Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 05:40   #421
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Miednicowe czyli ze dzidzia jest dupką do dołu czyli leży w poprzek sobie... od lewej do prawej np. U mnie w pierwszej ciąży Maja od połowy ciąży już wisiała jak nietoperek głowką w dół czyli położenie główkowe. Ale wiadomo ma czas jeszcze zeby się odwrócić

Ps: jeśli można to poprosze na pierwszej stronie mi wpisać że synusia bede miec
Kochana gratuluj chłopca napisz mi PW
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
No to po wizycie !! dzidzia super zdrowiutka, pięknie rośnie a to o co się martwiłam czyli wyniki mam dosłownie idealne, jak nigdy nic nie odstaje od normy Dzidzia bardzo się ruszała i trudno było jakkolwiek ją uchwycić, nawet pani doktor mówiła, ze ruchliwe jest, machało rączkami, klaskało. Waży już 163 gramy, a co do długości ze względu na to, że tak się ruszało nie dało się pomierzyć Co do płci, pani doktor przypuszcza ( oczywiscie tak się ruszało, że trudno było coś zobaczyć ) ale podobno udało jej się uchwycić coś i tż dostał zdjęcie więc on wie a ja nie i kurde chyba chce wiedzieć !!!
Co do połówkowego powiedziałam, że chcę iśc do tego i tego lekarza to powiedziała, że bardzo dobrze, że on jest u nas najlepszy więc super tak to chyba wszystko, rozwija się prawidłowo wyprzedza o 1 dzień czyli w normie kamień z serca, idę was nadrabiać
super, że z dzidzią wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Bird Tak, mam niedoczynnosc tarczycy stwierdzona na poczatku tego roku, i brałam przed zajsciem w ciaze juz euthyrox, potem mi sie w ciazy wyniki zmieniły w kierunku nadczynnosci szły i odstawił lekarz hormon, no a dzis sie okazało ze znów jestem na granicy niedoczynnosci. Takie wahania mam, ale ponoć to sie zdarza w czasie ciąży często, dlatego raz na miesiac kontrola konieczna. Przepisał mi dodatkowo wit D i jod.

Ja tez nie widze kurcze niektórych waszych zdjec, cos z wizazem pewnie znow.
to powiem Ci, że jestem w szoku, że odtsawił Ci leki... Mój gin-endo nie zmniejszał dawki jak wpadłam w prawie nadoczynność, bo sam mówił, żę w I trymestrze TSH szaleje, a z dwojga złego lepsza nadczynność niż niedoczynność

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A nie mówiłam z tym rutinoscorbinem, ze nie nalezy sie go bac? A tej nospy to duze dawki co? A my tu sie boimy czy jedna od czasu do czasu nie zaszkodzi...
ja się nie boję - zawsze jak boli, biorę nospę
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Nie no weź
Nie strugaj pawiana i pisz nam kto tam w brzuszku siedzi
Gratki zdrowego maluszka

Moja lekarka też podaje teorię o jednej warstwie więcej

Ja w pępku mam 103cm
a Ty znów avatara zmieniłaś

A ja wczoraj pakę ciuchów wylicytowałam. Wiekszość 0-3, więc już w tym romiarze nic nie będę kupować, bo dostanę jeszcze pełno ciuchów w spadku

Wszystkie zmiany typu - płeć, data wizyty, imię malucha napiszcie mi na PW - nie jestem w stanie ogarnąć tego na wątku, a dziś w wolnej chwili będę aktualizować wszystko

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:35   #422
Nati_kk
Zakorzenienie

Witam się i uciekam na zajęcia

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:38   #423
violka848
Zakorzenienie

kordelka85 dzięki za odpowiedź czyli letniaki też nam się przydadzą Lubię dzieci w samych bodach

gosiak512 Mam nadzieję że dopasuję intuicyjnie, bo doświadczenia brak Metodę placuszek myślę że wykorzystam

Madison Mój lekarz to mało co podaje dopóki nie zadam mu pytania

A jak się ma długość urodzeniowa rodziców do wielkości urodzonego szkraba? Ja mierzylam 54 cm i Tż tak sami i ważylośmy po 3400 czy niunia będzie miała podobnie czy niekoniecznie?

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-14 o 06:51
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:53   #424
Rina
Rozeznanie

Dzień dobry
Ehh ja znowu nie mogę spać,drugi dzień z rzędu jesteśmy u szwagra, trochę pogadaliśmy wczoraj, poszliśmy spać o 1, a ja 6.30 i po spaniu...
Dziewczynom 'wizytującym' gratuluje udanych wizyt! rosario-grunt, że wszystko w porządku, Mirelko gratuluje chłopaka
Hanka-cieszę się, że już poczułaś kopnięcia-ja nadal czekam cierpliwie.

Ehh nadrobić Was to zawsze jest ciężkie zadanie

Któreś pisały o kotach (przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać)- u Nas w domu to ja jestem kociara, mój M w życiu nie miał do czynienia z kotami, podobnie jego cała rodzina.Po zakupie pierwszego ja wiedziałam, że będzie i drugi a M, twierdził, ży nigdy w życiu, chyba, że Maine Coon właśnie.Ale ti ja z kolei, nie byłam przekonana.Potem M wyjechał na pół roku i z daleka sam mi podpowiedział drugie Futro i tak mamy dwa, a od miesiąca kociarzami zostali męża brat z żoną
Właśnie u nich jesteśmy i nareszcie poznałam to małe cudo-mają szkockiego folda krótkowłosego.Cudny 4-miesięczny maluch

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Sonia-chciałam Ci polecić dwie fajne księgarnie internetowej bonito i AROS. Mają przystępne ceny, często ciekawe promocje i w miarę sympatyczne ceny przesyłek.

Dziewczyny brzucho jak mi wyskoczyło 2 dni temu tak z dnia na dzień coraz większe przerzuciłam się na smarowanie dwa razuy dziennie już. Aktualnie używam ziaji-bo ten temat też poruszałyście-wcześniej miałam oliwie z rossmana.Bardziej podeszła mi oliwka, miałam wrażenie, że moja skóra po niej jest bardziej nawilżona, napięta. Po ziaji do niej wrócę

Przesyłam pozdrowienia z pięknego Trójmiasta

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:53   #425
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Witajcie.
Gratulacje udanych wizyt i special for Mirelka -synus będzie mamuni
Dziś na 9:30 wizyta u ginekologa,badanie na fotelu, wywiad,ważenie, omówienie wyników i cd. L4. Za 5 dni usg i już nie mogę się doczekać
Co do kociaków to u Nas od czterech lat mieszka Priya kotka rasy Neva Masquarade i jest najcudowniejszym pieszczochem ever.
Teraz jak pojawi się Kacper będzie dzielić z nim pokój ponieważ całkiem pokaźny drapak stoi w jego pokoju.
Rina teraz już coraz szybciej brzusio będzie rósł.Ja z Mustelli przerzuciłam się na Elancyl, lepsze nawilżenie i szybciej się wchłania.

Miłego dnia "brzuszki"

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2014-11-14 o 06:59
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 06:58   #426
madelinem
Zadomowienie

hej
gratuluje udanych wizyt.
ja bym nie wytrzymala z niewiedza o plci.

szkoda ze nie widac reszty zdj. jak wyslalam to byly :-/ wrzuce pozniej.

zle mi sie spi w nocy, masakra jakas.

jade dzis zapdrowadzic auto do kechanika. wymiana opon i hamulcow. mam nadzieje ze duzo.nie zedrze.....

milego dnia

Wysłane z mojego GT-S5570
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:00   #427
gosiak0512
Zakorzenienie

Wpadlam powiedziec hejka i lece
SONIa potwierdzam w arosie fajne ceny ostatnio u nich michalakowa sobie zamawialam

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 07:16   #428
boleczka93
Zakorzenienie

Dzien dobry
Odprawilam M do pracy i leze, ogladam DDtvn i ide chyba zjesc parowki
Buzi wszystkim brzuchatkom
Aha i SONIA znowu sie snilas

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2014-11-14 o 07:17
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 07:37   #429
madzixx88
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ledwo wstalam...

Zmierzylam sie przed chwila i :
W pepku 79 cm
W najszerszym miejscu 82 cm

Ale wieczorem jest wiekszy brzuszek
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:05   #430
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

a Ty znów avatara zmieniłaś
[/SIZE][/COLOR][/B]
To się nazywa avataroholizm i widocznie cierpię na tę przypadłość więc proszę o zrozumienie
Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
kordelka85 dzięki za odpowiedź czyli letniaki też nam się przydadzą Lubię dzieci w samych bodach

gosiak512 Mam nadzieję że dopasuję intuicyjnie, bo doświadczenia brak Metodę placuszek myślę że wykorzystam

Madison Mój lekarz to mało co podaje dopóki nie zadam mu pytania

A jak się ma długość urodzeniowa rodziców do wielkości urodzonego szkraba? Ja mierzylam 54 cm i Tż tak sami i ważylośmy po 3400 czy niunia będzie miała podobnie czy niekoniecznie?
Hmmm z tą wielkością dziecka to jest różnie.. Ja donoszona i ur w terminie ważyłam 2200g i miałam 49cm mój R za to ważył 3300 i miał 54cm. A nasz synek w 39t 6d 3850g i 54cm
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:05   #431
gosiak0512
Zakorzenienie

chłopaki w szkole więc mam wolną chatę do 14.30
teraz kawka stygnie i tabliczkę czekolady ogarniam
i czekam na paczkę z ubrankami bo dzis będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 08:10   #432
_Madison_
Zadomowienie

Miłego dnia!

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Dostanę kasę za łóżeczko spowrotem w ciągu 14dni
Super
A to niebieskie wyśle w poniedziałek.

Któraś z Was pytała czy z pościelki jestem zadowolona, więc napiszę, że ciężko powiedzieć bo dotykałam jej tylko w opakowaniu. Nie wyjmowałam całości bo narazie jeszcze nie mam zamiaru jej prać. Materiał wydaje się porządny, jak za tę cenę to ja jestem zadowolona

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Dziewczyny w biedronce mają pyszny napój pomarańczowy z edycji limitowanej pamarańcza z nutą piernika :p
Mniam
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:10   #433
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA wpadaj mam zapas bo ostatnio chodzil za mna choc nie zdrowy ale pycha
I dziewuszka dla mnie zarezerwowana Ty masz chlopiecy brzus :p

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

HANKA jutro zobacze o czym to jak moja tematyka to zamowie
Nie nie ja chce coreczke :-(

Cytat:
Tż mnie zadziwił. .. powiedział że już może zaczniemy kupować ubranka dla dzidzi. Wow. Usg działa cuda.

hehe stalo sie to dla niego realne od kiedy zna plec

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
A ja sie przebudzilam i nadrabiam

Mirelka-gratuluje synka

Rosario-super, ze na wizycie ok ja bym nie wytrzymala ze swiadomoscia, ze tz wie a ja nie

Sonia-ale apetyt! ja mcchickena uwielbiam wez bo mi slinka cieknie...:p

---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

Odnosnie choinki to my jakos kilka dni przed wigilia ubierzemy
W zeszlym roku byly nasze pierwsze wspolne swieta-jako narzeczenstwo i mielismy mala, zywa choineczke dwa lata temu nie bylo, bo jeszcze nie mieszkalismy razem i w sumie to byly poczatki naszego zwiazku. Razem jestesmy 2 lata, w tym juz pol roku po slubie jak to mowia-milosc od pierwszego wejrzenia

Dom dekoruje na poczatku grudnia, na Mikolajki juz sa ozdoby, wisi skarpeta na prezenty itd u mnie w domu rodzinnym mocno czulo sie te atmosfere przedswiateczna i tak samo robie w swoim domku

---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ----------

Wlasnie wcinam nalesniki z jablkiem z biedronki plus cukier puder ale pycha! 3 w nocy :P
I koniec swiata-ogorki kiszone mi zaczely smierdziec

i ja bym tam szybko slubik chciala hehe.;*

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ehh ja znowu nie mogę spać,drugi dzień z rzędu jesteśmy u szwagra, trochę pogadaliśmy wczoraj, poszliśmy spać o 1, a ja 6.30 i po spaniu...
Dziewczynom 'wizytującym' gratuluje udanych wizyt! rosario-grunt, że wszystko w porządku, Mirelko gratuluje chłopaka
Hanka-cieszę się, że już poczułaś kopnięcia-ja nadal czekam cierpliwie.

Ehh nadrobić Was to zawsze jest ciężkie zadanie

Któreś pisały o kotach (przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać)- u Nas w domu to ja jestem kociara, mój M w życiu nie miał do czynienia z kotami, podobnie jego cała rodzina.Po zakupie pierwszego ja wiedziałam, że będzie i drugi a M, twierdził, ży nigdy w życiu, chyba, że Maine Coon właśnie.Ale ti ja z kolei, nie byłam przekonana.Potem M wyjechał na pół roku i z daleka sam mi podpowiedział drugie Futro i tak mamy dwa, a od miesiąca kociarzami zostali męża brat z żoną
Właśnie u nich jesteśmy i nareszcie poznałam to małe cudo-mają szkockiego folda krótkowłosego.Cudny 4-miesięczny maluch

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Sonia-chciałam Ci polecić dwie fajne księgarnie internetowej bonito i AROS. Mają przystępne ceny, często ciekawe promocje i w miarę sympatyczne ceny przesyłek.

