Rossmann cz. XXIV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-18, 16:50   #3841
kiss of night
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Idź, idź, ale nie, lepiej nie idź jeśli nie czujesz ,że czegoś potrzebujesz Ja niestety odczuwam jeszcze kilka małych potrzeb. Ale widzę,że w spisie nie ma tej odżywki z Bielandy to chyba póki co sobie ją daruję, poczekam na opinie na KWC i kupię w przyszłym miesiącu. Teraz zastanawiam się jeszcze nad bordowym i białym lakierem z eveline, bo ten satynowy niekoniecznie mi odpowiada, jakoś tak inaczej sobie efekt wyobrażałam.
Nie polecam tej odżywki z Bielendy, a przynajmniej tej diamentowej.

Skusiłam się dzisiaj na Color Tattoo, ale nie wiedziałam co do niego wziąć i ostatecznie wybrałam pomadkę Rimmel Airy fairy. No i raz mi się ten kolor podoba, a raz nie.

Mam jeszcze pytanie, czy przetestowała któraś z Was ten produkt: http://www.rossnet.pl/Produkt/Wibo-c...-8-5-ml,351792 ?
I czy lakiery BB z Wibo są kryjące?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 16:56   #3842
madziaa2809
Zakorzenienie

Ma ktoś gazetkę od czwartku? Była już gdzieś na wątku?
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:02   #3843
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Wlaśnie wróciłam z Roska i nie kupiłam żadnej z pomadek Eveline, żadna mnie niestety nie porwała... Za to znowu pokusiło mnie w stronę Bourjois a dokladniej w Color Boost peach on the beach Pani wyciągnęła mi nowy tester z szuflady i spróbowałam na ustach (nigdy nie używam testerów) i powiem jedno kolor śliczny Smak faktycznie jest specyficzny ale chyba zrobię wyjątek Chyba będę musiała się wrócić Dobiorę do tego 2000C który uwielbiam od lat, myślę że to będzie najlepszy wybór
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:11   #3844
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość

Skusiłam się dzisiaj na Color Tattoo, ale nie wiedziałam co do niego wziąć i ostatecznie wybrałam pomadkę Rimmel Airy fairy. No i raz mi się ten kolor podoba, a raz nie.

Mam jeszcze pytanie, czy przetestowała któraś z Was ten produkt: http://www.rossnet.pl/Produkt/Wibo-c...-8-5-ml,351792 ?
Kupiłam cuticle remover ale, ze nie mam patyczków to wypróbowalam tylko tak, że starałam się opuszkiem poodsuwać skórki.
Fajnie zmiękcza, mi tyle styknie, bo tylko na 4 paznokciach mam minimalne skórki, i wtedy latwiej będzie odsunąć.
BB sa kryjące, ale na jakimś blogu czytałam, że gęste i smużą
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:15   #3845
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Wlaśnie wróciłam z Roska i nie kupiłam żadnej z pomadek Eveline, żadna mnie niestety nie porwała... Za to znowu pokusiło mnie w stronę Bourjois a dokladniej w Color Boost peach on the beach Pani wyciągnęła mi nowy tester z szuflady i spróbowałam na ustach (nigdy nie używam testerów) i powiem jedno kolor śliczny Smak faktycznie jest specyficzny ale chyba zrobię wyjątek Chyba będę musiała się wrócić Dobiorę do tego 2000C który uwielbiam od lat, myślę że to będzie najlepszy wybór
ja wzielam w zeszlym tygodniu peach on the beach do niej dobralam feelin feline astora
ja nie widzę w niej żadnego złego smaku
a z eveline mam kolor 485 z serii aqua cos tam
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:22   #3846
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:

Mówisz,że kiepska jest? No to chyba sobie daruję. Przede wszystkim chciałam stosować ją jako bazę pod lakier, ale skoro tak to odpuszczę.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:24   #3847
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
ja wzielam w zeszlym tygodniu peach on the beach do niej dobralam feelin feline astora
ja nie widzę w niej żadnego złego smaku
a z eveline mam kolor 485 z serii aqua cos tam

Feelin feline kupiłam ostatnio z przyjaciółką To może nie będzie tak źle z tym smakiem, chyba jestem za bardzo przewrażliwiona Muszę kupić bo później jak zwykle będę żałowała Tusz też się przyda na zapas

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2014-11-18 o 17:25
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:32   #3848
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Mówisz,że kiepska jest? No to chyba sobie daruję. Przede wszystkim chciałam stosować ją jako bazę pod lakier, ale skoro tak to odpuszczę.
Ja też, dlatego wzięłam tą diamentową, bo jest bezbarwna. Dawałam jedną warstwę pod kolorowy lakier i nawet po kilku dniach od pomalowania potrafiły mi się odbić wzorki na paznokciach. Na początku myślałam, że to wina lakieru, ale miałam tak z każdym położonym na tą odżywkę.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość
Kupiłam cuticle remover ale, ze nie mam patyczków to wypróbowalam tylko tak, że starałam się opuszkiem poodsuwać skórki.
Fajnie zmiękcza, mi tyle styknie, bo tylko na 4 paznokciach mam minimalne skórki, i wtedy latwiej będzie odsunąć.
BB sa kryjące, ale na jakimś blogu czytałam, że gęste i smużą
To może kupię kiedyś na spróbowanie, na razie mam cuticle remover z SH to nie będę robić zapasów. BB też sobie chyba odpuszczę.
Dziękuję za opinię.
Stary 2014-11-18, 17:32   #3849
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też, dlatego wzięłam tą diamentową, bo jest bezbarwna. Dawałam jedną warstwę pod kolorowy lakier i nawet po kilku dniach od pomalowania potrafiły mi się odbić wzorki na paznokciach. Na początku myślałam, że to wina lakieru, ale miałam tak z każdym położonym na tą odżywkę.
No to dzięki za ostrzeżenie w takim razie
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 17:52   #3850
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zgadzam się . Chociaż mieszkam w dużym mieście ni potrafię zrozumieć, dlaczego np. peelingów Wellness&Beauty nie ma w każdym sklepie.
Muszę obczaić czy na moim zadupku są ;P
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100% żyje jakoś z tym ze nie mam wszystkich szaf, ale to jest marka własna.
Na miejsce zmywacza wstawili u mnie produkty SH (chociaż wstawili też szafę) no cóż droższe są niż ten nieszczęsny zmywacz.....
U mnie są i zmywacze Isana(częściej różowe i nie dość często duży zielony) i SH dawno już są ;P
Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
Polecam, kupiłam na majowej promocji Niestety po paru miesiacach używania robi się z niego glut

Spotkałam się z przyjemną sytuacją, bo przyszła babeczka, która zakupiła ostatnio jeden produkt i nie wiedząc o promocji nie dobrała drugiego i się zapytała, czy może sobie dobrać coś do niego. Jedna ekspedientka powiedziała, że nie, natomiast druga powiedziała, że ma przyjść z tym produktem i paragonem i będzie mogła sobie coś dobrać.

Ochrzaniłam też jedną babe, bo otwierała wszystkie tusze z Bourjois (Beauty full), by sprawdzić, czy nie są zeschnięte, to jak powiedziałam, że może te tusze nie były otwierane, a teraz przez nią ktoś może kupić zeschnięty, to ona, że nie jest jej problemem no ręce opadają..
Ja tam ratuje swój nieszczęsny top Celia rozcieńczalnikiem Dalii ;P
Cytat:

Hmm ja bym tej diamentowej nie kupiła bo wole odzywki z kolorkiem ;P
Cytat:

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

To może kupię kiedyś na spróbowanie, na razie mam cuticle remover z SH to nie będę robić zapasów. BB też sobie chyba odpuszczę.
Dziękuję za opinię.
Ja używam pod lakier odzywki czasem i mlecznej i nic się nie dzieję.
Myślałam, że te z Bielendy się pod lakier nadarzą

Jak by ktoś kupił jakąś z kolorem to proszę dać znać ;P

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:21   #3851
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4898238 1]Nie każdy mieszka w dużym mieście gdzie jest kilka Rossmannów, więc wiadomośc o tym, ze gdzieś mają wycofać zmywacz jest co najmniej dziwna. Wszystkie kosmetyki produkowane dla Rossmanna powinny tam być dostępne niezależnie od miasta, takie jest moje zdanie.
Godzę się z tym że jeśli mieszkam na pipidówie to nie ma u mnie szafy Revlon czy Eveline., no ale bez przesady, zwykły zmywacz marki własnej być powinien.[/QUOTE]

Masz rację. Byłam dziś w Rossmannie w wielkim mieście i nie było mydełek z pingwinkiem tylko zapasy, a w mały miasteczku rodzinnym były mydełka, nie było zapasów. To oni jakieś losowanie robią, który Rossmann dostanie zapasy, a który całe opakowania?

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:30   #3852
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Masz rację. Byłam dziś w Rossmannie w wielkim mieście i nie było mydełek z pingwinkiem tylko zapasy, a w mały miasteczku rodzinnym były mydełka, nie było zapasów. To oni jakieś losowanie robią, który Rossmann dostanie zapasy, a który całe opakowania?
bo to jest tak ... masz iść po całe opakowanie do jednego a potem do drugiego po zapas.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:35   #3853
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
bo to jest tak ... masz iść po całe opakowanie do jednego a potem do drugiego po zapas.
i przy okazji kupić inne rzeczy

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 18:47   #3854
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
Są dwa jeden jak piszesz złotawy a drugi ma chłodny odcień tu swatche ładnie pokazują różnicę między nimi http://independentwoman92.blogspot.c...-puder-do.html
Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Pierwszy Kobo będzie za jasny, drugi za ciepły, bo Ciemnooka pytała o różową poświatę.

W Minti shop zdarzają się na zniżki na Cindy_Lou Luminizer. Jak lubisz aż takie różowe, to ten nowy z Essence byłby idealny. Testowałam ten Pink Rose z Sephory i jest sporo jaśniejszy dore/golden. W tym wypadku jest jedynie umowna granica co jest błyszczącym różem a co różowym rozświetlaczem. Nie daje efektu tafli. Ten drugi odcień dore/golden kupiłam w ciemno na wyprzedaży on-line i maluję nim na osobach ze śniadą lub ciemną skórą.
Dzięki za opinie dziewczyny. Jutro wybiorę się do Sephory i obejrzę oba odcienie tego rozświetlacza o którym mówisz, chociaż nie wiem czy nie jest wycofany bo na KWC widnieje jako zapomniany kosmetyk. Ten z Essence jest w kompakcie czy kremowy? Ja wolę kompakt. W razie co kupię ten z MUR w dzień darmowej dostawy, myślę, że też powinien być ok dla mnie.

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
Czy ktoś orientuje się jak stan szafy Catrice przy Górniaku?
Podbijam pytanie, czy któraś z dziewczyn była na Górniaku? Jak z szafą Catrice? Najbardziej interesują mnie szminki i kamuflaże jasne

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:08   #3855
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Dzięki za opinie dziewczyny. Jutro wybiorę się do Sephory i obejrzę oba odcienie tego rozświetlacza o którym mówisz, chociaż nie wiem czy nie jest wycofany bo na KWC widnieje jako zapomniany kosmetyk. Ten z Essence jest w kompakcie czy kremowy? Ja wolę kompakt. W razie co kupię ten z MUR w dzień darmowej dostawy, myślę, że też powinien być ok dla mnie.

Podbijam pytanie, czy któraś z dziewczyn była na Górniaku? Jak z szafą Catrice? Najbardziej interesują mnie szminki i kamuflaże jasne
To teraz ja odpowiem, bo dziś byłam
Zrobiłam nadprogramowe zakupy

Niestety szminki Catrcie mocno wybrane.
Nie pamiętam jaki odcień chciałaś, ale z którejś serii nie było nr250.
Kamuflaży nie kojarzę.
Chciałam metaliczny cień 040 Under Treasure, ale w szufladzie brak i na zapleczu też (pani była tak miła, że sprawdziła wszędzie gdzie mogła).
Trzeba pytać jak czegoś nie ma, bo może się znajdzie w czeluściach R.
Szafę Catrice mają dopiero od 2tyg. na przetestowanie.
Długo czekałam, żeby dostać się do szafy, bo przed nią stały 2 dziewczyny i długo kalkulowały co się opłaca wziąć

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:13   #3856
Petit_Papillon
luckygirl

Poszlam dzisiaj zadowolona po peach on the beach, swoja droga przez Was kusicielki . Patrze sa dwa. Zadowolona sprawdzam czy sa cale i co?! I gucio! Wymazane, wypackane. W szufladzie tez zero, bo mi Pani sprawdzala. Jak jej powiedzialam, ze te dwa sa "uzywane" to sie zdziwila, bo przeciez jest tester, na co ja - niektore Panie nie odrozniaja i Pani ekspedientka sie tylko usmiechnela.

i moje pytanko, do dziewczyn z Warszaszawy - gdzie dorwe szafe bourjois? Najlepiej okolice Centrum/Bielan/Tarchomina? Bo teraz sobie nie moge przypomniec, gdzie sa

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:36   #3857
Zuzziak
Rozeznanie

Od pewnego czasu nie mogę znaleźć u siebie w mieście herbaty roiboos chai, są z mango i karmelem, ale właśnie chai nie widzę. Czy nie została ona wycofana?

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:37   #3858
anarux
Przyczajenie

Dziewczyny Maybelline colour whisper 120 jest dostępny w R ? na iv stronie jest informacja, że produkt niedostepny
anarux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:44   #3859
nkfn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anarux Pokaż wiadomość
Dziewczyny Maybelline colour whisper 120 jest dostępny w R ? na iv stronie jest informacja, że produkt niedostepny
Jest, dzisiaj zakupiłam.
Sama byłam zdziwiona, jak weszłam na rossnet, że jest "niedostepny w sprzedaży"...

Pinger
 Blogspot

/Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry.
nkfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:45   #3860
Ciemnooka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
To teraz ja odpowiem, bo dziś byłam
Zrobiłam nadprogramowe zakupy

Niestety szminki Catrcie mocno wybrane.
Nie pamiętam jaki odcień chciałaś, ale z którejś serii nie było nr250.
Kamuflaży nie kojarzę.
Chciałam metaliczny cień 040 Under Treasure, ale w szufladzie brak i na zapleczu też (pani była tak miła, że sprawdziła wszędzie gdzie mogła).
Trzeba pytać jak czegoś nie ma, bo może się znajdzie w czeluściach R.
Szafę Catrice mają dopiero od 2tyg. na przetestowanie.
Długo czekałam, żeby dostać się do szafy, bo przed nią stały 2 dziewczyny i długo kalkulowały co się opłaca wziąć

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
Dzięki ! Ja szukam 250 z tej srebrnej serii (ten nr jest jeszcze w serii czarnej). To w takim razie chyba nie mam po co tam jechać, tym bardziej, że zależy mi tylko na szmince, a to ponad godzina drogi z domu.

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:48   #3861
Dalek
x

Pracownicy Rossa chyba czytają ten wątek, bo u mnie w małym mieście dzisiaj ekspedientka zwróciła uwagę paniom otwierającym lakiery do paznokci i pomagała zrobić zakupy jakiemuś klientowi, który przyszedł z listą zakupów (pewnie od żony bo szukał odżywek eveline )

Szkoda, że odżywka z Bielendy jest taka słaba pod lakier do paznokci, bo się na nią napaliłam - w takim razie wezmę coś z SH.

Pytanie o korektor ART SCENIC z Eveline: Czy jest do dostania jeżeli nie mam w Rossie szafy Eveline? Widziałam korektory do brwi tej firmy obok pędzli, ale normalnych pod oczy niestety nie...

.
Dalek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:49   #3862
Selfish Girl
Life is a drink ...

Art Scenic jest tylko w szafie ... jak nie ma szafy to powinien być dostepny korektor w czarnym opakowaniu z napisem Argan Oil bo on jest normalnie na półkach.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 19:56   #3863
Dalek
x

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Art Scenic jest tylko w szafie ... jak nie ma szafy to powinien być dostepny korektor w czarnym opakowaniu z napisem Argan Oil bo on jest normalnie na półkach.

Ok dzięki może uda mi się go jeszcze jutro znaleźć.

.
Dalek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 20:07   #3864
rzepeczka
Raczkowanie

Cytat:
Ja też, dlatego wzięłam tą diamentową, bo jest bezbarwna. Dawałam jedną warstwę pod kolorowy lakier i nawet po kilku dniach od pomalowania potrafiły mi się odbić wzorki na paznokciach. Na początku myślałam, że to wina lakieru, ale miałam tak z każdym położonym na
Ja mam witaminową-wydaje się być różowa, ale na paznokciu cienka warstwa jest właściwie bezbarwna. Odkąd ją kupiłam(tydzien temu) nie złamał ani nie rozdwoił mi się żaden paznokiec, choć przed jej używaniem były strasznie kruche i rozdwojone. Kładę na nią dwie warstwy lakieru i wysuszacz z nabłyszczaczem z Eveline i na większości paznokci wszystko ładnie się trzyma(od soboty). U mnie przyśpieszacz wysychnia to i tak konieczność bo nie mam cierpliwości
Myślę, że zadowolenie z tego produktu to sprawa indywidualna, mi zależało głownie na mocniejszych paznokciach, jednak jeśli nie wpływa u mnie negatywnie ma trwałość lakieru to tym lepiej
rzepeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 20:35   #3865
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
No i dostałam odpowiedź od Rossmanna w sprawie zmywacza .... co za świnie ja protestuję jeden R w mieście i jeszcze wybrakowany
Będziemy przesyłać dla Ciebie paczki
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 20:38   #3866
anarux
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
Jest, dzisiaj zakupiłam.
Sama byłam zdziwiona, jak weszłam na rossnet, że jest "niedostepny w sprzedaży"...

to jutro się po nie wybiorę. Załapie się jeszcze na promocje ostanie dzień...
anarux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 20:45   #3867
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzepeczka Pokaż wiadomość
Ja mam witaminową-wydaje się być różowa, ale na paznokciu cienka warstwa jest właściwie bezbarwna. Odkąd ją kupiłam(tydzien temu) nie złamał ani nie rozdwoił mi się żaden paznokiec, choć przed jej używaniem były strasznie kruche i rozdwojone. Kładę na nią dwie warstwy lakieru i wysuszacz z nabłyszczaczem z Eveline i na większości paznokci wszystko ładnie się trzyma(od soboty). U mnie przyśpieszacz wysychnia to i tak konieczność bo nie mam cierpliwości
Myślę, że zadowolenie z tego produktu to sprawa indywidualna, mi zależało głownie na mocniejszych paznokciach, jednak jeśli nie wpływa u mnie negatywnie ma trwałość lakieru to tym lepiej
Na promocji kupiłam Insta Dri, może on coś pomoże. A jak nie to trudno, mam na tyle mocne paznokcie, że nie potrzebuję odżywki, ta miała być bazą zabezpieczającą, ale i bez tego przeżyję.
Stary 2014-11-18, 20:49   #3868
karola200611
Raczkowanie

Kupiłam masełko z astora magic magenta i też chciałabym cos delikatniejszego ale nie brązowego. Podoba mi sie hug me ale przeszkadzają mi drobinki, czy są bardzo widoczne na ustach? A feeling feline można uzyskać delikatny efekt czy jest intensywna?

Sent from my Iphone 5 using Wizaż Forum app.
karola200611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 20:52   #3869
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola200611 Pokaż wiadomość
Kupiłam masełko z astora magic magenta i też chciałabym cos delikatniejszego ale nie brązowego. Podoba mi sie hug me ale przeszkadzają mi drobinki, czy są bardzo widoczne na ustach? A feeling feline można uzyskać delikatny efekt czy jest intensywna?

Sent from my Iphone 5 using Wizaż Forum app.
W hug me na moich ustach drobinek praktycznie wcale nie widać
a feeling feline można nałożyć palcem i wtedy można uzyskać mniej widoczny efekt
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-18, 21:02   #3870
d0tkaaa
Zakorzenienie

W mojej hug me z astora widac delikatnie drobinki ale mysle ze sa mniej widoczne niz bardziej..swoja droga jest cudny

bylam po ten art scenic ale Pani znowu powidziala ze nie wchodzi na promocje to wzielam ten z wibo zobaczymy jak sie sprawdzi.I na podklad zde ydowalam sie jednak Astora skin match skoro moglam go wyprobowac dwa razy i byl dobry dla mnie to jednak dalam tyle
Wzielam odcien 300 nie zauwazylam aby ciemnial za to pierwszy raz po nalozeniu bylam troche rozczarowana tym ze wsumie nic na twarzy nie zrobil..ale po 10minutach (niewiem czy to to utlenianie,jestem kopletnie zielona w tym temacie) super sie wchlonol nadal piekny delikatny odcien i zamryl wszystko co chcialam przy czym nie zrobil efektu maski...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości