|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
Cytat:
Już ktoś pisał dlaczego to porównanie jest bez sensu. O zabijanie w innych miejscach chodziło o zabijanie na innych uczelniach z twoim kierunkiem. Podanie przykładu wet czy lek jest bez sensu bo są nieporównywalne. Bronisz się jakbyś uważała, że ludzie zupełnie niepotrzebnie są oburzeni. Tak, owszem, pisałaś, że dla ciebie to też bez sensu. Ale jakoś dalej tego bronisz. |
|
|
|
|
#1292 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
No to tak, moja znajoma na Jagiellońskim już na 1 roku zabijała szczury. My na 1 roku mieliśmy tylko bezkręgowce. Bronię siebie, bo kierujecie w moją stronę zarzuty jakby wprowadzenie na zajęcia takich ćwiczeń to była moja decyzja.
|
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
Nikt nic takiego nie insynuuje. To Ty odbierasz wszystko jako atak.
|
|
|
|
#1294 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48970664]Nikt nic takiego nie insynuuje. To Ty odbierasz wszystko jako atak.[/QUOTE]
Chyba już z przyzwyczajenia zważywszy na niektóre osoby które się tutaj udzielają. Lol, mam przez Was syndrom ofiary czy coś. |
|
|
|
#1295 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Nie odpowiedziałaś, za to powiedziałaś, że na innych kierunkach też jest normą. Między innymi na weterynarii pracuje się na świeżych zwłokach krów. To zapytałam czy są tak świeże, że uśmiercanie krów odbywa się na zajęciach, jak to jest u Ciebie. I podobno na innych uczelniach i innych kierunkach. Okazuje się, że o tej "normie" wiesz niewiele... Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-11-17 o 19:45 |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Konto usunięte
|
Dwulicowych ludzi, którzy żyją chyba tylko po to by obgadywać, wyśmiewać i obrażać innych jest sporo. Z tego nie da się wyleczyć, nie w takim świecie
. Szkoda, że brakuje takich, którzy czyjeś wady próbowali by zamienić w zalety, pomóc drugiej osobie, zamiast obśmiać i obgadać, jak Wy tutaj.---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-17 o 19:49 |
|
|
|
|
#1300 |
|
Konto usunięte
|
Nie sądzę by problem leżał we mnie, czytam ten wątek również jak się nie wypowiadam i widzę, że Wy co chwile macie kogoś na tapecie do wyśmiewania, czasem z Wizażu, czasem z jakiegoś innego forum itd.
|
|
|
|
#1301 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś pieprzy od rzeczy to ja przynajmniej wolę się pośmiać niż popłakać nad jego głupotą.
|
|
|
|
#1303 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wow, spojrzałam na listę nowych wątków i tytuł jednego z nich o Nataszy Urbańskiej tak jakoś mi się skojarzył... wiecie z kim....
![]() Przez Was chce mi się jeść Tzn nie przez temat mordowania szczurów, tylko te naleśniki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1304 |
|
Konto usunięte
|
Skoro Ci to przeszkadza, to dlaczego czytasz? Obrończyni uciśnionych czy chcesz nas nawrócic. A ludzi nie wyśmiewamy. Tylko ich zachowania i poglądy. A że Twoje są czesto śmieszne to inna sprawa. Patrz teraz.
|
|
|
|
#1305 |
|
Konto usunięte
|
Nie będę teraz czytać by Wam zacytować całych dziesiątek i setek stron bo ten temat ma już mnóstwo części i jeszcze więcej stron, ale co chwile tak jest, wystarczy poczekać albo się cofnąć, zresztą pamiętam że kiedyś w związku z tym tematem i co tu wyprawiałyście leciały dwukrotnie masowe bany aż żeście zrobiły wojnę z modami i wywalczyłyście sobie ten punkt o offtopach. Dla mnie ten temat ma poziom kafeterii czy samosi czy komentarzy na Onecie, właśnie przez Waszą mentalność. Od czasów gimnazjum kiedy to jacyś debile znęcali się nad słabszymi i ich wyśmiewali, nie zdarzyło mi się spotkać z czymś takim, to co robicie w tym wątku jest pierwszym razem od czasów gimnazjum.
|
|
|
|
#1306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pojechalismy do tego bloku wypytać sąsiadów o co chodzi trzy takie same mieszkania obok siebie stoją puste. w jednej klatce, przygłucha babcia otworzyła i mówi że tak y stoi kilka lat puste. okej, poszliśmy do drugiej klatki, nikt nie odbierał, jak odebrała kobieta to nie otworzyła drzwi ani nie odebrała domofonu tylko 5 minut schodzila po schodach cofajac sie i podchodzac do przodu, a potem nie otworzyla nam drzwi na klatke tylko gadala przez drzwi, a ze deszcz zacinal to nie wiem o co jej chodziło jezu jacy strachwili ludzie, potem jakiś mężczyzna wyszedł na papierosa to już z nim pogadaliśmy, ale te babka mnie zadziwiła |
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jesteś taka sama jak ludzie, których krytykujesz. Przejrzyj swoje własne posty, takasobie. Przypominam, że też przed chwilą obgadywałaś i wyśmiewałaś. A może nie? A kto pisał o koleżance z uczelni, która robiła zdjęcia na zajęciach? Że nie wspomnę, co czasem wypisujesz w innych wątkach.
|
||
|
|
|
#1311 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1312 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;48970960]Najciemniej pod latarnią.
Jesteś taka sama jak ludzie, których krytykujesz. Przejrzyj swoje własne posty, takasobie. Przypominam, że też przed chwilą obgadywałaś i wyśmiewałaś. A może nie? A kto pisał o koleżance z uczelni, która robiła zdjęcia na zajęciach? Że nie wspomnę, co czasem wypisujesz w innych wątkach. [/QUOTE]To była krytyka skrajnie głupkowatego zachowania, a nie wyśmiewanie się i obgadywanie, zresztą ja jej zwróciłam uwagę i ona wie co ja o tym sądzę. Jak przyrównujesz krytykę do wyśmiewania, obgadywania, psychicznego znęcania się nad drugą osobą to gratuluję. |
|
|
|
#1313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i co, cos strasznego w tym bloku jest, ze stoja puste mieszkania?
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Konto usunięte
|
nie, nic, w zasadzie i tak mieszkamy niedaleko, pytałam się faceta o co chodzi, że jedno mieszkanie ma powybijane szyby, powiedział że tam kilka lat nikt nie mieszka a sytuacja prawna jest nieustabilizowana. co do pozostałych mówił że nie wie, remontuja i tyle w zasadzie, ale tam o żadnych niesnaskach informacji nie ma
rozmowa z ta kobieta przypominała dwóch mimów za szybą ja jej nie słyszałam a ona machała, ja machałm że nie słyszę a ona mi odmachiwała. XD
|
|
|
|
#1315 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1316 |
|
Konto usunięte
|
Lol, ja miałam bany za np. zwrócenie uwagi na masę literówek, czasem celowe przed egzaminami. Nie pamiętam bym miała za psychiczne znęcanie się nad kimś (a np. to co zrobiłyście w waszej słynnej akcji skarpecie czy jak ona miała to było zwyczajne znęcanie się psychiczne, zresztą mnóstwo głosów wtedy brzmiało w ten sposób i dostałyście masowe bany za ten, można powiedzieć, internetowy lincz na (prawdopodobnie) chorej umysłowo osobie). Plus właśnie te dwie akcje w związku z tym wątkiem o zachowaniach które dziwią.
|
|
|
|
#1317 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja mam dla ciebie taki pomysł, swoją drogą dziwię się, że nie wpadłaś na to sama: zgłaszaj posty. Czytasz, widzisz wyśmiewanie innych to zgłaszaj. Zgłaszaj na bieżąco. Proste? Wno prawda. Dziewczyno, opanuj się. I skończ z tą "waszą", "wy". Tu nie ma wy. Tu jest każdy osobno. Nie ma grupy. Są jednostki mające czasem podobne poglądy (bo często nie, widać to w wątku). I skończ z obrażaniem bo tu nikt ciebie nie obraża. Zachowujesz się histerycznie w tym momencie. Doskonale wiesz, że ja nikogo nie wyśmiewam, nie znęcam się, ba, pomagam, chociaż często nie wiem dlaczego. Więc może zastanów się odrobinę nad sobą, skoro mówi ci to dziesiątka osób, w tym ta, którą uważasz za uczciwą i sensowną. Odpisz, nie odpisuj, rób jak chcesz - dla mnie EOT. Tak, wiem, zadałam tu pytania, nie czuj się w obowiązku, są retoryczne. |
|
|
|
|
#1320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Powiało grozą. o.O |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

. Szkoda, że brakuje takich, którzy czyjeś wady próbowali by zamienić w zalety, pomóc drugiej osobie, zamiast obśmiać i obgadać, jak Wy tutaj.

Tzn nie przez temat mordowania szczurów, tylko te naleśniki 

i co, cos strasznego w tym bloku jest, ze stoja puste mieszkania?