![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Dziewczyny ja zamówiłam jeden alles i 75 był jak 85 bo był tak rozciągliwy. Najlepiej na mnie leży taki jeden kupiony w esotiq usztywniany i w nim chodzę a teraz kupilam ten triumph szmaciany z fiszbiną i jest wygodny bardzo. Kiedyś kupiłam 2 z damy kier po 60 i 80 zł ale żrą mnie strasznie...
#542 |
Zadomowienie
|
a nie, u Ewy coś taniej się zrobiło, ale 170-180 zl to dalej sporo
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Mlebidakin dobrze ze z szyjka ok
i maly rosnie ![]() MaamaaZuzi ona chyba zapomniala ze Ty juz jedno dziecko masz ![]() i nie pochwalilam twoim polspiochow hehe maladT wieszaj pranie,nie moze sie kisic w pralce hope a maja tam duze rozmiary tych stanikow z alles? zapodasz tego sprzedajacego albo jakis link?popatrzyla bym sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
migotko mi właśnie obwód pod biustem urósł bo Mała się rozpycha.
Ja boję się zamówić na allegro czy gdziekolwiek bez dotykania ich.. dzisiaj mierzylam kilka i albo szelka za wąska, albo za twarda, albo żre, albo fiszbina tak wykończona że żre, albo kształt miseczki nie ten... chyba z 15 moich rozmiarow mierzyłam i tylko jeden był wygodny.. Ja już ze stanikami tak mam że musza byc jak druga skóra
#545 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() No u mnie nie ma chyba czym się chwalić. Ciśnienie było znowu wysokie. Przepływy dalej złe. Naduśka waży 1063g. Nie jest taka ciężka jak te chłopy ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
lui super ze wyniki glukozy takie dobre
nie chce mi sie jechac samej po wyniki ale zapomnialamw ziac do wypisania upowaznienia dla tz-eta ![]() duszona ja mam moze maly biust,ale tez raczej musze oblukac,ale juz kilka razy kupilam tak ze w sklepie bylo ok a po noszeniu caly dzien masakra jakas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
Duszona - ja mogę polecić staniki Gorsenia i Kris Line - dobrze wykonane, dopasowane do większego i cięższego biustu, ale fakt - zawsze lepiej pomierzyć bo rózne modele różny kształt piersiom nadają czasem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
emdziku i nic nie piszesz jak bylo?
jak znow zle?a co powiedzial lekarz? |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Emdzik a Ty jakieś leki bierzesz?
dla Małej te przepływy są niebiezpieczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
emdzik nie jest zle
![]() ten mial za luzny obwód ![]()
![]() |
#552 |
Konto usunięte
|
Ja polecam staniki hm
Kosztują koło 50 pln i są super Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Madziula i co z tymi przeplywami, cos na nie dostalas, co powiedzial lekarz ?
<tuli> patrzac po wadze to przyrasta mala dobrze, wiec te przeplywy na co wplywaja ?
#554 |
Wtajemniczenie
|
Poczytuję was dziewczyny, ale nie mam sił pisać. Źle się czuję a jeszcze net mnie wywala
![]() Emzik ![]() Mlebi tak samo ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Oglądam na TLC porody, babka ma czworaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
az wlaczylam porody
![]() ale fajna polozna, co jej ta szmate dala do ciagniecia ![]() jeju az nie wiem,czy ogladac po reklamie heh myslalam sobie,ze oo jak fajnie, pewnie super przeciwbole dostala taka cicha jest, a tu jeszcze komplikacje grrrrrrrrr
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-13 o 19:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Ona może powiedzieć, że jest duża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
no u mnie to nie w pralce a w misce pol dnia czeka
![]() az przełącze i chwile poogladam
#558 | ||
Zakorzenienie
|
powiedzmy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bo jeśli nie połyka płynu to również będzie miało problemy z połykaniem mleczka po urodzeniu, a to się nieczęsto zdarza. takie moje zdanie, ale co logopeda to co innego ![]() Cytat:
![]() Moja mała też jeszcze poprzecznie ułożona, dziś mamy 28 tc i 2 dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
ja z lenistwa nie wlaczylam prania, moze jutro rano jak maz pojdzie do pracy to wstawie, powiesze przed wyjsciem do mojej psiapsióły od bliźniaków bo jade do niej na poranna kawe o 11
![]() ![]() a pozniej wroce, zrobie obiad i na 19 jade do przyjaciolki mojej kochanej ![]() ![]() ![]() Logoasia fajnie, że piszesz ![]() ![]() jeju niepotrzebnie to ogladalam ałaaaaaaaaaaaaaa ile krwi ;/ lozysko na dole- jak moje nie no teraz to mam aż dreszcze jaka rzeźnia jakby nie mogli tego w jakimś znieczuleniu zrobić
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-13 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
to moja druga pralka dla małej Dzidziusiem... jeszcze została tona rzeczy... z 5-6 pralek... chyba sie zabije zanim to wypiore i wyprasuje
#562 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś wstawiłam pranie a mąż powiesił. Teraz piecze ciasto, mój czołgista jeden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,juz od dluzszego czasu mialam o to pytac,rzeczy dla dzidziusiow jak juz teraz pierzecie to normalnie do komody czy szafy dajecie?
czy jakies przechowywanie inne co by sie nie zakurzylo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
ja normalnie robie do szafy i juz potem po prasowaniu co jutro zrobie nie bede nic z nimi robic... az tak sie u mnie nie kurzy by je prac co chwile
#565 |
Wtajemniczenie
|
Aga nie bądź taka strachliwa. U ciebie jak nadal będzie przodujące to cc będzie. Jejku! Nie wyobrażam sobie jak jej się mieściły te dzieciaczki.
Mala mnie to też przeraża. Dobrze,że nie da się wyprać wszystkiego na raz bo bym się pocięła mydłem w płynie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Kasia trzymam kciuki, żeby Kamillomsię obrócił, a generalnie to gratuluję wizyty
![]() Mlebi suuuper, że z szyjką wszystko ok ![]() Duszona serio? u nas jest promocja w Carrefour na Jelpy, nawet teraz byliśmy z mężem i jemu pokazywałam! Widzę, że dość ciekawy temat dzisiaj poruszałyście ![]() ![]() My dzisiaj w SR o porodzie w wodzie i immersji wodnej. no powiem Wam, że suuuuper sprawa. KrocE się rozciąga, zero nacinania, fajnie fajnie. Tak można rodzić. Jak ktoś ma możliwość to ja bym się na jego miejscu decydowała! Ja wybrałam jednak szpital, w którym jest tylko możliwośc tej immersji wodnej, ale to też dobra sprawa. A tak na szybko jeszcze, bo idę się kąpać. Złożyłam właśnie skargę na panią "diabetolog"! A co, płacę to niech ją postraszą i ustawią! Jutro mam dostać termin do dietetyka, mam nadzieję, że będzie to ktoś kompetentny! Do potem dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
No i się poryczałam :'(
Buu ja piorę,prasuję i do komody,ale przykrywam jeszcze poszewką. Tk w razie w,dmucham na zimne. |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Buu ja ubranka w poszewkę i docelowo na półkę
![]() U mnie to jest to że wiedzą że mam dziecko, ale Zuzka była grzeczna, mieszkałam z mamą i zawsze mogłam przepchnąć wózek :P I dlatego nie wiem co to jest mieć dziecko. Moja mama stwierdziła że moja siostra po miesiącu już wie a ja nigdy tego nie zasmakowałam, cała ich teoria. Niech tak będzie i wiecie życzę sobie żeby z Magdą było podobnie :P
#569 |
Zakorzenienie
|
Buu, ja specjalnie kupiłam komodę, do przechowywania dzieciowych ciuszków
![]() Aga, pamiętasz? Przecież robiłaś test, że ciąży się nie boisz i przejdziesz ją szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
W środę mam ostatnie pomiarowe usg
![]() A jutro 30 tydzień aaaaa ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Alunia nie płakusiaj ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.