|
|
#2671 | |
|
<3 <3 <3
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Widzę, ze na teściową jesteś tak samo wyczulona jak ja
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
No musi wtrącic trzy grosze hehe
ale wiesz...jak wytłumaczylam to nie kontynuowala dalej :P Bez przesady, ja wiem, że różnie faceci reagują, ale nie pozwolę aby mi tz tam zaglądał tylko był obok...Nawet żeby głupią wodę podac do picia. Wiem,ze to bardzo potrzebne... ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Karoloo no , ze po porodzie różnie faceci reagują ...mogą mieć jakąś traume czy cos. W ten deseń. Nie pozwolilam jej rozwinąć tematu tylko wytłumaczylam ze swojej perspektywy , ze ja chcę aby Tz byl.
|
#2673 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
dobrze, że się nie wdałaś w rozmowę. Nic uciekam spać DOBRANOC
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa, o ludzie co ja to obchodzi? przecież nie będzie Ci do "kuśki" zaglądał!
dobrze że faktycznie nie wchodziłaś w nią w głębszą konwersację bo szkoda by było Twoich nerwów. teja, a co Ty robiłaś że przegapiłaś ta promo w Smyku? ![]() a w ogóle jak zajęcia z języka migowego? ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- karoloo, kolorowych
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a od trzech dni pomagamy mojemu bratu w przeprowadzce i jak wracałam do domu to nie miałam siły palcem kiwnąć mam nadzieję, że się jeszcze jakaś promocja trafi
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Karoloo a jakże :p
Dla mnie to moze tz stać nawet od strony wychodzącej główki,przynajmniej bedzie widział Ile to zachodu ;p prwnie by sie i tak Nie odważył bo juz sie boi ze zemdleje lol |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to, ze Tz to chce odciąć pepowine i zaglądać jak glowka wychodzi
na to drugie chyba się nie zgodze
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane gratuluje wszystkich wizyt
![]() A ja nie moge spac, tak mnie zgaga meczy Do tego od wczoraj mam cholerny bol w klatce piersiowej, czuje taki ciezar, nie wiem od czego. Nawet lezenie na lewym boku sprawia mi bol
|
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
A był przy pierwszym porodzie?
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Tralala a ja nie spie...
Reka mnie rwie, noga mnie rwie i po obudzeniu sie na siku juz nie zasnelam. I tak sie mecze id godziny i zaraz mnie trafi.... plus co jamis czas brzuch mnie boli. Nienawidze nocy:/
|
#2681 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
spać nie umiem ![]() Cytat:
)Dla siebie nowe też zaczęłam prać, bo to jaką podróż te ciuchy do nas przechodzą to ![]() elvira, Szczeperka ciekawe te sposoby, podrzucę je Tżtowi niech walczy![]() Katerina niezły Cytat:
Maritxell ja z kolei nie jem prawie w ogóle ryb a zjadłabym jakiegoś łososia ![]() jasowaa ja na razie zakupiłam jedną koszulę, powiem, że ciężki to był wybór jaki rozmiar wziąć, by pomieściła jeszcze większy, styczniowy brzuszek, ale nie była jak worek na śmieci jeszcze chciałabym dwie... a do porodu to raczej ubiorę wielką bluzkę męską![]() ewka co do bólu pleców... zauważyłam, że boli mnie po lewej stronie, gdy leżę na słynnym lewym boku, muszę wtedy obrócić się na prawy i ból znika ![]() lilijka smerfetka za wizytę super, ze wszystko ok z Artusiem ![]() też ciągle patrzę na Jego fotki ![]() LindaC wierzę, że z Małym wszystko ok ale wiedzy o nich nie mam w sumie żadnej, zobaczymy co Twój lekarz powie![]() AsiaW Młody w 26t5d ważył 1050 g ![]() ellyunia super ciuszki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() elvira Kinqaa miała cesarkę, więc obstawiam, że jej Tż nie było przy porodzie, ale zaraz się dowiemy a Ty się trzymaj dzielnie |
|||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..... od 2 w nocy męczy mnie migrena
Nie wiem co mi jest. Czyżby znowu to wszystko z nerwów? MUSZĘ iść dzisiaj na badania (wizyta w czwartek), tylko jak ja dam radę ![]() Siuśki już w pojemniku, teraz czekam, aż córka się obudzi, zaprowadzam ją do przedszkola i wio na badania (pewnie dotrę tam ok 9-10) Dziewczyny odkryłam, że mi na ZGAGĘ pomaga GUMA DO ŻUCIA.
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Nie był
![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Bajlaga jak to spać nie umiesz? Kur...mam chore sny. Boję się zasypiac. Śniło mi się dzisiaj, ze młodą ktos porwał. Jezu...
|
#2684 | |||
|
Rozeznanie
|
hej hej
spac nie moge od 6 Mala obija mi chyba wszystkie mozliwe wnetrznosci, a juz myslalm ze powtorze wczorajszy marton w spaniu ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
- ja tez 10kg, ale w sumie to nie wiem gdzie to sie chowa, bo poza brzuchem nadal nie widze zbytnich zmian, a i sam brzuch wielki nie jest. Mnie z kolei denerwuja uwagi ze jakis za maly brzuch mam, za malo przytylam czy lekarz nic na to nie mowi itp. ucinam temat ze pierwszy raz w zyciu wzialam sie za odchudzanie i dziala- dezorientacja rozmowcy bezcenna niech spadaja wszyscy komentatorzy szczegolnie ci, ktorzy w ciazy nigdy nie byli Cytat:
A co do ubran/bluzek na po porodzie to nawet o tym nie pomyslalam- a praktycznie nawet zadnej jakiejs rozpinanej bluzki nie mam;/ dzieki , teraz dopisuje kolejna pozycje na liscie zakupowej Cytat:
Ellyunia extra zakupy kusisz kusisz a ja juz nalozylam na siebie zakaz zakupu malych ubranek i cierpie
|
|||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pepa a dasz linka do tych koszul z all? |
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Pepa, dzięki za linka
Źle myślę? Czy te guziczki są w takiej odległości, że nawet jak będą obie strony rozpięte to nic nie wyskoczy? Czy głodne dziecko da mi czas na takie przemeblowanie? ![]() Za dużo pytań
|
#2688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i gatunek tez jest wazny, sprawdzone bylyby najlepsze.Tez bardzo chce karmic piersia, ale nie wymieniam garderoby, tylko staniki odpowiednie
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
ja Też od 5.30 na nogach, nie to że nie mogłam spać
i jak tu przetrwać dzień
|
|
|
|
#2690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na zgage u mnie tylko i wylacznie migdaly pomagaja, to sposob mojej mamy z jej ciazy
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz nad ranem jak juz wreszcie spalam to tez mialam gupie sny, z małą w roli głównej. M.in. ze mialam ja spacerze,niedlugo po porodzoe i mialam schizy ze ona do mnie mowi juz(tylko ja to slyszalam nikt inny)i krzyczala np na mnie ze ona mi ciagle.mowi czemu placze a ja jej nie slucham. Wstawala tez i sie sama rozbierala-przypominam ze byla niedlugo po porodzie:p
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przeczytałam Was, ale nie odniuose się do wszystkich postów. Przepraszam. bajlaga strasznie się cieszę że po wizycie wszystko dobrze ![]() Kinqaa Leo ma czkawkę praktycznie codziennie, czasem po 2-3 razy dziennie. mój się troche boi ciąć pępowine, ze krzywde dzidzi zrobi, więc powiedziałam mu, że przecież nie musi. Byle był tak przy mnie i juz. eirene kurcze wychorujecie się ![]() A wiem, wiem, też mam takich fajnych hihi kKaroloo zjadłabym placki ziemniaczane ![]() simone też tak mam. Zjem troszke i zaraz jestem głodna tommorow moja w ogóle stwierdziłą, żę tych większych nie musze rpać, tylko te małe na początek ![]() brawurka ja wszystkie (czy nowe, czy uzywane) piore w dzidziusiu w 40* i prasuje. jasowa ja miałam do porodu przeznaczoną koszulkę taką dłuższą szarą, ale położna powiedziała, ze dają swoje, wiec wykorzystam tą szpitalną a po porodzie założę to swoją ![]() teja mnie też irutują przywitania typu "czesc grubasku" gotuje sie we mnie i albo mowie, ze nie jestem gruba, albo w ogole udaje ze nie słyszałam ehh. Ludzie nie rozumieją, że niektórych rzeczy nie wolno mówić kobiecie w ciąży ![]() ewka niedawno miałąm takie bóle koło łopatki, przeszło samo po kilku dniach. smerfetka za wizyte ![]() fashion mam tak samo ze skórą, tzn takie uczucie ![]() Linda a może po prostu dziecie będzie małe nie martw się na zapas ![]() ellyunia Kurde moze i ja powinnam coś na krótki rękawek kupic ![]() lilijka nie możesz sie takl denerwować, bo CI to szkodzi i źle się póxniej czujesz ![]() Dla mnie też noce są coraz gorsze. Jal leze na lewym boku, to po czasie mi niewygodnie, a na prawym to mnie boli pod cyckiem ![]() Obracać się ciężko i całą noć jak sie przekręcałam to bolał mnie brzuch na szczęście Leo szaleje. Miałam isc dziś wyniki gbs odebrać, ale pada i nie chce mi sie. A w ogóle przyszło zamówienie z gemini i już większośc mamy
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Lilijka coś u ciebie nie jest zbyt fajnie z twoim samopoczuciem ![]() Kinga ty to masz sny ja dziś tez miałam kolorowy tanczylam paso doble ![]() Mako ja wczoraj dostałam paczkę z Gemini ![]() Dziś mam szaleństwo na śniadanie bo jem pieczona kiełbaskę oj będę zdychac
|
#2695 | |
|
Rozeznanie
|
Napisz proszę jak długo czekałaś na realizację zamówienia. Ja od wczroaj mam status: w trakcie realizacji i ciekawa jestem ile to może potrwać
![]() Cytat:
potem po porodzie na pobyt w szpitalu mam dokładnie taką: http://allegro.pl/taro-asia-130-kosz...795293211.html + zabieram jeszcze trzecią, rozpinaną pośrodku z długim rękawem - tak w razie czego ![]() Staniki do karmienia oglądałam w h&m i chyba się zdecyduję, tylko nie wiem czy ten mój obecny rozmiar z 32tyg to już będzie ten po proodzie czy się jeszcze zwiększy... nie chce później latać z wywalonym jęzorem na szybkiego za stanikiem Też dziś miałam szybką pobudkę, 6:15, poczytałam sobie co tu u Was, ale na tel nie mogę cytować |
|
|
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem takiego poglądu, że coś mężowi obrzydnie, a jak "robił" dziecko to mu nie brzydło ![]() ?Ja wstałam o 7 rano, bo musiałam o 8 jechac na badania krwi. Jakaś amatorka mi pobierała, bo mam mega siniaka teraz. Trzeba się brać za jakąś robotę, potem po małego do żłoba, obiad, znów go zaprowadzić, i może szanowny mąż się pojawi koło 20 z pracy. Eh.
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Aska ja w gemini robiłam zamówienie w środę i dostałam info ze kurier dostarczy w poniedziałek (wczoraj dostalam przesyłkę)
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie piżamy.
Kupiłam 2 sztuki. http://pl.sklep.italianfashion.pl/to...i_w_ciazy.html A do chodzenia po domu, polecam zamiast staników koszulki do karmienia z HM, one są chyba w dwupaku, takie na ramiączkach. Ja własnie nie kupowałam staników od razu, tylko jak sie laktacja w miare unormowała. Do tego czasu korzystałam z tych koszulek.
|
#2699 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli jest szansa ze do końca tyg dojdzie ![]() Cytat:
kosztują w dwupaku 79,90 minus kupon 25% to robi się cena ok
|
||
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
hej. Oli znów całą noc kaszlał sucho. mam do duszy humor znów.
Lilijka współczuję nocy ![]() Cytat:
w końcu ja sama na to nie patrzę bo mnie to razi a co dopiero facet ![]() jak robił to było przyjemnie bez krwi bez wielkiej dziury ![]() także ja rozumiem jest wiele facetów którzy potem pamiętają to i ciężko im wrócić do życia seksualnego. to tak jak kobiety. po porodzie cieżko potem mogą dojśc do siebie tak samo faceci
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

ale wiesz...jak wytłumaczylam to nie kontynuowala dalej :P
dobrze, że się nie wdałaś w rozmowę. 

Do tego od wczoraj mam cholerny bol w klatce piersiowej, czuje taki ciezar, nie wiem od czego. Nawet lezenie na lewym boku sprawia mi bol

spać nie umiem 
)

za wizytę
ale wiedzy o nich nie mam w sumie żadnej, zobaczymy co Twój lekarz powie

ja dziś tez miałam kolorowy