![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Olcia gratuluję studniówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Jak dzisiaj spałam 4 godz to byłoby dobrze...
Jak na początku zasnąć nie mogłam, to później Młoda mnie kopała, później biodra bolały, nie mogłam się przekręcić, później siku mi się zachciało, później mama wstawała to koty zaczęły się ganiać jak głupie, to jeszcze mąż prosił żebym go obudziła o 7:30 (jakby se sam budzika nie mógł nastawić.. przecież żona w ciąży i tak spać nie może to jest lepszym budzikiem)... To byłam od razu głodna więc zażyczyłam sobie śniadanie... a teraz lepiej żebym nie zamuliła bardziej bo nie ogarnę się do lekarza :/
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() co do imion w mojej okolicy Hań jest mało, osobiście nie znam żadnej małej Hani . Są AMelki, emilki, oliwki, zuzie, ale, marysie , julki ... Wstałam i zbieram się do gina ...ale mi się nie chce wstawać
#2045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam też z tej firmy to: http://www.aptekagemini.pl/abakusbab...o-butelek.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Wtajemniczenie
|
Olcia! Gratki imprezy
![]() ![]() Dziadki na bank będą się cieszyć ![]() Imcognito mój mąż też by wolał, żeby mała sama się przedstawiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zadomowienie
|
Emdzik, Maciejka za Was również kciuki
![]() dajcie znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
![]() Ale pospałyśmy z niunią, uhuhu, ostatnie podrygi ![]() ![]() Teraz to się dobudzić nie mogę! A jak zimno i ponuro, buuuuuu. Maciejka, Buu, Asia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Konto usunięte
|
Olcia gratulacje
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Wtajemniczenie
|
Przeklęte
![]() Nie pamiętam co miałam pisać, coś wizaż dziś znów świruje... ![]() Stresuję się jeszcze tą jutrzejszą konsultacją... Nic nie rozumiem z tego co mi powiedziała ta baba... |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zadomowienie
|
Przeklete wow 31 tc
![]() ![]() Olcia tez ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Taaak, ja też nie mogłam wejść na wizaż ;/
Ala współczuję tej niepewności, ja to bym miała pewnie noc z głowy ;/ Niby człowiek stara się nie myśleć ale to nie jest łatwe
#2053 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Dziękuję Wam ogromnie za wszystkie pozytywne opinie na temat naszej bryki. Wybaczcie, że tak zbiorowo dziękuję, ale chyba bym nie ogarnęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przeklęte gratulacje! Już 31? szok jak to leci ![]() Asieńko gratulacje udanej wizyty! Malutka już konkretna kilowa babeczka, wow ![]() ![]() Ja trochę się przeszłam bo po odprowadzeniu córy do przedszkola, przespacerowałam się z koleżanką naokoło bo ona miała umówionego dentystę. Teraz już się obijam, chociaż zaraz ogarnę jeszcze nasze pokoje bo zadymka standardowo się dzieje. U mojej córy w nocy była wróżka zębuszka ![]() ![]() ![]()
#2054 | |
Wtajemniczenie
|
Asia gratki za wizytę i zdrową dzidzię
![]() LogoAsia całe szczęście, że przeszło ale idź na wizytę to skontrolować. Ja zawsze myślalam, że ciągnięcia, skurcze itp są normalne aż tutaj nagle złapał mnie półgodzinny ból i okazało się na IP że szyjka zewnętrznie rozwarta. Olcia gratuluje studniówki ![]() Przeklete gratki za 31 tydzień ![]() A co do imion to pytam dzisiaj męża tak z głupa zupełnie czy Adusia zostaje dalej Adusią a on się na mnie patrzy zdziwiony i mówi: "Przecież już nią jest to po co to zmieniać?" W ogóle odkąd mnie przywiózł do szpitala to tylko mnie tuli i mówi o tym jak bardzo nas obydwie kocha i jak się martwił o nas. Dzisiaj spał wyjątkowo dlugo, aż mnie to zdziwiło i odpowiedział że musiał odespać te noce kiedy mnie nie było bo ciągle się budził i o nas myślał...Kocham go ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Mnie sie twój wózek tez podoba chociaż ja osobiście mam 2 inne typy i nie wiem na który się zdecyduję.
![]() |
#2055 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Ja dziś późno zaczynam, bo po wizycie. Z testu glukozowego mi wyszło, że nie mam cukrzycy ![]() ![]() Biała GRATULACJE zdanego prawka, podziwiam! przeklete_pragnienia Gratulacje! A co do imienia "Hania", jest świetne, ale faktycznie bardzo popularne dla dzieci ostatnio. W 2013 roku urodziło się prawie 5 i pół tysiąca Hań. Co oczywiście nie przeszkadza nadawać to imię dalej ![]() Dobra, zmykam dziewczyny, trzeba coś ogarnąć z pracy. Miłego dnia i wizyt! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
odowska gratki za udane badania
![]()
#2057 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula gratulacje dla córci
![]() Duszona widzisz, jaki cudowny mąż ![]() Przeklete wow, 31, to już prawie zaraz, o matko, ja już się boję. Wczoraj przejeżdżałam koło szpitala, w którym będziemy rodzić i aż mi się ręce spociły na myśl, że niedługo nie pojedziemy prosto tylko skręcimy w prawo do niego ![]() Olcia gratuluję 100 dni! Odowska gratulacje wizyty i udanej glukozy, zazdroszczę :P ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Mlebi jak po tej insulinie? Jaki cukier? Jak się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze przeszlo, fajnie z telefonem na ip ![]() ![]() o jaaaaaaa, to brzmi dumnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Brawo za studniowkeeeeeee ;D I jak rodzicow reakcja ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ufff jestem i ja, maz podwiozl mnie po drodze do remontowa w jedna strone do placowki naszej drugiej pojechalam ze zwolnieniem potem szybkie zakupy zrobilam, Biedronka, miesny, piekarnia jeju jak zimno, a z nieba lecialo cos bialego :O:O grrrrrrrrrrrr szlam opatulona jak babulenka ![]() w ogole to kupilam w Biedronce kocyk ten z promocji tyłka nie urywa, naprawde, takie zwyklak, mieciutki,pluszowy, wzorek w małpy wzielam :P stwierdzilam,ze szkoda mi do szpitala zabierac moich wypasionych kocykow eleganckich ![]() a tego nie bedzie mi zal ![]() ![]() przyda sie- chocby do polozenia na spod gondoli, czy jak do kogos pojde i bede chciala na kanapie czy cos mlodego polozyc ![]() wlasnie skonczylam jesc pyszne sniadanie i pic koktajl pomarancza-mango ![]() i czas do wyrka ![]() zmyje tylko podklad, bo pomalowalam sie ,co by ludzi nie straszyc w domu jednak poduszek nie mam zamiaru farbowac ![]() odowska super z glukoza ![]()
![]() |
#2059 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj też kiepsko spałam i mało, od wczoraj boli mnie brzuch, ale jakoś tak wysoko pod żebrami, ciężko mi się oddycha, ale to chyba przez cukier bo mam bardzo wysoki przez cały dzień, skóra mnie piece na brzuchu jak cholera nic nie pomaga, a jeszcze w nocy ręce mi wykręciło jak cholera z bólu ![]() Kasia śliczny wózek, fajne kolory, mam nadzieję że będziesz zadowolona z użytkowania, a pojemnik tez fajny Asia super że wizyta ok ![]() maciejka- Hania ślicznie, tez tak chciała, ale mamy Hanię w rodzinie logoasia- ![]() ![]() przeklete_pragnienia- kciuki za 31 tydzień, ajaj ja cię gonię jeszcze jeszcze dwa dni , matko ja to tak odliczam do 33 tygodnia i będę spokojniejsza jak Agat mi znowu jakiś numer wywinie Ollllciaaa- miłej zabawy ![]() Alunia -będzie dobrze trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Wtajemniczenie
|
Kochane ja muszę wreszcie zamówic ten wózek ale przy moich twardnieniach brzucha i szyjce maratony po sklepach odpadają. Chciałam kiedyś tako city move ale już mi nie pasuje. Myślalam nad Tutek grander play ale ma dużo zlych opini odnośnie spacerówek no i małą gondolę. Podoba mi sie bebetto Luca ale też opinie różne...
Napiszcie mi prosze jakie macie wózki i czym się kierowałyście w ich zakupie. ![]()
#2061 |
Konto usunięte
|
Odowska gratulacje wyników glukozy :p
Na razie bez zmian. Na czczo 95. Po 4 dniach mam zwiększyć dawkę. Teraz to mam taka minimalna i pewno dlatego nie ma efektu. Zresztą nie wiem czy dobrze podałam bo się uczę:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Wtajemniczenie
|
Aga ja zazdroszczę Ci tego biegania po sklepach...
![]() Ewcia biedna ![]() Mój mąż wyczyścił właśnie piec i komin na zimę i zaraz zrobi mi soczek z jablek bo dostałam od mamy całą skrzynkę ")
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ duża gondola +wygodna spacerówka dla siedzącego dzieciątka +rozkładana na płasko spacerówka +ponoć na gwarancji żadne nie wracają, nie psują się + solidny stelaż +amortyzacja bajka +stosunek- jakość-cena +lubię Pl produkty - mówią, że waga ale ja nie zauwazylam by byl jakis mega ciezki,ale ja nie bede musiala go nosic ![]() Duszonano wlasnie juz tak extra bomba nie biegam :/ nie czuje sie na bieganie ostre wszystko zalatwilam w drodze na przystanek marząc o byciu w domku :/ mam do odbioru moje pajace ze Smyka, niby 15 min autobusem w gore i w dol, ale juz wiem,ze dzis nie dalabym rady , wyczerpalam swoj limit kondycja i sily siadly mi z dnia na dzien ![]() choc wiem,ze to i tak lepiej niz przymus leżenia oczywiscie ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-19 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() Bo z jednej strony można kupić zwykły śmietnik ale ten widziałam na allegro że jest fajny.. tylko że na allegro za 99zł ![]() A ten taki ładny, kształtny ![]() A powiedz mi tam zamówiłaś jeszcze jakieś wkłady, worki ? Eee ja tam nie idę do swojego gin tylko do tej dodatkowej, a ona mi za dużo nie powie, więc wejde tam i wyjdę z tą samą wiedzą. Jedyne co to może dostane skierowanie na mocz i morfo.
![]() |
#2065 |
Zadomowienie
|
Duszona nie wiem czy na rozstępy na razie nie mam żadnego, a skórę smaruje kilka razy w ciągu dnia, na to pieczenie to pomaga mi tylko zimno
Mlebi- przede wszystkim zanim zrobisz zastrzyk to pilnuj czy nie ma pęcherzyków powietrza w insulinie, jeśli są to popukaj aby się ich pozbyć, a jak wstrzykniesz insulinę to nie wciągaj igły od razu tylko policz sobie do 10 i dopiero wyciągnij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Konto usunięte
|
Ją też kupuje jedo
A Dziś dostałam paczkę ze smyka. Wzięłam spiochy i body z długim rękawem. Te co były na promocji Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
Duszona my mamy Adamex Pajero Alu Sport.
Po pierwsze miałam wiele typów, też m.in. Tutek, Tako. Pojeździliśmy po sklepach, może i wyglądały fajnie, ale różnie mi się prowadziły. Były mniej lub bardziej skrętne. Mąż zwracał też uwagę na sposób mocowania gondoli, na jej wielkośc. Patrzyliśmy też na ogólne osłonięcie przed wiatrem przy spacerówce, czy jest mocno zabudowana i dopasowana z tyłu. wiadomo, że długo w niej nie pojeździ i kupimy parasolkę, ale mam nadzieję, że następną zimę damy radę, a parasolka dopiero na lato. Wiadomo, patrzliśmy na materiał, kolorystyke i na to co nam się podoba. Po maratonie po sklepach padło na Adamexa, którego nie było na naszej liście. Prowadzi się lekko, jest skrętny, stabilny, wszystko leciutko chodzi. Nie wiem co jeszcze, jak coś to pytaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Mlebi jakie bralas spiochy i bodziaki ?
![]()
#2069 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi chwal się sykowymi łupami. A cukier pewnie się unormuje, pierwsze koty za płoty, będzie już tylko lepiej
![]() Ewa może się powtórze, ale smaruj się najzwyklejszą maścią z witaminą A z apteki za 3,50 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Raczkowanie
|
Witam się w kolejny paskudny dzionek
![]() ![]() logoasia dobrze że przeszło. oby gin potwierdził że wszystko ok maciejka imię śliczne, rozważałam ale M był na nie... Kasia gratki dla córci ![]() ![]() Duszona ja mam starego wysłużonego adamexa tzn najpierw musze się z nim przeprosić i przywieźć od szwagierki, już trójke dzieci wytrzymał ![]() ![]() ![]() Przeklete 31 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.