|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() 2. Iiiiiiiiiiiii to snam, myślałam, że jakieś straszności z cyklu wlewy rureczki To nos jest ino spsiurkany, przepłukany to on na bank nie będzie Stosowałam kiedyś i było bez różnicy, tylko kolejny kłopot miałam i wypsiurkiwałam kasę z portfela. ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-18 o 15:57 |
||
|
|
|
#3512 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() poki moj zapał nie istygł ![]() wogole to jestem wariatką ,raz mam doła jak rów marianski a po pol godzinie najbardziej hepi człowiek na siwecie...no normalnie nie moge ze sobą wytrzymac
|
|
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly to chyba normalka na razie takie huśtawy
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Poza tym nie wiem, co miałam napisać... Miłego wieczoru całemu Baru ![]() Niech mi ktoś powie, dlanazapoczemu do salami dodają sera Camembert? Przeczytałam skład w Lidlu i ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Płukanie nosa dobra rzecz ![]() Można też - choć nie jest wtedy pod ciśnieniem, jak te z solą morską - zwykłą sól fizjologiczną, byle nie zimną! i strzykawką (bez igły) do nosa sobie wstrzyknąć. Estetyczne to nie jest, o nie. Ale pomaga
|
|
#3514 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale do którego? I gdzie to jest napisane? Na metce?
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza Twojej obecnej sytuacji. Mną hormo rządzą. po prostu działam jak zaprogramowany robot. Choćbym wygrała milion w totka to i tak będę w PMS najnieszczęśliwszą osobą na świecie. A jak mi się wszystko w życiu wali w dobrym momencie cyklu, to wbrew wszystkiemu popadam w niczym nieuzasadnioną euforię Też nie mogę ze sobą wytrzymać. Są dni na działąnie i przenoszenie gór z motorkiem w doophie, i są dni na pasywną regenerację w zaciszu samotni (np teraz).Co do Paypala to mam niezłą zagwozdkę, kiedyś samodzielnie sobie założyłam, i było cacy, nawet kupowałam i sukces! Ale potem zmieniłam dane - no i jedna wielka pupa - PP nie odpisuje nie odpowiada, mimo że stosowne skany dokumentów wysłałam na stosowny adres. Muszę kiedyś sie zebrać w sobie i zadzwonić, ale to musi być dobry czas na rozmowę z korpo przez tel ![]() Próbowałam kasować i od nowa - niedasie Póki co mi nie zależy, bo nie mam hajsu na zagramaniczne zakupy, ale wiem, że kiedyś będzie potrzebny a tu pupa. ![]() Także ugrzęzłam w Paypalowej próżni.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-18 o 17:05 |
|
|
|
|
#3516 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Należy to sprawdzić! ![]() --- Tak w ogóle to ad sinupret Dire Straits, znalazłem właśnie stare pismo z Bundesagentur für Arbeit, a tam nabazgrany przeze mnie kiedyś tam tytuł "Brothers in arms"
|
|
|
|
|
#3517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście na ostatniej płycie też jest snuj doprowadzający mnie do wycia https://www.youtube.com/watch?v=w5s2NDV1Nhg 2 Wiem ale mój mąż jest na wszystko uczulony... 10 lat odczulania na pyłki. Na sierść jest tak mocno uczulony że pomimo łykania proszków i tak ma silne dolegliwości. Jedyne co wyprowadzka na wieś ... Tam nawet na sierść ma mniejsze objawy ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
I co nie można się do tego jakoś przyzwyczaić?????
|
|
#3518 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko ja , moja kisiunia go sobie wybrała na właściciela ...No i biedny był bo cały czas z kotem na kolanach
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jakoś póki co |
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3522 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
No nie jest to dyktowane rozumem bynajmniej
A jutro robię "Gryczanki "
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-18 o 19:34 |
|
|
|
#3524 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ze co?
|
|
|
#3526 |
|
Piers do przodu
|
To zredukwana na złoty kolor na patelni śmietana kremówka 36% jako dodatek do pierogów z serem np.
|
#3527 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty z cytryną
Cytat:
Myślałem, że to z Twoich stron m.in., z Małopolski ![]() Fornir ma chyba wzór przekroju drewna, więc nie bardzo rozumiem ten minimalizm ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3528 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad zimna :drwi-strach:
W pokoju mam +11 i para leci z gęby w kuchni mniej... boję się myśleć o zimie
|
#3529 | |||||
|
Panaroja
|
snad rozbitego kolana
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.weź weź , o nie kupił argumentu to Ty kupuj lalkę ![]() 3.śmierdzi mu więc jest zatruty Cytat:
![]() 2.no system zapisów ręcznych i przez telefon jest , to skierowania nie aresztują i przepisać na inny termin mogą jak się trafi ![]() 3.nie lubieu płukania nosa , zawsze sobie do gardła naleję , fuble ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.Mnie to nie ryczeć , a wziąć coś w garść i walić ile wlezie , żeby on się poryczał , ew. ryk bojowy przy tym wydać debilom śmierć się potkłam nie wię jak idąc do robo i se rozwaliłąm ulubione zielone ciepłe rajty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3530 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a co ogrzewaniem?Gryx można tylko trzeba się mocniej nakręcić łychą, żeby się nie ścięła
|
|
#3531 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja poczyniłam po raz pierwszy zakupy w internetowej Almie, no i nie wiem co to będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Poza tym upiekłam dwa ciasta - sernik dla teścia na urodziny, i coś cytrynowego w stylu babka. I tak ,wszystko wyszło bosskie (pierwszy raz ) . I nie, nie jestem Murszafką podszywającą się pod Rejcz Nie wiem co mnie napadło, chyba musiałąm odreagować? No to teraz albo się rozkręcę, albo dam se spokój na kolejne 30 lat ![]() ![]() Wiecie co oglądam - Kącik Hani na YT. Od dłuższego już czasu bardziej mnie wciągnęło. Bardzo ciekawe miejsce, zwłaszcza relacja z procesu emigracji z PRL w 85tym. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-18 o 23:15 |
|
|
|
|
#3533 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gdzieś czytałem w internecie, że najstarszy jak dotąd kot odszedł do krainy wiecznych łowów w wieku lat 36, ale na ile jest to prawdą ![]() Cytat:
Skazać na roboty przy sadzeniu lasu, nieodpłatne oczywiście, aż do jego us***ej śmierci To drzewo jest starsze niż większość kościołów w Polsce ![]() Cytat:
Cytat:
Nieee biiij!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratki!
|
|||||||||
|
|
|
#3534 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdrówka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czyli jednak to sernik był Twoim powołaniem
|
||||||
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jak w każdym okolicznym marketonie - tanio nie jest, to nie Bieda, ale ceny nie wyższe niż np w Auchan. W Biedzie też jest ograniczony towar a ja np chciałam świeże dzwonka ososia etc. No i w promocji sporo kupiłam taniej niż mam pod domem
Oby nie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-11-18 o 23:46 |
|
|
|
#3536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Człowiek to się jednak całe życie uczy
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
w znaku trwa jeszcze dzień darmowej dostawy (kurier za pobraniem też za 0zł
) i są fajne kody rabatowe na książki i gry planszowe. można coś wyhaczyć na prezenty Polly, napiszę jak się ogarnę
|
#3538 |
|
BAN stały
|
Betty, na ich stronie jak byk stoi "dzień darmowej dostawy 18.11", buuu
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a książka w nowej cenie, bo 18. była 30% droższa ![]() ostatecznie będą jak kokai odwoływać zamówienia i może rzucą dodatkowy rabat. spróbować warto, jeszcze się na nich nie zawiodłam ![]() właściwie to zamawiając nie miałam opcji płatnej dostawy, oprócz zagranicznej
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-11-19 o 01:26 |
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A! za pieczarki zapłaciłam taniej niż w Biedrze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

To nos jest ino spsiurkany, przepłukany to on na bank nie będzie
Stosowałam kiedyś i było bez różnicy, tylko kolejny kłopot miałam i wypsiurkiwałam kasę z portfela. 

po prostu działam jak zaprogramowany robot. Choćbym wygrała milion w totka to i tak będę w PMS najnieszczęśliwszą osobą na świecie. A jak mi się wszystko w życiu wali w dobrym momencie cyklu, to wbrew wszystkiemu popadam w niczym nieuzasadnioną euforię 

debilom śmierć
a co ogrzewaniem?