![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
przeklete_pragnienia- smacznego, ja już tez po śniadanku pierwszym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Konto usunięte
|
Ją też już zjadłam. Kupiłam wagę kuchenna i byłam w szoku że moja kromka waży 55 g czyli ma 2 ww. Ja zawsze liczyłam jako 1
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
witam, oszz ile miałam nadrabiania. Dzięki dziewczyny za wypowiedzi o sutkach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- mam dziś jakieś problemy z netem...nic mi nie chodzi, tylko wizaż ![]()
#1144 |
Konto usunięte
|
Ja się boję że nic ze mnie nie zostanie jak zacznę kp
Dalej waże mniej niż w 20 tyg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- W ogóle to mam okropny biust przez to że nie tyje Takie placki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
Witam, u mnie się szykuje ładna pogoda (małopolska). Jasno i słoneczko świeci. Pewnie tz wyciagne na spacerek po obiedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Ja boję się tego uczucia jak dziecko będzie ssało mi pierś
![]() i naczytałam się o pogryzionych do krwi sutkach i w ogóle... Ale wyjdzie w praniu Tutti to zazdroszczę pogody ![]() Maciejka to znak z tym wizażem ![]()
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się na zapas ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- a ja znów mam problemy z zaparciami, jest coraz gorzej, to co pomagało do tej pory już nie działa ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
A ja zauważyłam, że mi na zaparcia pomaga żelazo
![]() ![]()
#1149 |
Konto usunięte
|
Maciejka a owoce suszone?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() U mnie nocka z przerwami na oglądanie księżyca :P Potem o 6 siku, ale zasnęłam ba szczęście ![]() Na dworze ponurooo ![]() Idę się ogarnąć. Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
pragnienia to Ty ewenement z tymi zaparciami jesteś
![]() Olcia Twój brat z narzeczoną dzadzą radę ![]() Ja jak się dowiedziałam o ciąży też byłam na zleceniu, tylko na dniach miałam dostać umowę o pracę więc siedziałam cicho i się modliłam, żeby szefostwo zdania nie zmieniło ![]() u nas ślub kościelny i wesele w 2016, też nie myśleliśmy, że będzie z Małą na rękach no ale cóż, u nas przekładanie na łeb na szyję na dwa lata wcześniej byłoby bez sensu. A moja kuzynka brała ślub w lutym tego roku i pogodę miała piękną 16 stopni było ![]() szkoda tylko Ciebie, że za dużo nie skorzystasz ![]() idę pomyśleć co na śniadanie, Mała o 5.00 zakończyła imprezę i dopiero wtedy mogłam zasnąć. Chyba jej się spodobało wczoraj siedzenie i gadanie z dziewczynami. Ogólnie było super ![]() a i wracałam taksówką, jak wsiadłam to ogarnęłam, że mam aż 10 zł w portfelu i pytałam pana taksówkarza czy za 10 zł dojedziemy bo więcej nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
hejoooo nocne marki
![]() Ja dzis do was nie dolaczylam, bo uskutecznialam moja metode, ktora jak widac dziala wieczorem zasnac nie moglam, bo malutki tak kopal,ze z mezem patrzelismy i ze smiechu nie moglismy w koncu jak sie uspokoil, to i ja zasnelam ![]() Codziennie sni mi sie porod ![]() dzis byl fajny ![]()
#1153 |
Zadomowienie
|
a moje dzieciaki robią karpatkę
![]() lui- fajnie że spotkanie się udało |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wy w nocy wstajecie prawie jak na karmienie ![]() Buu ![]() ![]() Jeśli chodzi o Duszoną to Ona pisała, że nie chce wychodzić na żądanie.. chce żeby wszystko sprawdzili, wiecie przecież, że Ona miała też jakiś problem z nerkami. No nic, niech tam leży, tylko żeby lekarze się ogarnęli po prostu. I będzie wszystko dobrze. A my poszliśmy spać o 1... a o 9 obudził nas telefon ![]() ![]()
#1155 |
Zakorzenienie
|
Madzia ale jak jej co chwilę coś tam mylą to nie byłabym taka pewna, czy wszystko dokładnie sprawdzą. Eh z tymi lekarzami
![]() Fajnie, że mąż idzie na później do pracy, zawsze to macie dodatkowo kilka godzin dla siebie ![]() Ewa hoho, to Cię dzieciaki rozpieszczają, aż serce rośnie ![]() A ja idę sobie zrobić tosta na drugie śniadanie. Głodna już jestem jak nie wiem ![]()
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ja dziś spalam dobrze, chociaz niestety znowu mnie skurcz w nodze zlapal. Wczoraj mieliśmy gości - bardzo milo bylo ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- A Duszonej pewnie dobrze jakby te nerki sprawdzili. Chociaż tego szpitala to aż strach sie bać! |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
O no to Madzia masz wiecej czasu z mezem
![]() ![]() Stwierdzam, że my się urządzać jeszcze kilka lat będziemy ![]() Zrobiłam zdjęcia wczorajszych gadżetów ![]() ![]() ![]() ![]()
#1158 |
Zakorzenienie
|
Ilonka no wiem
![]() ![]() Ja nawet nie wiem czy oni tam jakiś inny szpital mają czy coś.. Pisałam jej, że zawsze może się wypisać na żądanie.. no ale powiedziała, że te 3 dni przeleży tam.. Myślę, że Duszona się po prostu nie da i ona zrobi tam porządek z tymi lekarzami ![]() No a męża już wysłałam do kuchni żeby mi amu zrobił ![]() W ogóle moja Córcia co chwilę ma czkawkę ![]() ![]() Aaa i dostaliśmy maila, że łóżeczko już się realizuje i jutro wysyłka ![]() ![]() Inco ble skurcze łydek są okropne... Fajnie, że doszedł transport z ikei.. no żeby tylko M się wziął za to ![]() ![]()
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczęta niedzielnie
![]() Organizm się zaczyna przyzwyczajać do nocnych pobudek. Migotka, witaj w klubie chorych brzuchatek. A na zatwardzenia,spróbuj jeść więcej owoców,jabłko na czczo. Mi to pomaga. Tutti super,że spotkanie udane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Ewa pisałaś, że na rozrzedzenie pić dużo wody... a ja cały czas sie stukam.. że za mało wody pije
![]() ![]() ![]() EWCCIK widzę Cię... odezwij się ![]() Aguś ale fajne rzeczy... Tymianek będzie elegancik ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
ja juz tez po sniadanku i 3 pryncypalkach :P
caly dzien w samotni , ale spedze ten czas w lozku przed jutrzejsza wizyta, choc maz sie juz smial wychodzac, ze juz mam zaczac podgalanie ![]() ![]()
#1162 |
Zadomowienie
|
Emdzik - ja jak sie przyzwyczajalam do picia wody, to rysowalam kreski na kartce przy stole. Za szklankę wody wypita - kreska. Za minimum uznałam 6 kresek. Wieczorem sprawdzalam jak sie spisalam ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Jooo, ja też mam jutro wizytę, trzeba będzie ogarnąć ten busz na dole ehhh
Aga ja wielkie foty wstawiłaś hihi ciuszki petarda ![]() Madzia no ja tam też wierzę, że Duszona to twarda dziewucha i nie da się tym konowałom ![]() Fajnie, że tak szybko wyślą łóżeczko ![]() I co, będziecie od razu skręcać? My niestety nie skręcamy, bo Tż powiedział, że widział jakiś program, że to się psom daje oswoić z sytuacją, żeby obwąchały itd, a kotom nie, bo będzie myślał, że to jego teren i potem będzie zazdrosny...Że niby lepiej skrecić i od razu włożyć tam dziecko Ale ile w tym prawdy to cholera wie ;/
#1164 |
Zadomowienie
|
Hejka hejka. Chwilke mnie bylo a tu juz 39 stron.
U mnie bez zmian, ciagle pobolewa mnie brzuch az ginka ostatnio sie wystraszyla i ktg mi podlaczyla. Juz sie balam ze wladuje w szpitalu. Ale skurczy nie bylo wiec puscila mnie do domu. Ciexko mi spac przez brzuch i przez wieczny katar. Jestem zmeczona, niewyspana i jakas nie do zycia. Pozdrawiam Was kobietki
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Aga super ciuszki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa ja tylko na moment chwalę się
![]() poleciałam do lumpka z rana i kupiłam śliczny i ciepły otulacz ![]() tego typu : http://merlin.pl/Motherhood-Otulacze...23920752_3.jpg wydaje mi się,że najmniejszy rozmiar - jest przegenialny, pierwszy raz widziałam w lumpku ![]() ![]() ahh:d idę rozpakowywać zakupy
#1167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Foty wielkie, pierwszy raz przy pomocy zmniejszacza, bo na wizazu nie idzie wkleic, i tak o ![]() a to z kotami i meblami to nawet sensownie brzmi Ci powiem,zeby nie od razu bo uznaja za swoje terytorium ..... ja sie nie znam,ale chyba z psem łatwiej dojsc do porozumienia w tej kwestii ![]() dziekuje ![]() Ja sie ciesze,ze mam zapas butelek (sa juz 3 w kolekcji), jeszcze pewnie jedna bede miala,bo mam ulotke z warsztatow z Akpolu i tam daja butle Tommie Tippee ![]() kurcze nie wiem co robic w tym lozku dzis ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() tez tak chce ![]() super lup, pokaz potem foty twoje jak zrobisz ![]() extra ja kiedys na te woombie cale sie natknelam na zamek,ale nie kupilam..jakos dziecia dzdzowniczką robić do mnie nie przemawia ![]() eheheh ale zdarzaja sie cudenka ,zdarzaja ja bym juz najcheniej jutro przy otwarciu lumpa przed drzwiami stala ale wiem,ze nie moge ![]() choc kto to widzi nie ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
Aga suuuper łupy
![]() I jakoś mnie to nie dziwi, że mamy takie same smoczki ![]() ![]() Maciejka fajny otulacz i ta cena, wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Hehe dasz radę... powyginasz się troche ![]() Wiesz co .. ja nie wiem.. mi tam się śpieszyć nie będzie.. Ale znając mojego męża ![]() Co do kotów... to z jednej strony może to i racja. Z drugiej koty są takie, że widzą coś nowego to zaraz po tym skaczą i muszą zobaczyć co to jest. Składaliśmy komodę to wariacja była... ich nowy teren. A teraz po kilku dniach im to już chyba nie robi bo się do niej przyzwyczaiły. I jakoś już nawet specjalnie na nią nie wskakują. Tak żeby złożyć na ostatnia chwile bym się bała... wtedy kot najbardziej ciekawski. ZŁożysz..włożysz dziecko i kot będzie na tym skakał bo to będzie dla niego nowa rzecz i będzie musiał ją "obczaić"... Ale to moje zdanie i obserwacja po moich kotach jak się zachowują. Psy akurat jak dla mnie mają bardziej wylane na wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() A gin kazała Ci brać coś ? bierzesz magnez? nospe ?
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Madzia ajjj sama nie wiem, kurde, za ciężki temat. To co Ty piszesz też wydaje mi się sensowne
![]() Aga wizytę tez mam rano, na 11. Gin kazał mi się tak umówić, bo powiedział, że późniejsze wizyty będzie odwoływał, bo ma jakąś sprawę do załatwienia ![]() Maciejka fajny otulacz ![]() Ciekawe ileż ten mój syn waży, Boże, jak on się rozpycha mi pod żebrami, chyba chce je przesunąć ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.