|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
dlatego tez kupowalam w innych sklepach, a primark w polsce jak w sam raz :P
ale to tez takie mowienie, tak jak u nas[w pl] nie wyszla bym cala ubrana w ciuchy z targu/bazaru, tylko primark szybciej nadaza z moda, a na bazarach takie rzeczy pojawia sie za rok... wiec jak kogos nie stac na rzeczy z topshopa i nexta to musi sobie radzic z szukaniem tanszych po primarkach, skoro za rak juz nie beda takie trendi, jazzy i kaczi to sa w sam raz do wyrzucenia, a takie rzeczy jak kurtki mozna nosic przez pare sezonow to w nie mozna zainwestowac wiecej i kupic cos z lepszych materialow i lepszego wykonania
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny widzialyscie juz kolekcje jesienna w primarku? sa swietne grzybki w roznych kolorach, ale chyba sa zle skrojone
moja uwage zwrocily jeszcze balerinki w kokardka za 8 f, w kolorze czarnym, srebrnym i takim srebrno zlotym oo i kozaki z niby zamszu za kolano mowcie co tam u was nowego
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie fajne butki za kostke^^ ktore juz mam ;]
Widzialam fajnego grzyba w kolorze musztardowym ale jakies same wielkie rozmiary..;/
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz to na primark mowi 'wez prosze cie to taki osrany sklep' no to skoro osrany to bede sie zaopatrywac w nieosranych Ale w te sobote jedziemy po skarpetki i majtole a i dla siostry jakies ciuchy zakupie bo jej w PL pasuja a i dla mnie pewnie cos wybiore![]() Jak z czyms nie trafie to wymienie na wizazu
|
|
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoooda ,ze nie ma Primarka u nas
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
jenifer jakie buty za kostke? takie na obcasie i na kostce maja kokarde czy cos w tym stylu?:P
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno kupie sobie baleriny ze skóry, czarne i z wielka kokarda za 8 funtów . Kozaki z niby zamszu tez widzialam, fajny fason, ale nie lubie tego materiału, chociaz z saszki z eko skóry też były calkiem fajne. Wpadła mi tez w oko ogrooomna torba w róznych odcieniach brązu, ale tu bedzie chyba musiał zwyciezyć moj zdrowy rozsadek, bo mam tyle toreb, ze nawet nie zdazylam wszytkich "uzyc"
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
sweeney, moze grzyby u ciebie jeszcze nie urosly
poczekaj z tydzien i pewnie sie pojawia co do butow z kokardka, strasznie mi sie podobaja, wygladaja na dobrze zrobione, ale kolory do niczego ;/ jasne, jest czarny pasujacy do wszystkiego, ale ile mozna miec czarnych balerinek w tym tygodniu bede miala juz telefon z aparatem, to pocykam foty w przymierzalni aa i co do toreb w odcieniu brazu, nie wiem o jaka chodzi, mam nadzieje ze nie taka posklejana z roznych kawalkow skory :P
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam bielizne z primarka
zakupilam kilka par tych majtek ktore pokazala Paulinaaa_ z napisami cekinowymi z tylu sa super wygodne i super wygladaja na tyleczku
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
plaskie bez kokardkie, wlasnie takie chcialam. Byly czarne, granatowe i bezowe, wzielam czarne Byly jeszcze sliczne marszczone fioletowe ale juz sie nie zmieszcze z nimi do torby bo kupilam 8 par butow do tej pory.. juz postanowilam sie troche uspokoic![]() Z nowych rzeczy.. podrobki Uggsow za 8 euro ![]() ![]() bluzy w serduszka, szare, rozowe, niebieskie.Co do bielizny to zgadzam sie, ja sobie nakupilam roznych bokserek damskich chociaz powiem wam, ze kupilam sliiiiczne majtki w TopShopie po przecenie za 3 eurasy a w Penneysie byly za 2 a wiadomo TopShop to TopShop ..
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ktore maja dostep do primarkow mam pytanie czy mozna tam spotkac takie buciki jak te ktores z ponizszych?
I jak wiecie i mozecie to napiszcie w jakich mniej wiecej ksztaltują się tam ceny takich bucikow?
CIUSZKi - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=192831 Edytowane przez madi2020 Czas edycji: 2007-08-01 o 18:33 |
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie 1 i 3
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam w małym Primarku, wiec może jesienna kolekcja jeszcze w calosci tu nie dotarla. Co do torby to nie z kawalków skory :lol2: , moze uda mi sie skombinowac jakies zdjecie Musze sie tez jakos na dniach wybrac do Primarka na Oxford Street, tam juz pewnie sa na biezaco z kolekcja Chociaz chyba poza butami i moze bielizna raczej nic tam nie bede kupowac, wole inne sklepy, szczegolnie w okresie wyprzedazy
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
wiem ze w primarku tez jest tanio ale czy oprocz tego tez są jescze jakies wyprzedaze?
za ile mniej wiecej mozna zakupic takie butki jak umiescilam w zdjeciach powyzej?
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
ja jutro jade z mojej wsi do miasta wiec napewno przegerzebie primark
zawsze w Glasgow byl jeden w centrum i tlumy w nim sie klebily, fajne rzeczy znikaly w ciagu jednego dnia, ale teraz jest nowy niedawno otwarty 3 pietrowy ahhhtylko musze popracowac zeby moc naprawde tam poszalec... bo w tej chwili nie ma mowy o nowych butach i spodniach
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
jennifer777 moglabys wkleic zdjecie twoich butow za kostke?
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy są może takie sashki? albo coś w tym stylu ankle? Jak tak to w jakich cenach oscylują?
![]() Inetersują mnie kolory czarny i szary UK4 sashki.JPG1e42_1_sbl.JPG 2166_1_sbl.JPG grey.JPG |
|
|
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szukam dokladnie takich, szarych, UK6
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
pralinie u mnie sa te pierwszy i ostatnie, kosztuja chyba 12-14 f, ale skora jest przeokropna
na ryneczkach sa stoiska z butami, mozna kupic je od 10 f i skora wyglada o wiele lepiej
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Paulina a te szpilki ktorych ja zamieszczam zdjecia są? i w jakich cenach?
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Praline a gdzie znalazlas te ankle drugie w kolejnosci szare? na allegro? mozesz pokazac link?
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety cen nie znam pewnie duzo kosztuja
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne wkleje jakos w piatek lub sobote bo teraz jestem zawalona praca.
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a sa u Was te buty ? jesli tak to to po ile ? jestem w nich zakochana , a dokladniej w takich zielonych .. a na all niestety nie ma ich w rozmiarze 37
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale juz koncowki bo wchodzi nowa kolekcja
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
a po ile
bo nie wiem czy mi sie opłaca brata z anglii o nie molestować czy taniej wyjdzie na all
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Praline.
tak sobie pomyslalam ze tyle rzeczy ktore dziewczyny pokazujecie mi się podoba ze biore sie za skrzętne oszczedzanie i okolo listopada- grudnia lece do anglii. bo taniej chyba wyjdzie mi bilet niz za kazdą rzecz przesyłka no i zobaczymy co moj chlopak mi teraz stamtad przywiezie:P
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
agatkaz88 z tego co pamietam to chyba 13 euro
|
#240 |
|
BAN stały
|
dziewczyny a wiecie moze po ile w primarku sa takie torby?
http://allegro.pl/item220318356__atm..._londynu_.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

moja uwage zwrocily jeszcze balerinki w kokardka za 8 f, w kolorze czarnym, srebrnym i takim srebrno zlotym
oo i kozaki z niby zamszu za kolano
ale jakies same wielkie rozmiary..;/

no to skoro osrany to bede sie zaopatrywac w nieosranych

ale juz sie nie zmieszcze z nimi do torby bo kupilam 8 par butow do tej pory.. juz postanowilam sie troche uspokoic

Musze sie tez jakos na dniach wybrac do Primarka na Oxford Street, tam juz pewnie sa na biezaco z kolekcja
szukam dokladnie takich, szarych, UK6
bo nie wiem czy mi sie opłaca brata z anglii o nie molestować