|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
Cytat:
Mój hobbistyczny blog o kosmetykach Yves Rocher * szczegółowe recenzje http://myyves-rocher.blogspot.com/ Zaglądnij również na mój blog o koreańskich kosmetykach i samej Korei Południowej , którą się pasjonuje. http://mybeautykorea.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez dianor Czas edycji: 2014-11-14 o 18:12 |
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
A moje ostatnie zamówienie z 5.11 było wybrane na kuriera siódemki, bo u mnie przyjeżdża zawsze koło 17 i jestem już w domu a tu zong, koło 12 dzwoni kurier DPD że zaraz będzie z paczką, dziwne hm aż sprawdziłam w emailu potwierdzającym i na pewno zamówiłam siódemką, ale na szczęście w domu był MŻ tym razem.
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko; czy balsam do ust czerwone owoce pozostawia na ustach kolor porównywalny do balsamu do ust malina? Jest mniej/bardziej intensywny?
|
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
Zaczelam wlasnie uzywac zelu do mycia rak czarne owoce i jestem rozczarowana. Po pierwsze jak juz od razu bylo widac, opakowanie malutkie jak na mydlo w plynie. Po drugie zapach podczas mycia rak kojarzy mi sie z czms sztucznym, cukierkowo galaretkowatym, ale sztucznym :-( Ale najbardziej zdziwilo mnie to, ze zel sie strasznie pieni, ta piana nie jest taka hmm kremowa, tylko taka dziwna, jak jej nie splukalam dokladnie z umywalki tylko zostala na dnie, to po jakims czasie zamienila sie w bialy jakby proszek...Chyba sobie podaruje inne limitki z tej serii :-(
|
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam wczorak do BOKU to pani Natalia napisała dziś ze czekaja na serum do 24, więc widac jak doinformowana jest, jakaś masakra...
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj sms o nadaniu mojego zamówienia do paczkomatu. Myślałam, że dziś je odbiorę, ale niestety jeszcze nie dotarło
Jakiś czas temu paczka była wkładana do paczkomatu w sobotę, więc liczę na powtórkę z historii
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Niech ju ten kod przestanie być ważny bo zbanrutuje
Zrobiłam juz drugie zamówienie w tym miesiacu a jeszcze poprzedniego nie odebrałam ![]() Akurat w niedziele siedze w komisji wyborczej, wiec zarobie na yves rocher ![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 60087 Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 24.00 zł 18016 Kremowy żel pod prysznic Karmelizowana gruszka 2 33.80 zł I0124 Zestaw żeli z drobinkami rozświetlającymi + ozdobna torebka 1 32.90 zł I0116 Zestaw Czarne owoce: krem do rąk + balsam do ust + torebka z organzy 1 22.90 zł 65257 Paleta 4 cieni do powiek / Róże 1 49.00 zł 58682 Khol edycja limitowana / Fiołek 1 12.90 zł 87720 Rozświetlający puder do ciała Czarne owoce 1 36.90 zł 60087 Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 PREZENT F62478 Prezent niespodzianka 1 PREZENT F10619 Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej 1 PREZENT Wartość produktów: 212.40 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 112.40 zł |
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
zastanawiałam się z czym kojarzą mi się czerwone owoce (a po części też czarne) - niestety troche pachnie mi to takimi ulepkami z avonu z color trend np bezbarwne błyszczyki w kulce z brokatem etc - takie jak były z 10 lat temu, w podstawówce się używało.
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam taki - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...k-owocowy.html właśnie arbuzowy
|
|
|
|
|
#1426 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Pamiętacie ?
|
||
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
potwierdzam, u mnie tez paczkomaty działają w sobote a nawet święta panstwowe. Pewnie dziś odbierzesz
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Hejka! Skusilam sie na zamówienie, ze względu na dobry kod i promocje 2 za 1. Uzupełnię braki, bo akurat konczą mi się mleczko i tonik, a przy okazji sprawię sobie owocowe limitki
![]() Oczyszczający płyn micelarny 2w1 1 29.00 zł Aksamitne mleczko do demakijażu 1 29.00 zł Tonik usuwający oznaki zmęczenia 1 29.00 zł Zestaw Karmelizowana gruszka: żel pod prysznic + mleczko + ozdobna torebka 1 36.90 zł Zestaw Czarne owoce: mleczko do ciała + żel pod prysznic + krem do rąk + gąbka + ozdobne pudełko 1 39.90 zł Zestaw Czerwone owoce: żel pod prysznic + żel do mycia rąk + krem do rąk + balsam do ust + ozdobna torebka 1 39.90 zł Musujacy żel pod prysznic Czekolada & Pomarancza 1 11.90 zł Oczyszczający płyn micelarny 2w1 1 PREZENT Aksamitne mleczko do demakijażu 1 PREZENT Tonik usuwający oznaki zmęczenia 1 PREZENT Prezent niespodzianka 1 PREZENT Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący 1 PREZENT Wartość produktów: 215.60 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "FF5011" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 115.60 zł |
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1433 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Wam
|
|
|
#1434 |
|
Konto usunięte
|
a ja opisze moja historie z YR. Jaki balagan tam panuje. Zadzwonilam w srode czy moje zamowienie z soboty dotrze do piatku, Pani sama nie wiedziala ale mowila ze raczej nie, mialam zadzwonic na drugi dzien rano. No to dzwonie a tam informacja ze zamowienie jest w pakowaniu i prawdopodobnie nie dotrze do piatku. No to pisze do BOKU maila co z moimi zamowieniami. Jedno wyslane drugie w pakowaniu i na pewno nie dotzre do piatku. No to ja juz zrezygnowana bo zalezalo mi na weekend miec te paczki, co sie okazalo ze obie przyszly w piatek. A do konca Panie z BOKu i Pani Natalia Drozdzik twierdzili ze go nie dostane. Teraz sie ciesze ze zdazylo przyjsc ale ile przeprawy z nimi bylo i jaki balagan maja to widac :/
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, mam pytanie o brązowy tusz Sexy Pulp
|
#1436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Akurat kokosowe kosmetyki z serii Les Plaisirs Nature są bardzo dobre
Żel na pewno nie wysusza skóry, a mleczko delikatnie ją nawilża. Wiadomo, że są lepsze kosmetyczne "nawilżacze", ale Kokos z Malezji z Yves Rocher naprawdę daje radę
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam jasne włosy i jestem bladziochem z jasną oprawą, więc u mnie ten brąz wypada ciemno, ale nie tak przytłaczająco jak czarny. |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Jakiś czas temu paczka była wkładana do paczkomatu w sobotę, więc liczę na powtórkę z historii