Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie? - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-31, 19:03   #2911
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
no ja chce kupic i ubranko i zbawke tylko nie wiem jaka zabawke heheh cos poszukam
No jesli masz taki budzet to pewnie, jakas śliczna sukienusia i zabaweczka dla małej super prezent
Popatrz sobie na allegro na edukacyjne zabawki bedziesz wiedziała czego szukac i mniej wiecej ceny poznasz
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-31, 21:03   #2912
kachula27
Zakorzenienie

No ja wlasnie wrocilam od rodzicow i odrazu zagladam do Was kobitki
Ray ja mojej chrzesnicy na roczek kupilam taki sliczny komplecik sukieneczke+bluzeczke i zabawke,takie jezdzidlo rozowiutkie dla dzieci,to taka plastikowa zabawka do jezdzenia na trzech kolkach gdzie dziecko musi sie samo odpychac jak juz potrafi a jak jest jeszcze za male to moze siedziec a rodzic pcha dzieciatko bo byl tam tez odrazu dolaczony taki kijek ktory wklada sie gdzies tam z tylu i pchasz ten pojazd razem z dzieckiem,powiem ze bardzo podobal sie wszystkim taki prezent i dziecko dozo korzystalo z takiego ala rowerka

Nikiciu dzieki,juz pedze patrzec na stycznniowki

Gizelcia nie martw sie,niedlugo zamieszkacie juz razem i to juz w trojpaku nawet hehe
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-31, 21:05   #2913
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25

no dzieczynki w koncu dopadlam do kompa..nie pisalam bo bylam w domku u mamy bo brat przyjechal z włoch...u jak opowiadal jak tam jest to sama bym chciala tam jechac.......kasiu czy juz dostalas ta @???czy nadal czekasz????ray ach chcialabym miec te mdlosci i bule piersi itp....tak jak ty hehehnikita a co tam u ciebie kobietko???normalnie nie jestem na bierzacogizelciu poczekaj jecze troszke a zobaczysz jakie mocne kopniaki bedziesz dostawac w nocy oliwcia ci spac nie da....chyba.....moja przyszla szwagierka tak narzekala ze maly to zawsze w nocy jej spac niedawal tak to bylo jak dobrze pamietam 8 miesiac
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-31, 21:12   #2914
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
no dzieczynki w koncu dopadlam do kompa..nie pisalam bo bylam w domku u mamy bo brat przyjechal z włoch...u jak opowiadal jak tam jest to sama bym chciala tam jechac.......kasiu czy juz dostalas ta @???czy nadal czekasz????ray ach chcialabym miec te mdlosci i bule piersi itp....tak jak ty hehehnikita a co tam u ciebie kobietko???normalnie nie jestem na bierzacogizelciu poczekaj jecze troszke a zobaczysz jakie mocne kopniaki bedziesz dostawac w nocy oliwcia ci spac nie da....chyba.....moja przyszla szwagierka tak narzekala ze maly to zawsze w nocy jej spac niedawal tak to bylo jak dobrze pamietam 8 miesiac
No nareszcie jestes jak miło
Co u mnie szara rzeczywistość starania chyba juz nie maja sensu trzeba sie oswoic z prawda brutalna ze nie ma szans na dzidzie wyniki złe jedyne co to biopsja ktora tez nie daje pewnosci ze sie plemniki znajda. Ale spoko jakos zyjemy i jest oki, mała kłutnia była ale to ogólnie o całkoształt ale juz oki. Michałek wraca w czwartek i bardzo sie ciesze steskniłam sie za nim, a w sobote na wesele idziemy oczywiście fotki beda jelsi ktos zabierze mi aparat i zrobi mi foteczki
Stary 2007-07-31, 21:24   #2915
Ray
Zakorzenienie

a ja sie wlasnie dowiedzialam se moj maz jedzie w delegacje do USA na tydzien wrr!! nie chce.... sama zostac tydzien i sie zmaartwiac czy wroci caly echh nie lubie zadnych jego delegacji
Stary 2007-07-31, 21:29   #2916
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie wlasnie dowiedzialam se moj maz jedzie w delegacje do USA na tydzien wrr!! nie chce.... sama zostac tydzien i sie zmaartwiac czy wroci caly echh nie lubie zadnych jego delegacji
Ray nie smutaj sie wiem ze w obecnej chwili jest ci smutno, ale taka praca, na pewno bedziecie mieli kontakt ze soba a jak nie chcesz byc sama to jedz do swojej mamy, tydzien szybko zleci zobaczysz wiem to po sobiejakby co to zawsze masz nas
Stary 2007-07-31, 21:55   #2917
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
Witaj Dorotka dawno Cie nie bylo
No u mnie z tym @ to masakra,jestem dokladnie miesiac i jeden dzien po zabiegu a tu jeszcze nic,ani nawet nie mam zadnych dolegliwosci ktore wskazywaly by na to ze niedlugo przyjdzie,ale czytalam duzo na ten temat i moge czekac na @ nawet do 6 tygodni,wiec przedemna jeszcze 2 tygodnie i mysle a wrecz mam nadzieje ze dostane bo chce juz niedlugo zaczac nowe staranka a tu d... okresu ani widu ani slychu
A powiedz mi kochana jak u Ciebie ze starankami,dawno nie pisalas wiec nie jestesmy na biezaco co tam z Toba i u Ciebie sie dzieje,kiedy testujesz?
Stary 2007-07-31, 21:57   #2918
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Witaj Dorotka dawno Cie nie bylo
No u mnie z tym @ to masakra,jestem dokladnie miesiac i jeden dzien po zabiegu a tu jeszcze nic,ani nawet nie mam zadnych dolegliwosci ktore wskazywaly by na to ze niedlugo przyjdzie,ale czytalam duzo na ten temat i moge czekac na @ nawet do 6 tygodni,wiec przedemna jeszcze 2 tygodnie i mysle a wrecz mam nadzieje ze dostane bo chce juz niedlugo zaczac nowe staranka a tu d... okresu ani widu ani slychu
A powiedz mi kochana jak u Ciebie ze starankami,dawno nie pisalas wiec nie jestesmy na biezaco co tam z Toba i u Ciebie sie dzieje,kiedy testujesz?
Dorotka juz sie zmyła jak widac
Kasiu czekaj cierpliwie na @ jak Jolineczka ci pisała moze przyjść nawet koło 6 tygodnia po... Bądz dobrej mysli
Stary 2007-07-31, 21:59   #2919
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Ray nic tylko sie cieszyc ze Twoj Mezus ma taka szanse aby wyjechac do USA,tydzien to nie dlugo i zobaczysz nawet sie nie obejrzysz dobrze a Mezus juz bedzie wracal,fajnie ze ma szanse sobie swiata zwiedzic
My z Nikitka mamy tak praktycznie caly czas ze jestesmy same w domkach,swoich TZ mamy tylko na weekendy albo i rzedziej,nic sie nie martw minie Ci szybko a jak sie martwisz ze cos moze byc nie tak czy co to jedz do rodzicow,zawsze co z kims to razniej
Stary 2007-07-31, 22:02   #2920
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ray nic tylko sie cieszyc ze Twoj Mezus ma taka szanse aby wyjechac do USA,tydzien to nie dlugo i zobaczysz nawet sie nie obejrzysz dobrze a Mezus juz bedzie wracal,fajnie ze ma szanse sobie swiata zwiedzic
My z Nikitka mamy tak praktycznie caly czas ze jestesmy same w domkach,swoich TZ mamy tylko na weekendy albo i rzedziej,nic sie nie martw minie Ci szybko a jak sie martwisz ze cos moze byc nie tak czy co to jedz do rodzicow,zawsze co z kims to razniej
No własnie tydzien to jak nic szybko minie
Stary 2007-07-31, 22:06   #2921
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dorotka juz sie zmyła jak widac
Kasiu czekaj cierpliwie na @ jak Jolineczka ci pisała moze przyjść nawet koło 6 tygodnia po... Bądz dobrej mysli
Czekam czekam Nikus,daje jej jeszcze 2 tygodnie bo inaczej bede zla i ja przegonie na jakis czas hehe,ale bylam zdziwiona ze naszej Joli udalo sie tak szybko odrazu zajsc w ciaze...moze i dla mnie jest jakas szansa na szybki zafasolkowanie

Nikus piszesz o biopsji,czyli ona nie daje tez pewnosci ze bedzie wszystko dobrze i Wam sie uda?...szkoda ale trzeba byc dobrej mysli,juz czytalam jak pisalas ile taka biopsja i cale leczenie z nia zwiazane kosztuje...masakra,strasz nie duzo pieniazkow .Gduby czlowiek mial pewnosc ze po tym sie uda to ja bym probowala ale jesli nie to zbyt wielka suma chyba byla by dla mnie
Stary 2007-07-31, 22:10   #2922
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam czekam Nikus,daje jej jeszcze 2 tygodnie bo inaczej bede zla i ja przegonie na jakis czas hehe,ale bylam zdziwiona ze naszej Joli udalo sie tak szybko odrazu zajsc w ciaze...moze i dla mnie jest jakas szansa na szybki zafasolkowanie

Nikus piszesz o biopsji,czyli ona nie daje tez pewnosci ze bedzie wszystko dobrze i Wam sie uda?...szkoda ale trzeba byc dobrej mysli,juz czytalam jak pisalas ile taka biopsja i cale leczenie z nia zwiazane kosztuje...masakra,strasz nie duzo pieniazkow .Gduby czlowiek mial pewnosc ze po tym sie uda to ja bym probowala ale jesli nie to zbyt wielka suma chyba byla by dla mnie
Niom biopsja tylko potwierdzic moze czy jest szansa walczyc jelsi plemniki beda mozna je zamrozic i na aid sie szykowac, a jak zrobimy biopsje i plemników nie bedzie to juz bedzie ostateczna decyzja ze staranka zakonczone.
Stary 2007-07-31, 22:20   #2923
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Niom biopsja tylko potwierdzic moze czy jest szansa walczyc jelsi plemniki beda mozna je zamrozic i na aid sie szykowac, a jak zrobimy biopsje i plemników nie bedzie to juz bedzie ostateczna decyzja ze staranka zakonczone.
Nikus ja caly czas trzymam kciukaski tak mocno ze kiedys napewno zdarzy sie cud i jak przestaniecie o tym myslec i zupelnie wyluzujecie sie i stwierdzicie ze niech sie dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie to znajdzie sie u Twojego mezusia jakis taki plemniczek ktory dossie sie do twojego jajeczka i kiedys zupelnie niespodziewanie zaczna ci sie mdlosci ,zyganki itp
Stary 2007-07-31, 22:23   #2924
kachula27
Zakorzenienie

Pewnie za niedlugo na watku pojawi sie nasz Gizelcia bo jak siedze codziennie to wiem juz ze zaraz bedzie jej godzinka jak tu zaglada...hehe chyba ze sie myle...okaze sie niedlugo
Stary 2007-07-31, 22:24   #2925
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikus ja caly czas trzymam kciukaski tak mocno ze kiedys napewno zdarzy sie cud i jak przestaniecie o tym myslec i zupelnie wyluzujecie sie i stwierdzicie ze niech sie dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie to znajdzie sie u Twojego mezusia jakis taki plemniczek ktory dossie sie do twojego jajeczka i kiedys zupelnie niespodziewanie zaczna ci sie mdlosci ,zyganki itp
Dzieki Kasieńko moja szwagierka też ma taka nadzieje
A co do mdłości i zyganek, to mówią że jak jednak ciąża była ciężka to druga jest lżejsza, wiec jesli to byłaby prawda to mdłości i zyganki by mnie omineły
Stary 2007-07-31, 22:26   #2926
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie za niedlugo na watku pojawi sie nasz Gizelcia bo jak siedze codziennie to wiem juz ze zaraz bedzie jej godzinka jak tu zaglada...hehe chyba ze sie myle...okaze sie niedlugo
No no całkiem morzliwe ze niebawem sie zjawi jak zaczniecie nocny maraton to jutro bedziemy świetowac 100 storone
Stary 2007-07-31, 22:45   #2927
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
No no całkiem morzliwe ze niebawem sie zjawi jak zaczniecie nocny maraton to jutro bedziemy świetowac 100 storone
No ostatnio z Gizelcia czesto sobie pogadujemy po nocach,co oczywiscie jej jest nie wskazane bo Oliwka bedzie nocny dzidzius i juz pozniej to nasz Gizelcia tak szybko sie nie wyspi porzadnie,ale poczekamy zobaczymy i oby miala tak ze Niunia bedzie jej przesypiac cale noce.

a co do stronki to faktycznie,jeszcze kilka wpisow i bedzie seteczka
Stary 2007-08-01, 01:00   #2928
kachula27
Zakorzenienie

No to jednak sie mylilam,Gizelcia juz poszla chyba nynki.Dobranoc dziewczynki ja tez juz zaraz uciekam ,do jutra
Stary 2007-08-01, 10:11   #2929
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No to jednak sie mylilam,Gizelcia juz poszla chyba nynki.Dobranoc dziewczynki ja tez juz zaraz uciekam ,do jutra
Kasiulku może nasza Gizelcia była zajęta panem T albo gdzies sobie pojechała i padła ze zmeczenia
Stary 2007-08-01, 12:27   #2930
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulku może nasza Gizelcia była zajęta panem T albo gdzies sobie pojechała i padła ze zmeczenia
Pewnie bylo tak jak mowisz Nikitko,prenie pan T mial wolne i dobrze wykorzystali ten czas hehe
Stary 2007-08-01, 12:28   #2931
gizelcia
Zadomowienie

he he he dziewczynki no wczoraj juz mnie na komputerku w nocy nie bylo bo nie chcialo mi sie i poszlam o 0:30 spac bo musialam wczesnie dzis wstacWidze ze juz obadalyscie moje nocne godzinki siedzienia przed komputerkiem
Mialam dzis isc do lekarza ale niestety dopiero na jutro mnie zapisala bo dzis juz nie dalo rady i jestem zlaPierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo w mojej przychodniNo coz wkoncu lato i wszystko teraz wychodzi po zimie wiec trzeba chodzic do ginekologa

..a co do Pana T to owszem byl wczoraj i bardzo przyjemnie wykorzystalismy to ze nikogo nie bylo w domku
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 12:33   #2932
kachula27
Zakorzenienie

To ja znowu zmykam do rodzicow i jedziemy na wies,wczoraj nie bylam ale za to dzisiaj sobie odbije i pojde do lasu,do zobaczenie wieczorem

Nadia wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin......?
Stary 2007-08-01, 12:36   #2933
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
he he he dziewczynki no wczoraj juz mnie na komputerku w nocy nie bylo bo nie chcialo mi sie i poszlam o 0:30 spac bo musialam wczesnie dzis wstacWidze ze juz obadalyscie moje nocne godzinki siedzienia przed komputerkiem
Mialam dzis isc do lekarza ale niestety dopiero na jutro mnie zapisala bo dzis juz nie dalo rady i jestem zlaPierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo w mojej przychodniNo coz wkoncu lato i wszystko teraz wychodzi po zimie wiec trzeba chodzic do ginekologa

..a co do Pana T to owszem byl wczoraj i bardzo przyjemnie wykorzystalismy to ze nikogo nie bylo w domku
Giuzelciu u mnie w przychodni tez kiedys tak bylo ze na nastepny dzien zapisywali ale ostatnio tak sie ludzi zariolo ze teraz trzeba dzwonic w piarek zeby zapisac sie na przyszly tydzien tez nawet na piatek,jak zadzwonisz w poniedzialek ze chcesz na piatek to niestety error bo nie ma juz wolnych numerkow
Stary 2007-08-01, 12:38   #2934
kachula27
Zakorzenienie

Zmykam do wieczora paaa
Stary 2007-08-01, 22:12   #2935
kachula27
Zakorzenienie

No dziewczynki ja myslala ze jak wroce wieczorem i wejde na wizazyk to nie zdaze nadrobic zaleglosci tyle napiszecie a tu error,zadna pani sie nie pokazala,oj dlugo nam przyjdzie czekac na ta setna stronke

Co tam u Was slychac,odezwijcie sie kobity
Stary 2007-08-01, 22:17   #2936
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No dziewczynki ja myslala ze jak wroce wieczorem i wejde na wizazyk to nie zdaze nadrobic zaleglosci tyle napiszecie a tu error,zadna pani sie nie pokazala,oj dlugo nam przyjdzie czekac na ta setna stronke

Co tam u Was slychac,odezwijcie sie kobity
Kasiu ja wróciłam przed chwilą ze sklepu byliśmy z M bo jutro moje małe szczęście wraca

A co tam u ciebie Kasiulki jak było na wsi?

Ja dzis przyszłam z pracy i padłam, zdrzemnełąm się i wstałam na godzine W jak syreny wyły

Kasiu a ty kiedy do pracy wracasz?
Stary 2007-08-01, 22:33   #2937
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu ja wróciłam przed chwilą ze sklepu byliśmy z M bo jutro moje małe szczęście wraca

A co tam u ciebie Kasiulki jak było na wsi?

Ja dzis przyszłam z pracy i padłam, zdrzemnełąm się i wstałam na godzine W jak syreny wyły

Kasiu a ty kiedy do pracy wracasz?
O to mamusia wysciska jutro swojego mlodego kawalera
A na wioseczce super,to powietrze,dookola lasy-fajnie tam jest
Ja mam zwolnienie do piatku,ale pewnie do pracy wroce dopiero we wtorek albo srode bo okazalo sie ze w poniedzialek mam miec jakies szkolenie (nie lubie tego) a we wtorek musze zrobic badania lekarskie bo jestem na zwolnieniu ponad 30 dni (45 dokladnie) wiec do spozywki musze je na nowo zrobic i nie wiem czy we wtorek wszystko zrobie,a juz dobrze ze wracam do pracy bo juz mi tego brakuje,ale juz sie smieje ze na dlugo to ja nie wroce(mam nadzieje ze na jakies 2-3 miesiace i znowu na zwolnienie ciazowe hehe
Stary 2007-08-01, 22:48   #2938
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
O to mamusia wysciska jutro swojego mlodego kawalera
A na wioseczce super,to powietrze,dookola lasy-fajnie tam jest
Ja mam zwolnienie do piatku,ale pewnie do pracy wroce dopiero we wtorek albo srode bo okazalo sie ze w poniedzialek mam miec jakies szkolenie (nie lubie tego) a we wtorek musze zrobic badania lekarskie bo jestem na zwolnieniu ponad 30 dni (45 dokladnie) wiec do spozywki musze je na nowo zrobic i nie wiem czy we wtorek wszystko zrobie,a juz dobrze ze wracam do pracy bo juz mi tego brakuje,ale juz sie smieje ze na dlugo to ja nie wroce(mam nadzieje ze na jakies 2-3 miesiace i znowu na zwolnienie ciazowe hehe
Kasiu bardzo ci tego życze zebys juz nie wracała do tej pracy.

A badanka zrobisz i na spokojnie, dopiero potem do pracy jak musisz.

A ja tak wyściskam Młodego jutro i bede sie nim cieszyc a w sobote na weselicho tak bardzo bym chciała zeby M poszedł Miałąbym sesje foto he he he.
Stary 2007-08-01, 22:54   #2939
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Kasiu ja ide lulu bo jutro rano do pracy i Młody jutro wraca
Spokojnej nocy i miłego jutrzejszego dnia
Stary 2007-08-01, 22:59   #2940
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu bardzo ci tego życze zebys juz nie wracała do tej pracy.

A badanka zrobisz i na spokojnie, dopiero potem do pracy jak musisz.

A ja tak wyściskam Młodego jutro i bede sie nim cieszyc a w sobote na weselicho tak bardzo bym chciała zeby M poszedł Miałąbym sesje foto he he he.
To Niktika milej zabawy na weselichu,ja dopiero ide 22 wrzesnia i mam zamiar sie tak wyszalec ze hej,ostatnio na weselu bylam 5 lat temu,niestety taka rodzina nikt nie chce sie zenic,no choiciaz ostatnio w czerwcu mialam miec slub siostry,juz wszystko bylo pozalatwiane i wogole ale pan mlody stwierdzil ze on jeszcze nie dojrzal (35 lat facet)do malzenstwa i dwa miesiace przed slubem sie rozeszli nietsety dla mojej siostry bo dla tego d.... nie :plask:,a w dzien slubu sie do niej odezwal ze moze jednak znowu by sprobowali i juz nawet szuka pracy on w europie (bo jest z usa)ale siostra stwierdzila ze raczej juz nie ma do niego zaufania.....ech ale sie rozpisalam ale miala byc taka fajna impreza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości