Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 11:40   #1291
kuki9
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Cytat:
Napisane przez Sylwia1900r Pokaż wiadomość
Błagam wszystkie kupujące wizażanki, płaćcie za pobraniem, nie płaćcie wcześniej, też miałam przejścia jak zapłaciłam coś wcześniej, teraz płacę zawsze wszystko przy odbiorze i nie zdarzają się problemy, przesyłka troszkę więcej kosztuje nieraz 5 złoty, ale jak płacicie wcześniej 200zł to tracicie te dwieście, za pobraniem perfumy i cokolwiek innego przychodzi w kilka dni, bez nerwów.
Tylko że niektórzy powiedzą że pracują i ich nie ma w domu przy odbiorze, można zamówić pocztą i listonosz zostawia wam awizo, można samemu do 7 dni odebrać z urzędu.
Ale w sensie, że zawsze płacić za pobraniem nawet w sprawdzonej perfumerii?

Jak perfumeria jest ok to po co płacić za pobranie?

A jak jest niepewna to możesz wybulić 2 stówy a i tak dostaniesz ziemniaka albo Chamel zamiast Chanel. Pobranie daje złudne poczucie bezpieczeństwa bo i tak nie możesz obejrzeć wnętrza paczki przed zakupem. Chyba, że mówisz o wykupywaniu dodatkowej opcji pt. "sprawdzenie zawartości".

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 18:51   #1292
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Dotarła dziś do mnie paczuszka z Iperfumy z zamówionymi flaszkami i zdziwiłam się mocno, że dostałam 0, dosłownie ZERO probek

przyzwyczaiłam się, że E-Glamour dorzuca nawet do najmniejszego zamówienia jakieś próbaski, choćby ustkowe Ungaro, a tu nic, null

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:19   #1293
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Ale w sensie, że zawsze płacić za pobraniem nawet w sprawdzonej perfumerii?

Jak perfumeria jest ok to po co płacić za pobranie?

A jak jest niepewna to możesz wybulić 2 stówy a i tak dostaniesz ziemniaka albo Chamel zamiast Chanel. Pobranie daje złudne poczucie bezpieczeństwa bo i tak nie możesz obejrzeć wnętrza paczki przed zakupem. Chyba, że mówisz o wykupywaniu dodatkowej opcji pt. "sprawdzenie zawartości".
Pobraniowo wszystko, bo obiecują szybką wysyłkę i to raczej się sprawdza, pobranie daje jakiś stopień bezpieczeństwa bo jak nie masz paczki w ręce to nie płacisz, a tu na wątkach mamy przykłady co osoby zapłaciły a nie mają nic.
Na razie nie wykupowałam opcji sprawdzenia zawartości, jak zamówię coś droższego to wypróbuję, natomiast teraz do tej pory jednak wszystko mi się udało dobrze kupić, nie miałam jakiś wpadek za pobraniem, oczywiście odpukać i by wszystko dalej dobrze się toczyło.
No ale wiadomo że nawet za pobraniem można podróbę kupić, więc z perfumerii korzystam tych tu wymienionych, a na inne sklepy przemysłowe szukam opinii lub po prostu zamawia się rzeczy niedrogie, na pewno przez internet nie zamawiałabym telewizora, taką rzecz to stacjonarnie, trzeba oglądnąć.
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 09:30   #1294
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia1900r Pokaż wiadomość
Pobraniowo wszystko, bo obiecują szybką wysyłkę i to raczej się sprawdza, pobranie daje jakiś stopień bezpieczeństwa bo jak nie masz paczki w ręce to nie płacisz, a tu na wątkach mamy przykłady co osoby zapłaciły a nie mają nic.
Na razie nie wykupowałam opcji sprawdzenia zawartości, jak zamówię coś droższego to wypróbuję, natomiast teraz do tej pory jednak wszystko mi się udało dobrze kupić, nie miałam jakiś wpadek za pobraniem, oczywiście odpukać i by wszystko dalej dobrze się toczyło.
No ale wiadomo że nawet za pobraniem można podróbę kupić, więc z perfumerii korzystam tych tu wymienionych, a na inne sklepy przemysłowe szukam opinii lub po prostu zamawia się rzeczy niedrogie, na pewno przez internet nie zamawiałabym telewizora, taką rzecz to stacjonarnie, trzeba oglądnąć.
No jak dla mnie to bez sensu, nigdy nie kupuję za pobraniem (chyba, że akurat kasa na koncie mi się skończy). Jeśli sklep oferuje przelew poprzez internetowe płatności typu mtransfer czy payu to paczki też od nich szybciutko wychodzą. Nigdy nie miałam z tym problemu, nigdy nie czekałam długo na paczkę.
I mówię o sprawdzonych perfumeriach bo w jakiś dziwnych i nieznanych miejscach nie kupuję nawet za pobraniem.

Telewizor kupić też można, obejrzeć go można w sklepie stacjonarnym.

Stary 2014-11-13, 11:53   #1295
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
No jak dla mnie to bez sensu, nigdy nie kupuję za pobraniem (chyba, że akurat kasa na koncie mi się skończy). .
U mnie na odwrót, za wszystko gotówka przy odbiorze.
Sklepy internetowe mają wybór płatności i to jest dobre, co kto chce to wybierze.
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 12:50   #1296
Arsonist
Zakorzenienie

Zdecydowanie wolę płatność za pobraniem, jeśli jest w takiej samej cenie, jak z góry (niestety, rzadko). Jakby z paczką było coś nie tak, to przynajmniej nie trzeba się martwić o zwrot pieniędzy. Płatność za pobraniem ma jeszcze jeden bardzo duży plus: kurier nie będzie kombinował z zostawianiem paczki u sąsiadów, na płocie itp., tylko postara się, by doręczyć ją do rąk własnych. Ostatnio jeden kurier zostawił przesyłkę opłaconą z góry na portierni u mnie w pracy, zamiast przynieść mi ją piętro wyżej do biura. Dowiedziałam się o niej po weekendzie, jak przyniósł mi ją bardziej kumaty portier, bo portierka, która ją odebrała, też nie raczyła mi nic powiedzieć. :/ Teraz jak zamawiam przesyłkę do pracy, to biorę tylko za pobraniem i kurier nie ma już problemu z trafieniem do mnie osobiście.
Arsonist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-13, 20:22   #1297
tinpanalley
Zadomowienie

Dlaczego perfumeria realta jest na liście wiarygodnych? Wchodzę, a tam... zobaczcie same.
tinpanalley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 16:12   #1298
ghostbat
Przyczajenie

Chciałabym bardzo przestrzec przed lumiere.pl . To jest najgorszy sklep internetowy na jaki trafiłam, na pewno nie wiarygodny, a klienta ma za nic. Nie mają napisane na stronie, że czegoś nie ma w magazynie, czekałam na moje zamówienie ponad miesiąc i nie doczekałam się. Mimo wielu prób kontaktu i wysłania pisemnej rezygnacji z zamówienia perfumeria nie zwróciła mi pieniędzy i nikt z właścicieli sklepu nie raczył odpisać na wiadomości, ponieważ mają od tego osobę zajmującą się tylko prowadzeniem strony internetowej i na temat zamówień nie ma ona zielonego pojęcia. Tylko utracone pieniądze i nerwy. Nie warto tam kupować, gówno straszne.
ghostbat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 21:51   #1299
realego
Przyczajenie

Mam jeszcze jedno pytanie. Iperfumy jak i e-glamour cieszą się dobrą opinia chociażby na wizażu, ale jednak proszę zauważyć, że mają bardzo dużo negatywów i komentarzy, że klienci otrzymali podróbkę. Dlaczego tak dużo mają złych opinii na ceneo np.?
realego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 01:51   #1300
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez realego Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanie. Iperfumy jak i e-glamour cieszą się dobrą opinia chociażby na wizażu, ale jednak proszę zauważyć, że mają bardzo dużo negatywów i komentarzy, że klienci otrzymali podróbkę. Dlaczego tak dużo mają złych opinii na ceneo np.?
Ludzie się nie znają, nie wiedzą co kupują(testowali edp kupują edt), uważają że jak kupują diora to ma pachnieć 24godziny i mieć ogon stąd do Krakowa a jak nie to neg i podróba. Czytałaś wszystkie negatywne komentarze? Wszystkie dotyczą podróbek? Założe się że nie wszystkie. Poza tym konkurencja, w necie można napisaç wszystko j tak dalej. Aha no i jakby sie dalo wystawić w necie ocenę sephorze to na pewno jie miałaby 100% pozytywów.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Stary 2014-11-16, 10:30   #1301
201801022057
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez debramonk Pokaż wiadomość
A czy ktoś zna 2find.pl i kupował coś tam? Na liście nie widzę, na forum też nic...
No i zapomniałam podzielić się wrażeniami - zamówiłam perfumy, dotarły, wszystko ok.

Cytat:
Ludzie się nie znają, nie wiedzą co kupują(testowali edp kupują edt), uważają że jak kupują diora to ma pachnieć 24godziny i mieć ogon stąd do Krakowa a jak nie to neg i podróba. Czytałaś wszystkie negatywne komentarze? Wszystkie dotyczą podróbek? Założe się że nie wszystkie. Poza tym konkurencja, w necie można napisaç wszystko j tak dalej. Aha no i jakby sie dalo wystawić w necie ocenę sephorze to na pewno jie miałaby 100% pozytywów.
Kiedyś czytałam opinię o jakiejś perfumerii na Ceneo - było kilkadziesiąt negatywów. Tylko kiedy je sprawdziłam, to wszystkie dotyczyły czasu dostawy i tego, że np. w firmie nie odbierają telefonu. O podróbkach nie było nic. Na opinie też trzeba mieć baczenie, bo bywa tak, jak z opiniami dotyczącymi wyjazdów czy hoteli - rysa na lustrze w pokoju i już tragedia.

No i pytanie - czy ktoś zna perfumy-net.pl?
Bo tutaj nic nie znalazłam, a w necie głównie pozytywy, lecz niewiele.

Edytowane przez 201801022057
Czas edycji: 2014-11-16 o 10:36
201801022057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 16:53   #1302
jokerrr
Przyczajenie

Ja kupuję zawsze w tradycyjnej perfumerii albo drogerii oczywiście jak są promocje
jokerrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:32   #1303
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez jokerrr Pokaż wiadomość
Ja kupuję zawsze w tradycyjnej perfumerii albo drogerii oczywiście jak są promocje
A jaki to ma zwiazek z tematem watku?
Stary 2014-11-19, 17:34   #1304
Naomi21
Zakorzenienie

Planuję kupić perfumy na iperfumy, ale mam jedną wątpliwość. W opisie widnieje "Produkt może zostać dostarczony w innym opakowaniu niż pokazano na fotografii". I nie bardzo wiem jak to rozumieć Że mogą przysłać perfumy w jakimś zastępczym opakowaniu, innym flakonie? Wiem, że wiele z Was już tam kupowało, więc proszę napiszcie czy z opakowaniami jest wszystko OK, bo to brzmi trochę podejrzanie
Stary 2014-11-19, 17:41   #1305
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Planuję kupić perfumy na iperfumy, ale mam jedną wątpliwość. W opisie widnieje "Produkt może zostać dostarczony w innym opakowaniu niż pokazano na fotografii". I nie bardzo wiem jak to rozumieć Że mogą przysłać perfumy w jakimś zastępczym opakowaniu, innym flakonie? Wiem, że wiele z Was już tam kupowało, więc proszę napiszcie czy z opakowaniami jest wszystko OK, bo to brzmi trochę podejrzanie

Czasami perfumy mają różne flakony, czy to w zalezności od pojemności albo czegoś innego. To pewnie o to chodzi. Na pewno nie dostaniesz perfum X we flaszce po Y ani w butelce po coli
Co do kartonika to one też bywają różne, np jeśli chodzi o zestawy albo czasem niektóre perfumerie sprzedają perfumy w uszkodzonych kartonikach więc może on być po prostu zastępczy. Jak w testerze.

Ja się osobiście z czymś takim nie spotkałam ale dla pewności po prostu bym do nich zadzwoniła do dopytała.

Stary 2014-11-19, 17:44   #1306
Naomi21
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedź
Stary 2014-11-22, 09:11   #1307
electrode
Raczkowanie

Niestety ostatnio zamawiając z drogerii iperfumy.pl byłam mocno zawiedziona. Kosmetyki nie były takie jak te które kupowałam w drogeriach typu douglas lub sephora. Szampon miał zupełnie inny zapach. Nie chcę tutaj nikogo oskarżać ale już na pewno niczego stamtąd nie zamówię
electrode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:52   #1308
Naomi21
Zakorzenienie

Ja w końcu zamówiłam na e-glamour, bo mają teraz dostawę do paczkomatów za 1 zł i wyszło taniej
Stary 2014-11-22, 14:53   #1309
realego
Przyczajenie

Cytat:

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Tylko jak wytłumaczyć to, że zamawiałem dwa razy z allegro zapachy. Jeden z perfumerii euforia, drugi od iperfuma i dostałem dwa razy podróbkę? A te perfumerie widnieją tutaj na liście zaufanych więc jestem krótko mówiąc załamany. Bardzo zależy mi bym mógł się cieszyć moimi ulubionymi wodami nacodzień, a jednocześnie nie płacić 400 zł za flakon, ale chyba nie ma innej opcji niż iść do Sephory i spać spokojnie.
Stary 2014-11-22, 15:02   #1310
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko jak wytłumaczyć to, że zamawiałem dwa razy z allegro zapachy. Jeden z perfumerii euforia, drugi od iperfuma i dostałem dwa razy podróbkę? A te perfumerie widnieją tutaj na liście zaufanych więc jestem krótko mówiąc załamany. Bardzo zależy mi bym mógł się cieszyć moimi ulubionymi wodami nacodzień, a jednocześnie nie płacić 400 zł za flakon, ale chyba nie ma innej opcji niż iść do Sephory i spać spokojnie.
Możesz powiedzieć po czym wnosisz, że to podróbka?
Możesz wstawić zdjęcia?

Stary 2014-11-22, 16:36   #1311
realego
Przyczajenie

Może obejdzie się bez zdjęć.
Po prostu podam przykład, że Davidoff Cool Water od iperfuma ma naklejkę z pęcherzykiem powietrza, a sam kod produktu jest krzywo wydrukowany, wręcz czasami cyfry idą naprzemian, jedna niżej druga wyżej. Sprawdziłem kod w internecie, nie ma takiego Davidoffa. Butelka jest niekiedy krzywa, chodzi mi o te przetłoczenie, nie są one równomierne na całej powierzchni, sam zapach w sobie ciężko mi powiedzieć. Pachnie tak samo jak Cool Water z sephory, ale trwałość i projekcja słaba. W dodatku korek nie robi kliku tylko po prostu zachodzi do końca (nie wiem czy tak jest w oryginale, ale to też jest niepokojące).
Stary 2014-11-22, 17:12   #1312
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Po prostu podam przykład, że Davidoff Cool Water od iperfuma ma naklejkę z pęcherzykiem powietrza, a sam kod produktu jest krzywo wydrukowany, wręcz czasami cyfry idą naprzemian, jedna niżej druga wyżej. Sprawdziłem kod w internecie, nie ma takiego Davidoffa. Butelka jest niekiedy krzywa, chodzi mi o te przetłoczenie, nie są one równomierne na całej powierzchni, sam zapach w sobie ciężko mi powiedzieć. Pachnie tak samo jak Cool Water z sephory, ale trwałość i projekcja słaba. W dodatku korek nie robi kliku tylko po prostu zachodzi do końca (nie wiem czy tak jest w oryginale, ale to też jest niepokojące).
Może zamiast snuć domysły wrzucisz kilka zdjęć?
Nie wierzę, że dostałeś podróbę, bo sam bardzo nie orientujesz się w temacie, korek nie robi klik, ale nie wiesz czy powinien robić klik, no litości
Cool Water przechodził reformulacje, flakon też się zmieniał.
Pewnie dostałeś najnowszą wersję i tyle.
Wrzuć foty, ale daj sobie spokój...
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:08   #1313
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez electrode Pokaż wiadomość
Niestety ostatnio zamawiając z drogerii iperfumy.pl byłam mocno zawiedziona. Kosmetyki nie były takie jak te które kupowałam w drogeriach typu douglas lub sephora. Szampon miał zupełnie inny zapach. Nie chcę tutaj nikogo oskarżać ale już na pewno niczego stamtąd nie zamówię
Ja zamawialam maske profesjonalna z L'oreala i jak najbardziej wszystko bylo ok.
Skoro ci cos nie pasowalo, to dlaczego przyjmujesz bierna pozycje zamiast reklamowac?
No, ale ...idz do wyroczni D i S i tam kupuj
Cytat:
Nie, nie obejdzie. Bez zdjec nikt ci tu nie uwierzy, bo kazdy moze oczerniac, ale bez dowodow to wiesz co mozesz sobie zrobic.
Druga sprawa, reklamowales?
Trzecia sprawa, zamiawiales dokladnie z owych stron, bo zauwazylam ze sa podobne, minimalnie rozniace sie nazwa
Stary 2014-11-23, 10:42   #1314
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
WSTAW ZDJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 10:53   #1315
realego
Przyczajenie

Już mówiłem, że zamawiałem z allegro a nie ze stron tych perfumerii. Ale zamawiałem dokładnie od tych perfumerii bo mają również konta na allegro, a przelew robiłem dokładnie na te perfumerie więc nie ma co tutaj mówić, że allegro to allegro a strona perfumerii to inna bajka.

Zdjęcia Bossa:
http://i57.tinypic.com/2n87jbt.jpg

http://i61.tinypic.com/smu4r5.jpg
Wszystko wygląda ok, ale zapachu nie ma po 10 minutach. mam na mysli projekcję bo przy skórze trzyma się jakieś 3 godziny. A ja znam ten zapach bo kiedyś go miałem, lata temu. Zresztą jak testowałem w Sephorze na nadgarstku to trzymał się spokojnie 8 godzin i było czuć jak się rękę nawet zbliżyło z dala.

Davidoff Cool Water

http://i62.tinypic.com/205wayp.jpg

http://i59.tinypic.com/xomuls.jpg
Stary 2014-11-23, 11:04   #1316
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Już mówiłem, że zamawiałem z allegro a nie ze stron tych perfumerii. Ale zamawiałem dokładnie od tych perfumerii bo mają również konta na allegro, a przelew robiłem dokładnie na te perfumerie więc nie ma co tutaj mówić, że allegro to allegro a strona perfumerii to inna bajka.

Zdjęcia Bossa:
http://i57.tinypic.com/2n87jbt.jpg

http://i61.tinypic.com/smu4r5.jpg
Wszystko wygląda ok, ale zapachu nie ma po 10 minutach. mam na mysli projekcję bo przy skórze trzyma się jakieś 3 godziny. A ja znam ten zapach bo kiedyś go miałem, lata temu. Zresztą jak testowałem w Sephorze na nadgarstku to trzymał się spokojnie 8 godzin i było czuć jak się rękę nawet zbliżyło z dala.

Davidoff Cool Water

http://i62.tinypic.com/205wayp.jpg

http://i59.tinypic.com/xomuls.jpg
chłopie, ale z perfumami, które miałeś lata temu, nie ma co porównywać. Perfumy przechodzą reformulacje - np moja ukochana kiedyś Dolce Vita pachnie teraz jak własna podróbka (i kiedy kupiłam flakon po reformulacji, byłam pewna, że dostałam podróbę). Teraz perfumy, których używałam latami, pachną może dwie godziny, zapach się różni - a kiedyś to był kiler nie do zdarcia.

Zanim rzucisz oskarżenie, sprawdź te perfumy - np w stacjonarnej perfumerii. Ogólny trend w reformulacjach to zmniejszenie mocy zapachu - prawdopodobnie dotknęło to i Twojego Bossa.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 11:19   #1317
Arsonist
Zakorzenienie

Ja też mam pęcherzyk powietrza pod naklejką mojego flakonu Casmiru, zakupionego od którejś z polecanych perfumerii (chyba Perfumesco), ale kod normalnie wchodzi. Szczerze mówiąc, do głowy by mi nie przyszło, żeby po czymś takim wnosić, że to podróba. Kartonik, flakon, zapach, wszystko jest OK.
Arsonist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 11:21   #1318
realego
Przyczajenie

No dobrze, jestem gotów powiedzieć, że Boss jest ok. Kod zgadza się w internecie, jest to produkcja z maja 2014 więc faktycznie refomulację mogłby zrobić swoje. Ale co mogę powiedzieć o Davidoffie? Tych nierównych przetłoczeń na flakonie nie jestem w stanie sfotografować, ale zauważ, że na naklejce jest pęcherzyk powietrza. Kodu nie da się zobaczyć bo jest ciemny, ale powtórze. Jest nierówny i nie ma takiego kodu Davidoffa, a sprawdzałem w 3 miejsach.
Stary 2014-11-23, 11:24   #1319
daniels
Zadomowienie

Zarówno w/w Boss i Davidoff przechodziły kilka reformulacji. Na Perfuforum w wątkach o tych zapachach można znaleźć informacje na ten temat.
daniels jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-23, 14:00   #1320
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Link do cz. I KLIK

Aktualna lista wiarygodnych perfumerii internetowych:

Perfumerie polskie:

Sklepy zagraniczne:

Perfumerie nie polecane:

• www.e-zapachy.pl
  • www.ha-ro.com
  • www.fragrancenet.com
  • www.demeterfragrance.com
  • www.beautyforyou.de
  • www.raan.istore.pl

Jednocześnie przypominam o korzystaniu z wyszukiwarki przed zadaniem pytania o daną perfumerię - tłumaczenie się "brakiem czasu" albo chęci na przeczytanie tego co zostało już napisane, jest zdecydowanie najgorszym z możliwych

W przypadku wątpliwości dot. już zakupionych flakonów, odsyłam do wątku:
Jeżeli chodzi o zakupy na Allegro, polecam lekturę następujących tematów:

I mała uwaga, niezależnie od tego czy korzystamy z perfumerii internetowej czy sprzedawcy z Allegro: przed zgłoszeniem reklamacji i odesłaniem problematycznego zakupu, gorąco polecam zrobić dokładne zdjęcia jako dowód, zarówno flakonu, jak i paragonu.

Ale ekstra! Na pewno będę miała na uwadze przy następnych zakupach, bo z perfumai zakupywanymi przeze mnie bywało różnie...
sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości