Wszystko o Avonie - cz.36 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 22:17   #3661
Efkakam
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Żeby był - 45% to wystarczy 6 zestawów w jednym katalogu. Ale jak się chce naszyjnik za zeta to trzeba 6 zestawów w kat. 16 i 6 zestawów w kat. 17.
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 22:22   #3662
ZanetaSlask
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Efkakam Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

[/COLOR]A tak jeszcze z ciekawości spytam. Robicie czasami tak, że jak jest duży opust na jakiś produkt to kupujecie po kilka sztuk, żeby potem sprzedać klientkom tak przy okazji?

U mnie wygląda sprawa tak, że od dłuższego czasu mam stałe klientki ( większość zamawia coś co katalog, bądź ostatecznie co 2), także wiem, która co lubi, które produkty często powtarzają się w jej zamówieniach. Więc już nawet nie tylko gdy mam okazję ze względu na większy rabat ale jak np. wiem, że zamawia dany perfum co 2-3 katalog, a po przeanalizowaniu wiem, że w danych jest najlepsza cena to po prostu zamawiam go i czeka sobie spokojnie wiedząc, że za jakiś czas dana osoba będzie o niego pytać .
Albo gdy chcę sobie dobić do zamówienia to moje klientki uwielbiają żele 500ml także kupuję ich z 10 np. i z 10 szamponów 400ml i daję swojej mamie do pracy, gdzie na parapecie tworzy się mały sklepik i babki biorą jak głupie hahah :P. Sama nie zamówią, ale jak już widzą, dotkną to chcą . Czasem jak brakuje mi np. jednego, dwóch produktów do spełnienia jakiegoś wymogu to też kupuje i potem sprzedaje. A jak nie idzie to po prostu obniżam cenę, jeśli nie zarobię to chociaż wyjdę na czysto. No ale to sprawdza się tylko przy stałych klientkach, przy nowych bym nie ryzykowała. Mam trzy nowe i na razie dopiero probuję "wybadać" je .
ZanetaSlask jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 22:26   #3663
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

A tak jeszcze z ciekawości spytam. Robicie czasami tak, że jak jest duży opust na jakiś produkt to kupujecie po kilka sztuk, żeby potem sprzedać klientkom tak przy okazji?
tak, jak ie dużo brakuje to dobijam

Smerfetko trzeba 6 zestawów w k16 i 6 zestawów w k17

cytowanie się kaszani zdjęcia dodałam i wyskakuje błędny załącznik grr...
Stary 2014-11-12, 22:32   #3664
ZanetaSlask
Raczkowanie

Dziewczyny, wspominałyście, że chętnie byście odwiedzały jakiegoś bloga o tematyce związanej z Avonem, ale co dokładnie chciałybyście na takim blogu znaleźć ? Zastanawiam się czy nie zabrać się za to, w sumie mogłaby taka strona również fajnie posłużyć do ukazywania klientką aby mogły poczytać moją opinię. Me zapasy kosmetyków z Avon się już niemal w domu nie mieszczą, ciągle ich przybywa, a od kilku dni jestem na bezrobociu wiec czasu jak marasu by popokazywać wszytsko i wyrazić swą opinię ;P
Stary 2014-11-12, 22:41   #3665
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
cały czas się waham,bo nastawiłam się na oliwkowy (kocham ten zapach),z pomarańczą tez miałam i początkowo byłam zachwycona,ale szybko mi się znudził...a Kejti kusi paletką jak nie wiem co! ten makijaż zieleni ze srebrem już mi się na moim oku marzy
Składacie jutro już zamówienie czy czekacie na oferty w strefie? ja do weekendu chyba poczekam...
Od razu Kejti kusi...
Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
super Skusiłaś kolejną osobę Dawno tak nie "poszalałam" w katalogu, ostatnio mało kupuję dla siebie, tylko potrzebne rzeczy, a tym razem oprócz paletki Sultry Emerald wzięłam sobie też 3 rzeczy (do upustu) z kolekcji Hollywood: eyeliner oraz 2 szminki - a to akurat przez Hanię
Czekam ciągle na paczkę z zamówieniem (z kat. 15), które składałam w weekend, a Paczkomat nadal milczy
Jeśli będziesz mogla, wrzuć prodszę fotki szminek, bo Hania mnie też skusiła no ale rozsądek ciągle walczy
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mam paletki luxe jejku jakie śliczne mam nadzieję że mnie nie zawiodą na oku zaraz wrzucę szybkie zdjęcia robione przed zmrokiem może się skusicie
I to niby ja kuszę...

