|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
celebrity skin...
Nie mam pomysłu na tytuł wątku, zresztą, jaki by on nie był będzie brzmiał infantylnie i jak tzw. problem z dupy. Bo w zasadzie żadnego problemu nie mam. Nie zdradza mnie facet, nie mam toksycznej rodziny, nie jestem w ciąży. Sielanka. No, może mam delikatny problem z psychiką, ale nie mnie to oceniać
Tak czy inaczej stadium mojej "choroby"osiągnęło apogeum i muszę się "wypisać" ![]() Sęk w tym, że jestem szaleńczo, nieuleczalnie a zarazem platonicznie i sekretnie zakochana w gwieździe muzyki rock. Może byłoby to nawet słodkie gdybym miała 12 lat a Pan Piosenkarz był trzecią taką miłostką w ciągu roku. Niestety, n i e jest wcale słodko. Ja mam 25 lat, on prawie 50, ja mam od niedawna męża, on drugą żonę. I cała zabawa trwa już 15 (sic!) lat. Jakoś tak spodobał mi się jego zespół kiedy miałam 10 lat, później spodobał mi się Pan Piosenkarz, no a później poszło. Uwielbiam go nie tylko za niesamowity głos, talent, wrażliwość którą widać w tekstach które pisze, ale też za świetne poczucie humoru, takie trochę niewinny sposób bycia, skromność, niespotykaną uprzejmość. Ale to nie wszystko. Poza tym jest super inteligentny, wszechstronnie utalentowany i bardzo skromny. Tak...Czy wspominałam już, że to sekretne uczucie? No nie do końca. O ile za czasów, kiedy jeszcze wypadało kochać się w idolu wiedziała o tym cała moja klasa, o tyle teraz wie o tym mój mąż. Nie mógł nie zauważyć, że od czasu do czasu mam dziwnie melancholijne dni, kiedy moja "przypadłość" nabiera na sile i snuję romantyczne i zaskakujące scenariusze, jak to "przypadkiem" się spotykamy i od razu pada mi do stóp.Albo godzinami słucham jego muzyki. Czasem mam ochotę zrobić wszystko, żeby dowiedział się o o moim istnieniu. Udało mi się (nie było ciężko. Albo po prostu jestem już taką wariatką i psychofanką, że wyśledzanie takich rzeczy to dla mnie drobnostka ) zdobyć dwa emaile do osób związanych z Nim bezpośrednio poza muzyką (jest też naukowcem). Ale nie mam odwagi napisać, bo po pierwsze to strasznie porąbane i nie chcę zakłócać nikomu życia, a poza tym już widzę jak odpisują entuzjastycznie na moje: "Hi, could you please give me/my email to XYZ because I want him so bad" . No tak... Mąż czasem mnie pociesza, że on już na mnie czeka aż dołączę do zespołu (uczę się grać na gitarze) albo tym podobne, ale to na zasadzie małej uszczypliwości i podśmiechujek. Tak czy inaczej, może jestem nienormalna, ale zawsze chyba będę go już kochać (męża też ). Może tak ma być. Może da się nie wyrosnąć z zauroczenia idolem ![]() Tak czy inaczej, chyba nie potrzebuję porady, nie potrzebuję też hejtu, no chyba że ktoś bardzo, bardzo chce ![]() Zamiast tego mam nadzieję, że poprawiłam komuś humor lub ktoś będzie chciał się podzielić swoją historią
|
|
|
|
|
#2 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: celebrity skin...
jedyne, co jestem w stanie napisac to... co to za wokalista?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
ta, moja milosc się miala nigdy nie ozenic, a niedawno to zrobila i to jeszcze z jaka pompą ;/ i ona wcale nie jest taka ladna ;/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny mąż.
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Nie znasz tego człowieka, rozumiem podziw, ale nie znasz go. 25-latka powinna już zdawać sobie sprawę z tego, jaki sens ma idealizowanie faceta, którego zna się z artykułów w gazetach. Cierpi na tym Twój mąż, nawet jeśli robi sobie z tego żarty, bo na pewno nie jest mu miło ze świadomością, że Twój zły nastrój jest spowodowany tym, że nie zwiążesz się nigdy z jakąś gwiazdeczką. Nie chcę być niemiła dla Ciebie, nie to jest moim celem, ale według mnie nadajesz się do leczenia.
|
|
|
|
#6 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwię sie,że Twoj mąż z Toba jest. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Królestwo za nazwisko!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
łotefak
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
obstawiam pana z tego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=48936882były wokalista Iron Maiden |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
obstawiam raczej polskiego wokalistę
czy ten pan ma imię na J ?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddaję mój głos na Grega Graffina z Bad Religion.
Pisiont lat, dwie żony, naukowiec [geologia, biologia] ![]() Albo Dexter Holland z The Offspring, niby wykształcony człek, ale nie wiem, jak bardzo. Tutaj już bardziej sugerowałam się nickiem autorki .
Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy Czas edycji: 2014-11-19 o 00:03 |
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Holland za mlody i jedna zona.
Tez stawiam na graffina Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-19 o 00:07 |
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Stachursky
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez carpediem Czas edycji: 2014-11-19 o 00:20 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Martin Gore?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Brian May ma doktorat z astronomii...
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Czy chodzi o Michała Wiśniewskiego?
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie nie rozumiem lekkiego podejścia do tematu. Reglarnie zdradzasz męża emocjonalnie. To nie jest 'głupotka', to nie jest 'miłostka'. To zdrada. Wstaw sobie w miejsce pana śpiewaka Zdziśka z klatki obok [który też Cię nie zna, nie chce i pewnie nie zachce, ale marzysz o nim dniami i nocami], a wszyscy powiedzą Ci, że zdradzasz męża. Ja nie widzę różnicy między tymi dwoma sytuacjami. Ślub pewnie w kościółku co? A do przysięgi miłości i wierności do śmierci dodałaś 'dopóki mój idol mnie nie pozna i nie zechce zaliczyć'? ![]() Współczuję facetowi i dziwię się, że się z Tobą ożenił. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Titus?Ten akurat nie jest skromny...
Ja mam jazdę na Bruce Willisa od momentu kiedy tak pięknie wyłysiał( czyli już dość długo) ale żeby zaraz kochać?Raczej po prostu jego widok nastraja mnie pozytywnie,szczególnie kiedy ma brudny podkoszulek i jest zalatany ale śmiało mogę bez tego żyć |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no, dziewczyno, to nie jest normalne... i nie w porzadku .... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
oh ja to mam kilka takich fajnych typków ze świata aktorskiego na oku. fajne ciacha i się fajnie patrzy (w końcu jestem kobietą z oczami to sobie patrze i wzdycham a co! -, a mój mąż wzdycha do salmy hayek - ps. nie lubie go za to :P). no ale to tylko głupie wzdychanie raz na jakiś czas - jak taki aktor się roznegliżuje i ma fajna klatę, to co zrobić? :P
a ciekawe którego Pana byś wolała gdyby taki Pan 50+ zapukał do Twoich drzwi? mąż czy pan 50+? jeśli zaczynasz się zastanawiać nad odpowiedzią to.. chyba niedobrze
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zielona Driada
|
OMG
|
|
#29 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
Sama autorka podchodzi lekko, jest od lat zafascynowana piosenkarzem i tyle. Srednio normalne na taka skale, ale skoro maz o tym wie i mimo to sie z nia ozenil to nie ma mowy o zdradzie. PS tu by troche pasowala piosenka "Winda do nieba"
|
|
|
|
#30 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wybacz, ale dla mnie nie jest normalne 'wpadanie w melancholię, snucie się i wyobrażanie sobie jak się z nim kiedyś będzie' ![]() Nie wiem jak Wy, natomiast ja bym nie chciała układać sobie życia z kimś wiedząc, że po tym świecie chodzi osoba dla której zostanę zostawiona na skinienie palca. Choćby to było mało prawdopodobne, że w ogóle się poznają - nie dla mnie takie zabawy. Nie widzę różnicy między 'wpadam w melancholię myśląc o swoim byłym i marzę o tym, że na mnie leci' a 'wpadam w melancholię myśląc o piosenkarzu i marzę o tym, że na mnie leci' To zwykla, normalna, klasyczna zdrada emocjonalna. Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2014-11-19 o 12:59 |
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Tak czy inaczej stadium mojej "choroby"osiągnęło apogeum i muszę się "wypisać" 

Nie znasz tego człowieka, rozumiem podziw, ale nie znasz go. 25-latka powinna już zdawać sobie sprawę z tego, jaki sens ma idealizowanie faceta, którego zna się z artykułów w gazetach. Cierpi na tym Twój mąż, nawet jeśli robi sobie z tego żarty, bo na pewno nie jest mu miło ze świadomością, że Twój zły nastrój jest spowodowany tym, że nie zwiążesz się nigdy z jakąś gwiazdeczką. Nie chcę być niemiła dla Ciebie, nie to jest moim celem, ale według mnie nadajesz się do leczenia.

czy ten pan ma imię na J ?