![]() |
#1741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
![]() i gratuluję cukru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinna tam być zakładka "na wyprawkę" klikasz i masz ![]() Gratulacje zakupów .. to już jakiś krok ![]() Cytat:
Ja nawet 2 zjeść nie mogę bo mam za wysoki cukier wtedy...
![]() |
#1743 |
Rozeznanie
|
Asia1105 wow co za cukier, super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
Chleb pełnoziarnisty i do tego kurczak od Tarczyńskiego
![]() ![]() Migotka no tak z przodu pod żebrami mnie ciśnie, aż perzechodzi pod łopatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Tymuś też szaleje właśnie, ale na szczęście nieboleśnie
dupką się wypycha, łapkami coś broi, na szczęście omija bolące miejsca ![]() ![]() za to moje krocze tak mnie boli jak chodzę ...i nie nie.,..mąż dopiero wrócił, ale widząc mój chód - chyba sam zrezygnuje z zalotów ![]() Asiu piękny cukier, od razu lepiej, nie ? ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-17 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Wtajemniczenie
|
No ba, pewnie, że lepiej
![]() Dobranoc dziewczyny, moje jedno oko już śpi, a drugie powoli do niego dołącza... |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
a ja nie zasne, bo malutki tak sie wierci,ze nawet nie wiem jak mam sie polozyc by go nie przygniesc hehehe
![]() Dobranoc Asik ![]()
![]() |
#1748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do termometru to ja zdecydowałam się od razu na bezdotykowy. Za dużo stresu bym chyba miała z innym. Koleżanka poleciła mi Geratherm i taki kupiłam. Jak przyjdzie to wypróbuję na sobie ![]() A jutro jedziemy obadać wózki jeszcze raz. Koniec końców, po przejrzeniu internetu, typy mam 3: pajero alu sport, jedno fyn memo i graco symbio. Przy czym wózek chyba zasponsorują nam moi Rodzice ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak w ogóle czesc Wam ![]() ![]() Ja dzisiaj wywalilam czesc ubanek 56-62 i musze jakis odplamiacz kupic dobry, bo okazało się że wiele ma plamy po mleku(mała strasznie ulewała), ale tego nie pamietałam ze poplamione, wydawało mi się że dopiero jak zaczela jesc walczyłam z plamami a tu taka niespodzianka... ale mam tego badziewia tyle że nawet jak się nie odpiora to tragedii nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
przeklete_pragnienia gratuluje wizyty, a zwłaszcza wyników hemoglobiny ![]() d_a_r_i_a witaj współpodczytywaczko ![]() lui_89 brawa za wizyte ![]() Asia1105 i takich lekarzy, jak Twoja diabetolog, to lubimy słuchać! Właściwie, to ona po prostu poleciła Ci się zdrowo odżywiać... Trzymam kciuki, żeby już tak zostało. A propo seksu - dziś mi się śniło, że tż chce kupić opuszczony lodołamacz... zastanawiam się, czy moja podświadomość chce mi coś przekazać? ![]() Trochę mnie przeraziłyście cenami wyprawek aptecznych. Bo to niby tylko trochę bibuły i wacików, ale faktycznie jak się doda laktatory / termometry / odciągacze do kataru, to trochę wyjdzie. Przy okazji mam pytanie: co myślicie o tym, żeby zrezygnować z laktatora i odciągać pokarm ręcznie (w sensie swoją ręką masując pierś w stronę sutka)? |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Co do odciagania ręcznego, to ja nie... Nie znam się kompletnie, pewnie by bolało.. Trwało o wiele dłużej... Kupiłam juz laktator ![]() Spało mi się dziś ok ![]() ![]() Całą noc mi się snily ciuszki :które wziąć do szpitala jako pierwsze, i jakie na wyjście ![]() Nie udało się przez całą noc wymyślić ![]()
#1752 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Pędzę na pyszności do labo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
Hej a ja sie witam juz z urzedu komunikacji
![]() Odowska- ooo dzieki, nie wiedzialam o tej pokrzywie, poczytam sobie co tam pisza na ten temat w necie i sprobuje ![]() Buu- ale to dziwne, ze biorac zelazo hemoglobina zamiast rosnac to spada. Ja w tym moim mam dawke 100 mg i biore dwie dziennie Moze masz za mała dawke? A co do odciagania pokarmu recznie to ja tez sie nie zdecyduje. Kupie sobie laktator, na poczatek reczny a jak bedzie duzo potrzebny to wtedy kupie elektryczny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ala- powodzenia z glukoza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1755 | |
Zakorzenienie
|
powodzenia
![]() Cytat:
![]() Co do zelaza, to jedna znajoma polecala mi mocno ten tonik: FLORADIX - musicie wyggooglowac,bo wizaz blokuje linki mam nawet takie male buteleczki na raz od niej, ale nie lykam bo mam dobre wyniki ![]() ale ponoc szybko dobrze podnosi poziom ![]() ja juz po sniadanku moj maz jeszcze 2 dni w remontowie ![]() ![]()
![]() |
#1756 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tez kupulam laktator, na razie reczny aventa, byl w fajnej promocji na allegro. A ja sie witam dzis w 30 tygodniu ![]() ![]() Milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ja kupiłam laktator ręczny lovi (w promocji w smykokandzie. Mam nadzieje, ze starczy, jak nie to będę myśleć o elektrycznym. Moja koleżanka mówiła mi jednak, ze jej najlepiej odciąga się pokarm wlasnie ręcznie - bez laktatora. |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
ja na razie laktatora nie kupuję. Mam taki mały ręczny odciągacz od koleżanki i jak będzie potrzeba czegoś lepszego to po prostu mąż zamówi/kupi. ahh dziś przyjdzie jedna paka ![]() Rano byłam w toalecie ![]() Myślę coby tutaj na śniadanie zjeść...
#1760 |
Zadomowienie
|
monnnia80 gratulacje 30 tygodnia! Zaczyna się już robić poważnie
![]() Właśnie tak myślę, że może taki mały ręczny kupię jeszcze. Dużo miejsca nie zajmie przecież. Ale powiem Wam, że mam jakiś opór przed odciąganiem pokarmu przez ten cały plastik. Chyba mi się tak zrobiło, jak oglądałam film "Bobasy". Może kojarzycie - dokument o rozwoju dzieci w rożnych strefach kulturowych, bardzo ciekawy i nastrojowy. W każdym razie wiele ze scen mi zapadło w pamięć np. jak dziecko wychowywane chyba na stepach mongolskich zostawało samo w namiocie, bo rodzice musieli pracować. Żeby było spokojne było opatulane ciasno jak w kokonie i dodatkowo dostawało coś ala smoczek, ale zrobiony chyba ze słoniny albo jakiejś innej tłustej skóry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam troche o tej pokrzywie i cukrzycowe dziewczyny- herbata z pokrzywy obniza poziom glukozy we krwi.
Wyczytałam, ze trzeba pic ja na czczo, bez cukru, maks 3 razy w tygodniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1762 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek mamuśki
![]() Ala kciuki za glukozę! Monia gratulacje z okazji 30 tygodnia ![]() Inco ja też już wszystkie palce pokłóte, ehhh, aż ciężko się zdecydować, który ukłóć następny... W dodatku mam wrażenie, że już krew z niektórych nie chce lecieć... Aga wyspałaś się? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zadomowienie
|
maciejka1987 gdzieś czytałam, że żyjemy w cywilizacji, która wyczerpała już wszelkie przyjemności z życia - już seks przestał być tak podniecający, jesteśmy na etapie fetyszowania jedzenia, a kolejnym krokiem będzie odkrywanie radości regularnego wydalania, bo już wszystko inne nam się znudzi... także tego... co to ja miałam... gratuluję sukcesów na kibelku
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Rozeznanie
|
Hejka, witam się i ja-również z komunikacji miejskiej; ) dziś badanie tsh dla endo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
witam... własnie zabieram sie za nadrabianie wczorajszego dnia od godzi.13... kufa prawie 10 stron. oszalałyscie
#1766 |
Rozeznanie
|
To mi dziś na razie nie ma czego gratulować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zadomowienie
|
hejo!
witam się z katarem, ale jest już lepiej ![]() poleżę do 10.00, potem jadę do pracy zawieźć zwolnienie i muszę do apteki wejść z receptą od gina. Kupiłam wczoraj cholinex ziołowy na gardło - REWELACJA! wzięłam dwie tabletki i gardło nie boli, nie ma żadnej substancji czynnej tylko wyciągi z mięty itp. więc bezpieczny ![]() a co do DHA. Mój gin stwierdził, że mają one udowodniony wplyw na zmniejszenie ryzyka porodu przedwczesnego o ile są stosowane w dawce min. 1000mg / doba. Reszta typu rozwój siatkówki, mózgu itp, to badania przeprowadzane przez firmy farmaceutyczne, więc... no i dla niego to bardziej moda niż faktyczne korzyści. Zresztą u mnie na poród przedwczesny z moją szyjką się nie zapowiada ![]() więc ja póki co chyba odpuszczę ten temat. Fakt faktem mój gin to przeciwnik suplementów, dla niego ważny jest kwas foliowy na początku a poem w II , III trymestrze jod i wit. D, ewentualnie magnez. Żadne preparaty wielowitaminowe w grę nie wchodzą. Monia 30 tc. No brzmi poważnie ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-11-18 o 07:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zreszta nie mam co robic, przyjaciolka miala wpasc po pracy,ale auto musiala zostawic, a bez auta ma lenia *jak Ci ludzie sie przyzwyczajaja do auta :P ja nie rozumiem tego,bo pomimo,ze jestem zmotoryzowana, to dla mnie komunikacja miejska to taki sam srodek transportu:P Nooo ja spie dokladnie tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja odkyrwam wielka radosc z wydalania , nie sadzilam,ze to moze byc az tak wazne ![]() w ciazy patrzy sie z zupelnie innej strony na rozne aspekty zycia ![]()
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
Ja też śpię tak pół/pół: trochę na plecach a trochę na boku (wygodniej mi na prawym, ale staram się na lewym). Rogala podkładam jedynie miedzy nogi lub pod nogi, bo zaczął mnie od niego trochę kręgosłup boleć.
Asia - mi z palców lewej ręki krew leci. Mam problem z prawą ręką - tutaj chyba nie mam krwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.