Mamusie Majowe 2015!! cz. 3 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-15, 19:29   #661
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Cytat:
Napisane przez Lija280 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Kurcze, juz ktorys dzien probuje cos napisac I wlasnie reklama zaslaniala mi okno wiadomosci I nie szlo tego skasowac...

U mnie wszystko ok, dzwonila moja gin, mowi ze dostala moje wyniki PAPP-A I wszystko jest super wiec ja tez jestem szczesliwa

Milego weekendu
o to super! Gratuluję!
Stary 2014-11-15, 19:35   #662
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Uwaga rzygam tęczą
Wczoraj wzdychałam ze bym sobie krówki zjadła i dziś Tz odkupując winy przywlekł mi z polskiego działu krówki Wawelu poza tym wchodzi dumny do pokoju i mówi patrz co kupiłem dla dzidziusia patrze a tam kinder jajko słodki jest taki ostatnio, że jeszcze chwile i nie będę musiała słodzić herbaty
Kurcze chyba nie było jeszcze takiej zachcianki której by nie spełnił
pozostaje mi jedynie Ci pozazdrościć

Lija- super wiadomosc
zrobiłam mufinki z jabłkiem i białą czekoladą, częstuję

a reklamy odgoniły nas widzę skutecznie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 20:17   #663
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
pozostaje mi jedynie Ci pozazdrościć

Lija- super wiadomosc
zrobiłam mufinki z jabłkiem i białą czekoladą, częstuję

a reklamy odgoniły nas widzę skutecznie
to raczej kwestia weekendu

Lily a co u Ciebie? Jak się sprawy mają?
Stary 2014-11-15, 20:51   #664
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Sylwia.. może jednak powinnaś pomyśleć nad tym zwolnieniem?
Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
sylwia a nie możesz iść na l4, wykończysz się
gdyby to było takie łatwe, to bym poszła Dwóch lekarzy jest na nie, nie mam już siły szukać. Mogłabym dostać na tydzień od internistki, ale to zostawiam sobie w razie totalnego zgonu niemalże.

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Sylwia- bidulko, mam nadzieje ze znajdziesz dziś chwilkę na regenerację
dzięki Kasiu

Cytat:
a nie jest to u Ciebie też trochę na tle nerwowym?? Mi tak lekarz wmawiał, ale mój to szarlatan to mógł sie pomylić

podziwiam Cię, jak dajesz rade...
Wiesz, że ja też podejrzewam jakieś tło nerwowe/ lękowe - bezsenność, mdłości się nasilają, jak mam wizytę lub się czegoś boję... Kto wie, czy mi ciąża się na głowę nie rzuciła. Wymyśliłam, że jak nie dostanę l4 w zaawansowanej ciąży od gina, to rozważam pojście po zwolnienie na parę miesięcy do psychiatry, tylko nie wiem, czy może wystawić ciążowe 100% płatne

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

Kochana ja z szoku wyjść nie mogę, że Ty masz takie problemy z tym, żeby spokojnie pójść na l4
Ja też jestem w szoku i to już mnie drugi raz spotyka, a wrogowi nie życzę przechodzenia ciąży jak w moim przypadku. Jedno jest pewne, gdybym czuła się tak w pierwszej ciąży, to moja Duża byłaby jedynaczką. U mnie każda ciąża jest gorsza od poprzedniej.

Ola doczytałam o wypadku - matko i córko !!! dobrze, że tylko na potłuczeniach się u Ciebie skończyło.

Nie wiem, co miałam odpisać, bo od wczoraj wizaż mnie tak wkurza, że nic nie mogłam napisać Dobrze, że chociaż wcczorajsze cytowania mi zostały...
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 21:15   #665
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Odkryłam niespodziewanie, że moja młoda ma 8 a nie 6 zębów. Ma wszystkie 1, dwie 2 i...... dwie 5 jakoś dziwnie jej te zęby idą.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
5??? a nie 4???
Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam o tym stawianiu macicy, ale albo ja tego nie mam albo w ogóle nie czuję. I oczywiście już zaczęłam się też doszukiwać problemów, że to źle Każda z Was tak ma, czy to po prostu jest na różnym etapie u różnych ludzi?
może Ci się wcale nie stawiać, nie jest to powód do niepokoju

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
A coś wam opowiem normalnie rozwaliło mnie technicznie.
Spotkałam na mieście dziś koleżankę tak od słowa do słowa wydało się, że w ciąży jestem bo pytała , czy dalej palę bo miała zamiar odpalać papierosa ... ja mówię , że rzuciłam bo podjęliśmy decyzję o dziecku i że na szczeście mi się niechce i śmierdzą mi ale, że piwko za mną czasem łazi a ona mi na to , że to nie mi się chcę tylko dziecku i odmawiając sobie krzywdzę dziecko i że ona przez całą ciąże tak paliła 2 paczki dziennie , że myślała, że pożre papierosa zanim go odpali a do tego minimum piwo codziennie bo się dziecku chciało to mu nie mogła krzywdy robić a ja na to, że może mu sie chcieć ale i tak ani łyka się nie napije... a ona mi na to, że jak sie dmucha i chucha na dziecko to rodzi się chore a jak się nie zważa na nic to zdrowe. Rozbrojona technicznie jestem.
Kretynka

Cytat:
W ogóle wiecie co mój tż wymyślił - kupił bilety na łyżwy na stadion narodowy. Chętnie bym poszła, na łyżwach jeździć w miarę umiem, a tam jest tak fajnie tylko naczytałam się że to niebezpieczne, że groźba upadku (chociaż ja się nie wywracam, ale wiadomo - ktoś może mnie wywrócić). I z jednej strony mam mega ochotę tak pośmigać, a z drugiej się boję. i nie wiem zupełnie co robić
Ja bym nie poszła, umarłabym ze strachu, że ktoś we mnie wjedzie i coś złego się stanie :/

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
szukam jakiejś pojemnej komody na ubrania. macie pomysł? linki poproszę jak coś
Ja mam komodę na 4 szuflady i półkę przedzieloną na pół z boku. Mąż robił

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
W temacie ciuszków ja tylko dodam, że bluzy z kapturami są średnio wygodne dla takich noworodków. Chyba, że na spacer, jak wieje, to tak Ale tak w domu to leżącemu maluszkowi troszkę niewygodnie.
Inna sprawa, że takie bluzy i zestawy są słodkie
My mieliśmy kaptury ale zawsze założone na główkę by nie uwierały w plecki no i oczywiście nigdy po domu
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
a ja mam dziś rosół z gęsi
ooo mniam!!!
Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Ja też jestem w szoku i to już mnie drugi raz spotyka, a wrogowi nie życzę przechodzenia ciąży jak w moim przypadku. Jedno jest pewne, gdybym czuła się tak w pierwszej ciąży, to moja Duża byłaby jedynaczką. U mnie każda ciąża jest gorsza od poprzedniej.
A mnie wczoraj lekarz pytał czy chcę L4 (nie chciałam bo nie pracuję ) bez problemu dostałabym na całą ciążę....

hej! miałam mały odwyk od kompa, dobrze mi zrobił nawet nadrobiłam co nieco i idę spać

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 21:26   #666
Kinga_20
Zakorzenienie

TienShan tak 5 nawet teściowa dzisiaj macala i potwierdziła

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 21:47   #667
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Mayday mayday zglaszam sie;-) w szpitalu to juz srodek nocy wszyscy spia a pobudka o 5 30 :O u mnie dobrze od wczoraj nie ma plamien i jutro moze do domu:-D oby bo tutejsze jedzenie mnie wykonczy;-)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 21:51   #668
jagodowa07
Zadomowienie

I byłam na łyżwach, całkiem bezpiecznie zero wywrotek Z resztą jak zawsze - wywracałam się tylko na początku jak się uczyłam. Teraz śmigam bezkolizyjnie Mam nadzieję że maleństwo tak samo szczęśliwe jak mamusia W ogóle pełno tam dzieci, takich małych, i patrząc na takie brzdące oczywiście ze wzruszenia i zachwytu płakać mi się chciało

Sylwia faktycznie z l4 masz ciężko - ja co prawda chce póki co pracować, bo dobrze się czuję. Ale już lekarz i położna mnie pytali jak się czuję, jaka praca - i pewnie wystarczyłoby żebym wspomniała że coś jest nie tak - a l4 bym dostała (tak przypuszczam)
Odpoczywaj jak najwięcej i dbaj o siebie. Ale mam nadzieję że jednak je w końcu dostaniesz, powinnaś.
Stary 2014-11-15, 22:11   #669
olimpia2009
Zadomowienie

w wielkim skrocie..mloda dostala dwa antybiotyki jeden do ucha jeden po picia

ja tez zalapalam sie na antybiotyk ale mam poczekac do srody jak nie odpusci to mam zaczac brac
Stary 2014-11-15, 22:50   #670
angelika8818
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Wczoraj jak tylko chcialam cos napisac lub kliknac w jakis odnosnik na wizazu kierowalo mnie na inna strone na jakies reklamy... dziadostwo
Dzisiaj to samo wiec nawet nie moglam nadrobic dopiero teraz cos sie z zmienilo akurat jak ide spac
Tak wiec dobranoc jutro bede nadrabiac
30.04.2015r. godz.9:44
angelika8818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 23:49   #671
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
no to dobrze, ze jest OK bo sie troche martwiłam bo Ty teraz sama mieszkasz jak małżonka nie ma, tak?

maleństwo

Zła jestem na TŻ, nie chce mnie na zakupy zabrać
Niestety sama rodzice daleko teściowie też kawał drogi od nas- ale to akurat dobrze, nie chce wyjeżdzać jak moj pływa i pozniej wracać, normalnie to jestem ciągle w pracy i nie odczuwam tego tak ale teraz na l4 to czasem tak strasznie pusto w tym domku ale już niedługo i TŻ wróci

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Hmm... Najpierw nie było problemu, a teraz już 2 tydzień przeciągam l4 i pracuję z zapaleniem pęcherza, bo pracownika ciężko znaleźć na moje miejsce

Już w przyszłym tygodniu tylko 3 dni w pracy, a l4 od 24, jeśli nic się nie zmieni Z tym monuralem to już sama nie wiem, w sumie chyba lepiej wyleczyć to dziadostwo niż męczyć się.

O matko, a ja jakoś nie czuję jeszcze tych ciuszków... Niby śliczne są, ale sama mam opory przed kupowaniem czegokolwiek

Daj mi trochę tej energii

Dobrze, że z dzidziem ok. A Ty teraz leż i odpoczywaj.
Dane zaraz podeślę
A moge dać bo nadal mam nadmiar

Cytat:
Uwaga rzygam tęczą
Wczoraj wzdychałam ze bym sobie krówki zjadła i dziś Tz odkupując winy przywlekł mi z polskiego działu krówki Wawelu poza tym wchodzi dumny do pokoju i mówi patrz co kupiłem dla dzidziusia patrze a tam kinder jajko słodki jest taki ostatnio, że jeszcze chwile i nie będę musiała słodzić herbaty
Kurcze chyba nie było jeszcze takiej zachcianki której by nie spełnił
Zazdroszczę ;o mój jak jest w domu to też tak biega przy nas totalnie mu odbiło

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Mayday mayday zglaszam sie;-) w szpitalu to juz srodek nocy wszyscy spia a pobudka o 5 30 :O u mnie dobrze od wczoraj nie ma plamien i jutro moze do domu:-D oby bo tutejsze jedzenie mnie wykonczy;-)
to super że już lepiej obyś jutro wyszła do domku 3mam kciuki
Cytat:
I byłam na łyżwach, całkiem bezpiecznie zero wywrotek Z resztą jak zawsze - wywracałam się tylko na początku jak się uczyłam. Teraz śmigam bezkolizyjnie Mam nadzieję że maleństwo tak samo szczęśliwe jak mamusia W ogóle pełno tam dzieci, takich małych, i patrząc na takie brzdące oczywiście ze wzruszenia i zachwytu płakać mi się chciało

Sylwia faktycznie z l4 masz ciężko - ja co prawda chce póki co pracować, bo dobrze się czuję. Ale już lekarz i położna mnie pytali jak się czuję, jaka praca - i pewnie wystarczyłoby żebym wspomniała że coś jest nie tak - a l4 bym dostała (tak przypuszczam)
Odpoczywaj jak najwięcej i dbaj o siebie. Ale mam nadzieję że jednak je w końcu dostaniesz, powinnaś.
Mówiłam, że nic sie nie stanie Oj też bym pojeździła ale niestety ;/

sorki że sie nie odzywałam, ale cały dzień miałam dziś gości do tego upiekłam ciasto z cukinią pyyyyyyyyszkości pozniej zrobiłam kolacje i siedziałam z moimi babami oglądałam filmy plotkowałam popijałam picolo hahah przyniosły mi zeby nie było mi smutno jak one piją wino wariatki no i dopiero co wyszły
brownsugar772 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 07:59   #672
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
cudowne wieści!

Kochane w tej brzydki, pochmurny chłodny dzień życzę Wam zdrówka!

Swoją drogą.. umawiacie się już na połówkowe?
Stary 2014-11-16, 08:09   #673
ruskaa
Wtajemniczenie

Ja mialam ciezka noc, w ogole sie nie wyspalam, oczy napuchniete, ledwo widze..malo snu
Glupie sny... jednym slowem MASAKRA....
Dziewczyny ciesze sie, ze u Was coraz lepiej
Co do polowkowego to pewnie dowiem sie w srode na wizycie

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:15   #674
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
TienShan tak 5 nawet teściowa dzisiaj macala i potwierdziła

Szok!!
Cytat:
zabiłabym za tą godzinę
cieszę się, że już nie plamisz, obyś wyszła

Cytat:
Super

Ja nawet dobrze dziś spałam i mogę powiedzieć, że wyspana jestem o 12 idziemy do moich rodziców na obiad, później wybory a ja wciąż nie wiem na kogo oddać swój głos

Wczoraj byliśmy w mieście ze znajomymi, koleżanka ma rodzić za 1,5miesiąca, cudnie wygląda z tym swoim wielgaśnym brzuchem

Stary 2014-11-16, 08:30   #675
Lija280
Raczkowanie

Cytat:
Super wiadomosc, wracaj do domku

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość

ja tez zalapalam sie na antybiotyk ale mam poczekac do srody jak nie odpusci to mam zaczac brac
Zdrowka zycze

Ale we mnie wczoraj hormony buzowaly! O 20:40 wyslalam tz do MCDonalds po BigMaca.... Normalnie nie znosze Maca a w ciazy jak widze reklame a wczoraj wlasnie ja zobaczylam to dostaje slinotoku... Najpierw zaczelam sie histerycznie smiac na mysl, ze tz bedzie sie zaraz ubieral i jechal a moment pozniej zaczelam tak wyc.... bo pomyslalam, ze pewnie jednak sie nie zgodzi... No komedia po porostu! Ale chlopina sie wystraszyl jak zobaczyl co sie ze mna dzieje I pojechal

Milej niedzieli...
Lija280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:37   #676
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Super wiadomości trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście.

Cytat:
Czyli dobrze podjęta decyzja, fajnie spędzony czas, odprężona mama i zadowolony dzidziuś

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość

Wracajcie szybko do zdrowia

Cytat:
Napisane przez angelika8818 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wczoraj jak tylko chcialam cos napisac lub kliknac w jakis odnosnik na wizazu kierowalo mnie na inna strone na jakies reklamy... dziadostwo
Dzisiaj to samo wiec nawet nie moglam nadrobic dopiero teraz cos sie z zmienilo akurat jak ide spac
Tak wiec dobranoc jutro bede nadrabiac
W takich momentach cieszę się, że korzystam z apki

Cytat:
Napisane przez brownsugar772 Pokaż wiadomość
Niestety sama rodzice daleko teściowie też kawał drogi od nas- ale to akurat dobrze, nie chce wyjeżdzać jak moj pływa i pozniej wracać, normalnie to jestem ciągle w pracy i nie odczuwam tego tak ale teraz na l4 to czasem tak strasznie pusto w tym domku ale już niedługo i TŻ wróci

A moge dać bo nadal mam nadmiar

Zazdroszczę ;o mój jak jest w domu to też tak biega przy nas totalnie mu odbiło

to super że już lepiej obyś jutro wyszła do domku 3mam kciuki

Mówiłam, że nic sie nie stanie Oj też bym pojeździła ale niestety ;/

sorki że sie nie odzywałam, ale cały dzień miałam dziś gości do tego upiekłam ciasto z cukinią pyyyyyyyyszkości pozniej zrobiłam kolacje i siedziałam z moimi babami oglądałam filmy plotkowałam popijałam picolo hahah przyniosły mi zeby nie było mi smutno jak one piją wino wariatki no i dopiero co wyszły
Fajnie że masz grono przyjaciół którzy jakoś pomagają Ci przeżyć tą samotność a tak piccolo będzie u mnie gościł na sylwestra tak jak dwa lata temu

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
cudowne wieści!

Nie, bo dopiero mam na ok 10 stycznia, a zapisy są na 2-3 tygodnie przed

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Ja mialam ciezka noc, w ogole sie nie wyspalam, oczy napuchniete, ledwo widze..malo snu
Glupie sny... jednym slowem MASAKRA....
Dziewczyny ciesze sie, ze u Was coraz lepiej
Co do polowkowego to pewnie dowiem sie w srode na wizycie
Ja też mam ostatnio głupie sny, dzisiaj mi się śniło że mój brat wziął ślub kościelny, a on jest ateistą

Thienshan Jeszcze trochę i my będziemy miały takie brzuchole <3 ja to pewnie znowu będę wyglądała jak bania :/ napuchnieta cała. My dzisiaj najpierw wybory, później obiad u babci

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Stary 2014-11-16, 08:41   #677
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lija280 Pokaż wiadomość
Super wiadomosc, wracaj do domku

Zdrowka zycze

Ale we mnie wczoraj hormony buzowaly! O 20:40 wyslalam tz do MCDonalds po BigMaca.... Normalnie nie znosze Maca a w ciazy jak widze reklame a wczoraj wlasnie ja zobaczylam to dostaje slinotoku... Najpierw zaczelam sie histerycznie smiac na mysl, ze tz bedzie sie zaraz ubieral i jechal a moment pozniej zaczelam tak wyc.... bo pomyslalam, ze pewnie jednak sie nie zgodzi... No komedia po porostu! Ale chlopina sie wystraszyl jak zobaczyl co sie ze mna dzieje I pojechal

Milej niedzieli...
rany współczuję!
Ta ciąża Nas wykończy..
Stary 2014-11-16, 09:02   #678
brownsugar772
Raczkowanie

dzień dobry Mamuśki
Stary 2014-11-16, 09:03   #679
Emilia 25
404 Not Found

Idę głosować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 09:08   #680
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

No i wszystko poszlo sie ☠☠☠....przychodzi rano lekarz pyta jak sie czuje i zanim zdazylam zapytac czy moge isc do domu to juz byl przy drzwiach i rzucil mi tylko ze za krotko leze.. to ide za nim i mowie ze wczoraj lekarz mowil mi ze jak dobrze bede sie czuc to moge dzis wyjsc. To nie bo im nie zaplaca za mnie i na zadanie moge wyjsc ale przy tym zrobili ze mnie wyrodna co nie wie co jest najważniejsze. . Przykro mi leze tu bezczynnie nawet badan od piatku mi nie robili yylko leki podaja to w domu tez moge sobie je brac masakra!
Stary 2014-11-16, 09:20   #681
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
cudowne wieści!

Tak, ja już nawet jestem umówiona - na 18 grudnia. Na ostatniej wizycie lekarz mówił żebym się umówiła pomiędzy 18-20 grudnia, i żebym wcześniej dzwoniła bo potem święta, a to NFZ różnie pracują, jakieś przerwy - więc dla bezpieczeństwa wcześniej zadzwoniłam. To wg OM, według moich wyliczeń będzie 20t5dz, a wg USG - parę dni wcześniej. A to trzeba pomiędzy 18 a 22 tyg?

Też mam strasznie głupie sny, absurdalne zupełnie aż głupio opowiadać
Miłej niedzieli!
Stary 2014-11-16, 09:24   #682
brownsugar772
Raczkowanie

Cytat:
No i wszystko poszlo sie ☠☠☠....przychodzi rano lekarz pyta jak sie czuje i zanim zdazylam zapytac czy moge isc do domu to juz byl przy drzwiach i rzucil mi tylko ze za krotko leze.. to ide za nim i mowie ze wczoraj lekarz mowil mi ze jak dobrze bede sie czuc to moge dzis wyjsc. To nie bo im nie zaplaca za mnie i na zadanie moge wyjsc ale przy tym zrobili ze mnie wyrodna co nie wie co jest najważniejsze. . Przykro mi leze tu bezczynnie nawet badan od piatku mi nie robili yylko leki podaja to w domu tez moge sobie je brac masakra!
Biedna Ty wiem co czujesz, ale musisz dać rade może jutro trafisz na normalnego lekarza i cie wypisze jesli wszystko jest ok...
Stary 2014-11-16, 09:26   #683
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja się wypisalam na żądanie jak byłam 5 dni po terminie porodu nienawidzę szpitali i stwierdziłam że skoro dobrze się czuję i wszystko ok z dzieckiem to wyjdę na weekend do domu i może akcja porodowa sama się zacznie - bardzo nie chciałam wywoływania :/ jeśli jego argumentem było tylko to, że nie dostaną za Ciebie kasy to ja bym się wypisała, bo w tym momencie to oni mają w tylku Ciebie i Twoje dziecko i tylko kasa jest dla nich ważna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 09:33   #684
TienShan
Zakorzenienie

Kinga ma rację. Ja też wypisałabym się na własne żądanie skoro dziecku i Tobie nic nie zagraża.

Kinga co do tego brzucha to ja z jednej strony nie mogę się doczekać ale z drugiej... im dłużej będę bez niego tym dłużej będę w 100% sprawna i będę mogła biegać za młodym na spacerach kiedy mi ucieka. W maju to chyba będę tylko na ogródek go zabierała

Stary 2014-11-16, 09:35   #685
201606011622
Konto usunięte

hej

jakieś zmiany na 1 stronę?
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:46   #686
grubaRyba
Raczkowanie

Hej. W koncu sie do Was dokopałam
Ola mój panicz też chce golfa 5 teraz kupic, ale nie wiem gdzie on chce zmiescic wózek i cały ten majdan, chyba na dach

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ktoś pytał o monural? Ja mialam jedna saszetke wypic przed snem i za 4 dni badanie moczu, na szczescie przeszlo po tym. Tez jak sie naczytam tych ulotek go sie boje. Teraz musze brać żelazo i nawet tam jest taka adnotacja....

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Panicz mi robi jajecznice pozniej cos wiecej napisze bo siedze na tablecie, a tu mi niebardzo idzie pisanie
grubaRyba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:21   #687
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym się wypisała

Cytat:
Tak, ja już nawet jestem umówiona - na 18 grudnia. Na ostatniej wizycie lekarz mówił żebym się umówiła pomiędzy 18-20 grudnia, i żebym wcześniej dzwoniła bo potem święta, a to NFZ różnie pracują, jakieś przerwy - więc dla bezpieczeństwa wcześniej zadzwoniłam. To wg OM, według moich wyliczeń będzie 20t5dz, a wg USG - parę dni wcześniej. A to trzeba pomiędzy 18 a 22 tyg?

Też mam strasznie głupie sny, absurdalne zupełnie aż głupio opowiadać
Miłej niedzieli!
dokładnie między 18 a 22. trzeba się umówić w końcu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 10:31   #688
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Kinga ma rację. Ja też wypisałabym się na własne żądanie skoro dziecku i Tobie nic nie zagraża.

Kinga co do tego brzucha to ja z jednej strony nie mogę się doczekać ale z drugiej... im dłużej będę bez niego tym dłużej będę w 100% sprawna i będę mogła biegać za młodym na spacerach kiedy mi ucieka. W maju to chyba będę tylko na ogródek go zabierała
Mam takie same odczucia, póki co brzuch mały i też jest ok

Stary 2014-11-16, 10:39   #689
majaa86
Zadomowienie

Ola aż zdrętwiałam jak czytałam Twojego posta..dobrze,że maleństwu nic się nie stało..uważajcie na siebie..

Mój Męzulo przyjechał,więc znowu goracy okres bedzie z załatwieniami itp. ale kochany jest..tak mnie głaszcze i całuje po brzusiu..aż za dużo czasami i uciekam mu teraz robi jakieś zawijańce na obiad hehe a wczoraj placki ziemniaczane na moje życzenie robił

Ja na wybory popołudniu się wybieram..ale nie powiem,żeby kandydaci byli ciekawi ehh nie wspomnę już, że wójt od 17 lat taki sam..stary pierdziel i nie ma konkurencji..idę ,żeby mu dać NIE !

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:38   #690
aural
Raczkowanie

.

Edytowane przez aural
Czas edycji: 2014-11-17 o 14:54
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości