|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Smerfetka co kupiłas fajnego?
kurcze ale pognalas z wyprawka mi to jeszcze sporo brakuje ;p chce jakis leżaczek-bujaczek, wszystko dla mnie co potrzebne, aspirator do noska, plus wszystko z apteki co potrzebne..
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
jestem w trakcie ogarniania mieszkania więc na ta chwilę tylko się przywitam . Nadrobie jak juz klapne sobie .
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka
Dostalam właśnie paczkę z ebaya.. aukcje wygralam z 4 pajacykami. Muszę już przestać pajace kupować
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem mi żadne reklamy nie wyskakują... może przez tego adblockera???
Cytat:
![]() jak moje dzisiejsze spotkanie się uda to będzie mi się buzia cieszyć jeszcze bardziej dziś mieliśmy w ogóle jechać z noclegiem do koleżanki ale jednak wrócimy do domu. bo kurcze ja teraz mam ciężkie noce. śpię na wielkim łóżku z rogalem trzema poduszkami itd itd ![]() a tam będziemy spać z mężem i Olcim to nie dla mnie. tym bardziej że to niedaleko to wrócę. a na dodatek Oli zaczyna znów kaszleć - aż trzy dni pochodził do pkola... ale to taki kaszel dziwny... tzn taki alergiczny suchy... wrrrrrrr.
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka w pajace na 62 i 56 kupiłam i body na 62dlugi rekaw
bo tego brakowało na mojej liście :p juz nawet pampersy szwagier kuoil aa i jeszcze kremu na brodawki nie mam :/Eirene kasa była to w końcu mogłam poszaleć a nie tylko czytać jwk wy szalejecie
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuje sie ok, nic mnie od wczoraj nie boli.
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Elvira i oby tak dalej
![]() Smerfetka hehe ale za to ty teraz masz przyjemność a my już nie ![]() lecę papapa miłego popołudnia
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2259 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Planuję mieć, zwłaszcza gdy dziecko zacznie bardziej "buszować" w łóżeczku żeby się nie obiło. Ale do noworodka jest raczej niepotrzebny moim zdaniem Cytat:
![]() Mi po dzisiejszych zakupach brakuje tylko: - materaca do kosza - wanienki - przewijaka
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy uzależniają ...
Właśnie na ebayu kupilam 19x body na kr . rękaw 0-3 rozmiar ![]() Za 4f... i to z przesyłka.
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Kingaa to poszalalas
Ile szt kupujecie pajacu na dany rozmiar? czy na zimę lepiej body dł rękaw czy krótki
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-11-15 o 16:50 |
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() kurde, zainstalujcie sobie AdBlocka działa, żadne reklamy nie wyskakują ![]() ja dzisiaj segregowałam ciuszki kolorami i spory kłopot z tym miałam... bo nie wiem jak się zachowają ciuszki białe z wszelkimi kolorowymi przeszyciami pranie to będzie jednak ogromne wyzwanie... boję się, że mi się ciuszki pofarbują, a sporo mam przecież pożyczonych![]() ogólnie mam załamanie i nie mam na nic ochoty. Wszystko wydaje mi się takie do du*y Zjem coś słodkiego, zapewne pomoże
|
|
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pajace mam w ilościach: 6 szt. r. 56 i 8 szt. r.62 Nie chcę kupować za dużo małych rozmiarów bo synek pewnie po rodzicach będzie spory i szybko z nich wyrośnie. Jak mi będzie brakować to mąż na zakupy pójdzie i tyle
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pajacow to ja mam od groma i juz nie kupuje ... nie ma bata No i na kr . rękaw juz starczy mi bodziakow
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STrasznie CI współczuje takich nerwów![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Osobno prałam tylko ewidentnie mocne kolory bo te faktycznie puszczały farbę.- nie mam tych mocnych specjalnie dużo i większość była prana na raty więc ręcznie. Ja dzisiaj znowu dwa razy ryczałam - nie mogę wytrzymać już tych wszystkich bóli, mocnych kopniaków, dolegliwości i zmęczenia. NIe mam sił naprawdę ![]() Przez to albo rycze, albojestem nieznośna, wredna, grymaśna, milcząca... porażka
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Na grudniówkach już 3 dzidziuś się pojawił
Nie chce mi się wierzyć, że już połowa listopada, zaraz zacznie się grudzień i pewnie pierwsze porody u nas na wątku
|
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ma takie samo zdanie na ten temat, wolę to niż narobić na łóżko wypełniając kartę porodu zaznaczyłam "poproszę o zrobienie lewatywy"![]() Cytat:
co zamawiacie z apteki? dla dzidziusia? co przed porodem powinnam kupić? mam ubranka, wanienkę, wózek, kosmetyki, dla siebie wszystko oprócz staników, posćiel dla dzieciaka, jak się już urodzi to kupię leżaczek-bujaczek i pozniej krzeselko do karmienia, a co z apteki? |
|||
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu tu tak cicho :ryczy: Chciałam się czymś zając a nie ma z kim pogadać :ryczy:
Mała strasznie kopie, cały czas, mąż już ma dla niej ksywkę "Dziki Kryś" bo ona jak się bierze za buszowanie to wygląda jakby chciała wyjść przez skórę ![]() Przedtem tak mnie walnęła gdzieś w okolicach jajnika, że prąd i mrówki aż w dłoniach poczułam
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
względnie wygodnie funkcjonuje mi się tylko na stojąco, jak siedzę to po 5min jest dyskoteka, a jak się położę to już w ogóle jest armagedon
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion mi po pęcherzu jak skacze to dostaje nerwicy hehehe
Wzięło mnie na salatke znowu...no i siedzę i jem
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Fashion
na tym etapie moje lozysko na przedniej ścianie ma swoje zalety chociaż czasem jak mąka porządnie kopnie to potrafi mnie zgiąć w pół Może poplaczemy razem? Mam juz dość bycia wielorybem Na zakupy bym sie wybrała ale robiłam przelew z konta na konto (zapomniałam ze w weekend bank przetrzyma $) i kasa mi utknęła Jakieś fatum nademna ciąży ostatnio
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle się mówi, że wciązy tyle boli, że jest ciązki itd ale ja nie sądziłam, że będę się aż tak męczyć i to tyle czasu przed porodem... Poza tym śmieszy mnie teraz jak w filmach jest wielka podnieta bo dziecko kopnęło... u mnie to jest podnieta jak się nie rusza ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Mi przeważnie na pęcherz spada jak wstaje i wtedyjest najgorzej :P tak to się wyżywa na środku, po jajnikach i po żebrach:P
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia to tez się łącze w bólu ... tez mam dość bycia wielorybem i mam z tego powodu dola.
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DO płaczu nad byciem wielorybem się przyłączam. Ja już nawet nic dla siebie nie kupuje bo i tak wyglądam wielko... Też się tak kiedyś z kasą między kontami urządziłam
|
|
#2276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dewastacja ciała jest zastraszająca Jeszcze miesiąc czekania, chyba lustra w chacie pozaslaniam
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-11-15 o 19:19 |
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podoba okres ciazy (no moze początki za kolorowe nie były). Normalnie funkcjonuje,bola mnie jedynie kolana jak wstaje,podoba mi sie brzuszek i za każdym razem sie cieszę jak Mała sie rusza
a im mocniej tym lepiej heheh![]() Jakos nigdy nie miałam obsesji na punkcie ciała, a napewno juz nie teraz kiedy jest wyjątkowy czas wszystko jest do zrobienia Jedyne co to w tym miesiącu jestem strasznie płaczliwa,wpadam szybko w furię ,popłacze a za chwile moge sie śmiać ;p maz to ogarnia o dziwo bo zawsze przytula jak to mowi "swoje dziewczyny" ;p Mmgi z apteki np cos przeceigoraczkowego w razie co, woda morska dla dziecka,octenisept, leko chusteczki, jałowe gaziki,masc na brodawki, do pupki dla dziecka krem/masc. Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-11-15 o 19:26 |
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Ja także się przyłączam, czuję się źle, męczę się, a tyle rzeczy bym chciała zrobić
wiedziałam, że ciąża to wyzwanie dla organizmu, ale że aż tak i to jeszcze przecież tyle czasu przed nami... nie umiem już tak szybko chodzić jak zawsze i nie raz wkurzam się na Tż, bo on idzie przede mną!!! czuję się w ogóle taka nieatrakcyjna. Ale jak Młody kopnie to od razu mam banan na pysku, no i na razie Jego kopniaki nie bolą, raczej to wypychanie trochę mnie męczy, bo nie umiem wtedy oddychać, tak jak ellyunia napisała: łożysko na przedniej ścianie ma swoje zalety A najgorsze jest to, że chyba dalej nie dociera do mnie to, że jestem w ciąży Ach, ale się żalę, heh, no ale komu się mam wygadać, jak nikogo nie mam ![]() Jestem pełna strachu co to będzie, a jednocześnie nie mogę się doczekać, aż zobaczę Syna. Jak to brzmi, będę mieć Syna Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-11-15 o 19:24 |
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga trudne są te zmienne nastroje w ciąży
mam tak samo jak Ty... pomyślę sobie,ze niedługo juz będzie mały maluszek przy mnie słodki bobas... który będzie zdany tylko na mnie. A za chwilę myślę ,że mam dość wielorybowania,wolnego chodzenia , a nawet nie czuję się atrakcyjna ;/ no i wiadomo...Bożena jakoś chwilowo nieczynna na szaleństwa bo wielki brzuchol z przodu. .. no i później po myśli bo mam lokatora w brzuchu.
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mogę ponarzekać, jestem wielorybem, i marzę, żeby ciaża się skończyła. Tak czytam te wasze listy i przypomina mi się wyprawka z Kornem i wiem ile rzeczy mi sie nie przydało. Także dziewczyny nie spinajcie się, sklepy są pootwierane, można wszystko dokupić.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

kurcze ale pognalas z wyprawka 
jestem w trakcie ogarniania mieszkania więc na ta chwilę tylko się przywitam . Nadrobie jak juz klapne sobie .

aa i jeszcze kremu na brodawki nie mam :/

0-3 rozmiar
czy na zimę lepiej body dł rękaw czy krótki

pranie to będzie jednak ogromne wyzwanie... boję się, że mi się ciuszki pofarbują, a sporo mam przecież pożyczonych
STrasznie CI współczuje takich nerwów