![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Na obiad dziś szału nie będzie (wyjęłam leczo z zamrażalnika) i pięknie w domu też nie bardzo...ale za to jaka piękna "ciężarówka";P
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() a kupuje jak widzę na promocji... ![]() Teraz mam manię paznokci bo lata walczyłam z nerwicą i były okropne i obgryzione... Kiedy juz je doprowadziłam do normalnego stanu wydają mi się piekne i dbam o nie. Nawet mąż je teraz chwali ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- a ja pochłaniam kisiel poziomkowy ![]()
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
widzę, że każda po glukozie idzie spać
![]() co do lakierów ja też ostatnio robiłam przegląd, uwielbiam ![]() tylko, że u nas w pracy był zakaz malowania paznokci więc teraz jak już leżę na zwolnieniu to mam ochotę codziennie zmieniać kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem straszna z tymi kotami
![]() A ja zjadłam budyń mmmmm tak mi smakował ![]() ![]() No w sumie po glukozie chodzą spać... chociaż Buu na mac'a pojechała ![]()
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie w pracy nie było sensu malowac paznokci bo lakier odchodził po kilku godzinach
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Duszona to typy też mamy podobne - tylko ja zamiast kakao to szarości. Ale lubię też takie żywe kolory, które przełamują np.ten grana lub szarość - coś typu wściekły róż, pomarańcz
![]() Powiem tylko jedno - udało mi się dziś osiągnąć zamierzony cel, tzn. poczułam się dobrze w swojej skórze, bo wczoraj to patrzyłam na siebie jak na skrzyżowanie czarownicy z godzillą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
ja budyniu nie jem bo trzeba do niego mleko przegotować... A tego zrobic nie jestem w stanie
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I chyba "przez Was" zrobię sobie budyń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
mi nawet chwila dla siebie nic nie da. Nie dość że czuję się po prostu gruba to jeszcze włosy mam za długie i mi sie nie układają.. no ale zapuszczam... i to cholernie podrażnienie/alergia pod nosem..
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- w przyszłym tygodniu jade do sklepu z eco kosmetykami może dostanę cos do twarzy co mnie nie uczuli...
#430 |
Wtajemniczenie
|
Wróciła, od diabetologa
![]() ![]() Nnawidzę tej baby, co za lekarka! Na dzień dobry z tekstem: no co ja mam pani powiedzieć, potwierdzam cukrzycę! Ja jej pokazuję, że mierzę sobie i jest ok, a ona no to ja nie wiem. Zalecam dietę 2600 kalorii i kontrolę za tydzień, wtedy podejmę decyzję czy podawać insulinę ![]() ![]() Matko polko, jak ja się spłakałam, mijałam po drodze do samochodu z 15 cukierni i marzyłam o małej jagodziance ![]() ![]() ![]() No nic, jak dieta to dieta. Dobrze, że przesunęłam sobie o tydzień wizytę u mojego ginekologa, zobaczę co on jeszcze powie. Bo według tej babki diabetolog to ja powinnam jeść tylko króliki, cielęcinę i polędwicę wołową. A do tego ogórki i pomidory! Za☠☠☠iaszczo!! Oczywiście milion kartek z różnymi produktami, tabelkami, weź to człowieku ogarnij! W Carrefour płyny Lovela po 12 zł a drugi za 50% |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz mu powiedziałam że paznokcie pomalowałam a jestem taka głodna... ![]() A Ci nie dobrze od takiego mleka czy nie lubisz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Szczerze moim zdaniem ta baba przesadza. Ja bym chyba poszła do innego diabetologa. Przeciez nieraz masz cukry po 1h jak na czczo ![]() To ja juz powinnam miec wieksza cukrzyce... :/ A powinnas własnie zjesc coś słodkiego na pocieszenie i sprawdzić po tym cukier! o!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
co myslicie o takim spiworku?
http://allegro.pl/show_item.php?item...8e20d296cb1c5e
#433 |
Rozeznanie
|
Asiu - przykro mi bardzo...a nie masz możliwości iść jeszcze do kogoś innego, bo z tego co piszesz to ta baba na odwal się zajmuje się pacjentami...
![]() ![]() Duszona - ja wczoraj cały wieczór marudziłam tz, że się robię kwadratowa...ale dziś po ogarnięciu się poczułam się naprawdę lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój TZ tez sie dzisiaj pytał z pracy: co dzisiaj robiłas? ja na to, że nic, a on: i bardzo dobrze, masz odpoczywać! Więc tylko krokiety zrobiłam do barszczu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a nie masz możliwości iśc do jeszcze kogoś innego? bo ta baba to jakieś nieporozumienie przecież ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
chociaż to tylko moje gdybanie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem piękna. Owszem. Jak się 3 godziny wyszykuję to jestem. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Fajny ten śpiworek
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo tego nie wiedzialam, ale smrodu nie zniese ![]() A co do zupy rybnej to uwielbiam,ale jem tylkow knajpach bo nie lubie smrodu tej zupy w domu,a i tak tylko ja ją jem,wiec nie oplaca sie gotowac:P Tadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też lubie malowac paznokcie i je lubie ![]() ![]() nie zniose jedynie jakis zieleni, zolci ![]() Cytat:
![]() Kochana...moze wybierz sie do innego diabetologa w celu konsultacji zobaczysz co powie, a nie tylko ta kroliki z ogorkami :/ Piekna promocja w carefurze ale u nas dopiero w gda jest, nie bede specjalnie jechala ![]() Bylam w Almie, kupilam sluchajcie taka zupke z firmy Marwit buraczkowa, bedzie do popicia obiadu stwierdzilam na probe ![]() Dzis bede dusic piersiaki w warzywach,do tego ryz, wiec dzis zdrowo o dziwo u nas ![]() ale to za godzine jak mi sie zmywarka wypierze,bo jestem takim leniem,ze wstawilam patelnie i ja zmywam w zmywarce ![]() ale byla zaschnieta ![]() Zjadlam wlasnie pączka parzonego oczywiscie, mam drugiego dla meza, ale z racji,ze mam duuuuzo Inki zrobionej, to zjem tez jego i nic mu nie powiem ![]() ![]()
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
Mogotko tez mi się wydaje, że ten śpiworek to nie na nasze dzieciaczki.. Ale ogólnie fajny bardzo.
#439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może nie jestem specjalista ale wydaje mi się że najpierw się dietę testuje a jak nie działa to się daje insulinę Mój kazał mi jeść 2000 kal ginekolog insulina jak na czczo będzie parę dni pod 100 a po posiłkach koło 130 I tak we wtorek idę do innego na konsultacje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
widzę, że kilka dni bez dostępu do internetu i tutaj nowy wątek
![]() współczuję Wam tych cukrów! u mnie zrobione prywatnie w Polsce, za całe 13,50 zł, i wszystko ok sprawdziłam sobie przy okazji ALAT,ASPAT i bilirubinę (po 3,50zł) i też wszystko w normie, więc w końcu trochę spokojna jestem. Byłam też na USG i synuś wszystko ma w normie i waży 120o gram ![]() ![]() p.s. czy dziewczyny z Torunia coś się dogadąły co do spotkania, bo nie mam internetu, więc nie przebrnę przez poprzednie strony? |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pietrwszy spacer zalicze pewnie po tygodniu.dwoch to juz ebdzie marzec wystarczy kombinezon, kocyk ![]() ![]() Cytat:
jeju na sama mysl mnie cofa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa 85jaa Jasiu kawał chłopakaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
85 jaki duży bobas już...
![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
85nie widzę Cię na pierwszej stronie ..proszę się dopisać
![]() ![]()
![]() |
#444 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
Zobaczę we wtorek co powie mój ginekołog. Jak coś to idę do innego diabetologa. A i jeszcze czekam na opinie mamy mojej koleżanki, która jest lekarzem i zna się na rzeczy. Dzięki dziewczyny za dobre słowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na kiedy masz termin? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co...takie pomiary i insulina, no bez przesadyzmu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mające juz dzieci możecie wziąc udział w konkursie na stronie hippa
http://hipp.pl/mleko-mamy-wiedza-najlepiej/ fajne nagrody ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tego co kojarzę to się jeszcze nie spotkały ![]() Aguś - 85jjaa jest na pierwszej stronie ![]()
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
a i na profutura program są koszulki do wygrania. Do wypełnienia tylko ankieta z 5 pytań i pytanie otwarte "co oznacza być power mamą?"
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.