Oral dziewczyn . - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-15, 14:33   #121
confused women
Zakorzenienie

Dot.: Problem + pytanie seks oralny on jej :-)

Mój były nie chciał mnie pieścić oralnie bo był leniwym i egoistycznym kochankiem i może też nie kręciło go to za bardzo po prostu. Irytowało mnie to strasznie, bo seks analny-chętnie, ja ustami jemu-chętnie. Ale żeby mnie dopieścić, choćby ustami właśnie to nie. Dodam, że nigdy nie osiągnęłam z nim orgazmu, bo pochwowego w życiu nie miałam a minety nie chciał robić, moje życie erotyczne było z nim bardzo mało satysfakcjonujące.
Z obecnym TŻ nie mam tego problemu, nie muszę prosić o oral, sam się rwie do tego I w końcu miewam orgazmy W ogóle seks jest zupełnie inny, wspaniały.
Stary 2013-12-15, 15:40   #122
201607040946
Konto usunięte

Ja tego nie lubię, nooo taka już jestem, ale faceci z którymi byłam (oprócz jednego) zwykle lubili to robić
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-15, 16:30   #123
BoginiKali
Raczkowanie

Dot.: Oral dziewczyn .

Cytat:
Napisane przez BARBIEDOLL Pokaż wiadomość
Mam pytanko które mega bardzo mnie ciekawi ;p
dosc czesto rozmawiam na tematy sexu ze znajomymi, wieksza czesc dziewczyn w tym ja sama, mamy pewiem [problem?] jesli chodzi o sex oralny.
Mój chlopak (17 lat) mówi, ze Go to brzydzi, ALE gdy to ja wykonuję sex oralny dla Niego, jest wszystko okej..
Kilka kumpli powiedziało, ze ich to brzydzi, bo jak to się potem można całowac, i wgl. ?
.. dlaczego Wy męźczyźni tak to odbieracie ?
nie mówie tu o chigienie, bo chyba kazda z nas o nią dba, wiec z tym nie ma problemu.. więc ock ?
czy naprawdę z Waszego punnktu widzenia jest to 'obrzydliwe' ?
Dla nastolatków to czasami może być obrzydliwe, minie kilka lat zmienicie zdanie.
Do seksu oralnego potrzeba dojrzałości psychicznej, ogromnego zaufania i bliskości, a to przychodzi z czasem.

Faceci, których znam uwielbiają seks oralny w wszelkich formach.
Wszystko zależy od faceta, niektóre kobiety też nie lubią seksu oralnego. Trzeba się po prostu dopasować wg potrzeb.

J. R. R. T o l k i e n <3
BoginiKali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-25, 11:46   #124
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja tego nie lubię, nooo taka już jestem, ale faceci z którymi byłam (oprócz jednego) zwykle lubili to robić
Zmieniłam zdanie
Stary 2013-12-25, 13:07   #125
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Zmieniłam zdanie
Jakie życie potrafi być przewrotne w 10 dni

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-25, 13:12   #126
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Ją tam lubię_) i mąż.mój też lubi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-25, 13:49   #127
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Jakie życie potrafi być przewrotne w 10 dni
Otóż to
Stary 2013-12-28, 00:38   #128
green way
Zadomowienie

[QUOTE=Wyrak;12993170]Aha, czyli wszystie te dziewczyny, ktore sie brzydza zrobic loda, nie kochaja swoich partnerow, albo nie dorosly do roli kochanki :rolleyes [QUOTE]

No niestety, taka jest prawda. Bo albo kocham kogoś całego i bez zastrzeżeń, i jestem w stanie zrobić wszystko dla jego przyjemności - żeby był szczęśliwy, albo wybieram sobie tylko to, co mi pasuje, a kompletnie zwisa mi, czego chciałby mój partner. W tym drugim przypadku to jest faktycznie zakichane ,uczucie, a nie prawdziwa miłość , no chyba, że głęboka miłość do siebie samego
green way jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-28, 13:04   #129
Pastela92
Raczkowanie

[QUOTE=green way;44313086][QUOTE=Wyrak;12993170]Aha, czyli wszystie te dziewczyny, ktore sie brzydza zrobic loda, nie kochaja swoich partnerow, albo nie dorosly do roli kochanki :rolleyes
Cytat:

No niestety, taka jest prawda. Bo albo kocham kogoś całego i bez zastrzeżeń, i jestem w stanie zrobić wszystko dla jego przyjemności - żeby był szczęśliwy, albo wybieram sobie tylko to, co mi pasuje, a kompletnie zwisa mi, czego chciałby mój partner. W tym drugim przypadku to jest faktycznie zakichane ,uczucie, a nie prawdziwa miłość , no chyba, że głęboka miłość do siebie samego
czyli jak Ci każe zrobić, za przeproszeniem, kupę na klacie po/w trakcie/przed seksem to też zrobisz, bo wtedy będzie szcześliwy, mimo że Tobie taka sytuacja nie odpowiada?
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-28, 13:34   #130
201607040946
Konto usunięte

Ja tam nigdy nie robię czegoś "dla faceta", tylko dla siebie, bo mnie się tak podoba. No, egoistka ze mnie, ale zwykle nie narzekają.
Stary 2013-12-28, 23:09   #131
dontask
Przyczajenie

Dziwne bardzo, mój tż sam się za to wziął, niespodziewanie, to ja właśnie musiałam się jakiś czas zbierać, żeby sprawić mu taką przyjemność. Dodatkowo skoro oboje się kochacie i dbacie o higienę to nie rozumiem jak można brzydzić się całowaniem po tym. Rozumiem przetarcie ust ale np. przerywanie i pójście umyć zęby to dla mnie przesada ju ż.
dontask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-17, 19:56   #132
Niegodziwy_Tapczan
Przyczajenie

Smile Stosunek i pieszczoty oralne

Cześć. Piszę w takie sprawie. Czy znacie jakieś dobre triki które pomogą mi zadowolić dziewczynę oralnie? Moja Luba nie odczuwa chyba zbyt wielkiej przyjemności z tego co robię teraz. Czy byłby ktoś tak dobry żeby nieco podpowiedzieć co i jak? Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie jak można szybko zregenerować się po seksie żeby zacząć drugą rundę?
Niegodziwy_Tapczan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-17, 20:21   #133
Rufna
Raczkowanie

Dot.: Stosunek i pieszczoty oralne

Każda kobieta jest inna, inne rzeczy ją podniecają i spraiają przyjemność. My ci za dużo poradzić nie możemy, poza tym, że muszisz porozmawiać otwrcie ze swoją dziewczyną. Nic innego nie przyniesie lepszych rezultatów
Stary 2014-11-17, 21:02   #134
phony
Wtajemniczenie

Najczęstszy błąd facetów podczas seksu oralnego to mielenie językiem na wszystkie strony świata i to z prędkością światła oczywiście niektórym kobietom to odpowiada, ja jednak nie znam ani jednej, która by to lubiła. Wszystkie które nie miały oporów przed tego typu rozmową twierdziły, że lubią jak facet wykonuje jeden ruch językiem (np. dół-góra), ze stałą prędkością, zaczynając od delikatnego lizania i przechodząc do nieco mocniejszego, ale bez silnego nacisku i bez szamotania głową jak dziki pawian
Stary 2014-11-17, 21:10   #135
gnishu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość
Najczęstszy błąd facetów podczas seksu oralnego to mielenie językiem na wszystkie strony świata i to z prędkością światła oczywiście niektórym kobietom to odpowiada, ja jednak nie znam ani jednej, która by to lubiła. Wszystkie które nie miały oporów przed tego typu rozmową twierdziły, że lubią jak facet wykonuje jeden ruch językiem (np. dół-góra), ze stałą prędkością, zaczynając od delikatnego lizania i przechodząc do nieco mocniejszego, ale bez silnego nacisku i bez szamotania głową jak dziki pawian
+ do tego takie usztywnianie języka (nie wiem jak to sprecyzować) i co niektórym się wydaje, że są bogami seksu
gnishu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-18, 07:24   #136
phony
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gnishu Pokaż wiadomość
+ do tego takie usztywnianie języka (nie wiem jak to sprecyzować) i co niektórym się wydaje, że są bogami seksu
wiem o co chodzi! do szewskiej pasji mnie doprowadzało to jak mój były usztywniał język i nim majtał. Ani to przyjemne ani podniecające

aha autorze, większości nie podoba się tez opcja z wkładaniem jednego palca i machaniem nim bez ładu i składu w pochwie podczas seksu oralnego, ja się czuję wtedy jakbym miała jakiegoś robala, który się nie może wydostać i mi się łomocze w panice

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości