Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-15, 21:51   #3181
larara123
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Dobranoc

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 22:09   #3182
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Wysprzątałam mieszkanie, ugotowałam dla męża flaczki ( drobiowe), teraz jeszcze upiekę ciasto marchewkowe i luzik
Mąż już wyjechał, więc na rano powinien być
bedzie sie działo

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 22:10   #3183
kocuro88
Zakorzenienie

Wiem dziewczyny ze nie mogę się poddawać.
Oby @ przyszła żebym w środę mogła iść do gin po coś na sttmulacje owulacji.

Dobranoc
Stary 2014-11-15, 22:13   #3184
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
no Koliberku może na dniach będziesz mieć maluszka już w domciu

ja dziś trochę kiepski nastrój...
w ciągu tego całego okresu staraczkowego prawdopodobnie tylko raz miałam owulke no chyba że jeszcze we wrześniu ale to i tak mnie nie pociesza
do tego @ nadal się nie pojawia tylko to plamienie ...

przepraszam że Wam marudzę ale mimo tego że staram się myśleć pozytywnie to czasami miewam gorsze chwile
Kochana to zrozumiałe,że jest ci smutno marudz do woli

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-15, 22:17   #3185
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Wysprzątałam mieszkanie, ugotowałam dla męża flaczki ( drobiowe), teraz jeszcze upiekę ciasto marchewkowe i luzik
Mąż już wyjechał, więc na rano powinien być

działajcie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
ja tez sie zbieram do zrobiienia tego ciasta ale jakos mi nie idzie...

dzis zaczynam 39 tydzien... ciekawe ile jeszcze mlody wytrzyma

Cytat:
no Koliberku może na dniach będziesz mieć maluszka już w domciu

ja dziś trochę kiepski nastrój...
w ciągu tego całego okresu staraczkowego prawdopodobnie tylko raz miałam owulke no chyba że jeszcze we wrześniu ale to i tak mnie nie pociesza
do tego @ nadal się nie pojawia tylko to plamienie ...

przepraszam że Wam marudzę ale mimo tego że staram się myśleć pozytywnie to czasami miewam gorsze chwile
kocurku ja też się dołuję... ech cięzko mi.

Zobaczysz kochana rozkręcą ci owu i będzie dobrze.

Ja już się podłamałam, bo mimo stymulacji, owulacji nadal zero efektów a łykając pierwsze tabletki takie miałam nadzieje...
Stary 2014-11-15, 22:19   #3186
ANNASAR
Zakorzenienie

Aneczko co tam u Ciebie? jak sie czujesz?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Aneczko co tam u Ciebie? jak sie czujesz?

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-15, 23:18   #3187
Nati_kk
Zakorzenienie

Żanetka rozumiem że Ci smutno więc marudz do woli,po to tu jesteśmy

Ja tam myślę,że ta stymulacja pomoże i za niedługo będziesz nam narzekać na mdłości i inne ciążowe uroki

Koliberku, zazdroszczę Ci strasznie tego oczekiwania,że to już w każdej chwili może nastąpić!

A mnie zlapaly wieczorem takie wzdęcia,że się ruszyć nie mogłam z bólu dopiero espumisan,nospa i ciepła kąpiel pomogły... Chyba mi ogórki kiszone nie służą tylko ostatnio mnie po byle czym łapie i ciężko mi znaleźć sprawcę...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 23:35   #3188
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Żanetka rozumiem że Ci smutno więc marudz do woli,po to tu jesteśmy

Ja tam myślę,że ta stymulacja pomoże i za niedługo będziesz nam narzekać na mdłości i inne ciążowe uroki

Koliberku, zazdroszczę Ci strasznie tego oczekiwania,że to już w każdej chwili może nastąpić!

A mnie zlapaly wieczorem takie wzdęcia,że się ruszyć nie mogłam z bólu dopiero espumisan,nospa i ciepła kąpiel pomogły... Chyba mi ogórki kiszone nie służą tylko ostatnio mnie po byle czym łapie i ciężko mi znaleźć sprawcę...
Natalko ja tez tak miałam.Obojetnie co zjadłam to miałam wzdęcia...

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-16, 01:39   #3189
aneczka2238
Zakorzenienie

Ja już nie mam siły... Przepraszam że ostatnio tylko smęcę...
Cały dzień bolał mnie brzuch i krzyż, skurcze były ale zero regularności. Przeszło koło 20, po 22 położyłam się spać i już od godziny nie śpię bo mnie zgaga tak męczy, że aż wymiotuje Kolejna taka noc... Prawie nic nie jadłam przez cały dzień przez te bóle, 4 chlebki tostowe z masłem i trochę wody, więc po czym?!
Mam przez to doła, marzy mi się poród nawet teraz, bo już nie wytrzymuje, dziecko też ode mnie nic wartościowego nie dostaje, bo prawie nic nie jem... Siedzę i ryczę bo to już chyba ponad moje możliwości...

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 01:55   #3190
dorotape1987
Wtajemniczenie

jeeejciu Aneczka to faktycznie nieciekawie....
po czym to cie tak wzielo najgorsze ze nic nie pomaga
Kocurek marudz kochana india ty tez jak najbardziej zobaczycie ze wszystko się odwróci i obie będziecie mamusiami
Natalka
u mnie tez czar prysl... Leze i nic maly się wierci i cały czas glodna chyba woda mi się zbiera taka ciężka jestem
koliberek do mnie tez to nie dochodzi...wczoraj leżałam przed spaniem i tak patrzyłam na brzuch jak się rusza i nie mogłam uwierzyć ze tam dziecko 👶 siedzi
w ogóle to czuje tego durnego zęba i mnie drażni
annasar
Stary 2014-11-16, 03:18   #3191
aneczka2238
Zakorzenienie

Bo ciąża to taki piękny błogosławiony stan

A co się z zębem dzieje?

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-16, 03:42   #3192
dorotape1987
Wtajemniczenie

podobno zab się ukruszyl i taki wrażliwy jest ehhh zjadlam kanapkę maly się uspokoil to mnie mulic zaczelo
Stary 2014-11-16, 06:25   #3193
dorotape1987
Wtajemniczenie

dobrze ze non juz się skończyła my juz wcinamy śniadanko nastawie alarm za godzinę na cukier i jeszcze poleżę
dzień dobry babeczki
Aneczka mam nadzieje ze z toba lepiej i sobie spicie teraz
Stary 2014-11-16, 07:31   #3194
mandy27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość

Ciągle podczytuje, ale jakoś dziś kiepsko u mnie z weną.
Miłego weekendu
u mnie dokładnie to samo :ech:

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

dzień dobry dziewczyny Koliberku ty już niedługo będziesz tulic swojego skarbc Jak będzie już na świecie dotrze do ciebie wszystko Aneczko współczuję tych dolegliwości naprawdę ale już niedługo to wszystko się skończy i przyjniedługo i zapomnisz o wszystkim Żanetko Indio ją nawet nie nam słów by was pocieszyć czy wesprzeć mogę jedynie życzyć by szybko wam się udało Justynko już 10tydzień a ją pamiętam dopiero jak były 2kreseczki :yhy: Dorotape wcześnie dziś wstałaś ŻYCZĘ WAM MIŁEJ NIEDZIELI
Stary 2014-11-16, 08:02   #3195
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Cały dzień bolał mnie brzuch i krzyż, skurcze były ale zero regularności. Przeszło koło 20, po 22 położyłam się spać i już od godziny nie śpię bo mnie zgaga tak męczy, że aż wymiotuje Kolejna taka noc... Prawie nic nie jadłam przez cały dzień przez te bóle, 4 chlebki tostowe z masłem i trochę wody, więc po czym?!
Mam przez to doła, marzy mi się poród nawet teraz, bo już nie wytrzymuje, dziecko też ode mnie nic wartościowego nie dostaje, bo prawie nic nie jem... Siedzę i ryczę bo to już chyba ponad moje możliwości...
kochana i tak jesteś bardzo dzielna, wytrzymasz jeszcze troszkę
Ale nie martw sie o maluszka, bo nawet jak nie jesz to on przecież nie bierze z żołądka tylko z Ciebie, wiec to nie ma znaczenia dla Niego że nie wiele jesz. Mam nadzieje że poprawi Ci się, moze bedzie lepiej jak brzuszek opadnie. Kiedy do gina? Zapytaj o coś na tą zgagę bo masz naprawdę koszmar z tym

Koliberek ja też nie wierzyłam, chyba to normalne przy pierwszym dziecku nawet jak sie urodziła to mi było ciezko uwierzyc ze już jest, że to nie sen chyba najgorsze to napięcie na końcówce że doczekać się nie można

Kocurek marudź mam nadzieje ze za chwile na co innego będziesz marudzić

India kochana na pewno się uda w końcu, nie poddawaj się

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Dziewczyny nie czuje ruchów juz długo.. Od rana nic, nawet smarowalam brzuszek zeby pobudzić i nic martwię sie i chyba bede mocniej budzić bo zaraz zwariuje
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:34   #3196
aneczka2238
Zakorzenienie

Przed 5 usnęłam i spałam do teraz, ale ból bioder mnie obudził No ale dobre chociaż tyle I śniło mi się że Dorotka urodziła w tym czasie, aż byłam zdziwiona że dopiero pisała że spać nie może, ja chwilę pospałam a ona zdążyła urodzić. Ale najlepsze że mały miał niecałe 4kg i uwaga... 90cm

Ewuniu, zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku albo mocno brzuchem poruszaj. Jak Cię niepokoi to lepiej na IP podjechać, bo po co się masz denerwować. Ruchy regularnie powinnaś czuć od 28tc, ja też miewałam takie przerwy i się martwiłam wcześniej, ale lepiej sprawdzić raz za dużo niż raz za mało...

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-16, 09:09   #3197
kocuro88
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś dzień wyborczy

Oj biedne wy ciazoweczki
Widzę ze bliżej końca tym gorzej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa otuchy.
Jak chcemy żeby @ nie przyszła to się pojawia a jak chcemy żeby już Przyszła to się osiąga
Musze zasugerować wycofanie tego inofolicu i może powrót do luteiny.

Dla was kochane po buziaku 💋
Stary 2014-11-16, 09:10   #3198
7koliberek7
Zadomowienie

ja wczoraj bylam slaba i w koncu nie odkurzylam...wieczorem zlapala mnie zgaga straszna i nie moglam sobie z nia poradzic...dopiero kibelek i pomoglo i odzyskalam sily ze o 1 w nocy stwierdzilam do meza ze odzyskalam sily i jesli nie ma nic przeciwko to odkurze ale mnie ochrzanil i powiedzial ze on rano zrobi...

wczoraj moj maly mial dzien spokojny bo prawie wcale sie nie ruszal ale wieczorkiem jak zgaga mnie zlapala to nadrobil...moze on tez odczuwa jakos ta zgage;/

mi lekarka mowila ze ruchy dziecka najlepiej sprawdzac po jedzeniu w pozycji polsiedzacej przez godzine i jak maly byl mniejszy mowila o 10 ruchach w ciagu tej godziny a teraz o 5 i tak ze 3 razy dziennie ...
a znow inna opcje slyszalam ze w ciagu 12 godzin liczy sie ruchy dziecka i jak doliczy sie do 12 czy 15 to mozna przerwac...wazne zeby tyle bylo w ciagu tych 12 h ...

wiec ja juz nie wiem... niby maly sie czesciej rusza ale i tak wydaje mi sie malo i tak dziwnie jak go nie czuje
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:45   #3199
dorotape1987
Wtajemniczenie

ewcia może mała ma dziś leniwy dzień sprobuj ze słodkim ale jak masz się stresowac to podjedz na IP
mój to cały czas się wierci ehhh czasem myślę ze nawet za bardzo....ale nie narzekam lepiej mi jak go czuje niż nie czuje się słabo dzisiaj jakoś dziwnie
AA i najlepsze odwołali mojemu lot musiał wybrać inny i co ma przylot o 10 rano a ja mam szpital na 9 muszę zacząć cos kombinowac
Stary 2014-11-16, 09:48   #3200
larara123
Wtajemniczenie

Hej.
Och Aniu ty to musisz przejsc w tej ciazy ale pocieszeniem jest ze juz niedlugo
No dorotko kpombinuj kombinuj.
Dla wszystkich buziaki.
A ja dzis lepiej pospalam ale obudzilam sie za to z bolem glowy i katarem... 😭😖

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-11-16, 10:03   #3201
india83
Zakorzenienie

Nati biedactwo, może lepiej odpuść sobie ogóraski skoro to po nich.

aneczko, ale Ty się wycierpisz, nie dziwie się, że nie masz już sił Ale pomyśl sobie jakis czas juz jesteś dzielna i jeszcze tylko dobry miesiac i te wszystkie koszmarne dolegliwości wynagrodzi Ci mała kruszynka

dorotka
dzięki, ale naprawdę trudno mi sie uporać z moją rezygnacją. W tym cyklu wszystko idzie nie tak, same przeszkody
oby ząb przetrwał do porodu, to przeciez juz niedługo
Ale namieszali z tym lotem ale na pewno coś wykombinujesz

mandy ale u Ciebie zleciało

Ewunia dzięki a o małą się nie martw, na pewno smacznie sobie śpi

kocurko a myslisz, że to przez infolic tak ci się wydłuża? Hmm... ja też go piję, ale cykle króciusieńkie. Tak w ogóle też już chce szybko zacząć nowy, bo w tym wszystko szło nie tak

koliberku ciebie też taka meczy. Oj nasze bidulki ile Was te brzuszki kosztują
Stary 2014-11-16, 10:11   #3202
kocuro88
Zakorzenienie

Nie wiem Aniu czy to wina inofolicu ale odkąd go pije to właśnie cykl mi się wydłużyl i tak dziwnie plamie.
Jak aplikowalam tylko luteine to nie było plamien a cykle jak w zegarku 27 dni.

Zapytam w środę gin co o tym sądzi

Dorotko a to Chcesz przełożyć szpital?
Stary 2014-11-16, 10:15   #3203
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Anusiu kochana już tak nie wiele nam zostało.
Pocieszam cie a ja sama mam juz duść!!! Ale musimy być dzielne i wytrzymać.

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-16, 10:18   #3204
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Natalko ja tez tak miałam.Obojetnie co zjadłam to miałam wzdęcia...
Coraz więcej wspólnego w tych naszych ciazach mamy,szkoda tylko że z tych mniej przyjemnych dolegliwości...Ja przed ciążą też stosunkowo często miałam wzdęcia,tak raz,dwa razy w tygodniu ale teraz to masakra,od 2 tygodni właściwie codziennie...

Aneczka bidulko moja dobrze,że chociaż na chwilę Ci odpuscilo, tak jak Ewunia Ci pisała dzidzia i tak weźmie co ma sobie wziąć,co najwyżej Ty będziesz słabsza...A taki chlebek tostowy chyba nie najlepszy na zgagę, bo on kupę chemii w sobie ma,może spróbuj z jakimiś biszkoptami albo sucharkami,np.z mlekiem? Szkoda,że żadne Rennie i inne cuda Ci już nie pomagają :-(

Ewunia,ale od dzisiaj rana nie czujesz małej czy od wczoraj?bo jak od dzisiaj to chyba nie ma się czym martwić,dopiero 10 Ja swojego czuję często,ale czasem zdarzają mu się jeszcze w ciągu dnia nawet kilkugodzinne przerwy No ale ja też 1,5tyg za Tobą, więc nie wiem czy to jakąś różnicę robi...

Koliberek dobrze, że mąż Cię przystopował :-D a zgagi współczuję

Żanetka porozmawiaj z ginka o tym,że Cię te opóźnienie martwi,na pewno coś wymysli bo wydaje się taka konkretna

Dorotka a siostra go nie może odebrać z lotniska?Ty szybko załatwisz szpital a potem sruuuu do domku świętować przyjazd męża :-D a wieczorem na porodowke

Ja dzisiaj też średnia nocka, niby spałam,ale o 5 się obudziłam z mega bólem pleców mimo tego że śpię już z tą poduszką specjalną ale to chyba mały jakoś tak się ułożył,bo jednocześnie straszne parcie na pecherz miałam...

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Aniu Indio - ja tylko podejrzewam,że to ogórki były wczoraj sprawcą, chociaż jadłam je pierwszy raz chyba od prawie roku...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2014-11-16 o 10:19
Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:21   #3205
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
kochana i tak jesteś bardzo dzielna, wytrzymasz jeszcze troszkę
Ale nie martw sie o maluszka, bo nawet jak nie jesz to on przecież nie bierze z żołądka tylko z Ciebie, wiec to nie ma znaczenia dla Niego że nie wiele jesz. Mam nadzieje że poprawi Ci się, moze bedzie lepiej jak brzuszek opadnie. Kiedy do gina? Zapytaj o coś na tą zgagę bo masz naprawdę koszmar z tym

Koliberek ja też nie wierzyłam, chyba to normalne przy pierwszym dziecku nawet jak sie urodziła to mi było ciezko uwierzyc ze już jest, że to nie sen chyba najgorsze to napięcie na końcówce że doczekać się nie można

Kocurek marudź mam nadzieje ze za chwile na co innego będziesz marudzić

India kochana na pewno się uda w końcu, nie poddawaj się

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Dziewczyny nie czuje ruchów juz długo.. Od rana nic, nawet smarowalam brzuszek zeby pobudzić i nic martwię sie i chyba bede mocniej budzić bo zaraz zwariuje
Ewuś ty jeszcze mozesz nie czuć,bo dzidziuś maa dużo miejsca i mógł się obrócić. Ale jesli przez caly dzień nie poczujesz to jedz na IP bedziesz spokojniejsza. ja tez tak mialam cnyba w 25 tc i dzwonilam do gin i tak mi właśnie pow.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Dziś dzień wyborczy

Oj biedne wy ciazoweczki
Widzę ze bliżej końca tym gorzej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa otuchy.
Jak chcemy żeby @ nie przyszła to się pojawia a jak chcemy żeby już Przyszła to się osiąga
Musze zasugerować wycofanie tego inofolicu i może powrót do luteiny.

Dla was kochane po buziaku 💋

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
ewcia może mała ma dziś leniwy dzień sprobuj ze słodkim ale jak masz się stresowac to podjedz na IP
mój to cały czas się wierci ehhh czasem myślę ze nawet za bardzo....ale nie narzekam lepiej mi jak go czuje niż nie czuje się słabo dzisiaj jakoś dziwnie
AA i najlepsze odwołali mojemu lot musiał wybrać inny i co ma przylot o 10 rano a ja mam szpital na 9 muszę zacząć cos kombinowac
ojejku,ale dobrze ze udalo mu sie załatwic inny lot w tym samym dniu

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Hej.
Och Aniu ty to musisz przejsc w tej ciazy ale pocieszeniem jest ze juz niedlugo
No dorotko kpombinuj kombinuj.
Dla wszystkich buziaki.
A ja dzis lepiej pospalam ale obudzilam sie za to z bolem glowy i katarem... 😭😖

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Coraz więcej wspólnego w tych naszych ciazach mamy,szkoda tylko że z tych mniej przyjemnych dolegliwości...Ja przed ciążą też stosunkowo często miałam wzdęcia,tak raz,dwa razy w tygodniu ale teraz to masakra,od 2 tygodni właściwie codziennie...

Aneczka bidulko moja dobrze,że chociaż na chwilę Ci odpuscilo, tak jak Ewunia Ci pisała dzidzia i tak weźmie co ma sobie wziąć,co najwyżej Ty będziesz słabsza...A taki chlebek tostowy chyba nie najlepszy na zgagę, bo on kupę chemii w sobie ma,może spróbuj z jakimiś biszkoptami albo sucharkami,np.z mlekiem? Szkoda,że żadne Rennie i inne cuda Ci już nie pomagają :-(

Ewunia,ale od dzisiaj rana nie czujesz małej czy od wczoraj?bo jak od dzisiaj to chyba nie ma się czym martwić,dopiero 10 Ja swojego czuję często,ale czasem zdarzają mu się jeszcze w ciągu dnia nawet kilkugodzinne przerwy No ale ja też 1,5tyg za Tobą, więc nie wiem czy to jakąś różnicę robi...

Koliberek dobrze, że mąż Cię przystopował :-D a zgagi współczuję

Żanetka porozmawiaj z ginka o tym,że Cię te opóźnienie martwi,na pewno coś wymysli bo wydaje się taka konkretna

Dorotka a siostra go nie może odebrać z lotniska?Ty szybko załatwisz szpital a potem sruuuu do domku świętować przyjazd męża :-D a wieczorem na porodowke

Ja dzisiaj też średnia nocka, niby spałam,ale o 5 się obudziłam z mega bólem pleców mimo tego że śpię już z tą poduszką specjalną ale to chyba mały jakoś tak się ułożył,bo jednocześnie straszne parcie na pecherz miałam...

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Aniu Indio - ja tylko podejrzewam,że to ogórki były wczoraj sprawcą, chociaż jadłam je pierwszy raz chyba od prawie roku...
ja jeszcze często miałam zaparcia...odpukać teeraz jest ok

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-16, 10:36   #3206
larara123
Wtajemniczenie

no ja juz mam wzdecia dosc czesto...
kurcze szkoda mi Was dziewczynki bo zamiast cieszyc sie koncowka ciazy i czekac z usmiechem na twrzy na wasze dzidzie to musicie tak cierpiec. mam nadzieje ze wynagrodzi sie wam to grzecznym dzidziulkiem

A wy staraczki sie nie zalamywac - UDA SIE !!!
wiem ze latwo sie mowi ale ja tez juz nie raz bylam zrezygnowana i nawet chcialam zrezygnowac jak narazie ze staran a tu psikus i fasolek mi sie pojawil w brzuszku wiec glowa do gory !!! bedzie dobrze bo musi !! po prostu widac ze tak jak ja musialam to i wy musicie poczekac troszke na swoja kruszynke

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-11-16, 10:42   #3207
malinOla1
Wtajemniczenie

larara zdrówka
aneczka Ty z tym porodem to się troszkę wstrzymaj.
Ewunia i jak sytuacja wygląda? rozbudziła się mała więcej?
dorota macie przeboje oby synek (ten 90cm ) poczekał na ojca
Spokojnej niedzieli

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:44   #3208
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
no ja juz mam wzdecia dosc czesto...
kurcze szkoda mi Was dziewczynki bo zamiast cieszyc sie koncowka ciazy i czekac z usmiechem na twrzy na wasze dzidzie to musicie tak cierpiec. mam nadzieje ze wynagrodzi sie wam to grzecznym dzidziulkiem

A wy staraczki sie nie zalamywac - UDA SIE !!!
wiem ze latwo sie mowi ale ja tez juz nie raz bylam zrezygnowana i nawet chcialam zrezygnowac jak narazie ze staran a tu psikus i fasolek mi sie pojawil w brzuszku wiec glowa do gory !!! bedzie dobrze bo musi !! po prostu widac ze tak jak ja musialam to i wy musicie poczekac troszke na swoja kruszynke
ja nastawiam sie na niespokojnego malucha
Synus był bardzo spokojny...nie było go wogole słychać ,więc teraz bedzie odwrotnie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
larara zdrówka
aneczka Ty z tym porodem to się troszkę wstrzymaj.
Ewunia i jak sytuacja wygląda? rozbudziła się mała więcej?
dorota macie przeboje oby synek (ten 90cm ) poczekał na ojca
Spokojnej niedzieli
wzajemnie

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-16, 10:45   #3209
larara123
Wtajemniczenie

hehe Aniu a moze bedziesz miala dwoch spokojnych chlopcow?

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-11-16, 10:50   #3210
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Aniu a moze bedziesz miala dwoch spokojnych chlopcow?
jeszcze trochę i się przekonam

LIA
18.12.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości