|
|
#3361 | |
|
batonik
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
A propos licytacji, to może kogoś jarać np. sama licytacja...także licytują po prostu wcześniej!
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam na infolinię Pani konsultantka potwierdziła, że przedłużony termin zwrot zakupów dokonanych po 15.11 dotyczy również sklepu online
|
|
|
|
#3364 |
|
kosmitka
|
Włosy mi lecą garściami. Mam krótkie, ale farbuję na blond i to dość często, bo mam mocno siwy odrost
.Muszę dzisiaj zakupić.
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieliśmy startować w październiku,jednak zgadałam się z kilkoma osobami i okazało się, że nasza ekipa żąda ceny z kosmosu!!! Zaczęliśmy szukać jakiejś tańszej, tym bardziej, że chodzi tu o kasę rzędu 10-20 tys. więc różnica jest kolosalna!!! Wiadomym było, że na ten rok już ekipy nie znajdzieemy, dlatego na spokojnie się rozglądamy, bo z budową ruszać będziemy w przyszłym roku. Do końca listopada chcemy zaklepać termin Ta papierologia jest najgorsza Nas to strasznie blokowało Jeszcze musimy pozałatwiać pewne rzeczy, bo mamy badania archeologiczne do przeprowadzenia do końca tego roku, więc musimy wnioskować o przedłużenie terminu Jak ten domek w końcu stanie, to chyba się upiję Wybierania projektu nie zazdroszczę Na samym początku to jest fajne, ale z czasem człowiek ma już serdecznie dość
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3367 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co poniedziałek myślałam o Tobie i nadrabianiu w czytaniu...Cytat:
|
||
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;48977561]Witaj
Co poniedziałek myślałam o Tobie i nadrabianiu w czytaniu...[/QUOTE]Hej Kasiula Oj nadrabinia to bym miała sporo, ale nawet się za to nie zabieram Teraz już będę na bieżąco
|
#3372 | |
|
batonik
|
Cytat:
My mamy to szczęście, że ojciec tż i tż mają znajomości i ekipa będzie sprawdzona i po rozsądnej cenie. A jeśli chodzi o projekt..nie łudzę się, że znajdę gotowy. Najpewniej będziemy robić na zamówienie u tż znajomego. Chcę za dużo dziwnych pomieszczeń, których chyba nikt oprócz mnie nie przewiduje w swoim domu
|
|
|
|
|
#3373 | |||
|
ex Moderator
|
Cytat:
Nie lubię rosołu więc zaprzestałam wcierania Ale psikam skalp Radicalem i piję pokrzywkę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3374 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesli jesteście ze śląskiego i szukacie projektanta, architekta i kierownika do nadzoru budowy - to zapraszam!
![]() Mój mąż to wszystko robi, gwarantuję może nie najniższe ceny, ale projekty takie, że oko bieleje
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2014-11-18 o 10:51 |
|
|
|
#3376 |
|
in the dark of night
|
dzięęęęę dobryyyyyyyyyy
przyszłam dać całucha Monicar ****************
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konserwator i archeolog to jest naprawdę masakra!! I dodatkowe koszta niestety Ale co zrobić, mus to mus Z racji na pracę też mam dostęp do dobrych ekip, ale niestety u nas jest taki problem, że trzeba podnosić teren, bo na działce występuje spad. To nas przedroża niestety Nam udało się na szczęście znaleźć gotowy projekt, który odpowiadał nam w 100% [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;48977814]Oj parę tygodni Cię nie było więc sporo tego by było [/QUOTE]Dokładnie Jak nie na dwa dni
|
|
#3379 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- I ja i ja Cytat:
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
No...
![]() Projektowanie i nadzór: Pełnienie funkcji kierownika budowy Pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego sporządzanie kosztorysów ogólno-budowlanych przeglądy techniczne budynków i budowli (roczne i pięcioletnie) w zakresie konstrukcyjno budowlanym konsultacje techniczne dotyczące optymalizacji procesów budowlanych, doboru materiałów oraz podwykonawców opinie i ekspertyzy techniczne projekty budowlane konstrukcji budynków i budowli projekty wykonawcze i warsztatowe konstrukcji projekty budowlane na indywidualne zamówienie budynków mieszkalnych, garaży, budynków gospodarczych projekty przebudowy, nadbudowy, rozbudowy, zmiany sposobu użytkowania, termomodernizacji inwentaryzacje budowlane zapraszam serdecznie jakby któs chciał to pisać - śląskie.
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2014-11-18 o 11:10 |
|
|
|
#3381 |
|
Zadomowienie
|
Czy może ktoś mierzył tą sukienkę - czy jest bardzo cieniutka?
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p2316071.html |
|
|
|
#3382 | |
|
Konto usunięte
|
Dobry, dobryyyy
Też się przyłączam do całowania Moni Cytat:
Ja bez wizażu dnia nie wytrzymam, nie zawsze piszę bo nie zawsze mam czas ale poczytać muszem
|
|
|
|
|
#3383 |
|
batonik
|
Po pierwsze oddzielnie łazienka z kibelkiem. O dziwo takie rozwiązanie rzadko występuje w projektach. Z oczywistych garderoba i widziałam w jednym projekcie fajne rozwiązanie, że przy drzwiach wejściowych takie większe pomieszczenie służące również jako garderoba (rozważam takie rozwiązanie). Ale co najważniejsze i nigdzie tego nie ma, chcę koniecznie dodatkowe pomieszczenie przy kuchni na spiżarnię, żeby zredukować ilość mebli w kuchni do minimum. Trzymałabym tak wszelakie sprzęty, słoiki, zapasy
|
|
|
|
#3384 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Mnie nie wypadały ale wzięłam 4 op aby je wzmocnić i widzę, że zdecydowanie lepiej wyglądają. Mojej siostrze bardzo wypadały i po biotebalu przestały a i nowe szybciej rosną. Jeszcze niecałe 4h i urlooop !!!!
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja straciłam połowę włosów tej jesieni...serio, wyłaziły garściami...
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3387 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3388 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
Dla mnie garderoba sprawuje się dobrze przy sypialni, tylko lustro muszę fajniejsze do sypialni dokupić. Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- My mamy mieszkanie, dość duże 2-poziomowe i nie widzę siebie zupełnie w domu. Podziwiam wszystkich, którzy się na to decydują. Sprzątanie mieszkania to dla mnie kosmos, a opieka nad domem jest zupełnie nie do ogarnięcia.
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;48978226]
Coś koło tego Ja bez wizażu dnia nie wytrzymam, nie zawsze piszę bo nie zawsze mam czas ale poczytać muszem [/QUOTE]Kiedyś też myślałam, że nie dam rady bez wizazu, ale jak mam sporo pracy, to niestety wizaz schodzi na dalszy plan Cytat:
Przy kuchni jest pomieszczenie przeznaczone na spiżarnię, obok łazienki na piętrze jest pomieszczenie przeznaczone na suszarnię/pralnię Fakt, że powierzchnię użytkową mamy 149 m Ale domek jest funkcjonalny Cytat:
|
|
#3390 | |||
|
batonik
|
Cytat:
Ja też nie wiem jak my to ogarniemy. Ale tż rodzinny dom ma 300m więc we dwójkę te 130 myślę że spokojnie obrobimy Poza tym chcę tyle tych pomieszczeń dodatkowych, żeby ograniczyć ilość mebli a żyć w czystej przestrzeni ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Z budową stoimy nadal do przyszłego roku, bo szukamy nowej ekipy. No, ale zaoszczędzić możemy od 10 do 20 tys. więc działamy 

.
Zaczęliśmy szukać jakiejś tańszej, tym bardziej, że chodzi tu o kasę rzędu 10-20 tys. więc różnica jest kolosalna!!!
Nas to strasznie blokowało

My mamy to szczęście, że ojciec tż i tż mają znajomości i ekipa będzie sprawdzona i po rozsądnej cenie. A jeśli chodzi o projekt..nie łudzę się, że znajdę gotowy. Najpewniej będziemy robić na zamówienie u tż znajomego. Chcę za dużo dziwnych pomieszczeń, których chyba nikt oprócz mnie nie przewiduje w swoim domu