|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
Cytat:
( zwierząt sie nie tyka, ba jedynymi zwierzakami o których się uczymy to pasożyty )JA też nie, tak to jest jak ma sie życie poza wizażem ![]() Cytat:
W liceum zabijano chęć czytania książek. Polonistka potrafiła odpytać : Jaki był numer domu w którym spotkali się powstańcy", "co jedli podczas narady?", " w co byli ubrani na pierwszym spotkaniu?" i takie tam, zamiast czytać siedziało się nad durną książką i spisywała każda durną informację co kto zeżarł, powiedział, każdy numer i wszelakie inne bazdety |
||
|
|
|
#1562 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Do starej formuły nie wracamy, zachowania i poglądy non stop obśmiewany XXII (+
Cytat:
W ogole ja nie czuje sie jakkolwiek zobowiazana do odwiedzania jego rodziny w swieta. On spedza swieta u mnie, bo woli tak (bluszcz ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2014-11-18 o 09:18 |
||
|
|
|
#1563 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1564 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48976346]
Ja tak mialam w gimnazjum, sprawdziany z tego co kto i jak. A mi nieraz ciezko zapamietac imiona postaci. Za to w ogolniaku mialam wspanialego poloniste, omawial lektury tak, jak powinno sie omawiac, czyli dochodzil do sedna sprawy, problemu omawianego w ksiazce, jakichs zagadnien moralnych, etycznych, a nie pierdół. I dzieki temu zawsze wiedzialam o co chodzi, a nie skupialam sie na szczegolach "Co niosl ze soba Jasio jak szedl do lasu". Za to przy tym wszystkim wkurzaly mnie braki w mysleniu u niektorych ludzi. Jak sie słuchało tych pierdół, to aż brzuch bolał [/QUOTE]Na kartkówce, sprawdzającej wiedzę o naszej epopei narodowej, jedna dziewczyna napisała, ze Telimena przespała się z księdzem Robakiem. Komentarz polonistki: Chyba, że w 13 księdze
|
|
|
|
#1565 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48976692]Na kartkówce, sprawdzającej wiedzę o naszej epopei narodowej, jedna dziewczyna napisała, ze Telimena przespała się z księdzem Robakiem. Komentarz polonistki: Chyba, że w 13 księdze
[/QUOTE]![]() U mnie nie pamiętam takich sytuacji, za to pamiętam takie głupkowate poglądy, że np. nauczyciel w "Stowarzyszeniu umarłych poetów" dobrze zrobił, że zachęcił tego ucznia do aktorstwa, że co tam, że się zabił, ale przynajmniej robił to, co kochał, a jakby studiował medycynę, to by był nieszczęśliwy. Bicz plis ![]() Albo na próbnej maturze mieliśmy fragment eseju Kołakowskiego i moja koleżanka zaczynała swoje wypowiedzi od "Leszek powiedział..." |
|
|
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48976740]
![]() U mnie nie pamiętam takich sytuacji, za to pamiętam takie głupkowate poglądy, że np. nauczyciel w "Stowarzyszeniu umarłych poetów" dobrze zrobił, że zachęcił tego ucznia do aktorstwa, że co tam, że się zabił, ale przynajmniej robił to, co kochał, a jakby studiował medycynę, to by był nieszczęśliwy. Bicz plis ![]() Albo na próbnej maturze mieliśmy fragment eseju Kołakowskiego i moja koleżanka zaczynała swoje wypowiedzi od "Leszek powiedział..." O, my nie mieliśmy "Stowarzyszenie umarłych poetów", nawet tego nie czytałam. |
|
|
|
#1567 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48976740]
![]() U mnie nie pamiętam takich sytuacji, za to pamiętam takie głupkowate poglądy, że np. nauczyciel w "Stowarzyszeniu umarłych poetów" dobrze zrobił, że zachęcił tego ucznia do aktorstwa, że co tam, że się zabił, ale przynajmniej robił to, co kochał, a jakby studiował medycynę, to by był nieszczęśliwy. Bicz plis ![]() Albo na próbnej maturze mieliśmy fragment eseju Kołakowskiego i moja koleżanka zaczynała swoje wypowiedzi od "Leszek powiedział..." Śmiechłam z Leszka XD |
|
|
|
#1568 |
|
Konto usunięte
|
ja w technikum miałam polonistkę, która zadawała nam szczegółowe pytania (typu co jedli), żeby złapać na tym, że czytaliśmy streszczenie, nie książkę. Jak jej mówiliśmy, że nie da rady zapamiętać tylu szczegółów to odpowiadała "bo musicie przeczytać kilka razy" no super
![]() a później notatka z genezy, zagadnień, symboliki, wszystko co na końcu miał greg i tyle wynosiliśmy z polskiego. a, i dostawaliśmy oceny za powadzenie zeszytu. Jak w przedszkolu. wracając do tematu świąt u teściów. Ja się dziwię, że dziewczyny zmuszały 18-letnią dziewczynę na spotkanie w święta z teściami. Pal licho, że wyjeżdżała, ale co jakby nie chciała, bo ich np. nie lubi? Ja nie lubiłam rodziców mojego eks i za żadne skarby nie poszłabym do nich na święta, nawet jakby mnie wołami mieli zaciągnąć. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2014-11-18 o 09:53 |
|
|
|
#1569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Tak! Czy tam nie bylo jakiegos watku fantastycznego? Wokol tego zamku/palacu dzialy sie chyba jakies dziwne rzeczy. |
|
|
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
i dziwi mnie krytykowanie akcji "gdzie kładziesz swoją torebkę" jako walka z rakiem piersi, a zapuszczanie wąsa w walce z rakiem prostaty jest takie mądre i cudowne.
|
|
|
|
#1572 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1573 |
|
Naczelny Hipster
|
A czy to nie byla jedna z tych podrob Harry'ego Pottera z tym chlopcem co mieszkal z wujkiem i uwielbial Sherlocka?
|
|
|
|
#1574 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Naczelny Hipster
|
No to jestem na 97% pewna, ze to to tylko ktora czesc i jak to sie nazywalo |
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
Jezu "poszlam na wagary" a i tak sie nie wyspalam ;(
|
|
|
|
#1578 |
|
O RLY?
|
Nadal dziwi mnie wątek o chłopaku i świętach.
Dziewczyna ma lecieć ponad 4 czy 5h żeby wygospodarować dla teściowej 2h na spotkanie. I to, że gdyby tak zrobiła widziałaby się z siostrą pół dnia a nie kilka dni to przecież nie ważne - ważne jest to, że miałaby czas dla matki chłopaka. I powinna przedstawić całą litanię przepraszającą teściowej.
Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-11-18 o 11:02 |
|
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
XD jezo chyba az pojde poczytac
|
|
|
|
#1580 |
|
Konto usunięte
|
Wiedziałam, że to Kolor Bzu znów broni teściowej
|
|
|
|
#1581 |
|
Konto usunięte
|
Dajcie linka jeszcze raz prosze?
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle dziwią takie akcje.Wysyp durnowatych łańcuszków,gdzie kładziesz torebke.Serio,zamiast pisać te durnoty lepiej napisać wprost idz zbadaj cycki.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-11-18 o 11:42 |
|
|
|
#1583 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha jestem na czwartej stronie tamtego watku
|
|
|
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten wątek to nuda
A,przeżywanie tego wątku jest śmiesznie.Nie mam na mysli nikogo stąd,tylko stamtąd.
|
|
|
|
#1586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja nie wiedziałam o co w tej akcji z torebką chodzi i nie miałam skąd się dowiedzieć, nikt tego nie napisał nigdzie. Sugerowano mi tylko, gdzie kolezanki rozkładają nogi. A akurat z Movember cośtam słyszałam o raku, ale czy ktoś się zbadal? |
|
|
|
|
#1587 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie pytanie czy się zbadali czy tylko zapuszczają wąsa i piszą o torebce na facebooku. Coś jak ice bucket challenge
|
|
|
|
#1588 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, ze jutro w mojej wsi nie bedzie pradu przez 10 godzin. Od 8 do 18. Przypomnijcie mi, kiedy sie robi ciemno?
Nie bedzie pradu przez cholera jasna 10 godzin, czyli jak tempreratura spadnie to piec sie nie wlaczy. Czyli ludzie, ktorzy nie maja kuchenki gazowej nawet sobie herbaty noe zrobia. Czyli trzeba wstac tak, zeby przed 8 nie tylko zdazyc sie umyc (ciepla woda wymaga u nas pradu bo piec chociaz gazowy, to na prund chodzi) ale tez wysuszyc wlosy i inne bajery. Jak, do cholery jasnej, mozna wylaczac prad na 10 godzin i to w zimie. No prawie w zimie, wiadomo o co mi chodzi. Dziwi mnie, ze pan na informacji nie potrafil nam powiedziec, cze wylaczenie dotyczy naszej ulicy. Bo on nie ma nazw ulic, on ma tylko numery czegos tam, mamy je w umowie. Gowno mamy w umowie a nie numery czegos tam. Informacja nie potrafi udzielic zadnej informacji. Cudowne. |
|
|
|
#1589 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
W mieście wieczorem już uruchomiono prąd, ale okoliczne wioski to tak nawet po miesiacu dopiero.
|
||
|
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

)

Mogę podpowiedzieć jeszcze, że jeden z chłopców był niewidomy. Poza tym, wydaje mi się, że akcja rozgrywała się w jakimś zamku albo pałacu, ale tego już pewna nie jestem.

A,przeżywanie tego wątku jest śmiesznie.Nie mam na mysli nikogo stąd,tylko stamtąd.