|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Kasiula: ale ty masz małego ssaka do wykarmienia, który ci trochę pomaga, więc masz większe szanse
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ej dziewczyny a tak w ogóle, bo tam na tych rowerkach jest też określone jaka waga ćwiczącego może być maksymalna... jakbym się zdecydowała na zakup rowerka, to na pewno tż też będzie na nim jeździł. Jak myślicie, ile kg "marginesu" jest jeszcze od podanej wartości? |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
szczurku ja nie mam pojęcia,ale piszą,że jak ktoś cięższy ćwiczy to się sprzęt szybciej zużywa.Są rowery 120/130 kg i takie do 150 kg ,ale pewnie takie to są już droższe
a na allegro jak patrzę to jest podana waga 100 kg +- 20 kg
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-11-11 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zadomowienie
|
http://www.trojkolowe.pl/treningowe.htm
Ja mam ten drugi jmc-1005 Kupiłam ten twaróg wędzony który polecałaś. Mam nadzieję że będzie dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
Szczurku fajnie, że tak uważasz i dziękuje
![]() Szczerze, ja jestem już zadowolona z tego jak wyglądam i czuje się świetnie, miałam nadciśnienie tętnicze, a teraz jak badam to jest w normie ![]() U ciebie teraz jest ciężko bo masz dużo obowiązków, a to zmienia całkowicie styl życia, nie dziwię się że jest Ci trudno.. ale trzymam za Ciebie też kciuki, żebyś w końcu ogarnęła się z dietą ![]() Jestem z Ciebie dumna mimo wszystko, że pokazałaś się z 100 a nie zniknęłaś. Nie znikaj będzie tylko gorzej, a razem jakoś damy radę. ![]() Gratuluję Kasiuli, Elizie, Soldus spadków ![]() Ja też zastanawiam się nad rowerkiem do kupienia ![]() Teraz mam mało czasu na wyjazdy dalsze i musze w domu byc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
wypatrzyłam rowerek magnetyczny, tż zaakceptował pomysł, czekamy tylko na przypływ pieniędzy i zamówimy
![]() Eliza: no też mam właśnie takie wrażenie, że na pewno jakiś margines musi być ![]() Kasiula: daj znać jak ci smakował! ja go zeżarłam w dwa dni cały z pomidorkiem Kotori: na pewno nie zniknę, raz jest lepiej, raz jest gorzej, ale zostanę. Dopiero jak statek zacznie tonąć, to szczury się zawiną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
szczurku pokaż jaki wybrałaś
#3127 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
podobny do mojego
![]()
#3129 |
Wtajemniczenie
|
zależało mi na tym, żeby miał czujniki pulsu w rękach, a nie jakieś klipsy wymyślne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
cały czas mi się pierniczy,że dzisiaj niedziela
![]() a jaki powinien być puls ? bo ja nie zwracam na to w ogóle uwagi
#3131 |
Wtajemniczenie
|
Eliza: http://trenujmadrze.pl/trening-a-pul...wysilku-a-puls
http://trenujmadrze.pl/odchudzanie/dlaczego-nie-chudne <-- ten artykuł lepiej tłumaczy wszystko znalazłam w nim jeszcze wzór pod to tętno maksymalne: Kobiety: HRmax = 210 - 0.5 x wiek - 0.022 x waga czyli w moim wypadku w tej chwili jest to 196, więc przedziałem tętna dobrym dla mnie jest 117-156 ![]() Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2014-11-11 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
Hej!
Dzisiaj muszę mieć bardzo ładny dzień pod względem diety. Wrzucam mój planowany jadłospis: I. pół bułki grahamki z łososiem wędzonym, pomidorem, herbata z cukrem i cytryną (1,5 łyżeczki) II. banan, kawa z mlekiem i cukrem III. gałka ziemniaków, roladka wołowa, szpinak, IV. jogurt V. łosoś wędzony, pomidor, oliwki nadziewane migdałami, sałata lodowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
KASIULA ładne jedzonko
![]() moje tętno wyszło 94 do 112
#3134 |
Wtajemniczenie
|
oo to niskie Eliza, bo zazwyczaj średnio wychodzi te 140, nie pamiętam już źródeł, ale kilka razy znalazłam info o tej liczbie
Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2014-11-12 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
szczurku to może coś źle wyliczyłam
![]() wzięłam 50/60 % strefa 1 spala się tam tkankę tłuszczową
#3136 |
Wtajemniczenie
|
60-80%
![]() Kasiula: jak tam twaróg? |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
a to chyba,że tak
![]() ja dzisiaj sprawdzałam to w sumie jeżdżę w prawidłowym tempie,ale na pewno za krótko ![]()
#3138 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Co się dzieje z Martuszką?? Ostatnio jej nie widzę... U mnie dieta ok. Ale coraz mniej chęci na wszystko.. Dziś mój jadłospis: Śniadanie 60g museli + 1/2 szkl mleka + 2 jabłka Obiad Miseczka zupy pomidorowej + marchewka gotowana + makaron pełnoziarnisty Podwieczorek jogurt naturalny + ogórki kiszone + jajko gotowane + kromka chleba Kolacja Pierogi pieczone[z mąki pełnoziarnistej] z soczewicą [jestem ciekawa jak wyjdą] ale ten posiłek jeszcze może się zmienić nic pewnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
![]() Martuszka pisała,że przez jakiś czas jej nie będzie,ale nie mówiła jak długo. moja waga mnie wk....a stoi od poniedziałku jak zaklęta ![]() kotori a dlaczego masz co raz mniej chęci ?
#3140 |
Rozeznanie
|
Eliza mysle ze jest to spowodowane pogoda teraz taka jesienna i noc szybko, ze nic sie nie chce. Diete owszem trzymam ale cwiczeniami juz gorzej..
Poza tym czuje sie caly czas jakas wyczerpana nie wiem dlaczego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
kobitki co wami
![]() moja waga nadal stoi na 77 ![]()
#3142 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Oj ciężko mi dziewczyny ostatnio ..... Nie mogłam pisać bo nie miałam czasu. Z tż sie prawie rozstałam . Bilet miałam zamówiony ( musiałam pójść w ciagfu 24 godz zapłacic) a przez ostatnie tygodnie c zamiast do pracy chodzić to począwszy od jelitówki , przeszłam jeszcze angine , wypadła mi plomba , dostałam ropnego zapalenia dziąsła ( u dentysty rozgrzebali mi dziąsło i okazało sie ,ze ząb blisko zatoki i pękniety w pół i mi nie usuną . Mam go nie ruszać a w polsce usunąć w klinice u chirurga). Jak już było dobrze i poszłam do pracy to popracowałam 3 dni i znowu spuchłam ,ząb mnie rozbolał .... mam antybiotyki . Musiałam sie odwołać i zadzwoniła menadzerka . Prawie robote straciłam .... ale dano mi szanse . Od jutra zaczynam swoją zmiane i mam nadzieje ,że nic mi już nie bedzie . JAK NIE UROK TO SRA.CZKA . O diecie nawet nie mowie bo jak chorowałam nic nie jadłam . Spadłam 2 kg ,ale pewnie wrócą . Ćwiczyć też nie ćwiczyłam hmmm... dopiero od 2 dni ćwiczę . Mój tż z wystawki wzią rowerek ![]() Z tż walczymy o nas ,ale nie powiem żeby było super . Czuję ,że wszystko sztucznie robimy i na pokaz . Mam nadzieje ,ze bedzie lepiej bo nie chce sie z nim rozstać . Niby staramy sie oboje i zobaczymy co czas pokaże . Ogólnie ostatnie tygodnie to jakaś udręka . Chciałabym zasnąć i obudzić się PL w moim pokoju , przy rodzinie z myślą ,że wszystko jest już dobrze.
#3143 |
Zakorzenienie
|
jmz to sie u Ciebie porobiło
![]() u nas też jelitówka panuje,a co najgorsze wirusowe zapalenie opon mózgowych i to wśród młodzieży. fajnie,że masz rowerek ![]() ![]() co do TŻ to nic na siłę. jutro przylatuje moja córa z chłopakiem i czeka mnie ciężki tydzień dietetycznie
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-11-14 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oooo to i u Ciebie widzę masakra ... Ahh co za życie ![]() Wiem ,że nic na siłe z tż ,ale skoro i ja i tż chcemy o nas walczyć to nie dobrze było by odpuścić . Mam wielką nadzieje ,że się nam uda . Super ,że córka cię odwiedzi ![]() ![]()
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
jmz przylatują na tydzień.
te choróbska co pisałam to na szczęście nie u mnie w domu tylko w naszej mieścinie.
#3146 |
Raczkowanie
|
eliza a już myślałam ,że u Ciebie
![]()
#3147 |
Rozeznanie
|
jmz to na prawde ciezkie dni masz..wspolczuje na prawde i chorob i sytuacji z TZ ale jak chcecie zeby wam wyszlo na pewno wam sie ulozy, wazne zeby nie odpuszczac i trzymać sie razem, wspierac
Eliza oo to super ze corka cie odwiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
co tam u Was ?
KASIULA a Ty gdzie zaginęłaś ![]() jeszcze godzinkę i będę miała wszystkich w domu ![]()
#3149 |
Rozeznanie
|
Ja dzis mam caly dzien ganiania ze sprzataniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Rozeznanie
|
Hey dziewczyny!
Mogłabym wrócić? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.