|
|
|
#4929 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale czy jak wróci nadal bedzie tak mówił to nie wiem zobaczymy mi sie bardzo podoba Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co sie dziś takiego stało ? nie doczytałam czy nie pisałaś? Cytat:
wiem o co walczę Cytat:
heh nadgoniłam, ale nie powiem lekko nie było gonicie starasznie ide zobaczyć co w klubiku
|
|||||||
|
|
|
#4930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
10 cm to już kawał chłopa![]() Trzymajcie za moja wizytę jutro. Stresa mam już od wczoraj![]() A w ogóle moja szwagierka <siostra męża> ma termin na początek marca- 7 tyg różnicy między nami i dop dziś płeć poznała <24tc> dziewczynka będzie też chcę już wiedzieć
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Lucky gratuluję
Coraz więcej dzieciaczków nam się ujawnia ![]() scotasia ślubuję niedługo, bo 13 grudnia. A z dentystą też mam przygody - byłam na kontroli stomatologicznej, było wszystko ok. Parę dni później wypadła mi plomba i w poniedziałek byłam znowu, Pani zakleiła, o dziwo nic nie bolało i powiedziała że powinno się trzymać Dziś jadłam kanapkę w pracy i odpadł kawałek zęba właśnie tego leczonego Jutro ta dentystka przyjmuje, więc po pracy do niej jadę mam nadzieję że mnie przyjmie i coś z tym zrobi, bo to chyba reklamacja mi się jakaś należy, ząb nawet dwa dni się nie trzymał
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jutro mam wizytę + usg. I jakośs tresy mi przeszły. Nogi muszę ogolić.
![]() Ciekawe ile maluch ma. Jestem przekonana, że lekarz między nogi zaglądać nie będzie ale to dobrze, wolę tak niż jakby miał na siłę szukać, ja się nastawię na daną płeć a okaże się, że jednak pomyłka. Będzie prezent na święta
|
#4934 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę i ujawnienie się Maluszka ![]() Ja dziś też miałam jakieś ukłucia Kiedyś już się zdarzały przez parę dni i sądzę, że u mnie to kwestia rozciągania się wszystkiego, choć zapytam lekarza przy kolejnej wizycie.
|
|||
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
mniejsza różnica wieku nie gwarantuje, że dzieciaki się będą dogadywały, choć może faktycznie większe prawdopodobieństwo jest
liczę, że moje dzieci dobrze będą ze sobą żyły bo oszaleję, jeśli ciągle będzie wojna zastanawiam się czy tylko ja tak mam, że nie kręcą mnie "parki" i dlatego wolałabym drugiego syna (a gdybym miała córę to chciałabym drugą )
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
brownsugar - trzymaj się kochana
kefi - a jak u Ciebie? Byłaś u gina? moje zdanie w kwestii ceremonii religijnych najbardziej zbliżona jest do zdania Opulki. Ja nie praktykuję od wielu lat, ale nie że mi się nie chce, tylko świadomie zrezygnowałam i nie zmuszam dzieci - moja starsza córka nie chodzi na religię w szkole. Ale wychowujemy dzieci w poszanowaniu każdej religii, bo mam wiele osób głęboko wierzących w gronie najbliższych przyjaciół, także innych wyznań niż rzymsko-katolickie, a nawet innych religii. Ja sama wierzę w istnienie Boga/ siły wyższej, ale nie wiążę go z żadnym wyznaniem/ religią, za to mój mąż jest ateistą. I czasami przy stole u nas dochodzi do rozmów z dziećmi i one wiedzą, że jest różne podejście do istnienia Boga, bo nawet mama i tata się w tej kwestii różnią, ale szanujemy swoje poglądy. Ja dziś po wizycie w szpitalu na cyto. Za 3 tyg mam badanie kolposkopem i pobranie wycinka. Lekarka pociesza mnie, że ma nadzieję, że uda się bezpiecznie urodzić nawet sn i ewentualną decyzję podjąć dopiero po porodzie, bo może się okazać, że wszystkie zmiany przedrakowe się cofną. Mam nadzieję, że tak będzie. Jutro mam ostatni dzień zwolnienia i w piątek wracam do pracy. Rozmawiałam ze znajomą alergolożką i ona utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie mam po co chodzić od lekarza do lekarza po l4, bo niewiele to da, bo nie mam wskazań medycznych. Dobrze, że już rano nie wymiotuję i mam trochę więcej siły, z mdłościami muszę sobie poradzić. Ale mój koniec zwolnienia oznacza, że będę Was czytać tylko wieczorami i moja aktywność ( i tak kulejąca) trochę osłabnie. Nie da się Was, wariatki, nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Tien - mnie też parki nie kręcą. Ja ma dwie córki (obie wymarzone) i chcę trzecią Ale czuję, że jednak będzie inaczej... Przyjdzie się przestawić na samochody i transformery
|
|
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
dorka607, trzymam
To długo szwagierka musiała czekać... Mi gin powiedział w 10w6d, ale kazał się przypomnieć na kolejnej wizycie. Potwierdził to samo drugi raz, więc myślę, że się nie myli ![]() jagodowa07, gratulacje z okazji ślubu! TienShan, w takim razie też trzymam kciukasy za wizytę!
|
|
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Gratuluję kolejnych rozpoznanych płci. Zrobiłam dziś z ciekawości parę testów z kalendarza chińskiego, bo ciągle o tym piszecie i w każdym teście wyszedł mi chłopiec ;-P Tz byłby zachwycony. Rosna wam już brzuszki? Czujecie może pierwsze ruchy? Jestem ciekawa kiedy poczuję pierwszego kopniaka
|
|
|
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
Sylwia01485, Ty się matka ucz, to transformersy są :P
Zazdraszczam Ci tych dwóch córek, jeju, ja bym chciała trzy córeczki mieć Na razie wszystko idzie zgodnie z tym planem
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahaha zawsze umieram jak patrzę na takiego biedaka co ledwo je i pije hahahahahaCytat:
Gratuluję czyli na odwrót, miała być dziewczynka ![]() nie pamiętam co dalej miałam pisać
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój tż żartował zawsze, że pierwszy ma być chłopiec, a potem dziewczynka, coby brat mógł bronić siostry
|
|
|
|
|
#4943 |
|
404 Not Found
|
aural ja fraxiparine (w zasadzie to to co clexane, tylko tańsze) ze względu na pierwszą ciążę. Urodziłam w 27 tygodniu, Młody nie przeżył ze względu na bardzo złe przepływy pępowinowe. A ma to związek właśnie z krwią. Stąd teraz te szczególne środki ostrożności.
Aaa, no i biorę do tego acard. |
|
|
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze znowu cytowanie padło
![]() Emilia a masz refundację na fraxi? Ja mam 3 opinie apropos konieczności przyjmowania i dawkowania od różnych lekarzy ale mam refundację, więc mnie to finansowo nie zabija
|
|
|
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvie ja też zawsze wyobrażałam sobie, że pierwsze dziecko to ma być chłopiec a później dziewczynka, aby bronił itp, może dlatego, że u mnie w domu tak jest :P
Emilia, nie chciałam dopytywać co się stało, ale już napisałaś, ja też jestem po stracie maleństwa ponad rok temu, ale to było w 10 tyg, jestem w szoku, że w 27 tyg to przeżyłaś(w sensie, że już ponad połowa ciąży za Tobą)... strata ogromna, ja pozbierać się nie mogłam... ale ważne, że się nie poddałaś, teraz będzie dobrze!
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 Edytowane przez ruskaa Czas edycji: 2014-11-12 o 21:42 |
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
ruskaa, u mnie za to było odwrotnie, bo mam młodszego brata i nie miał mnie kto bronić
|
|
|
|
#4947 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny koniec ze smutnymi tematami.
Teraz wszystkie niedlugo bedziemy tulic swoje Malenstwa |
|
|
|
#4948 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde znowuu cytowanie nie działa :/
ja mam i starszego i młodszego haha więc bidulka jestem w środku :P
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam dwie starsze siostry
Czyli byłam tym trzecim "zaniedbywanym" dzieckiem. Wrzuciłyście jakie jest postępowanie przy trójce dzieci, a ja jestem ciekawa jakie jest przy dziewiątce. Moja mama ma ośmioro rodzeństwa :-P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

za wizytę i za ujawnienie się młodzieży 
Powiedziała, że ultradźwięki w ciąży odpadają. I bądź tu mądry, niby w czasie ciąży i połogu, tak jak Tienshan napisała, mamy tą refundację na skaling, a ta mi mówi, że nie można. Ale mówi, że tragedii nie ma, więc nie będę kusić losu. Z resztą ona sama nie dawno w ciąży była i twierdzi, że przez skaling właśnie miała problemy z donoszeniem
Ale przeżyłam.
tzn tż mi robi, bo ja się panicznie boję zastrzyków...

ale czy jak wróci nadal bedzie tak mówił to nie wiem zobaczymy
Coraz więcej dzieciaczków nam się ujawnia
Jutro ta dentystka przyjmuje, więc po pracy do niej jadę mam nadzieję że mnie przyjmie i coś z tym zrobi, bo to chyba reklamacja mi się jakaś należy, ząb nawet dwa dni się nie trzymał 

czyli na odwrót, miała być dziewczynka 
No trudno, jakoś to łykam.