Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 21:42   #661
ewelina1988_20
Rozeznanie

Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Często czuje mdłości i co jakiś czas czuje ból podbrzusza (taki jak przed okresem) .

Takiemu lekarzowi powinno się wybić zęby..
Fasolka pięknie rośnie, super, że widziałaś serduszko.

To współczuje jak narazie mdłości nie mam i mam nadzieje ze mieć nie bede, apetytu nie mam na nic od wczoraj wcale nie chce mi sie jeść
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:49   #662
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20 Pokaż wiadomość
To współczuje jak narazie mdłości nie mam i mam nadzieje ze mieć nie będę, apetytu nie mam na nic od wczoraj wcale nie chce mi sie jeść
Ja przez mdłości i brak apetytu przez 12 dni schudłam 4 kg (u mnie to wyjdzie tylko na plus ).

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:53   #663
jesuismagnifique
Raczkowanie

Gdyby któraś z Was nabrała już niespożytej chęci na zakup czegokolwiek dla "groszka" to na agito jest jakaś promo:

http://www.agito.pl/feretti-spiworek....html?cid=5259

i to nawet bardzo dobra

Z tymi mdłościami to nie zazdroszczę, ani w 1 ani w tej ciąży nie zaznałam tego.
jesuismagnifique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:12   #664
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Z pewną taką nieśmiałością .. melduję się po drugiej becie.
Jest dosyć niska a ciąża po in vitro więc ciągle wiele może się zdarzyć, no ale trzeba być dobrej myśli
Gratuluję wszystkim i życzę zdrowych ciąż
Trzymam mega kciuki... Znam pare staraczek wiec wiem jak to kest

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez jesuismagnifique Pokaż wiadomość
Nie no wiadomo, pęcherzyk można zobaczyć, ja np wolałam poczekać aż będzie widoczne serduszko a nie latać 2x na usg ale jak kogoś ma to uspokoić jak zobaczy pęcherzyk to czemu nie? jasne, że można iść i czuć się spokojniej.
Mi chodziło o to, że lepiej poczekać dlatego, że przy 7-8tyg już serduszko jest widoczne.
A betę 2000 to ja miałam w 4 tygodniu - i poszłabym do lekarza i by mi nie pokazał serducha na pewno a z samego pęcherzyka nie wiem czy jest w stanie wywróżyć coś? tzn na pewno wielkość zmierzy bo to też jest ważne.

No ale jak już mówiłam, nie ma co się spierać czy warto czy nie - jak ktoś ma czuć się spokojny, to warto w każdym tygodniu się udać i uspokoić siebie. Ja przy 1 ciąży jak właśnie poszłam w 5tyg to nie zrobił mi usg, poprosił bym wróciła w 7-8 ... i zrobiliśmy dopiero wtedy i było wszyyyystko widoczne (byłam wtedy taka niecierpliwa...a teraz jakoś inaczej do tego podchodzę, spokojniej)

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

W ogóle synek jak się dowiedział o dzidziusiu ... to pyta kiedy idę na następne oglądanie dziecka, bo też chciałby pójść, myślicie, że to dobry pomysł brać dziecko ? (za miesiąc wizytę mam), w sumie to już przez powłoki brzuszne będzie robione badanie.
U mnie tak samo... W 1 ciąży polecialam w 5 tyg i po 2ch kazał lekarz wracać dlatego teraz test robiłam 25.10, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ciążę, 2 testy na pocz. Listopada wiec wizytę umówiłam na 03.12 Wtedy tez zamierzamy powiedziec najbliższym... Teraz wie jedynie pare osób, bo akurat taki czas ze świętować juz nie mogłam Cos o sobie... 29 lat- jeszcze mama córeczki z listopada 2011

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Jak pisałam z dziewczynami w poprzedniej ciazy to 98% miało małe rozstępy choć smarowaly sie od poczatku a ja zaczęłam w 3 lub 4 miesiacu i naprawdę nie mam ich dużo tylko na bokach małe kreski i na piersiach ale to wiedziałam ze bedą skoro z B zrobiło sie D a gdy maly odrzucił mleko po 6 miesiącach zostało C <font color="Silver">
Ja urodzilam dosłownie w 40 tc a rozstępy wyszly w 38 tc :/ zaluje ze lekarze sie wczesniej nie zorientowali ze dziecko owinięte pepowina bo bym miała cc juz w 37 tc... A tak 3 tyg lezalam w szpitalu ....

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:15   #665
Harrods
Zadomowienie

Ja przy pierwszej ciazy tez od razu pobiegłam do lekarza i efekt był taki, ze byłam za wcześnie. Było widać tylko pęcherzyk. I musiałam iść ponownie dwa tygodnie pózniej i już wtedy biło serduszko. Wiec teraz umówiłam sie od razu pózniej i idę 26.11.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:21   #666
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluje
Jak tam samopoczucie? Bo ja dzisiaj zupełnie nie mam siły a synek dokazuje teraz zasnął wiec odpoczywam
Ja się czuje srednio... Poprzednia ciaza byla genialna - zero dolegliwości, czegokolwiek, świetne samopoczucie ze pracowałam do 5 mca... Teraz ledwo kontaktuje... Zapominam, zawieszam sie, jestem roztargniona... Odwrotnie niż na codzien... Mam wielki apetyt... Co jest straszne bo mam prace siedzaca i przytulam ostatnio 3 kg które wlasnie miałam intensywnie wypacac a tu klops... Orientyjecie sie jak bardzo intensywne mogą byc zajęcia fitnes? Chodziłam na shape'a ale chyba bym sie bala teraz tego tempa ... Zamierzam pracować do konca stycznia ale zobaczymy jak będzie ... Praca wymaga skupienia a ostatnio u mnie nie po drodze z takimi rzeczami

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Ja przy pierwszej ciazy tez od razu pobiegłam do lekarza i efekt był taki, ze byłam za wcześnie. Było widać tylko pęcherzyk. I musiałam iść ponownie dwa tygodnie pózniej i już wtedy biło serduszko. Wiec teraz umówiłam sie od razu pózniej i idę 26.11.
Mamy dzieciaczki z tego samego rocznika... Jakiś bunt 2/3 latka ??? U mnie raczej spokój co mnie martwi :P chyba ze zmęczona to daje popalić :P

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2014-11-17, 22:22   #667
201608010929
Konto usunięte

Witam wszystkie Świeżynki ale nam się tu zagęszcza - oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Masakra, dziewczyny. Jak sobie pomyślę ile się może zdarzyć w ciągu roku to się w głowie nie mieści. W 2015 roku miałam zacząć być egoistką i miałam wziąć się za siebie i swoje przyjemności... :P A tu mi ślub wyskoczył, dziecko, jeszcze kupić mieszkanie... wow.
My z Tż to się teraz jeszcze bierzemy za budowę domu jakby było za mało atrakcji

Cytat:
Napisane przez Askatasuna Pokaż wiadomość
Jak Wasi partnerzy zareagowali i reagują na wasz stan?
Mój Tż jest przeszczęśliwy, co chwila dzwoni i dopytuje (jest teraz na kursie 500km ode mnie), jak jest w domu to się przytula do brzucha i co chwila pyta: "Jest tam kto?" humorków na razie nie mam więc znosi to dzielnie hehe

Cytat:
Napisane przez fuertka88 Pokaż wiadomość
MarudexuS a Ty miałaś wizytę ? Pisz co i jak
Idziemy z Tż dopiero w środę, dam znać jak wyniki ale ostatnio byłam u innej gin i było widać serduszko

Cytat:
Jak juz pisałam dla dziewczynki Layla najbardziej nam pasuje a chłopca to chyba Kacper
My już wcześniej wybraliśmy - dla dziewczynki podwójne Natalia Emilia a dla chłopczyka Mateusz. Ale raczej będzie pierwsza opcja bo mnie strasznie ciągnie do słodkiego

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, masakra 4 dni miałam wyjęte z życia.... Tyle łez, co ja wylałam, to normalnie powinnam dupę skopać temu poprzedniemu ginowi, który mi powiedział, ze jajo jest puste.... Dziś byłam u swojej ginki i widać serduszko oficjalnie potwierdzam, jesteśmy w 6tc i mamy 4 mm następna wizyta 5/12. Cieszę się jak głupia, tylko podbrzusze trochę boli...
Dokładnie to samo co u mnie - lekarka tak samo mi powiedziała, dodając, że zarodek przestał się rozwijać dwa dni pozniej poszłam do innego lekarza i widziałam bijące serduszko. Przenoszę moje prowadzenie ciąży do tej nowej pani doktor.

A tak w ogóle to zasnęłam o 18 i wstałam przed chwilą. A miałam w planach prasowanie
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 22:37   #668
ja_dalia
Wtajemniczenie

Ciaza rządzi sie swoimi prawami... A nie tam jakies prasowanie

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2014-11-17, 23:05   #669
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, masakra 4 dni miałam wyjęte z życia.... Tyle łez, co ja wylałam, to normalnie powinnam dupę skopać temu poprzedniemu ginowi, który mi powiedział, ze jajo jest puste.... Dziś byłam u swojej ginki i widać serduszko oficjalnie potwierdzam, jesteśmy w 6tc i mamy 4 mm następna wizyta 5/12. Cieszę się jak głupia, tylko podbrzusze trochę boli...
to cudownie

Dziewczyny zaczynam mieć mdłości , drażnią mnie mocne zapachy jejku czasami wydaje mi się że będę zaraz wymiotować zaczyna się ....

Ja jeszcze nie myślałam nad imionami chyba za wcześnie

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

dziękuje za dopisanie mnie na listę
proszę o zaproszenie do klubu
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 23:36   #670
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dobry wieczór!
W końcu mogę odsapnąć.

Cytat:
MarudexuS a Ty miałaś wizytę ? Pisz co i jak
Tak!
Pęcherzyk 6,8 mm, na początku dr mówiła, że jeszcze pusty ale potem znalazła taki mikro frędzel i mówiła, że to może być zarodek ale pewności nie ma.
Za tydzień idę znowu na usg .. wiem, to wcześnie ale tak mi zleciła .. a ja się nie kłócę, jednak to trochę inna ciąża no i muszą mi leki dobierać itp.
W każdym razie podobno to wychodzi ok 5 tydzień i 3 dni, wg moich obliczeń to 5 t i 5 dni więc nie ma dużej różnicy.

Cytat:
Ehhhh ... współczuję tych 4 dni ale cieszę się, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
Trzymam mega kciuki... Znam pare staraczek wiec wiem jak to kest
Stary 2014-11-18, 00:05   #671
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

dla Fasolek i dla was mamusie Lipcowe.

Spokojnych i szczesliwych 9miesiecy - oraz szybkiego i bezbolesnego porodu

Mamusia Marcowa 2013

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 06:14   #672
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
[/COLOR]

Mamy dzieciaczki z tego samego rocznika... Jakiś bunt 2/3 latka ??? U mnie raczej spokój co mnie martwi :P chyba ze zmęczona to daje popalić :P
U mnie jest bunt nieustający, o jedzenie, o ubranie o wszystko. Właśnie przed momentem była awantura, bo on na śniadanie bedzie jadł czekoladę i koniec! I darcie! I tak bez przerwy.
Stary 2014-11-18, 06:52   #673
Strobiluska
Zadomowienie

Dzień dobry,

Jak tam? Ja bardzo zle spałam, wierciłam się, bolał mnie kark i w ogóle nie spałam od 1 do 5 no i już się obudziłam i koniec spania.... Aaaaa a jeszcze w nocy byłam tak głodna, ze musiałam kanapkę zjeść, eeeeee no tak to my się bawić nie bedziemy

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2014-11-18 o 06:53 Powód: Literowka
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 07:55   #674
n91adine
Zadomowienie

Witam się
Mam dzisiaj zabiegany dzień, więc nie wiem czy dam radę tu zaglądać. Miłego, dziewczyny!
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:00   #675
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
U mnie jest bunt nieustający, o jedzenie, o ubranie o wszystko. Właśnie przed momentem była awantura, bo on na śniadanie bedzie jadł czekoladę i koniec! I darcie! I tak bez przerwy.

u nas najgorzej ja się nie wyśpi - zero wspolpracy i jak zmecząna - minus 1000 wspołpracy
zachcianki ma, ale akurat bardziej zabawkowe - wszystko co mają inni ona tez chce... wszystko ! a potem lezy w domu i sie kurzy :P

oby drugi fasolek był spokojniejszy

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2014-11-18, 08:01   #676
Sarrai
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki
Ja dzisiaj znowu obudziłam się i do teraz towarzyszą mi mdłości... a jestem juz w pracy... Zrobiłam sobie z rana napar z imbiru z miodem, podobno działa na mdłości ale nie w moim przypadku. Bylam też z rana w laboratorium na becie i progesteronie Wieczorem będą wyniki Mam nadzieje ze po 2 tyg brania luteiny progesteron wyjdzie ładny Tylko mnie ta babka co robiła pobieranie krwi wkurzyła bo zaczęła mi opowiadać, że mam się pracą nie przejmować, bo dzidzia najważniejsza, że jej bratanica urodziła w 6 ms. dziecko 600 gram, a też u niej było tylko "praca i praca".... nie lubię słuchać takich historii bo tylko mnie stresują
Jutro do gina idę po kolejną receptę na lutkę no i przy okazji niech sprawdzi co tam słychać

A no i zważyłam się w tym labo - schudłam kilogram Ale i tak.. muszę się pilnować z jedzeniem bo ja jestem obzartuch i tak mam za dużo kilogramów juz teraz.... Chociaż przez te mdłości nie mam na nic ochoty, wczoraj tż do mnie dzwonił ze sklepu czy chce pączka Myślałam ze go śmiechem zabiję, ja suchego chleba nie mogę przełknąć bo mam odruch wymiotny a on mi z pączkiem wyskakuje

Edytowane przez Sarrai
Czas edycji: 2014-11-18 o 08:04
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:13   #677
Strobiluska
Zadomowienie

ja_dalia skąd wiesz, ze będzie Fasolek a nie Fasolka? Przeczucie?

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:54   #678
cicha1990
Rozeznanie

dziewczyny a wiecie moze czy jak ma sie tylko slub cywilny to przy chrzcie ksieza moga miec do tego jakies ale?
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 08:56   #679
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja_dalia skąd wiesz, ze będzie Fasolek a nie Fasolka? Przeczucie?

hehehehe... takie założenie.... kiedys na jednym z pierwszych spotkan z tż on powiedział że marzy mu się syn Filip... a że dla chłopca co do imion mam pustkę - powiedziała OK. i jakoś tak roboczo fasolek jest Filipkiem

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
dziewczyny a wiecie moze czy jak ma sie tylko slub cywilny to przy chrzcie ksieza moga miec do tego jakies ale?

ja kompletnie nie kościelna ale zalezy jak trafisz u nas ksiądz ochrzcił córkę pomimo że ja nie mam żadnych sakramentów... ważne żeby rodzice chrzestni dawali wzór i chociaż 1 rodzic.... no ale co ksiądz to opinia

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2014-11-18, 09:26   #680
Meliitele
Zakorzenienie

Dzień dobry mamusie!
Ale naskrobalyscie postów.
Co do imion jeszcze nie rozmawialiśmy o tym , ale mi się podoba dla dziewczynki Mela , a dla chłopca Natan .
Ciężko u nas z zasypianiem , strasznie się wierce i ułożyć się nie mogę. Potrafię się przebudzic w nocy i pędze do lodówki coś przegryzc bo ciągle jestem głodna. mój tz jest przerażony , zawsze byłam niejadek , a teraz szał
Smaków jak Wy nie mam, mogę jeść słodkie i kwaśne. Może Mam parke w brzuchu haha .

Cicha - tak jak piszą co ksiądz to inaczej. U mnie w parafii do której należę proboszcz jest stukniety. A znowu w innym kościele też obok proboszcz to anioł

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:17   #681
sabincia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Mój Tż jest przeszczęśliwy, co chwila dzwoni i dopytuje (jest teraz na kursie 500km ode mnie), jak jest w domu to się przytula do brzucha i co chwila pyta: "Jest tam kto?" humorków na razie nie mam więc znosi to dzielnie hehe
Z tego co wywnioskowałam po Twoich postach to nas mężowie mają ten sam zawód
Ciężka nasza dola
sabincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:25   #682
fuertka88
Rozeznanie

Cześć
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:47   #683
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, mnie jakoś nie ciągnie do słodkiego (a normalnie to dzień bez słodkiego to dzień stracony...). Ciągle chce mi się kwaśnego. Jem masę granatów, pomarańczy i cytryn. :P
Cytat:
Dziewczyny, macie już pomysły na imiona? :P
Zawsze miałam ich cały arsenał, a jak przyszło co do czego to żadne mi nie pasuje... :P
Mam to samo, od słodkiego od razu mnie mdli. Od słodkiej kawy odpycha, a zawsze piłam taką z 2 łyżeczkami cukru...

Cytat:
dobrze, że już teraz wszystko wiesz i jesteś spokojna, a lekarz - brak słów...

Cytat:
myślę, że zależy od parafii i księdza... Czasami nie robią problemów, bo to nie wina dziecka że rodzice nie chodzą do koscioła, a czasami ksieża potrafią się za to zemścic właśnie na bezbronnym dziecku.. Koleżanka musiała ochrzcić dziecko w innej parafii, bo w jej rodzinnej proboszcz odmówil...

co do imion to ja mam duuużo takich co mi sie podoba, ale tżowi nie... Najbardziej bym chciała dla dziewczynki Liliana a tż mówi liana i że odpada, bo nasze dziecko nie będzie tarzanem ładne są też natalia, bianka, julia, reszty nie wymieniam, bo za dużo
dla chłopca Kacper, Konrad, Bartosz, Patryk

Dziewczyny powiedzcie a jak konkretnie nazywa sie to coś z rossmanna na rozstępy?
Stary 2014-11-18, 10:57   #684
Meliitele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Mam to samo, od słodkiego od razu mnie mdli. Od słodkiej kawy odpycha, a zawsze piłam taką z 2 łyżeczkami cukru...

dobrze, że już teraz wszystko wiesz i jesteś spokojna, a lekarz - brak słów...

myślę, że zależy od parafii i księdza... Czasami nie robią problemów, bo to nie wina dziecka że rodzice nie chodzą do koscioła, a czasami ksieża potrafią się za to zemścic właśnie na bezbronnym dziecku.. Koleżanka musiała ochrzcić dziecko w innej parafii, bo w jej rodzinnej proboszcz odmówil...

co do imion to ja mam duuużo takich co mi sie podoba, ale tżowi nie... Najbardziej bym chciała dla dziewczynki Liliana a tż mówi liana i że odpada, bo nasze dziecko nie będzie tarzanem ładne są też natalia, bianka, julia, reszty nie wymieniam, bo za dużo
dla chłopca Kacper, Konrad, Bartosz, Patryk

Dziewczyny powiedzcie a jak konkretnie nazywa sie to coś z rossmanna na rozstępy?
Na kwc jest najbardziej polecana babydream für mama pflegeöl. Ja omyłkowo kupiłam balsam, podobna nazwa, ale jak się skończy to kupię ta oliwke.

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:59   #685
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, że może mieć z tym problem. Zależy na jakiego księdza trafisz. Ja mam ślub kościelny, ale bardziej ze względu na oprawę. I u nas trochę ksiądz i tak marudził, bo nie chodzimy do kościoła i nie przyjmujemy księdza w domu. Inny z kolei nie dał mi rozgrzeszenia przed chrztem (jak byłam chrzestną), bo nie chodzę na rekolekcje. Ale są księża, którzy problemów nie robią. Moja przyjaciółka wzięła cywilny będąc w ciąży, a jak synek miał roczek to wzięła ślub kościelny i podczas tej mszy był od razu chrzest synka. Także ten ksiądz nie miał z tym problemu.
Stary 2014-11-18, 11:06   #686
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Ja mam balsam z rosmanna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32226_250.jpg (11,9 KB, 7 załadowań)
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40

Stary 2014-11-18, 11:11   #687
patryska0804
Zadomowienie

czesc dziewczyny! U mnie dalej nic nie wiadomo.. @ dalej brak.. Piątkowy test negatywny... Myslicie ze moze byc np za wczesnie na test?
co do imion to ja bym chciala Pole i Natana a mój TZ ma tylko dla dziewczynki-Sara.
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 11:12   #688
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

hej dzięki za dopisanie do listy

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2014-11-18, 11:14   #689
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam balsam z rosmanna

ooo dziękuję
Stary 2014-11-18, 11:22   #690
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! U mnie dalej nic nie wiadomo.. @ dalej brak.. Piątkowy test negatywny... Myslicie ze moze byc np za wczesnie na test?
co do imion to ja bym chciala Pole i Natana a mój TZ ma tylko dla dziewczynki-Sara.
Patryska polecam zrobić badanie z krwi - beta hcg. Jest najbardziej wiarygodne Czasami mimo ciąży testy wychodzą negatywne.
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości