|
|
#31 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Miłośniczki SIMPLE :)
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;48869956]na chłodne lato
a poważnie mówiąc pracuję w domu albo w ciepłych pomieszczeniach i luzackiej atmosferze, więc mogę sobie chodzić w czym chcę, ważne, żeby było ładne, wygodne i się nie gniotło zbytnio, a właśnie kolor mnie urzekł, bo bardzo korzystnie w takim wygladam - no nic zamówi łam, jak przyjdzie to sie okaże czy się nadaje na coś oprócz party [/QUOTE]Chyba że w bardzo ciepłym pomieszczeniu, to faktycznie dałabym radę (w domu na pewno nie, bo siedzę w dwóch swetrach^^), no ale możliwe też, że Ty inaczej odczuwasz temperaturę niż ja, więc tym bardziej znajdziesz dla tej sukienki zastosowanie . Jeśli atmosfera jest luzacka, to myślę, że sukienka się sprawdzi. Rozumiem, że skoro się nie gniecie, to w składzie jest poliester? ![]() A kolor jak pisałam, super Daj koniecznie znać jak sukienka dotrze, może też jakieś fotki będą?
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
a nie, poliestru w tej akurat nie ma
![]() 77% wiskoza 14% poliamid 9% elastan PODSZEWKA: 100% acetat moim zdaniem, za taki skład cena wyjściowa 799 zl to rozbój w biały dzień |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Przyłączam się
Póki co mam tylko jedną sukienkę ale planuję znacznie więcej . Wczoraj oglądałam w Simple w Katowicach fantastyczne torby, jedna czarna średnia na łańcuszku na ramię a druga wielka, czarna z szarosrebrnymi elementami i łańcuchem. Niestety na stronie ich nie widzę, to oznacza, że już ich nie ma czy jeszcze mogą się pojawić? |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;48867068]niestety, trzeba odsyłać
podoba mi się ta sukienka, jest z kolekcji dress party, jak myslicie nadaje się na codzien czy nie bardzo? http://e-simple-cp.com/product-pol-8664-Sukienka.html[/QUOTE] Jest fantastyczna! |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
też mi się tak wydaje, ale upewnie się jak ją pomacam
wiecie co...przechodziłam dziś koło Simple i tak zaszłam płaszcze zimowe pomacac i co ja patrzę karmelowy płaszcz za 1600 lub 1700 a pasek tak niechlujnie wykonany że szok - pasek zakończony na końcach takim metalowymi ozdobnikami, a z tego wystają niechlujnie obcięte, nieobszyte brzegi paska, nie w jednym miejscu, ale na całej szerokości - no szok po prostu, czegoś takiego jeszcze nie widziałam w zadnym sklepie, tak niechlujnego wykończenia nietaniego w końcu ciucha
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
drogie to pojęcie względne, więc do tego się nie odniosę.
natomiast moja mama buty sobie chwali. jej zdaniem fantastycznie wyprofilowane (ja nie miałam okazji)
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Mogę potwierdzic,ze buty sa bardzo wygodne dla mojej stopy. Mam kozaki z blacha z zeszłego roku i sandałki białe.
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zrobiłam napad na outlet - kupiłam żakiet, spodnie do kompletu, spodnie "dresowe" i sukienkę kobaltową - wszystko w cenie 625 z wyjściowych 1600 w outlecie jest promocja - nie wiem do kiedy niestety - -30% na drugą, tańszą rzecz ze starszych kolekcji wklejałam na zakupowym, ale wkleję i tu zdjęcia żakiet jest świetny, pięknie podkreśla talię spodnie do kompletu wyszły 69 zł ze zniżką z wyjściowych 330 przecenione na 99 i zrabatowane o 30%![]() coś się zdjęcia nie chcą dodać, wkleję później Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-11-16 o 07:00 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Hej milosniczki Simple. Online jest rabat -20%,czy wiecie? Co tu taka cisza?
Mawis niebieska sukienka bardzo mi sie podoba.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Szef ds. Wymianek
|
No to jak cisza, to się chwalę
, że dzisiaj miała debiut moja amarantowa sukienka z długim rękawem . Kupiona trzy miesiące temu .Mawis, mam podobne albo takie same spodnie, kupione dwa lata temu - uwielbiam je! Sukienka ma świetny kolor i fajny krój .A co z tą sukienką zamówioną w necie? Emmo, 20%, ale chyba tylko na kolekcję Evening, czy na wszystko?
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie niedawno kupiłam sukienkę w outlecie, jestem zadowolona :
http://e-simple-cp.com/product-pol-7871-Suknia.html Z NK wpadły mi w oko 2 spódnice, ta dłuższa pewnie trochę skróciłabym ![]() Widział ktoś może na żywo ? http://e-simple-cp.com/product-pol-9559-Spodnica.html http://e-simple-cp.com/product-pol-9538-Spodnica.html |
|
|
|
|
#43 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czekam na zamówienie, tyle nazamawiałam, że już 5 dni kompletują - ale dzięki temu załapałam się na rabat - napisałam maila, żeby mi go uwzględnili i tadam, wszystko mam 20% taniej i już planuję na co ewentualnie wymienię to co mi nie podpasuje a rabat jest na wszystko ![]() Cytat:
![]() dzięki, kiecka naprawdę ekstra |
||
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Siarka rabat jest na wszystko -20%,amarantowa sukienke tez mam,byly jeszcze czarne i limonkowe,to ta?
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Mawis co tam zamowilas,ale Ty musisz Kochac to simple. ![]() Martika,nie widzialam tych spodnic,ale bardzo ladnie sie prezentuja. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Ja mysle nad ta sukienka i moze ta http://e-simple-cp.com/product-pol-7964-Suknia-.html http://e-simple-cp.com/product-pol-7...-BOUTIQUE.html Widzialyscie moze te sukienki? |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kocham granat i wełnę a jak zobaczę wełniany ciuch w kolorze granatu to
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49001077]pokaż sukienkę
[/QUOTE]Cytat:
. Qrczę, a ja dostałam smsa i mejla z informacją o rabacie jedynie na kolekcję Evening...
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Potwierdzam, że działa. Właśnie kliknęłam bluzkę
http://e-simple-cp.com/product-pol-9103-Koszula.html Czy ktoś ją ma lub widział? ![]() |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejam Ci zdjęcia, trochę pomięta u góry bo od razu cyknęłam fotki
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że rękawy lekko bufiaste bo nie znoszę bufek nawet malutkich |
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć
![]() Ja również uwielbiam ubrania Simple, chociaż uważam, że ich ceny wołaja o pomstę do nieba . Niestety w przypadku tej firmy często zdarza się, że wypatrzę coś na stronie, ale gdy przymierzę to czar pryska . Mimo to zawsze udaje mi się wypatrzyć kilka perełek które mi pasują .Z obecnej kolekcji na razie mam tylko granatowy płaszcz i czarne spodnie dresowe. Obydwie rzeczy uwielbiam Cytat:
był bardzo trudny. Za mną "chodzi" ta szara (z wełenki) i chyba przy najbliższej okazji ja przymierzę. Cytat:
. Dół lekko rozszerzany z ukrytymi kieszeniami (ja kojarzę jeszcze że były takie limonkowe ![]() Znalazłam w outlecie sukienkę o takim samym fasonie, jak ta amarantowa, tylko materiał zupełnie inny: http://e-simple-cp.com/product-pol-8851-Sukienka.html Edytowane przez alime05 Czas edycji: 2014-11-20 o 09:31 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Wełny się nieco boję, nie umiem dbać o wełnę
![]() A poza tym do pracy chodzę czarno-szaro-granatowa, chciałam dodać sobie koloru
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szary i granat to moje ulubione kolory, czarny też lubię, ale nie przy twarzy .
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Martika śliczna ta sukienka
Ja takie kolory noszę ze względu na pracę - no i granat mój ulubiony Róż będzie pasował z szarościami i czarnym i białym latem |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze te mnie męczą... ale już chyba muszę poczekać na wypłatę
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Przypomniałaś mi o podobnej sukience z obecnej kolekcji:http://e-simple-cp.com/product-pol-9359-Sukienka.html Była jeszcze taka sama ale jasno-szara. Przymierzałam ją jakiś czas temu i nie kupiłam, a teraz zaczynam żałować . W rzeczywistości fajniej się układa niż na modelce, bo na niej tak jakoś bezkształtnie.
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
ta pierwsza jest
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Martika slicznie wygladasz w sukience,1000 razy lepiej niz na modelce. Teraz to i ja o niej mysle.
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Siarka masz hasło,czy Ci wyslac? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

a poważnie mówiąc pracuję w domu albo w ciepłych pomieszczeniach i luzackiej atmosferze, więc mogę sobie chodzić w czym chcę, ważne, żeby było ładne, wygodne i się nie gniotło zbytnio, a właśnie kolor mnie urzekł, bo bardzo korzystnie w takim wygladam - no nic zamówi łam, jak przyjdzie to sie okaże czy się nadaje na coś oprócz party
[/QUOTE]
.

, że dzisiaj miała debiut moja amarantowa sukienka z długim rękawem
.

. Niestety w przypadku tej firmy często zdarza się, że wypatrzę coś na stronie, ale gdy przymierzę to czar pryska