Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-13, 12:19   #3001
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Laurka : chyba przez aplikację, musisz zaznaczyć kupon który ci się wyświetli.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:22   #3002
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dzięki! A przez aplikację mobilną tylko?
Tak
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:25   #3003
laurka23
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:46   #3004
Debrah
Zakorzenienie

dziewczyny k.
Długie, ale będę wdzięczna bardzo jeśli chociaż jedna z was coś mi obiektywnie napisze.
Dzisiaj wsparcia mi trzeba.
Stary 2014-11-13, 12:54   #3005
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Dziewczyny,co dla 7letniej dziewczynki? I 3letniego chlopca? Tz jest chrzestnym tego chlopczyka... podobno maja wszystko,ksiazek nie lubia,za to lubia ogladac bajki...

A wiecie jaką bajke lubi najbardziej, moze figurki z tej bajki, puzlle cos z motywem bohatera nawet książeczkę moze polubi

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny będziecie mi wysyłać paczki do więzienia????

Jasne i mi tez zaraz do Mopsu wychodzę moze niezamorduje

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Tak. Ludzie się rozpisują na forach, bo im nie działa. Jedna babka też pisała, że jej się raz udało.

Edit. Udało mi się zapłacić za kurtkę z kuponem. A visa już nie będzie chyba działała, bo usunęli licznik z strony.
Ja mam to samo darmowa przesylka przestała działać
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:02   #3006
marsi11
Zakorzenienie

Mika ja jadlam glony wakame ale przy niskim magnezie.Kurcze zmartwilas mnie ta anemia musisz uwazac na siebie widzisz Jakaja w szpitalu wyladowala z tego powodu.A karmisz nadal uu?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Wczoraj jak jechalam do Jakiej to pytalam polozbej o diete to zalecala sok z buraka oraz przekaski typu amarantus czy roznego rodzaju ziarna z firmy zdrowa kcal i faktycznie zelaza tam oporowo

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:04   #3007
laurka23
Zakorzenienie

Nie dostałam tego kuponu
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:06   #3008
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dostałam tego kuponu
a jak kupowałaś? kliknęłaś w "odbierz kupon"?
Stary 2014-11-13, 13:07   #3009
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Może razem nas posadzą
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:17   #3010
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
A wiecie jaką bajke lubi najbardziej, moze figurki z tej bajki, puzlle cos z motywem bohatera nawet książeczkę moze polubi

Ja mam to samo darmowa przesylka przestała działać
Masz założone konto na payu. Dodaj tam kartę i zapłać tak, wtedy kupon się wyświetla. Pobierze Ci koszty wysyłki ale Ci zwrócą na konto do 14 dni.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:31   #3011
iffonka7
Zadomowienie

hej

Dziękuje ze o mnie pytacie jestem na biożące ale nie pisze za bardzo bo nie mam głowy.

Wczoraj miałam TP ale nadal jestem w dwupaku, chodze na ktg które jest wzorcowe dla kobiety nie rodzącej, zero skurczy, tętno i ruchy dziecka prawidłowe. Jutro będę gadać z moją gin na oddziale i się umówimy kiedy przyjmie mnie na oddział w poniedziałek czy we wtorek ale nie usmiecha mi się to za bardzo. Marzy mi się poród do poniedziałku. Wczoraj z tego wszystkiego przeczytałam prawie wszystkie opisy porodów z naszego wątku
Stary 2014-11-13, 13:36   #3012
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej

Dziękuje ze o mnie pytacie jestem na biożące ale nie pisze za bardzo bo nie mam głowy.

Wczoraj miałam TP ale nadal jestem w dwupaku, chodze na ktg które jest wzorcowe dla kobiety nie rodzącej, zero skurczy, tętno i ruchy dziecka prawidłowe. Jutro będę gadać z moją gin na oddziale i się umówimy kiedy przyjmie mnie na oddział w poniedziałek czy we wtorek ale nie usmiecha mi się to za bardzo. Marzy mi się poród do poniedziałku. Wczoraj z tego wszystkiego przeczytałam prawie wszystkie opisy porodów z naszego wątku
iffonka, ja też się za to zabieram właśnie

a tak poza tym to łapie mega doła- będę prawie tydzień bez mojego Leosia takiej rozłaki jeszcze nigdy nie mialam
kompletnie nie wiem jak go przygotować- wiem,że TZ da sobie radę bo jest fantastycznym ojcem ale kurde jak Leos będzie tęsknić to co?
cały czas się zastanawiam nad odwiedzinami w szpitalu....
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:44   #3013
insolito
Zadomowienie

Cytat:
hej

Fajnie, że się odezwałaś, myślałam o Tobie. Czekanie po terminie jest najgorsze NIech młodzież się pakuję i na świat szybko przychodzi

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

a tak poza tym to łapie mega doła- będę prawie tydzień bez mojego Leosia takiej rozłaki jeszcze nigdy nie mialam
kompletnie nie wiem jak go przygotować- wiem,że TZ da sobie radę bo jest fantastycznym ojcem ale kurde jaeos będzie tęsknić to co?
Ja mam jeszcze dużo czasu, a też ię tym mega stresuję. Jeszcze dzień jakoś wszyscy Piotrkowi zorganizują, ale nie umiem sobie wyobrazić jego nocy bez mamy. Nie chce, zeby czuł się opuszczony

Szaja, słyszałaś o tranie kirkmana, ponoć korzystnie wpływa na rozwój mowy drogi po cholerze, ale zastanawiam się nad kupnem

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 13:53   #3014
Debrah
Zakorzenienie

Przyszły mi już wszystkie prezenty dla Ami: puzzle teraz i naklejki, książki wczoraj: Ale mnie kusi żeby coś jej Dać: brzydal:
Stary 2014-11-13, 14:11   #3015
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Przyszły mi już wszystkie prezenty dla Ami: puzzle teraz i naklejki, książki wczoraj: Ale mnie kusi żeby coś jej Dać: brzydal:
Dużo mnie kosztuje, żeby Małej nie dac książek Nie wiem czemu nie miałam wcześniej Czereśniowej ?
Stary 2014-11-13, 14:17   #3016
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dużo mnie kosztuje, żeby Małej nie dac książek Nie wiem czemu nie miałam wcześniej Czereśniowej ?

Czereśniowa jest mega!
Ja teraz chcę Zimę i Noc może jedną na 6 a drugą na Święta. Jedne naklejki już jej dałam, drugie trzymam na Mikołajki. I sie zastanawiam co jeszcze mogłoby ją zainteresować.

Dzieńdobry

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 14:18   #3017
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jedną tylko, muszę w końcu dokupić.

A ma któraś' miasteczko mamoko "?
Stary 2014-11-13, 14:22   #3018
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam jedną tylko, muszę w końcu dokupić.

A ma któraś' miasteczko mamoko "?
ja przeglądałam w empiku, i jakoś średnio do mnie przemówiła. Czereśniowa wg mnie ma o wiele ładniejszą szatę graficzną

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 14:35   #3019
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Czereśniowa jest mega!
Ja teraz chcę Zimę i Noc może jedną na 6 a drugą na Święta. Jedne naklejki już jej dałam, drugie trzymam na Mikołajki. I sie zastanawiam co jeszcze mogłoby ją zainteresować.

Dzieńdobry
Ja właśnie zimę kupiłam.
Stary 2014-11-13, 16:11   #3020
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Co ja bym zrobiła?
To zależy. Jeśli jest wieczór i i tak miałabym iść się kąpać za godzinę na ten przykład - to bym poszla, miałabymn z głowy.
Z reguły nie robię nic z lęku pt " nie dam dziecku rządzic".
Ale z drugiej strony - mam prawo do własnych granic, a więc i do powiedzenia nie.
Bo jestem zmeczona, bo nie mam ochoty, co coś tam coś tam. No to ja to mówię, mówię dlaczego nie, mówię, że rozumiem, i albo zabawowo : że lubi np patrzeć jak się kąpię albo myć się razem, że gdybym tylko miała siłe to byśmy kąpały się pół dnia i jeszcze umyły głowy, a nawet namydliły sobie nawzajem pięty :P i potem bym ją pytała co jeszcze byśmy myły, i co byśmy robiły, przeważnie wtedy to się rozkręca i ją opuszczają emocje, jak "przerobimy w głowie", i idziemy zająć się czyms innym, daję alternatywę jakąś, ze dwie takie, które można na ten moment i ona wybiera sobie i idziemy..
Albo zabawowo ale twórczo - np rysuję , kreślę i proponuję, że by się przyłączyła w to kreślenie, mocno mocno, żeby dziurę w kartce zrobić, rysujemy Panią Złość.
Albo jak sie zabawowo nie da, bo za dużo emocji i smutku to znowu skupiam się nie na tłumaczeniu "dlaczego nie" - bo mam wrażenie że to zaognia, ile więcej nie - tyle wiecej rozczarowania i silniejszych emocji. tylko na tym co się z nią dzieje - że widzę, że jest rozczarowana, ze jej smutno/jest zla / jest jakaś i nie może sobie poradzić, ja ją mogą przytulić, to będzie łatwiej sobie z tym poradzic, pytam czy chce.
Jeśli nie w danym momencie to znowu odwołuje się do tego co się z nia dzieje, opisuje to, siadam na podłodze i czekam co jakiś czas oferujac przytulenie, dużo daje jak używam sło typu "pomogę ci sobie poradzić/uspokoić/ chodź przytulimy się to zrobi ci się lepiej, często odwoluję się, do metafory, że przytulenie jest jak plasterek na zraniony paluszek..
Zwykle po chwili pt " nie dotykaj mnie" - jednak potrzebuje mocnego wsparcia, i dotyku czyjegoś, żeby ją z histerii wyrwać, pomóc ( rzadko mamy az tak)

Aha i jeden sposób ci podowiem : u nas raz zadziało jak była histeria przed snem, bo się przebodźcowała - tż nosił, a ja zaproponowalam oddychanie - że oddychamy teraz głośno buzią, wszyscy oddychalismy, ona złapała ten rytm, sama zaczęła głębiej oddychać, bo już się zanosiła - to by pomogło na pewno zapobiec wymiotom.
Dziękuję Ci za odpowiedź i za rady Normalnie jakbym nie była chora i zmęczona też bym poszła się kąpać, ale wczoraj no nie miałam ani siły ani ochoty...

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Po nocce, a jutro znowu nocka.
Może potem nadrobię na razie ledwo patrzę na oczy
trzymaj się

Cytat:
hej

Ale dzieciaczkowi dobrze u Ciebie w brzuszku A już myślałam, że nie odzywasz się, bo coś się wykroiło

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze dużo czasu, a też ię tym mega stresuję. Jeszcze dzień jakoś wszyscy Piotrkowi zorganizują, ale nie umiem sobie wyobrazić jego nocy bez mamy. Nie chce, zeby czuł się opuszczony
Też się boję, zwłaszcza o zasypianie, bo zasypia zawsze ze mną. W ogóle martwię się jak przyjmie siostrę, jak będzie reagować na to, że nie będę już na każde jej zawołanie...

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:22   #3021
Delicjanka
Zakorzenienie

Czy tylko ja się tak źle czuje w taką pogodę? od wtorku nie wyrabiam, wszystko mnie boli, jestem połamana, strasznie mnie boli głowa. Jakieś ciśnienie niezbyt czy coś ...;/;/

jaka, jak się czujesz? pytałaś o piec, jak na razie chodzi;> 2 tydzień, może już bedzie dobrzE? no juz wszystko wymienili, wszysciutko... no to musi chodzic;p

Amelka spi, biedna placze w złobku;( esz....

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 16:50   #3022
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

to kciuki oby to był poniedziałek
Cytat:
ja bym, nie wytrzymała i dała wszystko
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Czereśniowa jest mega!

Dzieńdobry
no własnie zima i noc do nas już idą
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Czy tylko ja się tak źle czuje w taką pogodę? od wtorku nie wyrabiam, wszystko mnie boli, jestem połamana, strasznie mnie boli głowa. Jakieś ciśnienie niezbyt czy coś ...;/;/

jaka, jak się czujesz? pytałaś o piec, jak na razie chodzi;> 2 tydzień, może już bedzie dobrzE? no juz wszystko wymienili, wszysciutko... no to musi chodzic;p

Amelka spi, biedna placze w złobku;( esz....
mi się wiecznie spać chce:/
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
No wlasnie ja tego nie czaje! Taki duzy serwis a maja takich chujowych specjalistow, serwery, ze przy raptem 60 tysiach uzytkownikow naraz sie wszystko sypie

po nocce jestes? Znam ten bol...

Jak najbardziej bym szla w motyw farmy . Skoro lubi, sprawia mu frajde to czemu nie, o to przeciez chodzi :P

E tam, jesli bedziesz mogla przyjmowac paczki to nie planujesz mega zbrodni

My po lekarzu, do poniedzialku w domku. Za to ze mna masakra chyba bede musiala sie wybrac na wizyte Co za wstyd, zaczelam sie dusic kaszlem w lidlu, normalnie lzy mi polecialy i tak szlam przez alejki Strasznie sie dzis czuje, bede wyrodna matka, mala ma dzien z bajkami...
zdrowia!

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 17:09   #3023
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mika ja jadlam glony wakame ale przy niskim magnezie.Kurcze zmartwilas mnie ta anemia musisz uwazac na siebie widzisz Jakaja w szpitalu wyladowala z tego powodu.A karmisz nadal uu?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Wczoraj jak jechalam do Jakiej to pytalam polozbej o diete to zalecala sok z buraka oraz przekaski typu amarantus czy roznego rodzaju ziarna z firmy zdrowa kcal i faktycznie zelaza tam oporowo

Karmię uu ale mleko stracilam jak bylismybw Warszawie myslalam ze to z powodu infekcji i wroci do normy ale nie Julo ciagni e glownie do zasypiania ale mam wrazenie ze nic mu nie leci
Jutro wizyta polwkowe zobaczymy co gin powie, od dzis pije sok z kiszonych burakow może pomoze i amarantusa musze włączyć dobfiety bo Julowi daje ale sobie juz nie

Cytat:
Może razem nas posadzą

zaświadczenie dostalam ale wedlug mnie beznadziejne napisane

Cytat:

kompletnie nie wiem jak go przygotować- wiem,że TZ da sobie radę bo jest fantastycznym ojcem ale kurde jak Leos będzie tęsknić to co?
Też się strasznie boje ze to jakas trauma bedzie dla Jula nawet z tego powodu rozwazalam poród sn

Cytat:
Fajnie, że się odezwałaś, myślałam o Tobie. Czekanie po terminie jest najgorsze NIech młodzież się pakuję i na świat szybko przychodzi

Szaja, słyszałaś o tranie kirkmana, ponoć korzystnie wpływa na rozwój mowy drogi po cholerze, ale zastanawiam się nad kupnem
Tez o tym słyszałam ino Eye Q chyba troche tańsze nad kirkanem tez sie zastanawiam ale cena i ta plastikowa butelka nmie nie przekonuje
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 18:27   #3024
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hej.. czy któraś pisala ze dziś w Lidlu pampersy tanie? Nigdzie na stronie nie widzę takiej oferty

P.s. wiecie że jest DADA w r. 5+ ?

my dalej czwórek używamy.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
2 godziny dzwonienia, zeby sie dowiedziec, ze na dzisiaj komplet... Zarejstrowana na jutro rano
jak ja to "kocham"....

Cytat:
Pozdrowienia od Michałka i nowej domowniczki Proszę nie zwracajcie uwagi na burdelos w tle, wkrólestwie małego bałaganiarza...
ale duży już
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Katar dopadł i mnie Leje mi się ciurkiem, a do tego bolą mnie zatoki. Domcia niestety nie pomaga - dzień dziś był koszmarny. Przed chwilą zasnęła po kolejnej histerii.

Wasze dzieci też tak mają, że jak wpadną w histerie to wymiotują? U Domci tak jest prawie za każdym razem. Od płaczu zaczyna się krztusić i wymiotuje. Teraz zwymiotowała mlekiem. Szkoda mi jej, bo niestety nerwy moje dziś nie wytrzymywały i nie raz na nią krzyknęłam... A teraz zwyczajnie się cieszę, że wreszcie poszła spać, bo dziś był bezdrzemkowy dzień.

Ale ale co by tylko nie narzekać muszę pochwalić naszą noc - bez pobudek i bez mleka To już z 5 taka noc w sumie
Zdrówka dla Ciebie!
A co do tych wyniotów. U nas się nigdy nie zdarzyło tak.
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Byłam z Młodym w CH kupiam mu spodnie dresowe w H&M 3 za 2, bo już wszystkie dresy "do ludzi" za krótkie sobue kupiłam ogrodniczki w NY i happy x2 bo nie dość że udało mi się dorwać wyprzedażowe (200 zł w zyciu nie dam) to jeszcze się wbiłam w 38 i nawet mi zostaje jeszcze
No i Bombie prezent już kupiłam także zostaje t., siostra TZ i Młody na gwiazdke

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry!

dziewczyny, przepraszam że tak zniknęłam.
Odkąd poszłam do pracy to zupełnie nie wyrabiam, nie umiem się dostosować do nowych warunków, wstaję po 5 i o godzinie 18 gotowa bym była iść już spać a Ania chodzi spać o 20, potem jeszcze coś ogarnąć, naszykować ciuchy, zrobić obiad i robi mi się 21 30, więc lecę się kąpać i spać zero czasu dla siebie na cokolwiek, choćby wizaż, czy książkę, no czy cokolwiek

tamta biegunka o której wam pisałam trwała 1 dzień, już sama głupieję, wymyślam jakieś choroby jelit czy inne dupstwa, bo to nie możliwe po prostu, dziś mijają 3 tygodnie! odkąd nam się coś zaczęło. Ale chwilowo cisza, Ania wczoraj wróciła do żlobka i ładnie to znosi, a myśłałam że po takiej przerwie może być ciężko.
Co do odpieluchowania w dzień - mogę śmiało powiedzieć MISSION COMPLETE wczoraj w żłobku Ania też ładnie wołała, chodziła bez pampersa, ani razu się nie posiusiała, więc definitywnie pożegnałyśmy pampersy w dzień

miłego dnia kochane!!!!
BRAWO dla Ani!!

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Mamy dziewczynek, mają Wasze córeczki barbi czy inne tego typu lalki?? Bo ja wyciągnęłam po młodej i moje stare i Oli coś tam się nimi bawi, wczoraj z jedną się kąpała, potem ją obok siebie do spania układała, pieluszką przykrywała itp. No i szął na samochody jest
Daria ma jedną lalkę barbi lubi ją ale szału nie ma
woli się bawić garnakmi, miskami, mopem , odkurzaczem... itp
Stary 2014-11-13, 18:35   #3025
bokeh
Zakorzenienie

Ja wczoraj na arosie kupiłam naciśnij mnie, zimę na czereśniowej, cyferki- jacka cygana, dwa opowiadania z ilustracjami Emili dziubak (uwielbiam!) maja na tropie jaja i Walizka pana Hanumana no i książkę z dziurą tego autora co naciśnij mnie. Po złożeniu zamówienie skapłam się ze mogłam wziąć jeszcze Turlututu. A kuku, to ja! No ale najwyzej innym razem. Tez nie wiem jak powstrzymam sie przed nie daniem jej
Sobie kopiłam jedna książkę ( i tak dobrze, że w ogóle) której autorka jest moja nauczycielka z gimnazjum nawet ja chwalą wiec z ciekawości przeczytam.

Dziś robiłam sesję zdjęciowa mojemu dziecku w takich kurtko płaszczykach. Tak się namęczyłam, że stwierdziłam zero zdjęć jej przez miesiąc! (ha ha)
Stary 2014-11-13, 18:40   #3026
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Hej

Kurrccze jeszcze min 6 dni garowania w szpitalu buuuuuu
Od dzisiaj zaczynam serie kroplowek z żelazem. W końcu coś już wiem

Cała wstawiła na fb zdjęcie tych naklejek wielokrotnego użytku. No powiem Wam ze całkiem interesujace
Będzie dobrze. Zajmą się tam Tobą i napewno wyniki będą lepsze
Cytat:
Hej
dziękuję za kciuki, u gina wsio ok, chyba cc w poniedziałek nie będzie bo szyjka nadal zamknięta, przepływy ok
ale dla mojego spokoju przyjmie mnie na oddział juz we wtorek rano i będę stale monitorowana, jak coś to cc w czwartek
Bokeh- Leoś z 18 grudnia
Dobrze ,że wszystko ok
Cytat:
hej

No to czekamy na maluszka
Cytat:
My dalej nie mamy. Ale jak tak zachwalacie to myślę że kupię Darii na Mikołaja może.
Czy każda z Was ma Czereśniową??
I czy wszystkie dzieciaczki są tak bardzo zainteresowane tą książką?

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja też tak źle się czuję. Znowu od tyg nie ćwiczę

Lady, jak w pracy??? Nie wiem czy pisałaś.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-11-13 o 18:43
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 19:41   #3027
pstryczek84
Zakorzenienie

ooo,wizaz dziala

dziecko mi dzis nie spalo w dzien wiec grzecznie zasnelo o 18.20 czuje sie jak za czasow noworodkowych

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Czy każda z Was ma Czereśniową??
I czy wszystkie dzieciaczki są tak bardzo zainteresowane tą książką?
mamy lato i jesien jak narazie. lubi, najbardziej wyszukiwac rozne postacie,przedmioty itd. aczkolwiek ostatnio hitem jest zagroda dla traktorkow zrobiona wlasnie z ksiazek czeresniowe nadaja sie do tego idealnie

w ogole zauwazylam ostatnio ze od kilku dni K. wymysla SAM zabawy.
niedawno wlasnie zbudowal sobie zagrode z uchylanymi drzwiami z 2 czesci czeresniowej a dzis wyrzucil wszystkie zabawki z pojemnika i za pomoca sznurka juz przyczepionego do tego pojemnika podczepil sie do duzego traktorka i tak ciagnal traktorem ten pojemnik

Cytat:

o krcze, jakos nie moge zatrybic w jaki niby sposob jakis "plyn" ma pomoc w mowie...

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
No i stresa ogromnego, bo zostaje sama wprzedszkolu i zamykam je. Boję się, że o czymś zapomnę czy coś..
tez nie lubie takich sytuacji, jak wychodze ostatnia to pincet razy sprawdzam czy wszystkie okna pozamykane, czy wszystko z pradu odlaczone itd,

mika, linki do farmowych zabawek
te 2 kupie raczej bankowo
http://allegro.pl/piankowe-puzzle-do...772210840.html
http://allegro.pl/moja-pierwsza-nawl...732310929.html

i chyba to
http://melissadoug.strefamarek.alleg...oug.html#close
http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html

i zastanawiam sie nad farma
http://melissadoug.strefamarek.alleg...-and-doug.html
http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...entow-od-17-11 - str 30-31

http://www.auchan.pl/promocje/katalo...1/lista/ukryta - str 16-17
pomozcie z ta farma, ktora wybrac?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 19:59   #3028
s i l v e r
Zakorzenienie

Co myślicie o tym rowerku? W biedrze ma być.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg view.jpg (129,4 KB, 10 załadowań)
Stary 2014-11-13, 20:12   #3029
pstryczek84
Zakorzenienie

fajny ten rowerek bo 2w 1. ciekawe tylko jak z wykonaniem i jaka ma wysokosc co by dziecko nie jezdzilo kolanami po chodniku

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:19   #3030
misiaeel
Wtajemniczenie

silver my mamy ten rowerek fajny jest, Hania lubi na nim jeździć

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości