Starania o maleństwo od jesieni 2014 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 23:04   #1561
MilkaJestem
Zakorzenienie

Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
jeeej jak ten czas się wlecze przez to wszystko mnie takie refleksje nachodzą... tyle lat się człowiek bał, żeby nie wpaść, a teraz jak chce to to wszystko wydaje mi się takie odległe, wręcz niemożliwe do zrealizowania

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 06:24   #1562
MilkaJestem
Zakorzenienie

Tak dla ciekawostki...znalazłam na innym wątku wypowiedź takiej dziewczyny...

"OM miałam... 16.08... Spóźniał mi się @ 2 tygodnie, testy negatywne, poszłam więc do gina, tez nie stwierdził ciąży, że cykl bezowulacyjny, widział natomiast juz błonkę miesiaczkową, dał lutkę na wywołanie @.. @ jak nie było jak nie ma, w czwartek machnęłam test, II krechy (wieczorem!), na drugim, trzecim, czwartym to samo.. Podkusiło mnie żeby zrobić test, bo straaaasznie mi drętwieją w nocy ręce i nogi (miałam tak przy pierwszej ciąży, moje cycki zaraz eksplodują, i nie mogę zdzierżyć perfum, których używałam przy I ciaży, ktore powodowały u mnie mdłości.
No i dzis własnie miałam pierwsze przytulanko z tronem.."

była u gina i potwierdził u niej ciążę 4/5tydzień i czeka na kolejną wizytę z USG )

także jak widzicie, wszystko jest możliwe

Stary 2014-11-18, 07:59   #1563
Nicole`_
Zakorzenienie

Czesc

U nas wczoraj zadnych dzialan nie bylo, bo tz musial pracowac, a ja padlam z zmeczenia. Robilam test, kreska byla, ale ewidentnie nie byl mocniejsza niz testowa wiec chyba ok, nic to nie zmienia. Dzis wieczorkiem znow machne test, mysle, ze jest szansa na pozytyw. Licze na to... bo niestety tak jak Wam mowilam czwartek i piatek odpadaja nam staranka.

Takze dzis i jutro dzialamy, pozniej w sb dopiero pewnie, a mocno mi sie wydaje, ze w sobote bedzie juz po wszystkim.
Stary 2014-11-18, 08:17   #1564
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Czesc

U nas wczoraj zadnych dzialan nie bylo, bo tz musial pracowac, a ja padlam z zmeczenia. Robilam test, kreska byla, ale ewidentnie nie byl mocniejsza niz testowa wiec chyba ok, nic to nie zmienia. Dzis wieczorkiem znow machne test, mysle, ze jest szansa na pozytyw. Licze na to... bo niestety tak jak Wam mowilam czwartek i piatek odpadaja nam staranka.

Takze dzis i jutro dzialamy, pozniej w sb dopiero pewnie, a mocno mi sie wydaje, ze w sobote bedzie juz po wszystkim.
no wlasnie ja bede niedlugo robic test bo te wczorajsze wieczorem znow takie mocne byly hmm...

trzymam kciuki

Stary 2014-11-18, 09:40   #1565
bianeczkaa
Zakorzenienie

Witaam z rana

Miłego dzionka

U mnie na razie bóle przeszły, więc moze faktycznie to były hormony Dzisiaj zrobię ostatni owu test i nie będzie miało co kusić.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 09:52   #1566
lovelygizmo
Raczkowanie

heeeej

witam was w ten brzydki dzień! podobno idzie zima brrr

wiecie co, cala noc meczyłam się z bólem głowy, rano wstałam bo już nie mogłam wytrzymać z bólu. jakos teraz tak świadomie nie chce łykać prochów. usiadłam sobie taka zrezygnowana z łzami w oczach i mój tż mówi żebym się napiła magnezu bo może przez to boli główka. myśle sobie a co tam, przecież nie zaszodzi. wypiłam i po godzinie ulga!!
gdzies wyczytałam ze przy ciąży strasznie spada poziom magnezu i trzeba go uzupełniać.
teraz czuje się tak błogo bez tego bólu
lovelygizmo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 10:48   #1567
MilkaJestem
Zakorzenienie

Bianeczko witaj

LovelyGizmo, wiem coś o bólu głowy i dobrze znam to uczucie ulgi miałam zapalenie wszystkich zatok rok temu w marcu wylądowałam w szpitalu i w ogóle zapalenie opon mozgowych podejrzewali, przez miesiac czasu nie bylo dnia by mnie glowa nie bolala...do tego kark i szczęki... no myślałam, że zwariuje, modliłam się o dzień chociaż o jeden taki w którym nie poczuje bólu, i tak strasznie zazdrościłam wszystkim których głowa nie bolała, czyli prawie wszystkim dookoła ... masakra, teraz jak nic mnie nie boli zwlaszcza glowa to tak doceniam taki dzien

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

ja pier..... ale jestem wkurzona! wyobrazcie sobie, ze godzine temu wylaczyli prad... i slysze, ze ktos na klatce przy skrzynkach majstruje...wiec sobie mysle pewnie jakis sasiad korki wywalil i naprawia...no ale nic...mija 10 min, slysze, ze za sciana ktos wierci...mysle sobie WTF??? bezprzewodową ma czy co? poszlam zobaczyć na klatke na bezpieczniki... patrze!!!!!! na korkach od naszego mieszkania zalozona plomba w skrzynce raport zlecenia odlaczenie energii z taurona...no ☠☠☠☠a! dzwonimy do taurona, tam mowia ze zaleglosc jest z wrzesnia i pazdziernika 140zl.... myslalam ze padne! dzwonimy do wlascicielki bo wynajmujemy to mieszkanie, a ona z zartem ze kolacje przy swiecach romantyczna sobie zrobimy... i ze albo zapomniala albo musiala sobie konta pomylic...no niech to szlag! musi zrobic teraz przelew, wyslac im potwierdzenie i dopiero przyjdzie ktos ta plombe sciagnac... ja pierdziele ale, ze tak bez ostrzezenia???? ona nic nie dostala??? zadnego ponaglenia? no ☠☠☠☠aaaa cale zarcie z lodowki pojdzie do kosza, ja nawet nie mam jak wlosow wysuszyc o prostowaniu nie wspominajac...ba, o ladowaniu laptopa czy telefonu moge zapomniec! no czy nie jest to glupota ludzka i nieogarniecie skazywac wzorowych najemcow, placacych w terminie czynsz itp na takie warunki? musimy teraz do mc donalda jechac naladowac laptopy bo to nasze narzedzia pracy ale jestem zla!

Stary 2014-11-18, 11:21   #1568
lovelygizmo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Bianeczko witaj

LovelyGizmo, wiem coś o bólu głowy i dobrze znam to uczucie ulgi miałam zapalenie wszystkich zatok rok temu w marcu wylądowałam w szpitalu i w ogóle zapalenie opon mozgowych podejrzewali, przez miesiac czasu nie bylo dnia by mnie glowa nie bolala...do tego kark i szczęki... no myślałam, że zwariuje, modliłam się o dzień chociaż o jeden taki w którym nie poczuje bólu, i tak strasznie zazdrościłam wszystkim których głowa nie bolała, czyli prawie wszystkim dookoła ... masakra, teraz jak nic mnie nie boli zwlaszcza glowa to tak doceniam taki dzien

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

ja pier..... ale jestem wkurzona! wyobrazcie sobie, ze godzine temu wylaczyli prad... i slysze, ze ktos na klatce przy skrzynkach majstruje...wiec sobie mysle pewnie jakis sasiad korki wywalil i naprawia...no ale nic...mija 10 min, slysze, ze za sciana ktos wierci...mysle sobie WTF??? bezprzewodową ma czy co? poszlam zobaczyć na klatke na bezpieczniki... patrze!!!!!! na korkach od naszego mieszkania zalozona plomba w skrzynce raport zlecenia odlaczenie energii z taurona...no ☠☠☠☠a! dzwonimy do taurona, tam mowia ze zaleglosc jest z wrzesnia i pazdziernika 140zl.... myslalam ze padne! dzwonimy do wlascicielki bo wynajmujemy to mieszkanie, a ona z zartem ze kolacje przy swiecach romantyczna sobie zrobimy... i ze albo zapomniala albo musiala sobie konta pomylic...no niech to szlag! musi zrobic teraz przelew, wyslac im potwierdzenie i dopiero przyjdzie ktos ta plombe sciagnac... ja pierdziele ale, ze tak bez ostrzezenia???? ona nic nie dostala??? zadnego ponaglenia? no ☠☠☠☠aaaa cale zarcie z lodowki pojdzie do kosza, ja nawet nie mam jak wlosow wysuszyc o prostowaniu nie wspominajac...ba, o ladowaniu laptopa czy telefonu moge zapomniec! no czy nie jest to glupota ludzka i nieogarniecie skazywac wzorowych najemcow, placacych w terminie czynsz itp na takie warunki? musimy teraz do mc donalda jechac naladowac laptopy bo to nasze narzedzia pracy ale jestem zla!
ale mi się ciśnienie podniosło jak to czytałam!! jeszcze bezczelnie o świecach pieprzy baba! oby wam szybko to uregulowała bo bez prądu to się funkcjonować nie da.. :/
Stary 2014-11-18, 12:13   #1569
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovelygizmo Pokaż wiadomość
ale mi się ciśnienie podniosło jak to czytałam!! jeszcze bezczelnie o świecach pieprzy baba! oby wam szybko to uregulowała bo bez prądu to się funkcjonować nie da.. :/
no nie da! ;( zaraz będziemy do niej dzwonić czy wyjaśniła sobie z tauronem tą sytucje ;/ nawet herbaty sobie człowiek zrobic nie moze...gorącego kubka nawet, na ciepły obiad musimy dziś gdzieś jechać, całe mięcho pójdzie w ☠☠☠☠u bo jak sie rozmrozi to przecież surowego jeść nie będę...no kiła i mogiła po prostu najgorsze te telefony i laptopy bo jednak kontakt ze swiatem musi byc, zwlaszcza, ze ja mam sklep internetowy i jestem w trakcie jego modernizacji, a TZ wszystko sluzbowe na laptopie ma...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

no dziś to jest ewidentnie pozytyw zwłaszcza, że wypiłam cały kubek kawy

Stary 2014-11-18, 12:19   #1570
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
hehehhe to z czasem bedzie jak sniadanie / obiad /kolacja- jedna z czynnosci posrod dnia :P
dobra,dziewczyny jakie macie swoje sposoby zeby nie zwariowac?
macie ?? no wiecie,coby pozniej sex nie byl rownie pasjonujacy co poranne mycie zębów
No ja w następnym miesiącu starań (@pyszła w nocy) nawet nie będę tż mówić kiedy są te dni. Będzie ochota to będzie przytulanko, a że będziemy dużo podróżować to przytulanka w aucie też nie wykluczam. Muszę sobie sprawić nową kieckę na zimę

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
obsessive -baaardzo lubię kiedys dostalam od ex swietny komplet ]:->

ja jestem z Tarnowskich Gór- 25km od Katowic
a Ty kochana?
no to pozdrawiam z Katowic

Cytat:
Witaam z rana

Miłego dzionka

U mnie na razie bóle przeszły, więc moze faktycznie to były hormony Dzisiaj zrobię ostatni owu test i nie będzie miało co kusić.
to super że już lepiej się czujesz. Kobiecy organizm to dopiero potrafi płatać figle. Faceci mają prościej

Milka współczuję ci, tez się parę lat bujaliśmy po stancjach, ale takiego numeru to nam nikt nie wywinął. Zagryzłabym chyba tą babę
A co do bielizny, to powiem wam że ja mam tego pełno, gorsety, koronki... A na mojego tż najbardziej działa mms spod prysznica. Więc jak chcę go podkręcić to w ciągu dnia wysyłam mu foto, które zrobiłam kiedyś tam i już jest łatwiej hihi
Stary 2014-11-18, 12:29   #1571
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
No ja w następnym miesiącu starań (@pyszła w nocy) nawet nie będę tż mówić kiedy są te dni. Będzie ochota to będzie przytulanko, a że będziemy dużo podróżować to przytulanka w aucie też nie wykluczam. Muszę sobie sprawić nową kieckę na zimę

no to pozdrawiam z Katowic

to super że już lepiej się czujesz. Kobiecy organizm to dopiero potrafi płatać figle. Faceci mają prościej

Milka współczuję ci, tez się parę lat bujaliśmy po stancjach, ale takiego numeru to nam nikt nie wywinął. Zagryzłabym chyba tą babę
A co do bielizny, to powiem wam że ja mam tego pełno, gorsety, koronki... A na mojego tż najbardziej działa mms spod prysznica. Więc jak chcę go podkręcić to w ciągu dnia wysyłam mu foto, które zrobiłam kiedyś tam i już jest łatwiej hihi
Rudaska skąd ja to znam z tym mms dobry pomysl! chyba dziś tak zrobie i wysle TZ co by mnie dorwał i wygrzmocił bo jak ma być to owu to działajmy jak tak postanowiliśmy

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

a no zrobie se...w blasku swiec pod prysznicem, lub moze romantyczniej w blasku flesza z tel...

Stary 2014-11-18, 12:49   #1572
ankaaa206
Wtajemniczenie

Milka - masakra z tą właścicielką, brała kase i nie placiła bo jakoś wierzyc mi się nie chce że zapomniała, niech Wam potrąci z wynajmu za ten dzień (oby tylko jeden) bez prądu.
Co do testu owu to jest na 100 % pozytyw ten co teraz wkleiłaś, identyczne kreski

lovelygizmo - możesz paracetamol wziąć bez obaw, nie zaszkodzi fasolce, mnie też starsznie bolała głowa jak byłam kilka miesięcy temu w ciąży, niestety poroniłam, ale to był pierwszy objaw, straszny ból, wieczorem się nasilał

u mnie jeszcze 2 dni do testowania, objawów ciążowych brak, więc co będzie to będzie, tempka ladnie się trzyma 37 stopnim oby nie spadała

Julka

Edytowane przez ankaaa206
Czas edycji: 2014-11-18 o 12:52
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 13:04   #1573
moniska139
Zadomowienie

Mój tż nie wnika kiedy jest owulacja. On najchętniej to codziennie działałby a u mnie taka susza, że jakiś żel muszę kupić. Nam by się przydało gdzieś samemu wyrwać ale albo już się nam nic nie chc albo nie ma czasu:-(

Mi wieczorem to już nic się nie chce a w dzień to tesciowie na dole i dziecko krąży
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 13:23   #1574
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
oj bidulko ale prawdziwe objawy to się dopiero zaczną!

aaa no Pani generalnie 20 minut szukała z calym sztabem aptecznym jakiegokolwiek leku na kaszel mokry tak by był bezpieczne w ciąży

i mówi, żebym się przyzwyczajała bo w I trymestrze mało co można i w ogóle, i taka miła była, nawet pani w okienku obok chciala kupic ten sam syrop co mi dali a byl ostatni i pani aptekarka szybko mi go wpakowala do siatki zeby nie zakosila niby nieciekawa sytuacja bo nie usmiechalo mi sie tyle czekac ale tak sie dziwnie poczulam, bo pierwszy raz o cos takiego dla kobiet w ciazy prosilam :P
na kaszel polecam zrobić sobie syrop z cebuli

Cytat:
haha u nas na pewno podniecajaco dziala to, ze na spokojnie mozna konczyc w srodku, bo juz ponad rok temu odstawilam tabletki fajne tez sa takie spontaniczne akcje, niby w te dni ale i tak fajne odciagnac tz od kompa i chodź szybko tu i teraz
Hahaha, albo zrobić po pijaku i rano nie zastanawiać się czy była gumka

Cytat:
ja Kraków

własnie szukam coś ciekawego w klimacie mikołajkowym
Na rynku widziałam męskie bokserki w gwiazdorki

Cytat:
Od poludnia lezalam z bolem glowy, zrobilam sobie chlodne oklady i troszke lepiej obylo sie bez apapu a tak poza tym nic mi nie jest, znaczy nic nie czuje ale wszystko przede mna zapewne az sie boje.
Powiem wam zabawna sytuacja czlowiek ledwo zauwazyl dwie kreski a tu juz wszystko ma hihi tz pochwalil sie kolezance z pracy i dzis wieczorem napisala do nas sms ze wozek z gondola juz do zobaczenia stoi u niej w domu hihi
Dobrze jest też iść na spacer, by się dotlenić.
Jak robi się zimno, okna pozamykane, wyjścia ogranicz się do minimum, a nasze mózgi potrzebują świeżego powietrza

Cytat:
jeeej jak ten czas się wlecze przez to wszystko mnie takie refleksje nachodzą... tyle lat się człowiek bał, żeby nie wpaść, a teraz jak chce to to wszystko wydaje mi się takie odległe, wręcz niemożliwe do zrealizowania
Jak patrzę na koleżanki ze studiów, które wtedy zaliczyły wpadkę, to im zazdroszczę.

Cytat:
no nie da! ;( zaraz będziemy do niej dzwonić czy wyjaśniła sobie z tauronem tą sytucje ;/ nawet herbaty sobie człowiek zrobic nie moze...gorącego kubka nawet, na ciepły obiad musimy dziś gdzieś jechać, całe mięcho pójdzie w ☠☠☠☠u bo jak sie rozmrozi to przecież surowego jeść nie będę...no kiła i mogiła po prostu najgorsze te telefony i laptopy bo jednak kontakt ze swiatem musi byc, zwlaszcza, ze ja mam sklep internetowy i jestem w trakcie jego modernizacji, a TZ wszystko sluzbowe na laptopie ma...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

No teraz ewidentne dwie krechy.

A właścicielka, to albo jakaś nietomna, albo was oszukuje.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 14:00   #1575
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
heeeej

witam was w ten brzydki dzień! podobno idzie zima brrr

wiecie co, cala noc meczyłam się z bólem głowy, rano wstałam bo już nie mogłam wytrzymać z bólu. jakos teraz tak świadomie nie chce łykać prochów. usiadłam sobie taka zrezygnowana z łzami w oczach i mój tż mówi żebym się napiła magnezu bo może przez to boli główka. myśle sobie a co tam, przecież nie zaszodzi. wypiłam i po godzinie ulga!!
gdzies wyczytałam ze przy ciąży strasznie spada poziom magnezu i trzeba go uzupełniać.
teraz czuje się tak błogo bez tego bólu
O widzisz, dobrze wiedzieć, ja magnezu nie próbowałam, chociaż u mnie to raczej kręcenie rąk i nóg i zgaga, ale nigdy nie wiadomo

Cytat:
Bianeczko witaj

Cytat:

To teraz niech mama płaci za zepsute jedzenie, a co! Powiedzcie jej, że sobie odliczycie, bo cała fura żarcia poszła do śmieci. Bezczelne babsko.

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Mój tż nie wnika kiedy jest owulacja. On najchętniej to codziennie działałby a u mnie taka susza, że jakiś żel muszę kupić. Nam by się przydało gdzieś samemu wyrwać ale albo już się nam nic nie chc albo nie ma czasu:-(

Mi wieczorem to już nic się nie chce a w dzień to tesciowie na dole i dziecko krąży
hahah to u nas jest tak cały czas dlatego albo miziamy sięwieczorami jak jużwszyscy śpią, bo mała ma łóżko w tym samym pokoju co my, albo na szybciocha i z nastawionymi uszami na wszelkie odgłosy

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-18, 14:30   #1576
MilkaJestem
Zakorzenienie

hah powinnam tak zrobic z tym babskiem i tak wygląda dzien, ze siedzimy w mc donaldzie jemy CIEPLY obiad ladujemy laptopy i komorki :[ za to tez niech wroci! a najgorsze to, ze wlasnie mamuska byla sluzbowo w krk i dala mi cala reklamowe wałówy pysznej mieska, bigosiki, wedlinki, serki, i jak do jutra mi nie naprawia tego pradu to ta wlascicielke za☠☠☠ie!

a co do bardziej okolociazowych spraw to tak sie ze mnie dzisiaj leje, co chwile tylko czuje ze mi mokro ! i wlasnie jojcze TZtowi, ze nie dosc, ze przez tydzien kobieta krwawi i wije sie w bolu to jeszcze w polowie cyklu bez wkladki sie nie obejdzie bo sie wylewa dziadostwo biedny TZ. dobrze, ze sie skupil na jedzeniu big maca :P

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Milka - masakra z tą właścicielką, brała kase i nie placiła bo jakoś wierzyc mi się nie chce że zapomniała, niech Wam potrąci z wynajmu za ten dzień (oby tylko jeden) bez prądu.
Co do testu owu to jest na 100 % pozytyw ten co teraz wkleiłaś, identyczne kreski

lovelygizmo - możesz paracetamol wziąć bez obaw, nie zaszkodzi fasolce, mnie też starsznie bolała głowa jak byłam kilka miesięcy temu w ciąży, niestety poroniłam, ale to był pierwszy objaw, straszny ból, wieczorem się nasilał

u mnie jeszcze 2 dni do testowania, objawów ciążowych brak, więc co będzie to będzie, tempka ladnie się trzyma 37 stopnim oby nie spadała
za wczesnie na objawy ale daj znac jak zrobisz testa

Stary 2014-11-18, 14:45   #1577
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
hah powinnam tak zrobic z tym babskiem i tak wygląda dzien, ze siedzimy w mc donaldzie jemy CIEPLY obiad ladujemy laptopy i komorki :[ za to tez niech wroci! a najgorsze to, ze wlasnie mamuska byla sluzbowo w krk i dala mi cala reklamowe wałówy pysznej mieska, bigosiki, wedlinki, serki, i jak do jutra mi nie naprawia tego pradu to ta wlascicielke za☠☠☠ie!

a co do bardziej okolociazowych spraw to tak sie ze mnie dzisiaj leje, co chwile tylko czuje ze mi mokro ! i wlasnie jojcze TZtowi, ze nie dosc, ze przez tydzien kobieta krwawi i wije sie w bolu to jeszcze w polowie cyklu bez wkladki sie nie obejdzie bo sie wylewa dziadostwo biedny TZ. dobrze, ze sie skupil na jedzeniu big maca :P

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Powinniście z tż-etem z lapkami i telefonami w ładować się do tej baby.
Ja za 2dni powinnam dostać@ a dziwnie się ze mnie leje. Do tego jak zwykle przed @ mam na niego chcicę, a on ma ostatnio jakieś muchy w nosie
Stary 2014-11-18, 14:49   #1578
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Powinniście z tż-etem z lapkami i telefonami w ładować się do tej baby.
Ja za 2dni powinnam dostać@ a dziwnie się ze mnie leje. Do tego jak zwykle przed @ mam na niego chcicę, a on ma ostatnio jakieś muchy w nosie
Merry ona mieszka 50km stad, jak kiedys cos chcielismy od niej po roku wynajmowania, ach chyba kluczyk do piwnicy, to ona NAS sie pytala pod jakim adresem to mieszkanie

Ja przed @ nie mam ochoty na nic, bo mnie boli brzuch na kilka dni przed

Stary 2014-11-18, 14:54   #1579
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze ze nie jest zbyt delikatny i go nie obrzydza takie gadanie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-18, 15:03   #1580
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
hahah to u nas jest tak cały czas dlatego albo miziamy sięwieczorami jak jużwszyscy śpią, bo mała ma łóżko w tym samym pokoju co my, albo na szybciocha i z nastawionymi uszami na wszelkie odgłosy
W środku dnia nie mamy jak bo tż pracuje a w weekendy ja na szpitalu siedzę, jeszcze mamy pokój nad kuchnią i każdy szept nawet słychać, tak więc wiecie muszę go zabrać na zakupy i w aucie na polnej wyręczyć :-D brakuje mi takiej lajtowej atmosfery i jeszcze trochę i zadaniowo do tego podejde

moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 15:04   #1581
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze nie jest zbyt delikatny i go nie obrzydza takie gadanie
przyzwyczajony o wszystkim gadamy pierwszy taki mój chłop w życiu, i ostatni!

Stary 2014-11-18, 15:13   #1582
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Merry ona mieszka 50km stad, jak kiedys cos chcielismy od niej po roku wynajmowania, ach chyba kluczyk do piwnicy, to ona NAS sie pytala pod jakim adresem to mieszkanie

Ja przed @ nie mam ochoty na nic, bo mnie boli brzuch na kilka dni przed
Jakaś zakręcona istota, to pilnujcie ja, by załatwia sprawę z prądem
mój tż jest zakręcony, zapominalski i wiecznie coś gubi, jak coś ma załatwić, to muszę go pilnować.
Jak urodzi nam się dziecko, to do rejestrowania wyślę go chyba z moim bratem. Bo jakby mi Matylde przemianował, to gotowa utuc
To ja mam taką chcicę jakby mnie czekał wieczny post, ale nie ma lekko PMS powoduje, że o byle g. się wkurzam
Stary 2014-11-18, 15:30   #1583
isabel89
Raczkowanie

Cytat:

Piękne dwie krechy Działaj kochana ! Może coś zmajstrujecie. Ja licze ze się udało w tym miesiac z testami owu, mimo że to wogole pierwszy miesiac staran i p0ierwszy tez z testami owu.

My na wynajmie ostatnie miesiące. Na poprzednim mieszkaniu wlazł komornik bo właścicielka nie płacila rachunków hoho to była masakra...

Co do zatok... znam ten ból. Raz w życiu mnie złapało i powraca srednio 2 razy w roku.

Ja sie dziewczyny ostatnio slabo czuje. Moze to po tym zapaleniu pecherza. Tak mnie cycki naparzaja ze szok a okres najszybciej powinien pojawic sie za tydzien ;(

Miłego popoludnia staraczki
isabel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 15:49   #1584
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Jakaś zakręcona istota, to pilnujcie ja, by załatwia sprawę z prądem
mój tż jest zakręcony, zapominalski i wiecznie coś gubi, jak coś ma załatwić, to muszę go pilnować.
Jak urodzi nam się dziecko, to do rejestrowania wyślę go chyba z moim bratem. Bo jakby mi Matylde przemianował, to gotowa utuc
To ja mam taką chcicę jakby mnie czekał wieczny post, ale nie ma lekko PMS powoduje, że o byle g. się wkurzam
ja nie moge narzekac, moj TZ bardzo obrotny i wszystko potrafi zalatwic wiec to on trzyma reke nad takimi sprawami w domu a wiec i to on pojdzie za pewne rejestrowac dzieciaka

ja nigdy nie mialam humorkow przed @ akurat tyle dobrze, jedynie co to tylko po cerze widze ze idzie @

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez isabel89 Pokaż wiadomość
Piękne dwie krechy Działaj kochana ! Może coś zmajstrujecie. Ja licze ze się udało w tym miesiac z testami owu, mimo że to wogole pierwszy miesiac staran i p0ierwszy tez z testami owu.

My na wynajmie ostatnie miesiące. Na poprzednim mieszkaniu wlazł komornik bo właścicielka nie płacila rachunków hoho to była masakra...

Co do zatok... znam ten ból. Raz w życiu mnie złapało i powraca srednio 2 razy w roku.

Ja sie dziewczyny ostatnio slabo czuje. Moze to po tym zapaleniu pecherza. Tak mnie cycki naparzaja ze szok a okres najszybciej powinien pojawic sie za tydzien ;(

Miłego popoludnia staraczki
Isabelko działamy! To też nasz 1-wszy mc i 1-wszy z testami
Wiesz co też tak aura jest latwo o chorobska i w ogole złe samopoczucie ogólne fizyczne i pychiczne... trzymaj się kochana...

Pozdrawiamy z Maca dalej dopiero jeden macbook sie nam naladowal

Stary 2014-11-18, 16:59   #1585
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
W środku dnia nie mamy jak bo tż pracuje a w weekendy ja na szpitalu siedzę, jeszcze mamy pokój nad kuchnią i każdy szept nawet słychać, tak więc wiecie muszę go zabrać na zakupy i w aucie na polnej wyręczyć :-D brakuje mi takiej lajtowej atmosfery i jeszcze trochę i zadaniowo do tego podejde

A ja już w domu i testuję mój nowy płyn do mycia naczyń Dostałam się jeszcze do kampanii z internetowymi kartkami W sam raz na święta.

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2014-11-18 o 17:00
Stary 2014-11-18, 17:36   #1586
MilkaJestem
Zakorzenienie

a my wrocilismy do domu...okazalo sie, ze jednak znalazla sie w tauronie ta brakujaca kwota!!! wiec wlascicielka zaplacila tylko jakis ☠☠☠any system tego nie wyczail!!! i ma ktos przyjsc w trybie natychmiastowym sciagnac plombe ale do tej pory nikogo nie bylo, wiec sie nie zanosi. bedzie wieczor przy swiecach :P

Stary 2014-11-18, 17:57   #1587
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a my wrocilismy do domu...okazalo sie, ze jednak znalazla sie w tauronie ta brakujaca kwota!!! wiec wlascicielka zaplacila tylko jakis ☠☠☠any system tego nie wyczail!!! i ma ktos przyjsc w trybie natychmiastowym sciagnac plombe ale do tej pory nikogo nie bylo, wiec sie nie zanosi. bedzie wieczor przy swiecach :P
Pomyśl o tym inaczej. Zawsze jak jest awaria prądu, to się później najwięcej dzieci rodzi

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2014-11-18, 18:00   #1588
migutowa
Raczkowanie

Cytat:
a gdzie gdzie gdzie??? ooo jak fajnie w kłodzku
mieszkam w Wilkanowie niedaleko Bystrzycy Kłodzkiej, a jak ten lekarz sie nazywa?
migutowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:58   #1589
lovelygizmo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez migutowa Pokaż wiadomość
mieszkam w Wilkanowie niedaleko Bystrzycy Kłodzkiej, a jak ten lekarz sie nazywa?
chyba najbardziej znany lekarz w kłodzku, Benedykt Pawłów. ja już dawno o nim slyszalam ze jest bardzo dobry ale cham.

umówiona już jestem na 3.12 powiedział mi, że może być już coś widać
Stary 2014-11-18, 19:16   #1590
migutowa
Raczkowanie

Cytat:
chyba najbardziej znany lekarz w kłodzku, Benedykt Pawłów. ja już dawno o nim slyszalam ze jest bardzo dobry ale cham.

umówiona już jestem na 3.12 powiedział mi, że może być już coś widać
to super, ciesze sie razem z Toba, ja chodze do Niebudka tez jest dobry i bardzo delikatny.staranka przekładam na nastepny miesiac bo niestety przyjechala ta wstretna @ chyba bede musiała zakupic testy
migutowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości