![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem + pytanie seks oralny on jej :-)
Mój były nie chciał mnie pieścić oralnie bo był leniwym i egoistycznym kochankiem i może też nie kręciło go to za bardzo po prostu. Irytowało mnie to strasznie, bo seks analny-chętnie, ja ustami jemu-chętnie. Ale żeby mnie dopieścić, choćby ustami właśnie to nie. Dodam, że nigdy nie osiągnęłam z nim orgazmu, bo pochwowego w życiu nie miałam a minety nie chciał robić, moje życie erotyczne było z nim bardzo mało satysfakcjonujące.
Z obecnym TŻ nie mam tego problemu, nie muszę prosić o oral, sam się rwie do tego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Ja tego nie lubię, nooo taka już jestem, ale faceci z którymi byłam (oprócz jednego) zwykle lubili to robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oral dziewczyn .
Cytat:
Do seksu oralnego potrzeba dojrzałości psychicznej, ogromnego zaufania i bliskości, a to przychodzi z czasem. Faceci, których znam uwielbiają seks oralny w wszelkich formach. Wszystko zależy od faceta, niektóre kobiety też nie lubią seksu oralnego. Trzeba się po prostu dopasować wg potrzeb.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Wyrak;12993170]Aha, czyli wszystie te dziewczyny, ktore sie brzydza zrobic loda, nie kochaja swoich partnerow, albo nie dorosly do roli kochanki :rolleyes [QUOTE]
No niestety, taka jest prawda. Bo albo kocham kogoś całego i bez zastrzeżeń, i jestem w stanie zrobić wszystko dla jego przyjemności - żeby był szczęśliwy, albo wybieram sobie tylko to, co mi pasuje, a kompletnie zwisa mi, czego chciałby mój partner. W tym drugim przypadku to jest faktycznie zakichane ,uczucie, a nie prawdziwa miłość , no chyba, że głęboka miłość do siebie samego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=green way;44313086][QUOTE=Wyrak;12993170]Aha, czyli wszystie te dziewczyny, ktore sie brzydza zrobic loda, nie kochaja swoich partnerow, albo nie dorosly do roli kochanki :rolleyes
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Ja tam nigdy nie robię czegoś "dla faceta", tylko dla siebie, bo mnie się tak podoba. No, egoistka ze mnie, ale zwykle nie narzekają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Dziwne bardzo, mój tż sam się za to wziął, niespodziewanie, to ja właśnie musiałam się jakiś czas zbierać, żeby sprawić mu taką przyjemność. Dodatkowo skoro oboje się kochacie i dbacie o higienę to nie rozumiem jak można brzydzić się całowaniem po tym. Rozumiem przetarcie ust ale np. przerywanie i pójście umyć zęby to dla mnie przesada ju ż.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć. Piszę w takie sprawie. Czy znacie jakieś dobre triki które pomogą mi zadowolić dziewczynę oralnie? Moja Luba nie odczuwa chyba zbyt wielkiej przyjemności z tego co robię teraz. Czy byłby ktoś tak dobry żeby nieco podpowiedzieć co i jak? Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie jak można szybko zregenerować się po seksie żeby zacząć drugą rundę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stosunek i pieszczoty oralne
Każda kobieta jest inna, inne rzeczy ją podniecają i spraiają przyjemność. My ci za dużo poradzić nie możemy, poza tym, że muszisz porozmawiać otwrcie ze swoją dziewczyną. Nic innego nie przyniesie lepszych rezultatów
![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Najczęstszy błąd facetów podczas seksu oralnego to mielenie językiem na wszystkie strony świata i to z prędkością światła
![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aha autorze, większości nie podoba się tez opcja z wkładaniem jednego palca i machaniem nim bez ładu i składu w pochwie podczas seksu oralnego, ja się czuję wtedy jakbym miała jakiegoś robala, który się nie może wydostać i mi się łomocze w panice ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.