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 22:46   #3666
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Kurde wiecie co jest grane,czemu nie mogę złożyć teraz zamówienia ? 15 minut temu składam z babci konta i poszło, a teraz robię z mamy i mam taki komunikat : Przepraszamy w tej chwili nie możemy obliczyć wartości Twojego zamówienia. Prosimy spróbować ponownie.

Spotkał się ktoś z tym ? Bardzo pilne,bo do dzisiaj jest katalog 15.
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 22:49   #3667
ZanetaSlask
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Kurde wiecie co jest grane,czemu nie mogę złożyć teraz zamówienia ? 15 minut temu składam z babci konta i poszło, a teraz robię z mamy i mam taki komunikat : Przepraszamy w tej chwili nie możemy obliczyć wartości Twojego zamówienia. Prosimy spróbować ponownie.

Z tego co wiem to do jutra do 11stej jest przedłużony. Dziś pewnie już "przerabiają wszystko na 16stkę, może za kilkanaście minut zadziała ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 22:57   #3668
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Kurde,to zamówienie jest na 350 zł jakoś tak. I jak nie pójdzie to będzie masakra jednym słowem

A jesteś pewna,że do jutra można do 11 składać zamówienie z 15-stki ? Próbuje z tego konta złożyć już od 10minut i nic.... :/ nawet na nowo wszystko wklepałam i też lipa :/
Stary 2014-11-12, 23:03   #3669
ZanetaSlask
Raczkowanie

Cytat:
Kurde,to zamówienie jest na 350 zł jakoś tak. I jak nie pójdzie to będzie masakra jednym słowem

A jesteś pewna,że do jutra można do 11 składać zamówienie z 15-stki ? Próbuje z tego konta złożyć już od 10minut i nic.... :/ nawet na nowo wszystko wklepałam i też lipa :/
Nie dam sobie ręki obciąć za to, ale skoro pisze: 11:00 13/11/2014 - Dzisiaj upływa ostatni termin składania zamówień w bieżącej kampanii.
to wnioskuje, że do 11 można składać zamówienia... i dziś dzwoniłam na infolinię czy jeśli moja wpłata za poprzednie zamówienie dojdzie dopiero jutro rano to czy wyślą mi zamówienie z 15stki to Pani powiedziała, że oczywiście....
Stary 2014-11-13, 00:06   #3670
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez ZanetaSlask Pokaż wiadomość
Nie dam sobie ręki obciąć za to, ale skoro pisze: 11:00 13/11/2014 - Dzisiaj upływa ostatni termin składania zamówień w bieżącej kampanii.
to wnioskuje, że do 11 można składać zamówienia... i dziś dzwoniłam na infolinię czy jeśli moja wpłata za poprzednie zamówienie dojdzie dopiero jutro rano to czy wyślą mi zamówienie z 15stki to Pani powiedziała, że oczywiście....
Do godz 00:10 zamówienie dalej nie poszło, teraz nie próbowałam ale może potem jeszcze raz próbę zrobię a jak nie to rano.
Stary 2014-11-13, 05:31   #3671
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
"Schowek na HITy Dnia" w dniach 13.11 – 24.11.2014:

13.11: Dwufazowy balsam do ciała Owoce Leśne i Masło Shea w supercenie 6,99 netto!

14.11-17.11: Woda perfumowana Avon Fleur / 50 ml w supercenie 20,99 netto!

17.11: Błyszczyk w słoiczku "Diamentowe pocałunki" w supercenie 9,99 netto!

18.11: Farba do włosów Bogata Czerwień Burgundzka 5.63 w supercenie 10,99 netto!

19.11: Wielozadaniowy balsam pielęgnacyjny / 750 ml w supercenie 11,99 netto!

20.11: Wyczesany tusz do rzęs Color Trend / 7 ml w supercenie 6,99 netto!

21.11- 24.11: Woda toaletowa Avon True Life / 50 ml w supercenie 19,99 netto!
dziękuję mało ciekawe produkty

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
A czy wiecie jaka jest obecnie dostępność wieszaczków-truskawek??
u mnie na wczorajszej fakturze zarówno truskawka jak i arbuz ma datę 28.11

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ----------

strefa odmieniona już na kat.16

liczyłam na dodatkowe punkty Payback -a tu klapa
TWOJA OFERTA SPECJALNA
Kup zestaw prezentowy Little Black Dress i zbieraj punkty
500 °P za 2 zestawy
1000 °P za 4 lub więcej zestawów

zerowe zainteresowanie klientek tym zestawem
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 07:27   #3672
musso4
Zakorzenienie

ale lipny program na szminki w k2 3 sztuki i róż za 1 zł w zeszłym roku był lepszy 2 lata temu zresztą też
Stary 2014-11-13, 07:38   #3673
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZanetaSlask Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wspominałyście, że chętnie byście odwiedzały jakiegoś bloga o tematyce związanej z Avonem, ale co dokładnie chciałybyście na takim blogu znaleźć ? Zastanawiam się czy nie zabrać się za to, w sumie mogłaby taka strona również fajnie posłużyć do ukazywania klientką aby mogły poczytać moją opinię. Me zapasy kosmetyków z Avon się już niemal w domu nie mieszczą, ciągle ich przybywa, a od kilku dni jestem na bezrobociu wiec czasu jak marasu by popokazywać wszytsko i wyrazić swą opinię ;P
klientkom

Jak to co ma zawierać? Zdjęcia, opinie tylko o kosmetykach/akcesoriach z Avonu. Autorkami mogłoby być więcej dziewczyn (np. ja - mam na blogu kilka recenzji avonowskich kosmetyków, ale przeważają jednak z innych firm; za mało kupuje z Avonu, żeby założyć osobny blog, a w kilka osób coś fajnego by powstało), więc zawsze coś by się działo.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:

A tak jeszcze z ciekawości spytam. Robicie czasami tak, że jak jest duży opust na jakiś produkt to kupujecie po kilka sztuk, żeby potem sprzedać klientkom tak przy okazji?
Bardzo rzadko. Takim dobijaniem można się zakopać w kosmetykach, a potem nie wiadomo co z tym zrobić. U mnie mało osób kupuje coś co mam na zbyciu i tak mam całe pudło tych kosmetyków PS i innych, których nikt nie chce.

Sobie tez rzadko coś kupuję żeby dobić - nie raz bardziej opłaci się miec mniejszy opust, niż bez sensu coś kupić. Zawsze lepiej przeliczyć. Podobnie przeliczam czy opłaca się dobijać żeby dostać coś za 1 zł.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:01   #3674
angelikaw
Zakorzenienie

Kupuj zestawy produktów* oznaczone symbolem "Mikołaj poleca" i zbieraj punkty:
500 °P za 3 dowolne zestawy
500 °P oraz 45% opustu za 6 dowolnych zestawów.

Wysilili się, nie ma co
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:01   #3675
katniewojt
Zakorzenienie

Wczoraj puściłam zamówienie jeszcze z 15 i w brakach: Anew regener. krem -maska na noc Dostępna po 2014-11-27
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:08   #3676
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trendujące, czy któraś z Was zamawiała kubek sowa i ten kocyk z oferty świątecznej? Ciekawa jestem jak wyglądają na żywo te produkty.
ja zamawiałam i już pisałam o tym kubku, a fotki na żywo są na katalogowym

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony wkurza mnie ten termin płatności bo jest stanowczo za krótki i sie nie wyrabiam w czasie

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

"Schowek na HITy Dnia" w dniach 13.11 – 24.11.2014:

14.11-17.11: Woda perfumowana Avon Fleur / 50 ml w supercenie 20,99 netto!
muszę zamówić, co 2-3 katalog sprzedaje jej po 3 sztuki

Cytat:
ja zamawiam ale tylko jak coś jest w programie motywacyjnym i dużo mi nie brakuje do spełnienia celu, no i czasami jak jest fajna promocja na wody to wezmę ze dwie max trzy sztuki i jak ktoś potrzebuje na szybko to sprzedaje ale wszystko robię z umiarem żeby nie tonąć w tym

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
u mnie na wczorajszej fakturze zarówno truskawka jak i arbuz ma datę 28.11[

liczyłam na dodatkowe punkty Payback -a tu klapa
TWOJA OFERTA SPECJALNA
Kup zestaw prezentowy Little Black Dress i zbieraj punkty
500 °P za 2 zestawy
1000 °P za 4 lub więcej zestawów

zerowe zainteresowanie klientek tym zestawem
te wieszaczki na szczoteczkę widziałam w jakiejś ulotce że dodają do zakupu pasty do zębów

u mnie payback:
przy zakupie wody Mesmerize Black
1 sztuka - 300 pkt
2 sztuki - 700 pkt

mam akurat zamówienie na jedną damską i jedną meską

Cytat:
ale lipny program na szminki w k2 3 sztuki i róż za 1 zł w zeszłym roku był lepszy 2 lata temu zresztą też
hehe za to rozpieszczają nas z wodami - zawsze mogłaś zamówić jedną np. suszarkę a tu przy zakupie 20 wód możesz zamówić dwie sztuki
Stary 2014-11-13, 08:12   #3677
Efkakam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bardzo rzadko. Takim dobijaniem można się zakopać w kosmetykach, a potem nie wiadomo co z tym zrobić. U mnie mało osób kupuje coś co mam na zbyciu i tak mam całe pudło tych kosmetyków PS i innych, których nikt nie chce.

Sobie tez rzadko coś kupuję żeby dobić - nie raz bardziej opłaci się miec mniejszy opust, niż bez sensu coś kupić. Zawsze lepiej przeliczyć. Podobnie przeliczam czy opłaca się dobijać żeby dostać coś za 1 zł.
Ja też tak nie robię, bo boję się, że coś zamówię, a potem będzie leżało. I tak mam już sporo naodkładanych rzeczy, które dostaję za złotówkę Kobitki raczej sporadycznie coś wezmą, ale jak mam okazję wziąć coś za złotówkę to bym sobie w brodę pluła, gdybym nie wklepała na to kodu Lubię mieć mały zapas, z którego robię urodzinowe prezenty dla bliskich, albo jak ktoś zrobi mi przysługę to odwdzięczam się małym podarunkiem. Głupi tonik za zeta, a innych ucieszy
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:20   #3678
francesca22
Zadomowienie

dzis pusciłam zamowienie
oczywiscie szara kropa Spotlight
i 2 czerwone kropy przy bransoletkach z literkami - data dostepnosci 27.11

Chciałabym siezapytac czy ktoras z was posiada szminki "Usta w pełni" czy one sa brokatowe, czy faktycznie troche powiekszaja usta?
Stary 2014-11-13, 08:44   #3679
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Dziewczyny trendującę może się któraś wypowiedzieć o jakości korektora Luxe? Widziałam że któraś dodała fotkę na katologowym.
Dobry jest?

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
dzis pusciłam zamowienie
oczywiscie szara kropa Spotlight
i 2 czerwone kropy przy bransoletkach z literkami - data dostepnosci 27.11

Chciałabym siezapytac czy ktoras z was posiada szminki "Usta w pełni" czy one sa brokatowe, czy faktycznie troche powiekszaja usta?
Ja mam kilka tych szminek więc tak: Pink freze ma drobinki srebrne,
Lilac shimmer nie ma drobinek ale jest perłowa
Diwine wine też perłowa,
Shimmer peach ma złote drobinki (moja ulubiona z tej serii)
Muszę zaznaczyć że te drobinki nie są jakoś okropne, większe i bardziej tandetne są w szminkach LUXE, a w tych są drobniutkie, ładnie odbijają światło i nie rozmazują się po buzi. Efektu optycznego powiększenia nie zauważyłam. Ale szminki są super.

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 08:49   #3680
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
hehe za to rozpieszczają nas z wodami - zawsze mogłaś zamówić jedną np. suszarkę a tu przy zakupie 20 wód możesz zamówić dwie sztuki
ja akurat wody nie sprzedam, no może 1-2 sztuki, a szminki jak najbardziej
Stary 2014-11-13, 09:07   #3681
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja zamawiałam i już pisałam o tym kubku, a fotki na żywo są na katalogowym
dziękuję zajrzę.

a powiedzcie mi jeszcze, bo ja nie ogarniam tych pkt payback. Dostałam 250 za zeszły katalog, a są jeszcze osobno pkt za zamówione produkty?
w ofercie specjalnej mam coś takiego
"Kup dowolny z 4 wybranych zapachów* i zbieraj punkty
200 °P za 1 sztukę
600 °P za 2 lub więcej sztuk."
*Perceive, Treselle, Rare Pearls i Centre Action

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2014-11-13 o 09:10
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:20   #3682
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
dziękuję zajrzę.

a powiedzcie mi jeszcze, bo ja nie ogarniam tych pkt payback. Dostałam 250 za zeszły katalog, a są jeszcze osobno pkt za zamówione produkty?
w ofercie specjalnej mam coś takiego
"Kup dowolny z 4 wybranych zapachów* i zbieraj punkty
200 °P za 1 sztukę
600 °P za 2 lub więcej sztuk."
*Perceive, Treselle, Rare Pearls i Centre Action
tak, w każdym katalogu jest dodatkowa oferta na zdobycie punktów- każdym ma jakby indywidualną ilość sztuk do zakupu danego produktu by zdobyć określoną ilość punktów
Stary 2014-11-13, 09:27   #3683
musso4
Zakorzenienie

chcę ten naszyjnik u nas
http://vk.com/club20099149?z=photo-1...7287_205807722

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-13, 09:33   #3684
patusia22
Zakorzenienie

po 6 ej wysłałam zamówienie na kuriera a teraz kliknęłam zamówienie na paczkomat- w pierwszym na 25 pozycji same światła zielone, w drugim 43 pozycje i jedno żółte światło ZESTAW INDIVIDUAL BLUE 6527 6

nawet broszka z IOS jest zamówiłam mamie
ciekawe jak wygląda w rzeczywistości -widziałyście ją może?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
śliczny

ciekawe czy taka wersja TTA jaka jest na str.7 i u nas się pojawi??
Stary 2014-11-13, 09:43   #3685
vril
Zakorzenienie

Wszystko o Avonie - cz.36

Czy tylko ja nie lubię świątecznych katalogów?
Same zestawy Zamawiam tylko dla siebie a w kat.16 jakoś nic nie kusi. Pewnie odpuszczę i przepadnie mi LGD.

Zerknęłam na katalog ukraiński i tak się zastanawiam czy te nowe szminki nie będą w typie żelowych z Inglota?
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:44   #3686
patusia22
Zakorzenienie

z wczorajszej faktury z kat.15

15 0270-9 ZESTAW DO STYLIZACJI BRWI 3
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-21

15 0740-1 WIESZACZEK NA SZCZOTECZKE/ZEBOW ARBUZ 1
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-28
15 0741-9 WIESZACZEK NA SZCZOTECZKE/ZEBOW TRUSKAW. 1
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-28
15 0728-6 REKREACYJNA SUKIENKA Z KAPTUREM ROZM.M 2
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-19

15 8241-2 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 20
15 8236-2 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 KR 25
15 8301-4 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 LIT 1
15 6895-7 NAKLEJKA MIKOLAJ POLECA 1

pojawiły się nawet minikatalogi - o dziwo nawet jedna klientka o nie pytała...
wow dostanę nawet jedną naklejkę miałam początkowo je zamówić ale zrezygnowałam skoro strony są odpowiednio oznaczone to myślę, że i te naklejki nie wiele by pomogły

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2014-11-13 o 09:46
Stary 2014-11-13, 10:07   #3687
vril
Zakorzenienie

Wszystko o Avonie - cz.36

Si, ja wczoraj odebrałam paczkę z kat.15 i dostałam minikatalogi i jeden zestaw naklejek (faktycznie są malutkie).
Niestety minikatalogi dla Trend, więc pójdą do kosza. Lepiej sprawdźcie ceny zanim podacie je dalej.

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:08
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:33   #3688
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:

Mam tak już drugi katalog, ale to nic, zafakturują jak trzeba

Mnie wcięło na jakiś czas bo mnie konkret połamało, rwa :/
No ale nie o tym Właśnie puściłam zamówienie z kat 16, udało mi się uciułać coś koło 270 zł żeby mieć Luck za zeta Mega mi się podoba i zapach i butla W sumie nie dobierałam nic na siłę Dla siebie wzięłam supershock, olejek w sprayu z sss (kocham je ), spray przyspieszający wysychanie lakieru i płyn do kąpieli ten bałwanek pomarańcza i coś tam, ten pomarańczowy w każdym razie. Dodatkowo Luck i krem. Wsio Nie sprzedałam ani jednego zestawu Mikołaj poleca
Muszę zakręcić się w kilku miejscach i zdobyć nowe klientki...
Założyłam też sklep on-line ale na razie muszę wyrobić kilka katalogów żeby zbierać zamówienia nowych osób...

A i mam pytanie, dlaczego mam planowany odbiór w paczkomacie dopiero na 18.11? :/Zamówienie dziś poszło, przed 11.

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com

Edytowane przez zlotqo
Czas edycji: 2014-11-13 o 10:46
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 10:51   #3689
carla252
Rozeznanie

ciekawe o ktorej beda fakturowac zamowienia z k16

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 11:02   #3690
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
z wczorajszej faktury z kat.15

15 0270-9 ZESTAW DO STYLIZACJI BRWI 3
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po
2014-11-21

15 0740-1 WIESZACZEK NA SZCZOTECZKE/ZEBOW ARBUZ 1
15 0741-9 WIESZACZEK NA SZCZOTECZKE/ZEBOW TRUSKAW. 1
15 0728-6 REKREACYJNA SUKIENKA Z KAPTUREM ROZM.M 2
Produkcja opóźniona, przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień po 2014-11-19

15 8241-2 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 20
15 8236-2 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 KR 25
15 8301-4 MINIKATALOG POLSKA NAT K16/2014 LIT 1
15 6895-7 NAKLEJKA MIKOLAJ POLECA 1
no nie, znowu przesunięta data w COK ich nie dostałam, bo też nie mają i dalej brak

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości