|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
A juz zaraz sie zacznie sezon na....................... ....... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Na co, Deli? czerwone newsy?:P
|
|
|
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3096 |
|
Lurker ;)
|
Ja pewnie wezme jakas ukladanke drewniana, marzy mi sie domek ale dla mnie cena zaporowa.
Az ciuszkow cos bierzecie, bo teraz tez beda ![]() Uroczyscie informuje, ze otrzymalam ostatni przelew z PUPu i juz wiecej nie bedzie sponsorowac mojego bezrobocia
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Slyszalyscie o Eryku Brodnickim z Rdm? jak nie chytra baba to taki pajac.
![]() oOOooo widze fajne ciuchy w lidlu beda, na pewno wezme spodnie
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-11-14 o 12:36 |
|
|
|
#3098 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Wczoraj zamówiłam, niby mi kupon zaliczyło, a dziś sprawdzam i mam anulowaną płatność
![]() Cytat:
A dlaczego tydzień? Ja po cesarce po 2 dniach wyszłam.Cytat:
![]() My też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobry jest. Pierdziołkę dziś kupiłam ![]() Cytat:
Cytat:
Przyszło mi zamówienie z arosa Oczywiście nie wytrzymałam i Michał dostał już jesień, noc dostanie na mikołaja. Mamy jeszcze pająki i mrówki, na razie nie obejrzałam nawet, ale zdam relację jak przeglądnę.Dziewczyny, te 20 zł z allegro to znów za wysyłkę, czy na następne zakupy? Debrah pytałaś co prawda mam dziewczynek co będą kupować w lidlu, ja mam chłopca ale też się napalam nia niektóre rzeczy
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mnie kusi by dac młodej puzzle jak z drzemki wstanie, ale jakoś się powstrzymam ;p
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
rany, Marsi ! za chwilę będziesz nam wrzucać fotę twojego cuda <3
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrozumcie mnie teraz o wszystko sie boje U nas tez noc masakra a jak chcesz dawac magnez objasnisz mi trochę My z Julkiem juz rozpoczęlismy Cytat:
Mam newsa Julo na 99% bedzie mial siostrę oglaszam konkurs na imię, a mial byc Borysek
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz jakiego mam stacha, oby tylko wszystko było dobrze
![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o magnez to nie mam pomysłu, nie jestem zwolennikiem suplementacji ale podpowiedziała mi znajoma która miała problem ze swoim synkiem chyba przez 3 czy 4 lata najlepiej jak zapytam pediatrę, nie znam specyfików dla dzieci |
|
|
|
|
#3105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję dzewczynki! Cytat:
- ciemne kakao - pestki dyni i słonecznika, sezam, (można zmielić i posypywać np kaszę, czy kanapki) - migdały i orzechy szczególnie nerkowce, brazylijskie i włoskie), (mleczka orzechowe! Michał koooocha!) - produkty zbożowe, - warzywa strączkowe, jak ciecierzyca czy groch, - żółty ser, - otręby, - ryby, na przykład dorsz i makrela, - szpinak.
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może.... Jagoda <3 moja druga bedzie Jagoda ![]() Marsi a ile Marinka waży mówili Ci teraz na wizycie??
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-11-14 o 13:48 |
|
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapisuje na listę
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
bokeh my jak przeprowadzaliśmy się do "dorosłego" łóżka to od razu na drzemki i noc z tym że przez pierwsze 3 - 4 tygodnie nowe łóżko stało na miejscu starego, Bartuś bardzo aktywnie uczestniczył w składaniu starego i skręcaniu nowego
mika GRATULACJE marsi jak też we wtorek na oddział jeśli nic sie samo nie rozkreci ale z tego co gadałam z moją gin to jest szansa że np by mnie właśnie już we wtorek podłączyli pod oxy, Wróciłam właśnie z godzinnego spacer, zna jeszcze któraś jakiś dobry sprawdzony sposób na rozkręcenie akcji porodowe?
|
#3109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Iffonka - sex ?
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprobuj jeszcze z herbatami: rooibos i kukurydziana - obie zawieraja zelazo, ale sa bez teiny i kofeiny. Zapraszamy
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam coś powiedzieć, jak mi się pięknie dzień zaczął
zawiozłam małego do przedszkola i potem skoczyłam na zakupy, otwieram auto i podchodzi do mnie pan: -dzień dobry pani- zaczepił mnie jak jakiś znajomy - odpowiadam dzień dobry, czy my się znamy? - nie, ale jest pani taka piękna,że mowię pani dzien dobry facet miał z 50 lat ale to nie o to chodzi, jeszcze nikt mnie tak nie potraktował, to naprawdę było sympatyczne hihih |
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
bokeh pewnie, ze kojarze. U znajomych na zywo ogladalam. Tez mi sie podobaja
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
W czym mialoby to pomoc? Sprobuj pod wieczor podawac herbate rooibos - na poczatku nieco uspokajala. Mnie sie wydaje, ze ten typ tak ma i lacze sie w bolu, bo i pod tym wzgledem Yae idzie w slady Leosia |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko dzięki
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To u nas dziewczynskich zainteresowan niemal brak; na tapecie sa samolot, helikopter, traktor i koparka |
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajoma miała też taki problem ale u nich w badaniach wyszedł niedobór magnezu |
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3118 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aaa, już wiem, ten magnez co się palił? Bokeh, ja kompletnie zapomniałam, żeś ty w Siemcach teraz gdybym pamiętała to bym się na kawę w środę wprosiła, 3,5h czekałam na 15minutową konferencję A wiecie, ile tam popiołu na Tuwimie teraz? szok! Bokeh, a Hanię będziesz może do mojej szkoły dawała? Cytat:
cudo Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle D. np. nie chce puzzli sorter w nosie ma Za to ona społecznie bardzo, i widzę, że w rodzaju zabaw do przodu - bawi się RAZEM z dziećmi, a nie obok. Wpływ siostry. Cytat:
Cytat:
nie wiem... BARDZO mi się ten domek podoba, może dla obu brać? ale jedno mnie zastanawia - wys. 27cm - to domku złożonego czy pudełka? bo jak już domku, to malizna! I mam OGROMNĄ zagwozdkę teraz przyszła mi tylko 1 hello kitty, już wyjaśniłam sprawę, czekam na zwrot kasy - ale w efekcie nie mam dla obu dziewczynek i chyba zrobię tak, że skoro A. na Mikołajki dostanie barbie, to D, dostanie helołkitkę i tyle. No ale z drugiej strony A. coś z hk też chciała...Cytat:
http://allegro.pl/akcesoria-do-domku...746952919.html http://www.epinokio.pl/product-pol-1...?rec=101002118 http://www.epinokio.pl/product-pol-3...?rec=101002117 Sam domek drogi, no ale na jego podstawie naprawdę można potem fajne prezenty robić ![]() noooo już niedługo! Robimy w ogóle zakłady, która następna w ciąży? Cytat:
Little, dla mnie też cena wysoka, ale patrzę jak na wspólny prezent. No i tak, Agatka wcześniej dostała od mamy chrzestnej mebelki drewniane do kuchni z jadalnią i do sypialni, mamy kilka laleczek evie, do tego też pietrowe łóżko, co prawda plastikowe, ale wielkościowo ok. I mam 2 komplety jeszcze po 10zł kupowane na wyprzach łazienka i salon, czyste drewno, ale mam akryle i mogę pomalować Cytat:
łaaaaa super Polecam Agatkę i Dorotkę i międzynarodowe, i nie oklepane, a jednocześnie nie jakieś rzadkie.
|
|||||||||
|
|
|
#3119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
A kwas foliowy tez nie bylby pomocny? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Do listy dopisuje: czerwone mieso, watrobka, mleko, suszona soja, wodorosty hijiki, ostrygi, ryz ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Ja dzis konsultowalam z kilkoma specjalistami Yae nie-spanie i nic nowego sie nie dowiedzialam. Zbilansowana dieta jest wazna. Czy Leos je ostatnio cos szczegolnie chetnie? ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48929014]eee jaki pożar? Aaa, już wiem, ten magnez co się palił? Bokeh, ja kompletnie zapomniałam, żeś ty w Siemcach teraz gdybym pamiętała to bym się na kawę w środę wprosiła, 3,5h czekałam na 15minutową konferencję A wiecie, ile tam popiołu na Tuwimie teraz? szok! Bokeh, a Hanię będziesz może do mojej szkoły dawała? cudo nic nie sądzę, tzn. miejsce mi jest totalnie obojętne, albo tatuaż ciekawy/ładny, albo nie ![]() nie robią w ogóle D. np. nie chce puzzli sorter w nosie ma Za to ona społecznie bardzo, i widzę, że w rodzaju zabaw do przodu - bawi się RAZEM z dziećmi, a nie obok. Wpływ siostry. ja bym stare won, żeby nie mącić dziecku w głowie nie wiem... BARDZO mi się ten domek podoba, może dla obu brać? ale jedno mnie zastanawia - wys. 27cm - to domku złożonego czy pudełka? bo jak już domku, to malizna! I mam OGROMNĄ zagwozdkę teraz przyszła mi tylko 1 hello kitty, już wyjaśniłam sprawę, czekam na zwrot kasy - ale w efekcie nie mam dla obu dziewczynek i chyba zrobię tak, że skoro A. na Mikołajki dostanie barbie, to D, dostanie helołkitkę i tyle. No ale z drugiej strony A. coś z hk też chciała...Mebelki fajne, a popatrz co w ogóle można dokupować potem: http://allegro.pl/akcesoria-do-domku...746952919.html http://www.epinokio.pl/product-pol-1...?rec=101002118 http://www.epinokio.pl/product-pol-3...?rec=101002117 Sam domek drogi, no ale na jego podstawie naprawdę można potem fajne prezenty robić ![]() noooo już niedługo! Robimy w ogóle zakłady, która następna w ciąży? Little, dla mnie też cena wysoka, ale patrzę jak na wspólny prezent. No i tak, Agatka wcześniej dostała od mamy chrzestnej mebelki drewniane do kuchni z jadalnią i do sypialni, mamy kilka laleczek evie, do tego też pietrowe łóżko, co prawda plastikowe, ale wielkościowo ok. I mam 2 komplety jeszcze po 10zł kupowane na wyprzach łazienka i salon, czyste drewno, ale mam akryle i mogę pomalować łaaaaa super Polecam Agatkę i Dorotkę i międzynarodowe, i nie oklepane, a jednocześnie nie jakieś rzadkie.[/QUOTE]U nas pomyslanoby, ze to imiona meskie - koncza sie na "ta" ;-) |
|||
|
|
|
#3120 |
|
Konto usunięte
|
Wg wikipedii brzmi: Ajiata
prawda to? Dziewczyny chcące domek, Little, popatrz - ten też fajny i cena świetna: http://allegro.pl/domek-kolorowy-dla...779311966.html Jak nic innego nie wymyślę, to... taki chyba każdej osobno wezmę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

) i układanki są fajne. ale to wszystko musze na żywo zobaczyć

klask i:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)