Styczniowe mamusie 2015, cz. VII - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-16, 08:15   #2341
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII

Dzień dobry nie ma nikogo? Żartujecie.....

Wczoraj byłam na szkoleniu. Było fajnie, tylko 3h to nie dla mnie, ostatnią spędziłam na podłodze No i nim wróciłam do domu, to już była 20.30, a wyszłam 0 14. Oczywiście mąż skwitował "co tak długo"

Nadrobię Was później, bo kończę jeść owsiankę, ubieram małą i lecimy na Filharmonię Malucha (chyba nasz ostatni koncert)
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

Edytowane przez lilijka3
Czas edycji: 2014-11-16 o 08:16
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:25   #2342
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Dzień dobry nie ma nikogo? Żartujecie.....

Wczoraj byłam na szkoleniu. Było fajnie, tylko 3h to nie dla mnie, ostatnią spędziłam na podłodze No i nim wróciłam do domu, to już była 20.30, a wyszłam 0 14. Oczywiście mąż skwitował "co tak długo"

Nadrobię Was później, bo kończę jeść owsiankę, ubieram małą i lecimy na Filharmonię Malucha (chyba nasz ostatni koncert)
Ja nie spie ;-) na jakim szkoleniu bylas wczoraj?
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:50   #2343
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

eirene taaa, moze najlepiej jakbym od razu roczne dziecko urodziła
No własnie a jak to jest z lewatywą, robią ją i co, później masz czas isc do wc czy co?
Kochana my też mieliśmy jechać do znajomych ale mój mąż wstał zakatarzony, zasmarkany i kichający to odpuściliśmy. Zwłąszcza ze miałą tak być jedna ciężaróweczka, to nie chcemy zarażac. Ja nie mam wyjścia, ale inni to co innego.
Ale jeszcze andrzejki przed nami
kinqaa mam taki sam plan - kupie czopki evaqu, wyprbuję wcześniej jak działają i przed porodem tez sobie zaaplikuje
nie wiedziałam, ze tak się dzidzie kladzie spać
tommorow dzięki, ale na świetlika mam uczulenie jeszcze bardziej mi puchną powieki i się wysuszaja
lilova ja ochraniacz kupuję. I bede miała monitor oddechu, mam nadzieje, ze sie nie przyda, ale jakby co, to bede spokojniejsza.
smerfetka no to pięknie mi zostało do kupienia kilka rzeczy w rossmanie, ale to jak przyjdzie zam z gemini, wszystko popiore i zobacze czego jeszcze brakuje
bajlaga mam to samo z praniem ciuszków. Białe poprałam osobno, białę z jasnymi wzorami osobno, niebieskie z zielonymi, błękitne z żółtymi, a białe z kolorowymi nadrukami wypiore w 40* i wrzuce do prania chusteczki przeci farbowaniu z rossmana.
szczeperka ja nie mam nic na krótki rękaw. Wszystko na długi
dusiolka ja piore od razu wszystko. NIech leży poskłądane już czyste, poprane
akrolowa ja też codziennie coś z mlekiem jem i od kilku dni punkt 2 w nocy musze wstac i napic sie na zgage
heffika ja na początku planuje kłaść Leosia w rożku, a jak nie bedzie chciał to w spiworku który dostaliśmy. Ewentualnie przykrywać kocykiem
Pościeli tej marynarskiej na razie nie zamawiam, bo Leo i tak pierwsze miesiące bedzie spał w kołysce, to zamówie na wiosne

U nas wczoraj leniwy dzień przez małza. Mieliśmy jechać do znajomych, ale jak juz pisałam rozchorował się. Kicha, smarka i kaszle ehh.Oczywiscie szprycuję go prenalenem
A ja dalej wyglądam jak ofiara przemocy - usta podpuchniete i czerwone, oko podpuchnięte, suche i czerwone ehh.

A w ogóle to byliśy wczoraj u położnej. SUper babka. Wszystko nam pokazała, powiedziała i w ogóle fajnie ten nasz oddział gin-poł. wygląda
W razie jakichkolwiek wątpliwości mam do niej dzwonic o każdej porze dnia i nocy

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:00   #2344
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Jeszcze maz sie przeziębił..rozpoczął sezon łyżwiarski i juz umiera :d ma 37,2 i katar ;d takze został wyeksmitowany do drugiego pokoju;p
No to bedziesz miala jazde. Jak mezczyzna chory, przeziebiony to koniec swiata:p
Cierpliwosci zycze

Dzien dobry.
Nawet dzis pospalam czekam na meza az wroci z pracy i pewnie pojdzie spac to pewnie do niego dolacze:p
Stary 2014-11-16, 09:05   #2345
Eirene1987
Zakorzenienie

hej. jestem załamana. Oli znów wczoraj zaczął kaszleć sucho i katar ma normalnie aż 3 dni pochodził do przedszkola. mam dosyć tej alergii czy cokolwiek to jest
byliśmy wczoraj u znajomych i cały wieczór przekaszlał. godzinę go próbowałam uspać i nie dało rady. poszedł spać o 00.30 wwstał przed chwilą.

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Ja planuję kupić enemę taki specjalny płyn i sobie go zaaplikować. Jest popularny na wątku mamuś z listopada
o ja ten miałam.

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
mi najbardziej doskwiera to, ze nie mogę odpocząć kiedy potrzebuje,
i czy mi sie podoba czy nie, to musze wstac max 7 rano i zrobic mleczko, bo co powiem, ze mama miała ciazka noc i ledwo na oczy patrzy
dokładnie...

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Ja bym sie nie skupiala gdyby przeszly mi dwie rzeczy- przede wszystkim ten nieustepliwy bol po prawej stronie. Bo z nim sie nie daje funkcjonowac, naprawde
I te dretwienia i bole nog i rak w nocy. W polaczeniu w nocy te dwie rzeczy powoduja ze nie spie i cierpie. A nogi mimo ze w dzien nie bola to nie moge odespac nocy bo bol po rawej nie znika. Juz w ogole nie wiem jakbym zyla gdybym miala w tej chwili nakaz lezenia, no w lezeniu ten bol jest najgorszy.
Gdyby tego nie bylo to reszte bym znosila bez takiego marudzenia
mi też ten ból dokucza i rwące nogi... masakra. najgorzej wieczorem i w nocy

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Hejho.
Byłam u endo i diab. Wsio ok. Następną wizytę mam dopiero za miesiąc, także juhu!
Kazała mi tyć A ja nie mogę nic utyć. Cały czas 8+. Ginka już też w poniedziałek patrzyła krzywo, że waga stanęła.

(...)

Czasami to bym tak chciała powiedzieć, jak w tej reklamie: przepraszam cie, ale musze wziąć wolne…

(...)

U nas nie ustępuje za to kaszel i katar. Mąż był w zeszłą niedziele u naszego doktorka. Niby czysto na oskrzelach, a tym bardziej na płucach, ale jednak kaszel jest. U nas taki odrywający, jakby własnie się oczyszczało wszystko, tylko tak długo to trwa.
Dostaje leki antyalergiczne, które niby wywołują wykrztuszanie, sama już nie wiem. Może znów jutro podskoczymy na dyżur do lekarza.
brawa za wizyty

ja też bym czasem wolne wzięła

też współczuję kaszlu. ale dobrze że się odrywa w sumie.
u nas na nowo mega suchy się pojawil a ten najgorszy jest wrrr

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Kochana my też mieliśmy jechać do znajomych ale mój mąż wstał zakatarzony, zasmarkany i kichający to odpuściliśmy. Zwłąszcza ze miałą tak być jedna ciężaróweczka, to nie chcemy zarażac. Ja nie mam wyjścia, ale inni to co innego.
Ale jeszcze andrzejki przed nami

z lewatywa nie mam pojęcia jak to robią
co do położnej widzisz - samo poszło najważniejsze że masz oparcie w kimś kto się na tym zna

a co do wyjazdu... zdrówka dla męża
moj Olcik też smarkał i kaszlał ciągle. próbowałam go położyć i godzinę zasypiał w końcu nie zasnął. wytrzymał do 23...
a andrzejek nie odpuszczę

lecimy na śniadanko

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:23   #2346
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Montanka jak pierwszy raz zobaczyłam te reklamę z wróżką, ty ryknelam śmiechem

mam w domu jakieś czopki glicerynowe, hmm muszę ich poszukać
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:27   #2347
simonee
Zakorzenienie

Ja jeszcze leżakuje
Stary 2014-11-16, 09:35   #2348
Ewka:D:D
Rozeznanie

u mnie dzis standardowo przebudzenie o 2 w nocy

Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
A czym bedziecie przykrywac wasze dzieci? Kolderka, kocykiem a moze kupicie spiworek? Wydaje mi sie ze spiworek najbezpieczniejszy bo dziecko przypadkiem nie przykryje sie calkiem hmm?
ja mam zamiar od samego poczatku ubrac posciel do lozeczka dla malutkiego, ae na poczatku mysle ze do uzytku pojdzie rozek, a pozniej sie zobaczy czy spiworek moze kocyk

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:36   #2349
Kinqaa
Zakorzenienie

Simone witaj w klubie.
Jedynie dziecko mnie obudzilo godzinę temu standardowym tekstem " jestem głodna! !!!!!"
A przed chwilą mnie znów obudziła " chce mi sie pić! "
Normalnie zejde na zawał.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:42   #2350
ellyunia
Wtajemniczenie

Heloł :p

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:50   #2351
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Jak tam płatki zaliczone? :d

you have lost a diamond

Stary 2014-11-16, 09:50   #2352
simonee
Zakorzenienie

Kinga jeszcze 2m-ce i będzie cię budzić dwójka dzieci ale póki co można się troszkę lenic. Mój luby zabrał się za porządki

Ellyunia czy ty w swojej okolicy masz szpital gameta?

Edytowane przez simonee
Czas edycji: 2014-11-16 o 09:52
simonee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:03   #2353
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Jak tam płatki zaliczone? :d

A jak śniadanie musi być do 2 min po wstaniu bo inaczej :rzyga:

Simonee nie słyszałam o takim

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Klinika leczenia niepłodności gameta- o ten Ci chodzi? Widzę ze najbliżej mnie jest w Gdyni

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
. Mój luby zabrał się za porządki
?

A mój pojechał "pobiegać" po lesie

Stary 2014-11-16, 10:04   #2354
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
A jak śniadanie musi być do 2 min po wstaniu bo inaczej :rzyga:

Simonee nie słyszałam o takim

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Klinika leczenia niepłodności gameta- o ten Ci chodzi? Widzę ze najbliżej mnie jest w Gdyni

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

A mój pojechał "pobiegać" po lesie
Mój śpi i nie mogę go obudzić :-P
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:06   #2355
ellyunia
Wtajemniczenie

Chyba szlag mnie trafi codziennie rano i wieczorem mam mega katar, swedza mnie oczy-mam ochotę je wydrapac- i czasami ataki suchego kaszlu ....i tak praktycznie cała ciąże może to uczulenie ciążowe

Stary 2014-11-16, 10:13   #2356
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Akrolowa płatki z mlekiem to moje śniadanie od początku ciąży dosłownie na palcach jednej ręki można by policzyć kiedy było co innego )

Wiecie że w 34 tc tygodniu "nastąpi istotny transfer przeciwciał drogą pępowinową i dalszy rozwój płuc dziecka, co sprawi, że będzie ono już znacznie lepiej przygotowane do samodzielnego życia."
Wlasnie czytałam wczoraj o 34 tyg bo jakby sie zdecydowali zrobic cesarkę i operacje 2 w 1 to pewnie by wlasnie czekali do 34-go. Wyczytałam tez ze dzieci urodzone wtedy maja takie same szanse na przeżycie co urodzone w terminie.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:18   #2357
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Wlasnie czytałam wczoraj o 34 tyg bo jakby sie zdecydowali zrobic cesarkę i operacje 2 w 1 to pewnie by wlasnie czekali do 34-go. Wyczytałam tez ze dzieci urodzone wtedy maja takie same szanse na przeżycie co urodzone w terminie.
ty już jesteś tak daleko, ze nawet jakbyś urodziła dziś, to bedzie wszystko ok, pewnie, ze lepiej poczekać az się da
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:18   #2358
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Ile wy macie tych ciuszków ze pełne pralki?pierzecie wszystkie od razu czy tylko te małe rozmiary najpierw? Ja planuje tylko 56 i 62 narazie.
ja mam po kilka-kilkanaście body,pajaców, śpioszków na rozmiar 56 i 62, więcej nie kupuję, wszystkie doświadczone mamy mówią że i tak mam za dużo. Zamierzam wyprać teraz tylko te ciuszki na 56 i 62 resztę prałąm już raz po zakupie ale przed używnaiem wypiorę jeszcze raz, ale dopiero za parę mcy.

Cytat:

Jadąc autem myślałam że kiepski dzień.
Tez mam chwile kiedy mam już dosyć bycia w ciąży, jest mi źle pod względem fizycznym ale nie chodzi mi o wygląd tylko o to jak ją przechodzę. Nie jestem szczęścia która ma ciążę bez różnych malo przyjemnych objawów.

W wiadomościach na TVP 1 pokazali matkę z 7 tyg synkiem który w 19tc miał w brzuszku przeprowadzona operacje bez której by zmarł. No ryczałam jak głupia tak się wzruszyłam.

Eirene przy instalowaniu wyświetla się do jakich plików ta aplikacja musi mieć dostęp np do twojej lokalizacji i innych danych.
też to widziałąm, wzruszyłam się na maxa.

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
Elvira, średnio masz z tym wyrostkiem, tyle czasu antybiotyk...

Lilova -ja ochraniacz zamontuję od razu, ale dzidziusia będę kładła po drugiej stronie łóżeczka, żeby Mu więcej powietrza wpadało
(i jakby co-mam monitor oddechu)

to ile Ty masz tych pajacy?
(ja nie mam póki co ani jednego )

mnie dzidziuś w sumie nie kopie, raczej mocno się przeciąga i napiera jak maniak (ale to też potrafi boleć)
a jak już Mu się zdarzy znienacka kopnąć w okolicach żeber, to podskakuję ze strachu, mąż nie może się nadziwić,że kobieta w ciąży może się bać swojego dziecka
mam tak samo, czuję praktycznie non stop przeciąganie się, wypychanie brzucha, ale kopniaków ostatnio rzadko.

Cytat:
Chyba szlag mnie trafi codziennie rano i wieczorem mam mega katar, swedza mnie oczy-mam ochotę je wydrapac- i czasami ataki suchego kaszlu ....i tak praktycznie cała ciąże może to uczulenie ciążowe
biedna jesteś, wspólczuję.

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:19   #2359
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:

Najlepiej gdyby jednak nie musieli działać i poczekać do tego 37tc
Kol urodziła synka w 34tc i był taki malutki leżał w szpitalu póki nie nabrał masy (2kg) teraz ma dwa miesiące i dalej jest taki malutki, dopiero zaczyna nosić ciuszki w rozm 50

Stary 2014-11-16, 10:20   #2360
justynalyp
Zadomowienie

dzień dobry, to ja właśnie dzisiaj zaczynam 34 tydzień
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:29   #2361
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej siemanko
ja też dalej lezakuje bo oczywiście źle spalam mąż za to spal super po wczorajszych urodzinach
My wróciliśmy koło 21 bo juzmi ciężko było wysiedsiec
a na koniec końców okazało się że h nas będzie sylwester no ale każdy ma coś przynieść do jedzonka więc tylko będę musiała posprzątać

Ellyunia ah płatki akurat mi się skończyły

Eirene biedny ten Oli

Montanka super że wizyty OK!

Heffitka ja będę kladla w rozku albo otulaczu i kolderki ani pościeli kupować teraz nie będziemy i ochraniacza jednak też rezygnujemy póki co.

Kinqa o kurka nie wiedziałam że tak dzidziola się kładzie a Ty sobie stopa włącz z tymi zakupami szalencze

A ja tak jak dusiolka bardzo się cieszę że jestem w ciąży mimo że czasami mi mega ciężko. Ale za każdym razem jak idę koło lustra to sie przeglądam z każdej strony jak Mały rośnie i ze ma gdzie się rozpychac heh

jutro wizyta i USG znowu nie będę spać bo będę przeżywać
Stary 2014-11-16, 10:47   #2362
fashionaddicted
Zakorzenienie

Ale mam karmnik na balkonie:p
Powiesilam jedzenie dla sikorek bo jak co roku przylatywaly i czaily czy cos jest hehe.
Hustaja sie,nieraz 4na raz siadaja do jedzenia i sie stracaja hehe. Nie wiem czemu ale.lubie ten widok;p

Ogladnelam wlasnie koncowke porodu wlasciwe po cesarskim.cieciu juz jak przystawili dzieci a potem tatus sie nimi zajmowal i rycze ze wzruszenia:p

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:

Ja jeszcze leżakuje
Ja tez bo maz chrapie obok:p
Ale zaraz ide.myc glowe i sie malowac bo trza na wybory pojechac:d i do rodzicow na.obiad

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
dzień dobry, to ja właśnie dzisiaj zaczynam 34 tydzień
Super gratulacje!

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Aaa zapomnialam ze w piatek bylam u okulisty.
Od zawsze mam wade wzroku,mialam tez operacje i chcialam zeby mi zbadali czy wszystko jest ok przed porodem. Oczywiscie trzeba sie bylo nagimnastykowac zeby na nfz sie jeszcze dostac w tym roku, pierwszy raz musialam miec specjalnie skierowanie na badanie dna oka(zawsze mi robia tak normalnie jak sie zapisuje sami z siebie...)
Zbadal mi tez siatkowke. I z tego co wyburczal pod nosem-wszystko jest w porzadlu, nadcisnienia tetniczego nie ma ani zmian na siatkowce...
Stary 2014-11-16, 10:48   #2363
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Jedynie dziecko mnie obudzilo godzinę temu standardowym tekstem " jestem głodna! !!!!!"
A przed chwilą mnie znów obudziła " chce mi sie pić! "
Normalnie zejde na zawał.
ale i tak masz fajnie że daje ci spać. bo mój jak się budzi to jest: wstawamy??? wstawamy no mamo wstawamy!
i muszę wstać z nim. nie ma mowy o spaniu

Cytat:
pewnie że tak w dzisiejszych czasach to już nic strasznego ale oby posiedział jeszcze

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Hej hej siemanko
ja też dalej lezakuje bo oczywiście źle spalam mąż za to spal super po wczorajszych urodzinach
My wróciliśmy koło 21 bo juzmi ciężko było wysiedsiec
a na koniec końców okazało się że h nas będzie sylwester no ale każdy ma coś przynieść do jedzonka więc tylko będę musiała posprzątać
o matko ja bym już nie dała rady wyszykować sylwka
ale ty masz też trochę później termin więc w sumie spoko no i dobrze że każdy coś przyniesie

co do kłądzenia dziecka na dole łóżeczka to też tak kładliśmy. wtedy kocyk zapychałam w szczebelki tak jakby i nie było ryzyka że się wsunie tam

co do bycia w ciąży ja mam dość dolegliwości wieczornych, rwania nóg, kłucia pod cyckiem i chodzenia połamana.
ale kopniaki uwielbiam choćby były bolesne to się śmieję z tego potem
i z jednej strony marzę o styczniu a z drugiej szkoda mi że to już końcówka i już ostatni raz prawdopodobnie jestem w ciąży

Stary 2014-11-16, 10:55   #2364
jasowaa
Raczkowanie

[QUOTE=fashionaddicted;489 49222]Ale mam karmnik na balkonie:p
Powiesilam jedzenie dla sikorek bo jak co roku przylatywaly i czaily czy cos jest hehe.
Hustaja sie,nieraz 4na raz siadaja do jedzenia i sie stracaja hehe. Nie wiem czemu ale.lubie ten widok;p

Ogladnelam wlasnie koncowke porodu wlasciwe po cesarskim.cieciu juz jak przystawili dzieci a potem tatus sie nimi zajmowal i rycze ze wzruszenia:p

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Chyba ten sam odcinek ogladalam i tez ryczalam ale ja juz od dluzszego czasu tak mam ze placze na wszystkich odcinkach porodow, porodowek i innych poloznych
niebo darmo dam...

jasowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:58   #2365
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ale i tak masz fajnie że daje ci spać. bo mój jak się budzi to jest: wstawamy??? wstawamy no mamo wstawamy!
i muszę wstać z nim. nie ma mowy o spaniu

co do bycia w ciąży ja mam dość dolegliwości wieczornych, rwania nóg, kłucia pod cyckiem i chodzenia połamana.
ale kopniaki uwielbiam choćby były bolesne to się śmieję z tego potem
i z jednej strony marzę o styczniu a z drugiej szkoda mi że to już końcówka i już ostatni raz prawdopodobnie jestem w ciąży
O taak... tez mi szkoda,bo tez jestem w ostatniej ciąży.

you have lost a diamond

Stary 2014-11-16, 10:59   #2366
jasowaa
Raczkowanie

Dziewczyny, malujecie paznokcie w ciazy ?
niebo darmo dam...

jasowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:00   #2367
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasowaa Pokaż wiadomość
Od czasu do czasu. Przedwczoraj malowalam u stóp. .. i młody ciągle mnie kopal. Chyba mu moje wygibasy i zgiecia do przodu nie pasowały

you have lost a diamond

Stary 2014-11-16, 11:07   #2368
ellyunia
Wtajemniczenie

Smerfetka ty jesteś szalona z tym sylwestrem u siebie. U nas było 10 osób jakieś dwa tyg temu i zapowiedziałem TŻ ze to ostatnia impreza, jednK trzeba cos naszykowac, nastać sie przy garach na drugi dzień palcem nie ruszyłam.
Ja na sylwestra mam nadzieje mieć juz malutka wiec spędzimy rodzinnie <3

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:

Stopy juz dawno odpuściłam, odpoczywają od lakieru
Za to u rak zawsze mam zrobione :p

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Może któraś polecić jakiś dobry film?

Stary 2014-11-16, 11:10   #2369
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja u rąk czasami jak mi się chce a u nóg pomalowałam dawno temu i trzyma się może przed porodem bliżej pomaluję na nowo

Cytat:
Ja na sylwestra mam nadzieje mieć juz malutka wiec spędzimy rodzinnie <3

Może któraś polecić jakiś dobry film?
a ja mam nadzieję że jednak młody wytrzyma do nowego roku ale zobaczymy co to będzie

film... hmm zależy o jaki typ ci chodzi

Stary 2014-11-16, 11:13   #2370
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
film... hmm zależy o jaki typ ci chodzi

Jakiś dramat psychologiczny, thriller
Włączyłam "epicentrum" ale jak na razie mnie nie wkręcił :ziewa:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości