![]() |
#1681 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt ![]() Cytat:
![]() Daria witaj ![]() ale mamy wysyp podczytujący lutowych mamusiek ![]() a ja witam się spod kocyka ![]() ![]() mam nadzieję, że na dniach dojdę do siebie, bo w środę zaczynamy szkołe rodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
a mnie ostatnio moja corcia tak oklada po zebrach,i pod cyckami,ostatnio ciagle ja tak wysoko czuje,i to jest takie kurcze bolesne :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
i zaczynam żałować, że jeszcze nie kupiłam katarka dla małego, bo bym przetestowała i sobie odciągnęła katar, bo mnie do szału doprowadza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba nie chce juz tabletek 8 lat bez przerwy.... glowa mnie czesto bolala, jak rzucilam tabsy rok temu to ani razu tabletki przeciwbolowej na glowe nie bralam... jeszcze rozwazymy za i przeciw glownie z ginem bede rozmawiac na ten temat implant wydaje mi sie wygodny ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie,ze SR Madzik kiedy tam nasza ruszy w poloiwie listopada mialy byc jakies wiesci az mi glupio znow do tej babki pisac ;p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p patrzcie jak moje pajace podrozaly tzn usuneli z nich promocje :O
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-17 o 19:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilonka, Buu dziękuję ![]() Migotka, dobrze, że przepisał Ci antybiotyk. Chociaż szybciej dojdziesz do siebie ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-17 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poczekam do tego 08.12 i wtedy zobacze co ten mój powie ? Jak nic konkretnego to wtedy się gdzieś wybiorę ? Ilonka aj bo Ty tylko ochoty robisz na budynie i inne :P zobaczysz, ze przez Ciebie zjem jutro budyń jak mąż będzie łóżeczko składał ![]() Cytat:
![]() Aguś ja pisałam do tej babki w piątek.. powiedziała, żebym była cierpliwa i że w poniedziałek coś więcej napisze... no i poniedziałek mija a ona nic nie napisała, a jak ja nie będę wiedziała na czym stoje to wątpie że mój mąż ułoży później grafik pod zajęcia
![]() |
#1688 |
Wtajemniczenie
|
Migotko wracaj do zdrowia
Ja chcę rok po pierwszej ciąży zajść w drugą więc antykoncepcje chyba odpuszczę. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Mnie mała kopie boleśnie w dwa boki na raz tak że tylko na plecach spać mogę
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co w takich sytuacjach mowi do mnie moj maz jak zaczynam panikowac i w ogole: "Przestaaaaaaaaaan, gdyby bylo bardzo zle i powaznie - juz by cie polozyl do szpitala...spokojnieeeeee eeeeee" tego sie trzymam zawsze ![]() ooooo pisalas do niej, no wlasnie ciekawa jestem jak im idzie cholera grunt,ze nas zapisala juz, nie? noooo mam nadzieje,ze twojemu mezowi ebdzie pasowaloooo bo to tez razniej i niech tez poslucha ![]()
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż dzisiaj prawie na mnie krzyczał że mogłabym się wziąć za zamawianie rzeczy z apteki.. żeby torbę w końcu spakować...
On to się wszystkim bardziej przejmuje niż ja ![]()
#1691 |
Zakorzenienie
|
Ja po weekendzie chyba zaczne pakowac torbe ,bo stwierdzam,ze bedzie stala na szafie i czekala , bede pewniejsza
![]()
#1692 |
Zakorzenienie
|
Madzia- dobrze, ze masz takiego meza ze Cie pilnuje z tym wszystkim. Inaczej to ja nie wiem, na porodowce bys klikala
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1693 |
Zakorzenienie
|
Też w sumie tak mówie. Oby Młoda rosła i tyła to wszystko będzie dobrze.
Ciśnienie mierzę, jak będzie wyższe to biore tabletki i nie będę tego przedłużać. Jak ona mi jutro nie odpisze to ja tam znowu napisze ![]() No i dlatego muszę się za to wziąć. Spakować i niech sobie leży w szafie. Ale kompletnie mi się nie chce zamawiać tych wszystkich rzeczy... nie ogarniam ile tych wszystkich podkładów, wkładek i innych ![]() Co lepsze co gorsze.. jaki rozmiar... no czarna magia ![]()
#1694 | ||
Zakorzenienie
|
nie, w środę mam wizytę i wtedy lekarz mi musi coś przepisać. Nie chcę brać nic sama, bo biorę trochę leków i nie chcę, żeby coś na coś źle zadziałało
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1695 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się po wizycie u dietetyka
![]() Babka konkretna. Powiedziała, że pani diabetolog, u której byłam to nie lekarz, bo według tego co mówię, to kazała mi przejść na dietę o niskim poziomie gilikemicznym, co jest duuuużym zagrożenenim dla małej na tym etapie ciąży! Mam jeść tak, żeby się najeść, dopychać się warzywami i pić soki naturalne, samoróbki, bo to naturalny cukier, a nie z czekolady. Ale oczywiście jutro mam pogadać z ginem, bo ona odpowiedzialności nie bierze. Jednego była pewan - nie mogę chodzić głodna! Słodycze oczywiście odpadają! Ale nabiał, mięso jak najbardziej i to w dużych ilościach. Ala przykro mi, ale u mnie weekendy odpadają ![]() Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Ja torby dla siebie do szpitala spakowanej nie miałam i mąż dowoził rzeczy za każdym razem kiedy mnie odwiedzał ale do porodu to już muszę mieć gotową
#1697 |
Zakorzenienie
|
dokladnie
apteczne zamowienia nie dosc,ze nudne, to drogie ja jakos kwot ciuszkow tak nie odczulam w czasie rozlozonych choc jest tego w pip jak wlasnie aptecznych rzeczy kasa z konta poszla jak dzika:/ a to same nudne rzeczy i tak jak piszesz nie wiadomo co wziac cholipa jakie rozm ja juz wiem,ze gacie jednorazowe musze inne kupic :/ Asiu bardzo madre slowa p. diabetolog ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-17 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Emdzik wszystko będzie dobrze
![]()
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to aż się dziwie bo mój kompletnie na odwrót.. to ja prędzej gadam, że mam czas, po co tak wcześnie, że muszę przemyśleć co dokładnie chce. A on to by już wszystko kupił. W sumie to została nam do ogarnięcia ta apteka/allegro, i kupić wózek. No i wyprać ciuszki i wypracować i poukładać w komodzie, bo na razie wszystko w kartonach. No i chusteczki nawilżane i pampersy. No i tą torbe do szpitala ogarnąć i wtedy chyba mogę spać spokojnie. Mój mąż tym bardziej.
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Moj o ile twierdzi,ze na wozki, lezaczki bujaczki jest czas, tak apteke kazal mi zalatwic po wyjsciu do pracy
![]()
#1701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
Olcia
![]() Ja właśnie przed chwilą skończyłam wieszać bejbikowe pranie razem z mężem. ![]() ![]() ![]() ![]() Emdzik myślę, że skoro tak bardzo Cię to martwi i dołuje, to powinnaś pójść do innego lekarza to skonsultować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
700zł?! Aua.. a ja mówiłam mężowi że więcej niż 500 na pewno nie wydam, i jeszcze w to wliczałam kocyk i że pewnie coś zostanie ![]() Cytat:
![]() Zobaczymy co Ci jeszcze jutro gin powie ![]() Cytat:
Będę Wam pewnie co chwile tu zadawać pytania jak będę robiła zamówienie ![]() Aj ![]() ![]()
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do soków, samoróbków, ja własnie takie sobie robię. Robię sok z dwóch buraków, dużżo marchewki i kilku jabłek. Starcza mi to na 2-3 dni. Nie smakuje mi to, ale piję. Dziękuję Alunia ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-17 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
ja to was tak czytam i wam tylko powiem,ze nic nie mam
![]() w sensie rzeczy kosmetycznych,ale wiem jedno,raz sie przejedziemy do hurtowni,wezme co mi sie wydaje potrzebne i bedzie koniec zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Ala
![]() Madzia no mi tez na pie rdółki poszło 400zł bez termometru, aspiratora do nosa i innych kilku rzeczy wiec wychodzi tyle :/ rozlozylam sobie to no wlasnie jeszcze kosmetyki dojda ale to pewnie z 80zł max
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-17 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Asia super ze jakas konkretna lekarka
Ilonka Ty mnie jeszcze o cos pytalas ale ciagle zapomniam ![]() ![]() Alunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie liczę ile wydam kasy... Trzeba kupić to trzeba. Jak zacznę robić listę to wyjdzie na to że kupię połowę rzeczy niepotrzebnych
#1710 |
Zakorzenienie
|
emdzik to i tak nie poszalałam.. bo pościeli nie mam, rożki tanie brałam...i w sumie duzo rzeczy mam...jak chcecie to wam liste wkleje
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.