Dziewczyny brzucho jak mi wyskoczyło 2 dni temu tak z dnia na dzień coraz większe przerzuciłam się na smarowanie dwa razuy dziennie już. Aktualnie używam ziaji-bo ten temat też poruszałyście-wcześniej miałam oliwie z rossmana.Bardziej podeszła mi oliwka, miałam wrażenie, że moja skóra po niej jest bardziej nawilżona, napięta. Po ziaji do niej wrócę

Przesyłam pozdrowienia z pięknego Trójmiasta

dzieki ja z matrasa bralam bo M mi odbierze ksiazki na miejscu

Cytat:
Wpadlam powiedziec hejka i lece
SONIa potwierdzam w arosie fajne ceny ostatnio u nich michalakowa sobie zamawialam

dziski mi M na miejscu odbierze dlatego bralam w matrqsie a tez tanio maja,bo ksiazki byly na promocji

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Odprawilam M do pracy i leze, ogldam DDtvn i ide chyba zjesc parowki
Buzi wszystkim brzuchatkom
Aha i SONIA znowu sie snilas

kochana co Ci sie snilo?
Moze robilas mi pazurki?

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ledwo wstalam...

Zmierzylam sie przed chwila i :
W pepku 79 cm
W najszerszym miejscu 82 cm

Ale wieczorem jest wiekszy brzuszek

brzunio! No tak, wieczorem po jedzonku rosnie

Cytat:
Miłego dnia!
milego!
Madison smutna jestes? I avek zginal :-(
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:11   #434
asia1206
Raczkowanie

Witam serdecznie-bez bicia przyznaję się,że od jakiegoś czasu Was podczytuje i postanowiłam coś o sobie napisać-tak jak i Wy spodziewam się dzidziusia w kwietniu 2015-21.04
Mieszkam sobie z mężem i synkiem(7 lat) w Wielkopolsce,mam 30 lat...co jeszcze?Pragnęłam dziewczynki a ostatnio na Usg lekarz powiedział,że raczej będzie chłopczyk-po pierwszym szoku wiem,że jednak chłopca pragnę bardziej bo jak to mój Tż powiedział Królowa może być tylko jedna
Ciąże od samego początku znosiłam okropnie w porównaniu do poprzedniej-mdłości,wymioty,omdlenia, kiepskie wyniki...nadal nie jest najlepiej ale już ''odpoczywam'' na L4,co do wagi to już jestem 4 kg na plusie-ale startowałam z wzrostu 160 cm i wagi 42 kg(taka ''uroda'') w najszerszym miejscu na brzuszku mam 78 cm i jest on już bardzo widoczny,ruchy synka też odczuwam od 14 tc-jednak wczoraj to przeszedł sam siebie bo mimo,że od kawy mnie odrzuca zrobiłam sobie bo ciśnienie miałam 78/50 i malutki tak mnie kopnął,że aż się wystraszyłam(pierwszy raz dostałam mocnego kuksańca wysoko po prawej stronie brzuszka)
Co do imienia to pierworodny jest Mikołaj a maluszek będzie Wojtusiem
Miłego dzionka

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:14   #435
soniuska
Zakorzenienie

HEj Asiu, gratuluje i witam!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 08:18   #436
_Madison_
Zadomowienie

NATI - bardzo Cię przepraszam za olanie prośby o link do pościelki
Już się poprawiam są też zestawy z większą ilością elementów. Ja akurat brałam same powłoczki bez ochraniacza bo do turystycznych łóżeczek jest mi on zbyteczny.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4757977688
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:18   #437
gosiak0512
Zakorzenienie

ASIA witaj!

Stary 2014-11-14, 08:20   #438
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie-bez bicia przyznaję się,że od jakiegoś czasu Was podczytuje i postanowiłam coś o sobie napisać-tak jak i Wy spodziewam się dzidziusia w kwietniu 2015-21.04
Mieszkam sobie z mężem i synkiem(7 lat) w Wielkopolsce,mam 30 lat...co jeszcze?Pragnęłam dziewczynki a ostatnio na Usg lekarz powiedział,że raczej będzie chłopczyk-po pierwszym szoku wiem,że jednak chłopca pragnę bardziej bo jak to mój Tż powiedział Królowa może być tylko jedna
Ciąże od samego początku znosiłam okropnie w porównaniu do poprzedniej-mdłości,wymioty,omdlenia, kiepskie wyniki...nadal nie jest najlepiej ale już ''odpoczywam'' na L4,co do wagi to już jestem 4 kg na plusie-ale startowałam z wzrostu 160 cm i wagi 42 kg(taka ''uroda'') w najszerszym miejscu na brzuszku mam 78 cm i jest on już bardzo widoczny,ruchy synka też odczuwam od 14 tc-jednak wczoraj to przeszedł sam siebie bo mimo,że od kawy mnie odrzuca zrobiłam sobie bo ciśnienie miałam 78/50 i malutki tak mnie kopnął,że aż się wystraszyłam(pierwszy raz dostałam mocnego kuksańca wysoko po prawej stronie brzuszka)
Miłego dzionka
Witaj
I gratuluję syneczka drugiego.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:23   #439
soniuska
Zakorzenienie

Madison sliczne te poscielki
Stary 2014-11-14, 08:24   #440
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Madison sliczne te poscielki
A dziękuję
Mi też się podobają. Fajny materiał, a i cena ne zabiła
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:25   #441
soniuska
Zakorzenienie

To ja wstaje z lozka,ogarne sie i szybko musze z psiakiem wyjsc i do miesnego zajsc po miesko na jutro..
Nic mi sie nie chce dzis. Ogarne dom i doczytam crossa bo obiad na dzis jeszcze mam. Oczywiscie stale bede zagladac;*

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
A dziękuję
Mi też się podobają. Fajny materiał, a i cena ne zabiła
Zamowilabym,ale wstrzymam sie kochana trzymaj link bo bede Cie o niego jwszcze prosic
Stary 2014-11-14, 08:26   #442
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
chłopaki w szkole więc mam wolną chatę do 14.30
teraz kawka stygnie i tabliczkę czekolady ogarniam
i czekam na paczkę z ubrankami bo dzis będzie
Oo no to czekamy na relacje foto jak przyjdzie paczka
Kurcze tak mnie korci zeby dzisian sie wybrac na jakies lowy ale nie wiem czy mi sie uda..

Cytat:
kochana co Ci sie snilo?
Moze robilas mi pazurki?

Nie nie pazurki, jakis oboz czy cos w tym stylu, juz nie pamietam dokladnie :P

Cytat:
Miłego dzionka
Wiatmy wsrod kwietniowych mam gratulacje 2ego synka

a ja leniuszkuje w lozku poki jeszcze moge

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:27   #443
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
To ja wstaje z lozka,ogarne sie i szybko musze z psiakiem wyjsc i do miesnego zajsc po miesko na jutro..
Nic mi sie nie chce dzis. Ogarne dom i doczytam crossa bo obiad na dzis jeszcze mam. Oczywiscie stale bede zagladac;*

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Zamowilabym,ale wstrzymam sie kochana trzymaj link bo bede Cie o niego jwszcze prosic
Spoko będę miała zapisane w aukcjach kupionych
A jak się przeterminuje to raz dwa zmajdzie się u użytkownika nowy

Dziś w końcu lalka Natalki przyjedzie. Uff.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:29   #444
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Oo no to czekamy na relacje foto jak przyjdzie paczka
Kurcze tak mnie korci zeby dzisian sie wybrac na jakies lowy ale nie wiem czy mi sie uda..

Nie nie pazurki, jakis oboz czy cos w tym stylu, juz nie pamietam dokladnie :P

Wiatmy wsrod kwietniowych mam gratulacje 2ego synka

a ja leniuszkuje w lozku poki jeszcze moge
Ja mialam strassny sen ze bylqm w ciazy,szlan na jakies zakonczenie do szkoly swoje a wiem ze prqcowalam (what the ...?) I wracam do domu ,a mial byc tam M i go nie bylo.. i w domu sciana pokryta krwia.. i nie widzialam ale wiedzialam ze ktos go zabil :-(
I potem byla stypa czy tan swieta..widzialam jego rodzicow zalamanych,ja upadlam na ziemie bo zemdlalam..nie moglam sie ogarnac i chcialam umrzec razem z nim ale wiedzialam ze nosze dziecko i nie moge..w ogoke cos jeszcze dom sie spalil.. straszny sen
Stary 2014-11-14, 08:36   #445
_Madison_
Zadomowienie

Ja dziś jakaś nieprzytomna jestem... Wczoraj do prawie 3 z R było
Normalnie po takiej przerwie to niczym młodzieniaszki tyle, że organizm już nie ten i ranko R ledwo z łóżka się ściągnął, a ja czuję się jak na haju...
Dziś w końcu z rogalem będę spała to zdam jutro relacje co i jak
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-14, 08:38   #446
asia1206
Raczkowanie

soniuska to jakiś horror a nie sen nie myśl już o tym

Pościele prześliczne,rzeczy również-a ja niczego nie kupuję bo nie musze-siostra ma parkę i mase lumpków więc poza łóżeczkiem i laktatorem będziemy wszystko mieli ... trochę szkoda mi szału zakupów ale i pieniądze się przydadzą więc nie wpadam w czarną rozpacz-czasami idę z młodym do Tesco i oglądam sobie te cuda-moje przyjadą z za granicy na święta więc chyba wytrzymam
_Madison_ z rogalem śpi się rewelacyjnie-ja od miesiąca mam taką dużą literę C i kocham ją miłością dozgonną...dzisiaj może i ja dołącze do ludzi na haju...ochote mam ale jak przychodzi co do czego to chce mi się spać...i weź tu człowieku zrozum kobietę

Nasze kochane serduszko

Edytowane przez asia1206
Czas edycji: 2014-11-14 o 08:41
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:47   #447
kamilove
Zakorzenienie

Hej :róża:

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Gratulacje udanych wizyt i special for Mirelka -synus będzie mamuni
Dziś na 9:30 wizyta u ginekologa,badanie na fotelu, wywiad,ważenie, omówienie wyników i cd. L4. Za 5 dni usg i już nie mogę się doczekać
Co do kociaków to u Nas od czterech lat mieszka Priya kotka rasy Neva Masquarade i jest najcudowniejszym pieszczochem ever.
Teraz jak pojawi się Kacper będzie dzielić z nim pokój ponieważ całkiem pokaźny drapak stoi w jego pokoju.
Rina teraz już coraz szybciej brzusio będzie rósł.Ja z Mustelli przerzuciłam się na Elancyl, lepsze nawilżenie i szybciej się wchłania.

Miłego dnia "brzuszki"

Pozdrawiam
Malinka

śliczny kotek ja teraz zaopatrze się właśnie w elancyl opinie ma super.

Cytat:
Miłego dzionka
Witaj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-14, 08:58   #448
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Tż mnie zadziwił. .. powiedział że już może zaczniemy kupować ubranka dla dzidzi. Wow. Usg działa cuda.
Hehe

Cytat:
Miłego dzionka

witaj jak fajnie, kolejna mamusią z podobnym terminem

Cytat:
Ja mialam strassny sen ze bylqm w ciazy,szlan na jakies zakonczenie do szkoly swoje a wiem ze prqcowalam (what the ...?) I wracam do domu ,a mial byc tam M i go nie bylo.. i w domu sciana pokryta krwia.. i nie widzialam ale wiedzialam ze ktos go zabil :-(
I potem byla stypa czy tan swieta..widzialam jego rodzicow zalamanych,ja upadlam na ziemie bo zemdlalam..nie moglam sie ogarnac i chcialam umrzec razem z nim ale wiedzialam ze nosze dziecko i nie moge..w ogoke cos jeszcze dom sie spalil.. straszny sen

co za horror :-(

Cytat:
Ja dziś jakaś nieprzytomna jestem... Wczoraj do prawie 3 z R było
Normalnie po takiej przerwie to niczym młodzieniaszki tyle, że organizm już nie ten i ranko R ledwo z łóżka się ściągnął, a ja czuję się jak na haju...
Dziś w końcu z rogalem będę spała to zdam jutro relacje co i jak
Uuu... Madison... Mnie po boli brzuch i tz stwierdził że ograniczamy do minimum.

Nie poszłam dziś do krwiopijcow bo mi się nie chciało, jutro albo w poniedziałek pójdę.
Zajadam michalki z wawelu i są pyszne :-D
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 08:59   #449
gosiak0512
Zakorzenienie

myśmy też wczoraj poszaleli trochę

SONIA ale sen! masakra

Stary 2014-11-14, 08:59   #450
_Madison_
Zadomowienie

Też bym zjadła michałka
BLACK - :p
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości