Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 07:31   #3241
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Iza przykro mi
widzisz ja chce żeby @ przyszła to nie pojawia się,
Ty nie chciałaś i przyszła gdzie tu sprawiedliwość

dziś zdjęcia
Powiem Ci, że nie ruszyło mnie to... Jak zawsze miałam dołka, teraz nie poczułam smutku. A że teraz będę już bez wspomagania, to tym bardziej od samego początku nastawiam się na @ w kolejnym cyklu.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 07:38   #3242
kocuro88
Zakorzenienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

gdybyś się nie przejeła to byś tak pesymistycznie nie myślała

skoro ten cykl bedzie bez wspomagaczy to wyluzuj i wiesz działajcie spontanicznie. Może zablokowałaś się psychicznie i dlatego nie wychodzi
Stary 2014-11-17, 07:41   #3243
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Witam się.

U mnie niedziela wyjęta z życia. Przespaliśmy prawie całą, bo w sobotę byliśmy na imprezie i nie czuliśmy się najlepiej...

A do tego dziś @

Miłego dnia

Nie lubię tych dni poimprezowych. Dlatego ostatnio mówiłam do Tża, że jak impreza to najlepiej w pt, bo póżniej jest czas na regenerację i jeszcze dzień wolny
My w przyszłą sobotę idziemy do kumpla na 30-tkę, a na następny weekend na andrzejki. Tylko, że ja w ogóle nie mam ochoty na takie wyjścia

Cytat:
hej dziewczyny

Iza przykro mi
widzisz ja chce żeby @ przyszła to nie pojawia się,
Ty nie chciałaś i przyszła gdzie tu sprawiedliwość

dziś zdjęcia
kocurko naklejka naprawdę spora, ładnie wygląda ozywiła ścianę
a @ nadal nie przyszła?

Mam dziś konferencję, zejdzie mi do wieczora

Ogólnie mam słabiutki wykres, temperatura coś mizerna. Jutro chyba pójdę sobie zrobić progesteron
Stary 2014-11-17, 07:49   #3244
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Jestem i ja
wszystkie cierpiące.

Iza przykro mi musisz wierzyć, nie poddawaj sie! A nie chcesz zmienic gina? Moze inny inaczej spojrzy na wasz problem?

Kocurku Ty nic sama nie kombinuj z luteiną
Jak nie bedzie @ to idziesz w środę czy czekasz?

Malina my teraz nie byliśmy na 3-4d to buźki nie widziałam ale oboje chcielibyśmy zeby to była jednak Kornelia i tylko to ze znaczenie tego imienia jest niezbyt fajne nas blokuje. Tylko coraz bardziej mamy to w nosie wiec moze bedzie Kornelcia

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Nie lubię tych dni poimprezowych. Dlatego ostatnio mówiłam do Tża, że jak impreza to najlepiej w pt, bo póżniej jest czas na regenerację i jeszcze dzień wolny
My w przyszłą sobotę idziemy do kumpla na 30-tkę, a na następny weekend na andrzejki. Tylko, że ja w ogóle nie mam ochoty na takie wyjścia

kocurko naklejka naprawdę spora, ładnie wygląda ozywiła ścianę
a @ nadal nie przyszła?

Mam dziś konferencję, zejdzie mi do wieczora

Ogólnie mam słabiutki wykres, temperatura coś mizerna. Jutro chyba pójdę sobie zrobić progesteron
A Ty nie bierzesz Luteiny albo dupka na wydłużenie fazy lutealnej? Ja mocno liczę ze uda Ci sie w tym cyklu!
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 07:52   #3245
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzień dobry

Przespałam noc tylko raz siku, więc rewelacja
Zjadłam wieczorem mnóstwo migdałów i chyba pomogły, wczoraj wieczorem też bez zgagi, a objadłam się Mogę spokojnie ten miesiąc przeczekać Zmieniłam też poduszkę, bo nawet jak usypiałam na półsiedząco to w nocy się kadłam nieswiadomie i mnie męczyło. Teraz położyć się nie ma opcji i było tak super Jejku jaka ja jestem szczęśliwa

Wczoraj synek miał gorączkę więc zostaje w domu.
Annasar Twojemu już zęby wypadały? Towarzyszyła temu gorączka? Bo drugi ząb i drugi raz taki zbieg okoliczności

Przykro mi dziewczynki że noc kiepska

Dla dwulatka fajne są też takie puzzle duże, mój wtedy uwielbiał je układać, 24 elementy. No ale to nie dla każdego dwulatka.

Iza przykro mi Wiem że trudno jest tak myśleć, ale postaraj się choć trochę pozytywnie, musi się udać

Żanecia, niech ta @ przychodzi a nie sobie jakieś jaja robi
A naklejka cudowna Baaaardzo mi się podoba

Dorotka, dowiedz się jak wygląda sytuacja u Ciebie w szpitalu, bo do mojego trzeba brać wszystko, na odparzenia, do kąpieli itd Na drugą dobę życia dziecko jest kąpane.

A dlaczego nie można pić herbaty z hibiskusem?

Martuś, a Ciebie tak cały czas męczy? Może jakies leki na to, bo przecież to nie zdrowo

Natalko, ja miałam torbę razem z wózkiem, ale widzialam że ich ceny są wg mnie kolosalne Nie miałam wcześniej pojęcia że to taka droga sprawa... Niestety nic nie potrafię polecić

Ewunia, dobrze że mała się odezwała Nie wolno przecież tak mamusi niepokoić

Dzisiaj zrobię na obiad naleśniki ze szpinakiem i fetą a małemu z dżemem Musi mieć coś nie twardego bo szczerbolek nie ma czym gryźć

Jak się ogarnę to zrobię zdjęcie, ale u mnie teraz to już się praktycznie nie zmienia A wczoraj się ważyłam i waga w miejscu

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:06   #3246
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość

[/COLOR]
A Ty nie bierzesz Luteiny albo dupka na wydłużenie fazy lutealnej? Ja mocno liczę ze uda Ci sie w tym cyklu!
Mi się Kornelia bardzo podoba, nawet tez biorę to imię pod uwagę

No właśnie biorę Duphaston, ale jestem zaskoczona, że mam dość niską temp. np. dziś 36,65. Zazwyczaj mam znacznie wyższą i aż mi tak dziwnie
Stary 2014-11-17, 08:10   #3247
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Aneczka super ze nocka przespana oby tak juz zostało!
Naleśniki chyba tez dzisiaj zrobię

A torbę do wózka Nati ja mam od Quinny bo ładniejsza była bo oryginalna do maxi cosi. Ale tania nie była mi mąż kupował razem z wózkiem juz po porodzie jak byłyśmy w szpitalu wiec i tak samodzielnie nie wybierałam. Jest jaka jest, jest czarna wiec fajna, ma tez taka matę do przewijania i tyle torba jak torba

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Ale temp moze mieć cos do progesteronu? I w ogóle skoro go bierzesz to można normalnie badać? Dla mnie po owu temp na poziomie 36,6 była normalna przed owu miałam 36,3 ale ja sie nie znam na tych tempkach
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:15   #3248
aneczka2238
Zakorzenienie

Ewunia, jak będziesz chciała żeby zmienić imię na pierwszej stronie to daj znać Mi się Kornelia podoba, choć Natalka też
Kornelia podobne do imienia pierwszej córeczki, tak jak u mnie Olek do Oskara

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-17, 08:22   #3249
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Ale temp moze mieć cos do progesteronu? I w ogóle skoro go bierzesz to można normalnie badać? Dla mnie po owu temp na poziomie 36,6 była normalna przed owu miałam 36,3 ale ja sie nie znam na tych tempkach
Progesteron podwyższa temperaturę. Podobno Duphaston niewpływa na wynik, ale to wyczytane w Internecie lekarza nawet nie pytałam. No ogólnie temp. 36,6 jest normalna, ale porównując do moich wcześniejszych cykli to jednak niska i dlatego tak się zastanawiam ale ten wykres to w ogóle mam jakis dziwaczny
Stary 2014-11-17, 08:34   #3250
Nati_kk
Zakorzenienie

Annasar bidulko co się znowu działo?

Aneczka gratuluję przespanej nocki,może wreszcie udało Ci się znaleźć sposób

Żanetka efekt z naklejką świetny

U mnie nocka w miarę, choć od 7 już mi się spać nie chciało

Ja własnie chciałam torbę z którą i na codzień będę mogła latać i uwidziala mi się strasznie Storksak Nina,ale tyle za torbę nie dam

U mnie foto już dodane,w cm nie przerosło,ale za to na wadze przez ten tydzień cały 1kg do przodu a staram się tak trzymać norm kalorii

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

A no i przykro mi,że @ przyszła Iza

A imię Kornelia bardzo ładne

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:43   #3251
mikusha
Raczkowanie

Witajcie
U mnie weekend aktywny,wczoraj zakupy i oceanarium zaliczylismy. Fajnie bylo. No i jak zwykle nie znosze poniedzialkow.
Iza przykro mi. Za nastepny cykl
W piatek musze wyprawic urodziny meza i juz sie zastanawiam co do jedzenia robic
Stary 2014-11-17, 08:47   #3252
kocuro88
Zakorzenienie

napisałam się tyle i sie skasowało

juz nie pamietam co ktorej mialam napisać ...

Ewuniu nic nie biore na własna ręke, byłam w toalecie i pojawiły się czerwone plamy (wczesnie były bordowe) wiec mam nadzieje ze sie dzis @ rozkręci
ale pojawil sie kolejny problem, bo teraz zadzwonilam sie zarejestrowac na środe i okazało sie ze juz jest full - mają do mnie dzwonić czy gin mnie przyjmie bo podobno w placówce poza oświęcimiem musi oddawać gabinet równo z godzina do której przyjmuje
więc jak sie okaze że w oświęcimiun też tak bedzie to sie chyba załamie
ma dzwonić popłudniu a jak nie to mam czekac do jutra - bo babeczka w rejestracji zawsze potwierdza wszystkie wizyty ...
jak pech to pech
chyba nie jest mi dana ta stymulacja

Aneczko super że przespałaś całą noc mała rzecz a jak cieszy

no i reszty nie pamietam...

buziaki
Stary 2014-11-17, 08:51   #3253
Nati_kk
Zakorzenienie

Żanetka na pewno Cię przyjmie,nic się nie martw
I trzymam kciuki,żeby @ się wreszcie rozkręciła

Czekamy na resztę zdjęć

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:57   #3254
larara123
Wtajemniczenie

Hej ja jeszcze przes 7zasnelam i niedawno wstalam.
Aniu super ze znalazlas sposob
Ewa imie ladne
Zanetka na pewno cie przyjmie...
I nie pamietam co jeszcze chcialam...

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:58   #3255
7koliberek7
Zadomowienie

witam sie i ja nocka przespana chociaz mi sie poprzestawialo i zasypiam po polnocy ale za to dluzej sobie spie...2 wstania na siku wiec nie ma tragedii ale co wstawalam mialam taki ucisk i klucie w bozence tylko bardzo silne to albo dlatego ze mialam pecherz pelny bo pozniej przechodzilo i rano tez jak wstawalam z lozka to cisnelo okropnie a teraz juz jest ok...
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 08:59   #3256
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przespałam noc tylko raz siku, więc rewelacja
Zjadłam wieczorem mnóstwo migdałów i chyba pomogły, wczoraj wieczorem też bez zgagi, a objadłam się Mogę spokojnie ten miesiąc przeczekać Zmieniłam też poduszkę, bo nawet jak usypiałam na półsiedząco to w nocy się kadłam nieswiadomie i mnie męczyło. Teraz położyć się nie ma opcji i było tak super Jejku jaka ja jestem szczęśliwa

Wczoraj synek miał gorączkę więc zostaje w domu.
Annasar Twojemu już zęby wypadały? Towarzyszyła temu gorączka? Bo drugi ząb i drugi raz taki zbieg okoliczności

Przykro mi dziewczynki że noc kiepska

Dla dwulatka fajne są też takie puzzle duże, mój wtedy uwielbiał je układać, 24 elementy. No ale to nie dla każdego dwulatka.

Iza przykro mi Wiem że trudno jest tak myśleć, ale postaraj się choć trochę pozytywnie, musi się udać

Żanecia, niech ta @ przychodzi a nie sobie jakieś jaja robi
A naklejka cudowna Baaaardzo mi się podoba

Dorotka, dowiedz się jak wygląda sytuacja u Ciebie w szpitalu, bo do mojego trzeba brać wszystko, na odparzenia, do kąpieli itd Na drugą dobę życia dziecko jest kąpane.

A dlaczego nie można pić herbaty z hibiskusem?

Martuś, a Ciebie tak cały czas męczy? Może jakies leki na to, bo przecież to nie zdrowo

Natalko, ja miałam torbę razem z wózkiem, ale widzialam że ich ceny są wg mnie kolosalne Nie miałam wcześniej pojęcia że to taka droga sprawa... Niestety nic nie potrafię polecić

Ewunia, dobrze że mała się odezwała Nie wolno przecież tak mamusi niepokoić

Dzisiaj zrobię na obiad naleśniki ze szpinakiem i fetą a małemu z dżemem Musi mieć coś nie twardego bo szczerbolek nie ma czym gryźć

Jak się ogarnę to zrobię zdjęcie, ale u mnie teraz to już się praktycznie nie zmienia A wczoraj się ważyłam i waga w miejscu
Aniu wlasnie jeszcze mu nie wypadly

Ciesze sie ze zgaga ci troche odpuscila i moglas spokojnie przespac noc. Oby juz nie wrocila

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 09:01   #3257
7koliberek7
Zadomowienie

a i wczoraj przemeblowalismy troche sypialnie zeby lozeczko dla malego sie zmiescilo, skrecilismy z mezem lozeczko i teraz sobie juz stoi i czeka.

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:03   #3258
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Annasar bidulko co się znowu działo?

Aneczka gratuluję przespanej nocki,może wreszcie udało Ci się znaleźć sposób

Żanetka efekt z naklejką świetny

U mnie nocka w miarę, choć od 7 już mi się spać nie chciało

Ja własnie chciałam torbę z którą i na codzień będę mogła latać i uwidziala mi się strasznie Storksak Nina,ale tyle za torbę nie dam

U mnie foto już dodane,w cm nie przerosło,ale za to na wadze przez ten tydzień cały 1kg do przodu a staram się tak trzymać norm kalorii

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

A no i przykro mi,że @ przyszła Iza

A imię Kornelia bardzo ładne
Natalko to co zwykle wstawanie co chwile na siku ,dretwienie nog , infekcja i nowy objaw dzisiaj w nocy wykrecilo mi palce u nog. Bol taki jak skurcz lydek :/

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:03   #3259
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikusha Pokaż wiadomość
W piatek musze wyprawic urodziny meza i juz sie zastanawiam co do jedzenia robic
A planujesz coś na ciepło, czy przekąski? Niedawno tez szykowałam, to mogę podesłaś linki do przepisów

Cytat:

Torba ładna, taka i na codzien i do wozka A powiedz ile kosztuje, bo nie moglam ceny nigdzie znaleźć

Cytat:
Ewuniu nic nie biore na własna ręke, byłam w toalecie i pojawiły się czerwone plamy (wczesnie były bordowe) wiec mam nadzieje ze sie dzis @ rozkręci
ale pojawil sie kolejny problem, bo teraz zadzwonilam sie zarejestrowac na środe i okazało sie ze juz jest full - mają do mnie dzwonić czy gin mnie przyjmie bo podobno w placówce poza oświęcimiem musi oddawać gabinet równo z godzina do której przyjmuje
więc jak sie okaze że w oświęcimiun też tak bedzie to sie chyba załamie
ma dzwonić popłudniu a jak nie to mam czekac do jutra - bo babeczka w rejestracji zawsze potwierdza wszystkie wizyty ...
jak pech to pech
chyba nie jest mi dana ta stymulacja
Żanecia, przyjmie, nie martw się na zapas

Zdjęcie dodane

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-17, 09:04   #3260
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Ewunia, jak będziesz chciała żeby zmienić imię na pierwszej stronie to daj znać Mi się Kornelia podoba, choć Natalka też
Kornelia podobne do imienia pierwszej córeczki, tak jak u mnie Olek do Oskara
A do mnie bardziej przemawia Natalia ale oczywisvie to kwestia gustu

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:06   #3261
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
witam sie i ja nocka przespana chociaz mi sie poprzestawialo i zasypiam po polnocy ale za to dluzej sobie spie...2 wstania na siku wiec nie ma tragedii ale co wstawalam mialam taki ucisk i klucie w bozence tylko bardzo silne to albo dlatego ze mialam pecherz pelny bo pozniej przechodzilo i rano tez jak wstawalam z lozka to cisnelo okropnie a teraz juz jest ok...
Aniu, Ty z synkiem pogadaj, żeby się już zbierał do wyjścia, bo forumowe ciocie nie mogą się doczekać

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Natalko to co zwykle wstawanie co chwile na siku ,dretwienie nog , infekcja i nowy objaw dzisiaj w nocy wykrecilo mi palce u nog. Bol taki jak skurcz lydek :/
Ojej Współczuję
W sumie Ty Aniu tez już możesz się do porodu szykować, ulżyłoby Ci choć częściowo...

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-11-17, 09:06   #3262
7koliberek7
Zadomowienie

ja tez jesli mialabym wiybierac z tych 2 imion wybralabym natalie... tak mam na 3 po bierzmowaniu ale wiadomo ze kazdemu siie co innego ppodoba

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:08   #3263
mikusha
Raczkowanie

[QUOTE=aneczka2238;4896138 1]A planujesz coś na ciepło, czy przekąski? Niedawno tez szykowałam, to mogę podesłaś linki do przepisów

Pol na pol. Troche przekasek i troche cieplego ale musza to byc szybkie dania bo zanim z pracy wroce i ogarne wszystko to pewnie czasu nie bedzie juz

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

a co robilas?
Stary 2014-11-17, 09:09   #3264
7koliberek7
Zadomowienie

moj synus to chyba ppo mamusi...ma na wszystko czas i odklada na oostatnia chwile chociaz mamusi jak na czyms zalezy to czasem po trupach do celu byle juz bylo zrobione...wiec takie 2 skrajnosci ze albo juz albo na ostatnia chwile

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:09   #3265
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, Ty z synkiem pogadaj, żeby się już zbierał do wyjścia, bo forumowe ciocie nie mogą się doczekać

Ojej Współczuję
W sumie Ty Aniu tez już możesz się do porodu szykować, ulżyłoby Ci choć częściowo...
w czwartek mam gin to moze cos sie ruszy ,byloby super naprawde

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:10   #3266
7koliberek7
Zadomowienie

ja bede potrzebowac przepisy na jakies fajne miesa, doobre i zeby mozna bylo je ladnie podac na stol

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:15   #3267
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikusha Pokaż wiadomość
Pol na pol. Troche przekasek i troche cieplego ale musza to byc szybkie dania bo zanim z pracy wroce i ogarne wszystko to pewnie czasu nie bedzie juz

a co robilas?
Koreczki, bo u mnie to zawsze schodzi
http://zapistnik.blogspot.com/2013/0...przekaska.html - robi się je moment i tez bardzo dobre
http://tradycyjnakuchnia.blogspot.co...i-szybkie.html - mini kanapeczki z lososiem stąd
http://perfekcyjnydom.com.pl/categor...nia/przekaski/ - kanapeczki z krakersów, to był hit, dorabiałam 4 razy
http :// stylowi. pl /3417273(usunąć spację bo cenzurowało)
http :// stylowi. pl /3416788(i tu też)

Wszystko było z tych szybkich do zrobienia

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-11-17 o 09:20
Stary 2014-11-17, 09:17   #3268
mikusha
Raczkowanie

Koliberku nie wiem czy to akurat bedzie ladnie podane ale na pewno smaczne. Poledwiczka wieprzowa pokrojona jak na gulasz dobrze przyprawiona i podsmazona lekko doslownie po 2 minuty a pozniej duszona w sosie pieczeniowym ciemnym. Ja czesto robie na obiad. Rozplywa sie w ustach

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Dzieki Aneczka. Wroce do domu to sporzadze jakis plan
Stary 2014-11-17, 09:20   #3269
ANNASAR
Zakorzenienie

Zdjecie dodane

LIA
18.12.2014
Stary 2014-11-17, 09:24   #3270
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
My dzisiaj kupiliśmy w Carrefour fajny zestaw klocków dla malucha,zoo za 30zl, takie a la duplo

Fajne były też zestawy do odgrywania scenek np.doktora w takim taborecie po 50zl ;-)
Widziałam te duplo, ale kurcze to są małe zastawy za dużą kasę. Chyba powiem siorze, żeby się określiła co mu mam kupić. Oni kupują tablicę dużą do pisania i na magnesy, chrzestny kuchnię bo młody gdzie idzie to się nią bawi a ja to nie wiem

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
ja dla mojego siostrzenca planuje Lego duplo bedzie mial 2 latka w styczniu

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
A do tego dziś @

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a to wychodzi mniej więcej tydzień po owu albo 23dc? Po południu popatrzę na Twój wykres

Cytat:
Malina my teraz nie byliśmy na 3-4d to buźki nie widziałam ale oboje chcielibyśmy zeby to była jednak Kornelia i tylko to ze znaczenie tego imienia jest niezbyt fajne nas blokuje. Tylko coraz bardziej mamy to w nosie wiec moze bedzie Kornelcia
Piękne imię też bym chciała takie imię dla córci, ale Tż za Gabrysią. Ale znowu najpierw trzeba w ciąży być żeby móc wybierać

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości