|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ++Mangowy wątek:D++
Naruto to się kończy już tyle chapterów... I to jeszcze śmiesznie zakończy na 699, zamiast 700.
I teraz Sasuke i jego zachowanie kojarzy mi się z Lelouchem z CG, że ktoś tam musi być zły to wszyscy się przeciwko niemu zjednoczą blahblah. I kurczę felek, mówi to nawet mądrze. Generalnie to lubię postać Saska, pewnie lwia część tych zasług przypada stosowi opowiadań z nim, więc trochę go usprawiedliwiam, bo część tego co gada to kompletny bullshit, a część ma sens. I strasznie ubolewam, że to z Sakurą to było genjutsu jedynie ![]() Takie pytanie, wie któś cóś, gdzie znajdę shojo skończone do poczytania? Wzięłam Ojou-sama wa oyome-sama i utknęłam bo nikt nie przetłumaczył 30 chaptera na angielski. Z braku laku jak się skończy Narutoł i może Bleach to wznowię Karneval albo jeszcze śmieszniej, Fairy Tail |
|
|
|
|
#2432 | |||||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dzięki, luknę
Cytat:
Jestem ciekawa, jaką Pluto zrobią Chociaż ja kocham animację Sailorek, to często są straszne błędy, ale tu znalazłam wyjaśnienie - http://youkaiyume.tumblr.com/post/99...udget-argument [1=134ee42273c188326c7d135 a8ec6bae158ae6ed6_65555cb 7a917c;48412522]Ja wreszcie się wzięłam za Book of Circus A internetowo powrzucałam kilka tomów mang do koszyka, czekam tylko na wypłatę i finalizuję zamówienie [/QUOTE]Też miałam nadzieję na więcej odcinków, ale seria została ładnie zrobiona i zgrabnie zakończona. Cytat:
[1=134ee42273c188326c7d135 a8ec6bae158ae6ed6_65555cb 7a917c;48426046]Kilka tomów Kuro, jeden Ludwika i Berserka ![]() A Ty co chcesz kupić? W ogóle powiem Wam, że co jak co, ale Kuroshitsuji już nie jara mnie tak jak w wieku nastu lat :< Podoba mi się, ale już bez szału, no. Naruto też stracił dla mnie swoją magię, przestałam go czytać już z kilka miesięcy temu, a tu się okazuje, że niedługo ostatni chapter wychodzi:P Szkoda, że nie udało mi się dociągnąć do końca [/QUOTE]Ludwik bardzo mi się nie spodobał Hah, mnie Kurosz ciągle jara ![]() Ja z Naruto nie jestem od początku - mam jakiekolwiek pojęcie od okresu, jak Sasuke był jeszcze zły i był z Taką. Resztę doczytuję sobie na wiki, forach. Cytat:
Karnevala czytałam jeden tom, luknęłam trochę anime i mi nie podeszło Tylko Hirato jest mega i podkłada mu głos pan od Sebcia z Kurosza Cytat:
![]() Cytat:
Sasuke też lubię i nie potrafię się na niego długo gniewać.Aaaa Sakurę to powinien zabić w najbardziej brutalny sposób, w jaki by potrafił
|
|||||
|
|
|
|
#2433 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja za to Sasuke lubiłam tylko na początku Naruto Potem już mnie zaczął lekko drażnić. A Sakura jest mi raczej obojętna. Podobała mi się bardziej na początku shippudena, potem znowu jej coś forma spadła. Ale nie wypowiadam się za to co się dzieje teraz, bo nie jestem na bieżąco z chapterami.
Edytowane przez 134ee42273c188326c7d135a8ec6bae158ae6ed6_65555cb7a917c Czas edycji: 2014-10-09 o 09:38 |
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam Sasuke zawsze lubiłam, ale moją największą miłością i tak jest Kakashi
![]() Poczytałam sobie znowu serie Kuroneko ![]()
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Czarna owca
|
Biorę się w końcu za ostatnie odcinki trzeciej serii Kurosza
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Sasek po prostu ma miejsce w moim serduszku, czasem jak chora jestem z gorączką to ofc fanfiki układam w głowie sobie z nim, tak. Kakashi też jest ciekawą postacią, szczególnie z ichaicha paradise <3
Zaczęłam psycho passa II, bo luby przetłumaczył to się pochwalił i pokazał. Nadal Akane jest głupia, jak widać. Mam wrażenie, że dropnę w połowie te serie. Ktoś wie ocb z odcinkiem 0 nowego Fate? Bo nie wiem czy mam to potraktować jako specjala czy jako pierwszy odcinek, a na malu musi być wszystko ładnie zapisane |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() I jak? ja prawie ryczałam na końcu ostatniego odcinka.
|
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
A oglądałyście film Kuroshitsuji?
|
|
#2441 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Ja nie, ale się zbieram
jest może na animetake czy gdzieś indziej?Cytat:
ale mnie strasznie wzruszyła scena jak szli do tego nieba, w mandze nie dodali takiego smaczka
|
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że jest na zalukaj, bo tam oglądałam
Podobał mi się a szczególnie moment w 35 minucie (jak siedzą przy stole) Dalej opowiadać nie będę ![]() Naprawdę dobrze zrobiony, aktor grający Sebcia
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie można kupić mangi taniej niż na yatta?
![]() Czytała któraś z was mangę "Opowieść Panny Młodej", "Alicja w Krainie Serc"?
|
|
#2444 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2446 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNYYYYYYYYYY!!!!!! !!!!!!!!!!!!
http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...95ab34eead.jpg Co to za manga?!@??!?1
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio to takie trudne? "?!@??!?1" |
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie znowu zawitała paczuszka
Tak, chwale się
|
|
#2450 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiat i Gwiazda oraz Egzorcyzmy Marii - to z mang
A zamówiłam też komiksy Kleksa - nareszcie je mam, na nich sie wychowałam a mama nie chciała mi ich dać wiec musiałam kupić
|
|
#2452 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
ale ,,Kwiat i Gwiazda'' mnie zawiodło, liczyłam na coś ostrzejszego a to takie no, mdłe ![]() Jak tam Dziewczyny po zakończeniu ,,Naruto''? ![]() Jeszcze chciałam dodać, że dla mnie przemiana Sailor Venus miażdży i jest chyba najlepsza |
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Wlazłam na wątek, bo myślałam że to wątek o firmie Mango od telezakupów
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Konto usunięte
|
Na Kulturalnym?
![]() Mnie Naruto rozczarował, chodzi o te pary bohaterów, no nie, a może to dlatego, że Sasuke musiał przedłużyć ród Uchiha
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie oglądałam ani nie czytałam Naruto
Za to teraz oglądam Bleach Kiedyś myślałam czym się tak jarają a teraz sama się jaram Białasek jest najlepszy
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspoileruję na wsio wypadek, chociaż do tego czasu to już chyba każdy to chciał przeczytał.
Mnie raczej zabolał fakt, że Sakura przeżyła i miała dziecko z Sasuke, który zapłodnił ją chyba tym stuknięciem w czoło. Reszta tych paringów jest even, chociaż można było lepiej. Za to dzieci Naruto będące KLONAMI to najsmutniejsza rzecz ever. No i nie sądziłam, że Naruto po dorośnięciu okaże się takim kretynem, że zaniedba dziecko na rzecz innych osób i zafunduje mu po trochu podobne dzieciństwo, jakie sam miał. Przykre takie. |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać jakiegoś dłuższego wolnego - moja lista tytułów do obejrzenia/przeczytania wciąż rośnie
|
|
|
|
|
|
#2458 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Cytat:
Sakury nienawidzę ![]() Co do dorosłego Naruciaka to mam takie same odczucia. Cytat:
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2014-11-13 o 19:03 Powód: Literówka |
|||
|
|
|
|
#2459 |
|
Konto usunięte
|
Ja pomyślałam o Hichigo (biały jest)
kochałam go, choć całą Espadę też.Sakury właśnie nie lubię, dlatego... wiadomo. Ja czytam manhwę Noblesse <3 |
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz czekam, żeby tylko Bleach się skończył, bo Kubo jak zwykle rzuca coraz dziwniejszymi i głupszymi rzeczami, czytam już chyba tylko z przyzwyczajenia i nadziei, że w kadrze pojawi się Renji.
Poleci ktoś mangę, jakieś dobre shojo romansidłowe? Stawiam bardziej na kreskę niż plot, raczej zwykły romans niż haremówki, ecchi raczej wolałabym nie. Coś przestali tłumaczyć obecnie czytane przeze mnie, a mam doła i brak chęci robienia czegokolwiek, więc takie odmóżdżanie romansidłem bardzo wskazane. Wyszła trzecia kinówka Madoki, mimo że zła na TŻ'ta jestem to trzeba sie zmotywować i razem obejrzeć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

ja prawie ryczałam na końcu ostatniego odcinka.