|
|
#3331 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3335 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia całemu Baru
W ramach oszędzania kupiłam to serum, które polecała Margot, z Bielendy arganowe ( i dwa zielone tusze z Eveline - drugi za darmoszkę I teraz pytanie: to serum to na oczyszczoną paszczę wieczorem/na noc? Na to serum coś jeszcze po wsmarowaniu? Wyschnięciu? Krem dowolny? (Z tej samej serii kremu nie było, był tylko nawilżający, ale i tak bym teraz nie kupiła). Jak lepiej? Mam zwykły arganowy z Bielendy 50 + i chyba jeden Sylveco w zapasie (tego nie wiem) - wypróbować raz z jednym, raz z drugim? Okolice oczu omijać? Kłaść na szyję? Czy nie można? Bo mam tam zmarchy dwie poprzeczneeeee.... Na dekolt? (i dziękuję wszystkim za pomoc w rozkminkach kwasowych
|
|
#3337 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tri, ja je stosuję saute, bez niczego na wierzch, zazwyczaj na noc, ale i pod makijaż się zdarzyło. Pod oczy nie, na dekolt tak, na szyję to ja rzadko pamiętam cokolwiek naciapać
|
#3338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak spróbuję Rejczelku ja bym Dida zaprosiła, może przyjdzie latem a wyjdzie wiosną bo strachy to masz chyba głównie w głowie
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zostałam dziś wypuszczone wcześniej z pracy (z powodu braku roboty ) i w związku z tym zaliczyłam kolejne podejście do Rossa tym razem udane, kupiłam tusz do rzęs i korektor pod oczy, jednak fajna ta promocja |
||
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad herby z goździkiem, Neska lov juuuuuu
Cytat:
2. Yep Cytat:
Te w głowie, to egzystencjalne, etc diabełek kontra aniołek, no ale mowa wyżej była chyba tylko o porodzie latem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-14 o 16:11 |
||
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tak, to przepraszam. Rejcz
|
|
#3342 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Papryka to chyba jedyne warzywo, za którym nie przepadam w wersji surowej ![]() --- Wizaż wariuje, klikam na SB, to otwierają mi się nowe okna z reklamą Welli, posta napisać nie można, bo jest łapka zamiast migającej kreseczki (tak, wiem, nazewnictwo fachowe) albo przenosi mnie na "problemy urologiczne" ![]() Namachałem się grabiami przez jakieś 1,5 godz., popakowałem liściory we wory, a na żywopłocie jeszcze niedobitków od cholery!
|
||
|
|
|
#3343 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
smażone na tuszczu czy jak?tak podejrzewałam ![]() Cytat:
napisałam przecież, że kasa jej się zgodziła ![]() co do pogrubionego, to chyba zależy w jakim sklepie? bo czasem tak właśnie widzę, nawet na paragonie jest wydruk ile było gotówki ile reszty, ale pewnie są różne programy kasowe.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Jesssssu jak to wyłączyć
Tri - Kam - Na kapce oleju z pestek winogron bo go lubię, jest bezsmakowy. Oczywiście moje miały kształty Cyklad, co jeden kleks to inny, ale pyyyyyyyszne. A teraz siedzę w sernikach http://relaxtime.blog.pl/2014/03/22/...odzie-brownie/ I dumam co będzie prostsze sernik, którego nigdy w życiu nie robiłam, czy Tyrajmisiu, którego nigdy wcześniej nie robiłam ![]() ![]() A to Tiramisu serio można zrobić dzień wcześniej? Nie zrobi się z nim nic? Bo jeśli w niedzielę nie wyjdzie, to za bardzo nie mam już jak poratować sytuacji
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam go na paszczy.
|
|
|
#3347 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Wizaż ma dziś niezłe odpały Muszę szczałkom do poprzedniej strony wracać i zaraz nazad, wtedy się odwiesza jakoś i mogę posty cytować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Ma ktoś może doświadczenie z odkurzaczem cyklonowym/bezworkowym? Jeśli tak, polecacie? Jakiej firmy? Do 5 stówek najlepiej ![]() Zaraz mnie tutaj siusiak strzeli! |
|||
|
|
|
#3348 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zresztą NFZ to narzucił, nie jest to wymysł konkretnej placówki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3349 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale przeciez rejestruje sie chyba telefonicznie,to jak mi maja zaaresztowac skierowanie?
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
chyba tiramisu będzie prostsze, bo nie trzeba go piec aczkolwiek tez nigdy nie robiłam, ale podpatrywałam jak mama robi i nie wyglądało na skomplikowane Cytat:
|
||
|
|
|
#3351 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tel też nie zawsze jest dobra, pacjent źle przeczyta skierowanie, potem przychodzi na badanie i okazuje się, że nie mozna go wykonać.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3352 | ||||||
|
Panaroja
|
snad jajecznicy z trzech jajek , duszonej kapusty , kanapek z kiełbasą i ciasta machefkowego
![]() Cytat:
? - to Colette - któraś z Klaudyn .2.nie krzywiznę jako funkcję , tylko funkcję krzywizny i jaka ryba się na niego złapie ![]() 3.ano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rozbiłam szkiełko od zegarka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hyhy no właśnie przemyśliwam, na razie jest remis. Cytat:
Chcę mieć "naturalny deo" coś jak http://www.sephora.com/the-healthy-d...?skuId=1174069 ale nie mam opcji kupowania z zagramanicy no i kurde chyba nie za tę cenę, tj na pewno nie za taką cenę. Szukam sobie tańszego zamiennika, ale znajduję głównie samoróbki, a to nie tooooo |
||
|
|
|
#3354 | |||||
|
BAN stały
|
Znad czterech rodzajów ciasta
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozumiem ![]() Cytat:
Ale leżeć sobie może, to produkt bezterminowy w końcu
|
|||||
|
|
|
#3355 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chyba w końcu zanabędę olej z winogron Cytat:
Cytat:
poza tym, co do widzenia sensu, nie wszyscy są uzdolnieni muzycznie, plastycznie, technicznie, humanistycznie, a jednak uczyć się tego uczą w szkole, np. czytają lektury które też nie przystają do rzeczywistości w której funkcjonują, piszą wypracowania, co się im chyba jeszcze mniej w życiu przydaje niż matematyka bo na kij komu charakterystyka ani z zielonego wzgórza ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- a, jeszcze, Rejcz, przypomniał mi się prosty przepis na fajny sernik: 80 g herbatników 100 g masła 3 jajka 250 g ricotty 250 g mascarpone 1 łyżka mąki tortowej 120 g cukru 1 torebka cukru waniliowego 1 cytryna 1 słoiczek dżemu jagodowego Herbatniki pokruszyć i wymieszać z roztopionym masłem, wyłożyć na blaszkę. Wstawić do lodówki żeby ostygło. Wymieszać żółtka z cukrem, dodać ricottę, mascarpone, mąkę, cukier waniliowy, skórkę otartą z cytryny i na koniec pianę z białek. Rozsmarować masę na herbatnikach. Piec w 180-200 stopni przez 30 minut. Po upieczeniu posmarować po wierzchu dżemem jagodowym. może być bez dżemu i z dodatkiem soku z limonki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3356 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zeby umic potem napisac charakterystyke czegokolwiek, np colorstaya na KWC
|
|
|
#3357 |
|
BAN stały
|
Narzekałem ostatnio, że nam źródełko łososia wyschło, to odebrałem wieczorem torbę świeżych fląder, śledzi i dorszy
Jutro fląderki wg najprostszego przepisu, tj. sól, pieprz, mąka i na gorący olej
|
|
|
|
#3358 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wstawać
![]() Flo jak podkład? Za tydzień będzie w promocji w Naturze, chyba wezmę.
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wyszło ![]() Cytat:
![]() to aluminium w zwykłych dezodorantach mnie jakoś zniechęca Znad soku Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-11-15 o 11:20 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Po prostu mistrzostwo swiata. Ale nie wiem skąd ją wziąć poza Turcją
bo dostałam w prezencie. No GENIALNE

kupiłam to serum, które polecała Margot, z Bielendy arganowe ( i dwa zielone tusze z Eveline - drugi za darmoszkę
wszystkim za pomoc w rozkminkach kwasowych 

A! One nabijają chyba na kasę kwotę, jaką podaje klient i automatycznie pokazuje się reszta, którą muszą wydać, mam rację?

żeby wyszło